FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
pa gdje ta podrska u subotu ...bas smo se usamljeno osjecali protiv mase ljudi kod 0-2...ima podrsku normalnih navijaca, a ja sam upravo i poludio na te normalne i prozivam te normalne da se malo trgnu, jer ovi su ih malo je rec nadglasali i nadjacali..A tribina i stara ekipa sa iste, momci u jednoj lozi i dole malo ispod njih SVAKA CAST- ovo ostalo jadan onaj koga oni podrzavaju
jesi bio na zapadu sad
jesi bio na zapadu sad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Halo covjece nije raja dosla da se obracunava sa idiotima, covjece popizdio sam i ja al sta sam trebao da se udaram sa onim majmunom sto je prozivao Azmira, i momci koji su bili sa Azmirom nisu mu dali da sidje i da se obracuna sa onim kretenom.....Raja dodje da gleda utakmicu, ne podcjenjujem nijedan tim al ima koliko hoces raje da im i platis nece doci gledati neku Obarsku (svaka cast ljudima iz Obarske, nek se ne ljute na ove moje rijeci).ultrasstyle_tz je napisao/la:pa gdje ta podrska u subotu ...bas smo se usamljeno osjecali protiv mase ljudi kod 0-2...ima podrsku normalnih navijaca, a ja sam upravo i poludio na te normalne i prozivam te normalne da se malo trgnu, jer ovi su ih malo je rec nadglasali i nadjacali..A tribina i stara ekipa sa iste, momci u jednoj lozi i dole malo ispod njih SVAKA CAST- ovo ostalo jadan onaj koga oni podrzavaju
jesi bio na zapadu sad
🔴⚫️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa eto vidio si onda sve i ne mozes nekom zamjerit sto je jos pod utiskom..ti si se uspio iskontrolisat i eto ta vecina "normalnih" , ja jbg nisam
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Podrzat Zlatana Begica da bude predsjednik skupstine obavezno
Mlin ce se odmah okrenut na stranu Azmira i samih navijaca...Azmir znam da ga postuje i zeli pored sebe..zato na skupstini ovo trazit izglasati obavezno
Mlin ce se odmah okrenut na stranu Azmira i samih navijaca...Azmir znam da ga postuje i zeli pored sebe..zato na skupstini ovo trazit izglasati obavezno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- TzBulevar87
- Kontakt:
Bas te ne kontam, covjek ti dobro napisa... Jel' to trebalo da se neko tuce i stvara sebi dusmane radi Slobode i njenog predsjednika? Ok, ako ti je to neko mjerilo onda te razumijem. 
Meni je mjerilo ovacije citavog stadiona (3-4k ljudi) vise puta kroz sezonu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Meni je mjerilo ovacije citavog stadiona (3-4k ljudi) vise puta kroz sezonu...

075
Zlatan Begić
obrazovan,iskren i istinski navijač Slobode što je najvažnije!
On i Azmir pun pogodak!
On i Azmir pun pogodak!
Pobjeda je bolja od orgazma!
Meni nije jasno kako recimo par osoba moze biti mjerilo stava prema Husicu. Kao sto momak rece validnije je kada nekoliko hiljada ljudi na kraju utakmice skandira necije ime u znak podrske. Zamisli situaciju i u vecim ligama gdje su ovakve stvari normalne pa sta vi mislite da navijaci Citija, Liverpula, Dortmunda, Milana...nisu dobacivali u svecane loze svojim odgovornim. Ovo je javna funkcija i kao javna licnost moras biti spreman na ovakve situacije isto se odnosi i na trenere. Kada ekipa pobjedjuje onda se hvali kada gubi sjece se trener, predsjednik...
samo Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Upravo tako. Da je UG postojalo prije 10-ak godina, tj. da su bivse Uprave imale sluha za navijace i simpatizere naseg kluba garantujem da bi klub sada bio bez feninga duga. To su ljudi koji pucaju od znanja, obrazovanosti i ono najbitnije - ljubavi prema Slobodi!Gorki je napisao/la:Zlatan Begić
On i Azmir pun pogodak!
Sto prije ih instalirati u skupstinu i UO kluba, jer ponavljam, da je to ucinjeno prije par godina, mi bi sada bili u potpunosti zdrav klub.

