FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

adnan27
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la adnan27 » 22 maj 2016, 02:27

sta ti je indir kriv u svemu ovome ???? cuj oduzeti mu vodjenje grupe :lol: :lol:[/quote]

Serem mu se na Barcu[/quote]
Jesi mi i spustio dijasporo, auuuuu... Jesi došao kad pa pogledao utakmicu, vidio kako ovaj orangutan vodi grupu, kako se zanemaruju njegove "naredbe"? Dva puta govori neće se pozdraviti igrači, čitav sjever ga ignoriše i aplaudira. Osim toga, pokazao svoj seljakluk kad je istukao curu pred kavezom, nadandarani idiot. Nikad gore navijanje nije bilo, a nikad u boljoj poziciji za osvajanje trofeja nismo bili.[/quote]

Pa dobro ne moramo ovdje puno pisati o grupi a da in...r ne vodi grupu naj bolje znamo skoro svi al momak je tu stalno uz slobodu i svaka mu cast jedino sto se meni ne svidja je sto proziva Azmira to mu je bezveze a treba malo na sastancima neke promjene napraviti da se ide naprijed evropska sloboda moraju biti i evropski navijaci bez baklji u terenu treba sad malo spustit loptu i ohladiti nadam se da ce iduce godine to se popraviti i sa fukarama jer iskreno sloboda bez fukara nije to to al trenutno je stanje da puno starih momaka koji su odlicno vodili grupu nece vise odustali su od toga jer nemaju zivaca sa nekima da se djaba svadjaju i daj nemoj vise da pricamo o grupi jer citaju ovaj forum i dusmani nemoj da se dusmani smiju ja vjerujem da ce se i grupa vremenom dovesti u red i da ce to biti sve tip top

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 22 maj 2016, 03:29

adnan27 je napisao/la:
Pa dobro ne moramo ovdje puno pisati o grupi a da in...r ne vodi grupu naj bolje znamo skoro svi al momak je tu stalno uz slobodu i svaka mu cast jedino sto se meni ne svidja je sto proziva Azmira to mu je bezveze ]a treba malo na sastancima neke promjene napraviti da se ide naprijed evropska sloboda moraju biti i evropski navijaci bez baklji u terenu treba sad malo spustit loptu i ohladiti nadam se da ce iduce godine to se popraviti i sa fukarama jer iskreno sloboda bez fukara nije to to al trenutno je stanje da puno starih momaka koji su odlicno vodili grupu nece vise odustali su od toga jer nemaju zivaca sa nekima da se djaba svadjaju i daj nemoj vise da pricamo o grupi jer citaju ovaj forum i dusmani nemoj da se dusmani smiju ja vjerujem da ce se i grupa vremenom dovesti u red i da ce to biti sve tip top
Ko bi ovo mogao bit :hmmmmm:
:lol:
This time next year we'll be millionaires.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 22 maj 2016, 11:02

Momciluk je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:
Pa dobro ne moramo ovdje puno pisati o grupi a da in...r ne vodi grupu naj bolje znamo skoro svi al momak je tu stalno uz slobodu i svaka mu cast jedino sto se meni ne svidja je sto proziva Azmira to mu je bezveze ]a treba malo na sastancima neke promjene napraviti da se ide naprijed evropska sloboda moraju biti i evropski navijaci bez baklji u terenu treba sad malo spustit loptu i ohladiti nadam se da ce iduce godine to se popraviti i sa fukarama jer iskreno sloboda bez fukara nije to to al trenutno je stanje da puno starih momaka koji su odlicno vodili grupu nece vise odustali su od toga jer nemaju zivaca sa nekima da se djaba svadjaju i daj nemoj vise da pricamo o grupi jer citaju ovaj forum i dusmani nemoj da se dusmani smiju ja vjerujem da ce se i grupa vremenom dovesti u red i da ce to biti sve tip top
Ko bi ovo mogao bit :hmmmmm:
:lol:
:D pa dobro ne zelim direktno da ga spominnjem :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 maj 2016, 11:19

Sinoć je Husic bio gost na Slon tv...ima li negdje snimak... Rekose mi da je rekao da će doći 9 igrača...6 domaćih i 3 stranca
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 22 maj 2016, 11:48

staragarda je napisao/la:Sinoć je Husic bio gost na Slon tv...ima li negdje snimak... Rekose mi da je rekao da će doći 9 igrača...6 domaćih i 3 stranca
9 igraca e to vec nije lose samo da nadju neke kvalitetne :bih: AZMIR svaka njemu cast

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 22 maj 2016, 12:08

staragarda je napisao/la:Sinoć je Husic bio gost na Slon tv...ima li negdje snimak... Rekose mi da je rekao da će doći 9 igrača...6 domaćih i 3 stranca
Nema jos na Webu, ali zato imas ovo veceras:
slika

