Serem mu se na Barcu[/quote]
Jesi mi i spustio dijasporo, auuuuu... Jesi došao kad pa pogledao utakmicu, vidio kako ovaj orangutan vodi grupu, kako se zanemaruju njegove "naredbe"? Dva puta govori neće se pozdraviti igrači, čitav sjever ga ignoriše i aplaudira. Osim toga, pokazao svoj seljakluk kad je istukao curu pred kavezom, nadandarani idiot. Nikad gore navijanje nije bilo, a nikad u boljoj poziciji za osvajanje trofeja nismo bili.[/quote]
Pa dobro ne moramo ovdje puno pisati o grupi a da in...r ne vodi grupu naj bolje znamo skoro svi al momak je tu stalno uz slobodu i svaka mu cast jedino sto se meni ne svidja je sto proziva Azmira to mu je bezveze a treba malo na sastancima neke promjene napraviti da se ide naprijed evropska sloboda moraju biti i evropski navijaci bez baklji u terenu treba sad malo spustit loptu i ohladiti nadam se da ce iduce godine to se popraviti i sa fukarama jer iskreno sloboda bez fukara nije to to al trenutno je stanje da puno starih momaka koji su odlicno vodili grupu nece vise odustali su od toga jer nemaju zivaca sa nekima da se djaba svadjaju i daj nemoj vise da pricamo o grupi jer citaju ovaj forum i dusmani nemoj da se dusmani smiju ja vjerujem da ce se i grupa vremenom dovesti u red i da ce to biti sve tip top