075
Da li je moguce da se ovdje svaki dan vodi jedna te ista prica..zapad,Husic,skupstina,faraon,Muharemagic,fukare,placenici itd.. ima te li vi sta drugo pisat,jedna te ista prica se ponavlja evo vec par puta,kako vam ne dosadi ?
Jedna ima informacija da Husic ostaje,drugi da nije tako,Azmir ima podrsku hiljade navijaca,drugi pise u vezi desavanja protiv Mladosti itd..
Sta bude bice
Jedna ima informacija da Husic ostaje,drugi da nije tako,Azmir ima podrsku hiljade navijaca,drugi pise u vezi desavanja protiv Mladosti itd..
Sta bude bice

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma znate svi da je ovakvih ispada bilo na 90% utakmica, ljudi yebu igračima sve po spisku kad nešto loše urade, Husrefu yebu po spisku što ne uvede Ahmetovića itd. Sad je ovako kuliminiralo zbog priče o prodaji utakmice i Azmirovoj pozajmici.
Meni je dovoljno kad vidim da ljudi na tribinu donesu kilu pečenja, glavicu luka i paradajz i zaljevaju iz polovke. Ko da su sjeli pred televizor a ne došli u javnu ustanovu i pred masu ljudi gdje su i žene i djeca.
Husić je pametan čovjek i zna da će imati podršku navijača i da je ima i sad, takav sticaj okolnosti se desio u subotu jbg. Rijetko gdje ćeš čuti da navijači pozitivno skandiraju predsjedniku kluba, a još rijeđe da navijačka skupina pozitivno skandira.
Meni je dovoljno kad vidim da ljudi na tribinu donesu kilu pečenja, glavicu luka i paradajz i zaljevaju iz polovke. Ko da su sjeli pred televizor a ne došli u javnu ustanovu i pred masu ljudi gdje su i žene i djeca.
Husić je pametan čovjek i zna da će imati podršku navijača i da je ima i sad, takav sticaj okolnosti se desio u subotu jbg. Rijetko gdje ćeš čuti da navijači pozitivno skandiraju predsjedniku kluba, a još rijeđe da navijačka skupina pozitivno skandira.
Ja sam misljenja da ona novokomponovana saka jada koja se trenutno naziva Fukarama nema podrsku pravih, iskrenih navijaca koji su godinama i godinama unazad bodrili Slobodu, kada ta saka jada nije ni znala gdje se nalazi stadion Tusanj, a kamoli da su znali kako se navija, gdje se okuplja, rijeci pjesama i sl. Sta ce meni neki yebeni balo, koji je tek postao i zadnje 2 godine poceo furati tifo furku, govoriti kako se Sloboda voli uvijek i uciti me kako se navija, kako se voli svoj klub i koga da ja podrzavam a koga da prozivam.. Smrde usrane, šaka djece koju prije par godina nisi mogao vidjeti, a sad su okusili cari alkohola pa bi za njega sve dali. Zbog sake jaba masa nas nece biti u redu sa Fukarama, dok sve ne dodje na svoje. Mada i mene ponese pa nekad i odem na gostovanje, ali ne da bih popravnjao njihovu brojnost.Skver je napisao/la:Koji qurac ti s.e.r.e.s da nema podrsku navijaca.....kojih navijaca nema podrsku....nema podrsku onih smradova sto ih kupis za par piva i onih bivsih placenika iz Fukara.....ima covjek podrsku svih normalnih navijaca....koji ti je qurac....za koga ti momak radis.....s.e.r.e.s konstantno da nema podrsku.....naravno da nece niko dobiti milion godisnje ali ako dobije podrsku skupstine a dobice covjek bi trebao ostati....uprkos nekim tvojim stalnim crnim razmisljanjima.....samo ne mogu da skontam za koga ti pises ove crnjake.....ultrasstyle_tz je napisao/la:između ostalog i to...sujeta, potkopavanje, nada da ces ga natjerat da konacno uvidi da nema podrsku navijaca (sto je vidio protiv Obarske) i u krajnjoj liniji da ti zaje.be i uspori planove za narednu sezonu
igraci inace bas lete da cekaju do pola juna sta ce bit sa Slobode, boli njih ba qrina, odose potpisat ugovore gdje mogu i rahat obezbijedjeni na more a ne cekat pola mjeseca hocel bit, nece bit, sta ce bit
dobro momak danas rece, eto i da opstina hoce da dadne milion bez pogovora..kome da dadne i zasto da dadne covjeku koji nema podrsku vise od 300 navijaca sto se vidjelo u subotu...sta dobije milion i krenu stvari naopako, 2-3 poraza, jbg desi se i Real Madridu..ko bi ga onda oprao, bil bilo opet "ukrala izbjeglica tuzlanski milion, prokocko, hajmo ga udarat nakon utakmice, hajmo svi izac sa stadiona" ...poslije onog u subotu nit ko ima obraza dat, nit trazit za klub bez navijaca i upravi bez podrske...
@Harry - jbg da smo u kupleraju, pricali bismo o golim picicima, a ovako nam vanaj pricati o Slobodi i svemu sto se vezuje za taj klub.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ovo sam napisao na fb pa cu samo ovdje copy past
U posljednje vrijeme citam komentare u vezi Azmira kako je on posudio novac i td...prvo mi koji zivimo na zapadu posevno u USA znamo dobro da odavdje ne mozes toliku kolicinu novca nositi sa sobom i da uvjek moras prijavljivati koliko nosis sa sobom to jos ako se radi o par hiljada dolara, a da ne govorim o cifri 1m i td..uvjek ce ti ameri traziti i pitati gdje iznosis tu corfu novca iz ove zemlje i uvjek moras imati neku priznanicu da dokazes ...covjek kao americki drzavljanin ovdje to njima mora dokazat i mora imati neko pokrice..sjetite se nedavno ovih nasih ljudi iz USA koji su slali novac za oruzije za ove u Siriji sta se desilo sve bez pokrica sto je oni ce te pratiti i uhvatili su ih na taj nacin ..mislite da kad on povuce tu cifru novca oni se ne pitaju zasto ?..mnoge stvar ljudi nece da razumiju..cisto da se zna i ja kad krenem u Bosnu pitat ce me koliku cifru ceaha nosim sa sobom to je tako ebiga ..onda kazu covjek daje zato sto porez u USA ima neki manji povrat i td..da ima manji povrat kad je sve na papiru i kad ima pokrice za to..ali zadto bi to nas trebalo zanimat ? I ja gledam da nedadnem americkoj drzavi puno i ja za svoj biznis racunam u taxu i kafu sto kupim da popijem prije posla...nadam se da uz Azmira Husica i gospodina Zlatana Begica kao predsjednika skupstine i naravno igrackim kadrom i sefom Husrefom i armijom navijaca Sloboda ce igrati vaznu ulogu u ovoj nakaradnoj ligi..vrijeme je vise
U posljednje vrijeme citam komentare u vezi Azmira kako je on posudio novac i td...prvo mi koji zivimo na zapadu posevno u USA znamo dobro da odavdje ne mozes toliku kolicinu novca nositi sa sobom i da uvjek moras prijavljivati koliko nosis sa sobom to jos ako se radi o par hiljada dolara, a da ne govorim o cifri 1m i td..uvjek ce ti ameri traziti i pitati gdje iznosis tu corfu novca iz ove zemlje i uvjek moras imati neku priznanicu da dokazes ...covjek kao americki drzavljanin ovdje to njima mora dokazat i mora imati neko pokrice..sjetite se nedavno ovih nasih ljudi iz USA koji su slali novac za oruzije za ove u Siriji sta se desilo sve bez pokrica sto je oni ce te pratiti i uhvatili su ih na taj nacin ..mislite da kad on povuce tu cifru novca oni se ne pitaju zasto ?..mnoge stvar ljudi nece da razumiju..cisto da se zna i ja kad krenem u Bosnu pitat ce me koliku cifru ceaha nosim sa sobom to je tako ebiga ..onda kazu covjek daje zato sto porez u USA ima neki manji povrat i td..da ima manji povrat kad je sve na papiru i kad ima pokrice za to..ali zadto bi to nas trebalo zanimat ? I ja gledam da nedadnem americkoj drzavi puno i ja za svoj biznis racunam u taxu i kafu sto kupim da popijem prije posla...nadam se da uz Azmira Husica i gospodina Zlatana Begica kao predsjednika skupstine i naravno igrackim kadrom i sefom Husrefom i armijom navijaca Sloboda ce igrati vaznu ulogu u ovoj nakaradnoj ligi..vrijeme je vise
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
husicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu musemicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aaaaaaaaaaaaaa ima te bozeeeeeeeeeeeeeeeee

huss jod dvije godine u slobodi
aaaa pickeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kuknjava kuknjava kuknjava
de jos malo de kuknjava

husicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu musemicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

huss jod dvije godine u slobodi
aaaa pickeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kuknjava kuknjava kuknjava
de jos malo de kuknjava

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Bravo za Azmira, bravo za šefa, ostaje s nama jos dvije godine!
Idemo dalje!!!
Idemo dalje!!!
Moze li izvor informacije?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
skupština 1. juna, ako je vjerovat' Avazu raspalom
-
- Kontakt:
BraaavvvvvoooooI
Avaaazzzz
Avaaazzzz
http://m.****/clanak/179801/musemic- ... ="harry_90"]Moze li izvor informacije?[/quote]
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Azmir Husić 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.