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 22 maj 2016, 12:30

Previše se opterećujete Husarom ja kao skaut jedne od veoma jakih evorpskih agencija moram vam reci da je tu sve do roditelja, djeca i roditelji prihvataju ugovore veoma jeftino i prodaju se za dzaba za kopačke i poziv u reprezentaciju. Probao sam raditi s Husarom za Smajića proba za jedan jak euro klub ali tom čovjeku je stalo samo da on zaradi nesto love i preko leđa igrača,a kakav je menadžer govori to da on u euro klubovima ima 0 igrača a jedan jedini transfer je Covic u Gent koji nije on radio nego je imao posredstvo. Zao mi sto ta djeca se prodaju za kopačke A klasu koje ce mu Vratit Odma nakon prvog ugovora sa Zrinjskim, ako im je to cilj da postanu igrači Zrinjskog onda neka potpisuju ugovore sa takvim menadzercicima.

Sto se tiče pojačanja ako Husic ili neko iz kluba ovo čita neka dovedu Micu Kuzmanovica i Tomislava Tomića momci se mogu završiti.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 22 maj 2016, 12:41

Wandelanoite je napisao/la:Previše se opterećujete Husarom ja kao skaut jedne od veoma jakih evorpskih agencija moram vam reci da je tu sve do roditelja, djeca i roditelji prihvataju ugovore veoma jeftino i prodaju se za dzaba za kopačke i poziv u reprezentaciju. Probao sam raditi s Husarom za Smajića proba za jedan jak euro klub ali tom čovjeku je stalo samo da on zaradi nesto love i preko leđa igrača,a kakav je menadžer govori to da on u euro klubovima ima 0 igrača a jedan jedini transfer je Covic u Gent koji nije on radio nego je imao posredstvo. Zao mi sto ta djeca se prodaju za kopačke A klasu koje ce mu Vratit Odma nakon prvog ugovora sa Zrinjskim, ako im je to cilj da postanu igrači Zrinjskog onda neka potpisuju ugovore sa takvim menadzercicima.

Sto se tiče pojačanja ako Husic ili neko iz kluba ovo čita neka dovedu Micu Kuzmanovica i Tomislava Tomića momci se mogu završiti.
Koja agencija? Moze i pp.
A sad adio...

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 22 maj 2016, 13:26

KrojcicaHills je napisao/la:jest lagano pisati ko anonimac davno sam ja to rekao :D misevi iza tastature :clap: :clap: dodje saban jednom u 100 godina i prica nesto za momka koji ide na utakmice od rodjenja ..... indir do sad ima utakmica sto ti i citava ti porodica za 3 zivota necete skupiti
Bilo bi da mi stari ne prati Slobodu od 80-ih, a ja od '98 kad me prvi put odveo na stadion. To što se vi osjećate stručnim da komentarišete ko dolazi a ko ne je vaš problem, serem se po tebi i ovom "vođi" dandarašu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 22 maj 2016, 14:01

Aerials je napisao/la:Postoje ipak neke stvari u tekstu koje nisi trebao pisati, nadam se da ćeš izbrisati jer ne mora svako da zna :)
A šta? Treba kriti i podržavati ga na putu syebavanja Slobode? Ako nastavi s tjeranjem inata tipa "Mii smo Sloboda bolan, nisu oni" ili ako se zapale baklje u evropskim utakmicama pa Azmir ode, šta onda? Onda opet derbi protiv Radničkog.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 22 maj 2016, 14:05

Ne podržavam ga ni ja, ni meni se ne sviđa, al' neke stvari ne mora da zna cijeli forumski auditorij. Zato kažem ovo gore :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 22 maj 2016, 14:06

Ja nekako mislim da bi trebalo da se zna, ali svakom njegovo. :D

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 22 maj 2016, 14:22

HankMoody je napisao/la:Ja nekako mislim da bi trebalo da se zna, ali svakom njegovo. :D
Dobro, nije to problem, ali jeste problem što ovaj forum čitaju i drugi ljudi koji nisu navijači Slobode i koji jedva čekaju nešto juicy da bi se šprdali na račun nas. Na kraju krajeva, nije fer ni prema osobi koja se pominje ovako relativno "javno", ko god ta i kakva god ta osoba bila.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 22 maj 2016, 14:26

Rimes87 je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Ja nekako mislim da bi trebalo da se zna, ali svakom njegovo. :D
Dobro, nije to problem, ali jeste problem što ovaj forum čitaju i drugi ljudi koji nisu navijači Slobode i koji jedva čekaju nešto juicy da bi se šprdali na račun nas. Na kraju krajeva, nije fer ni prema osobi koja se pominje ovako relativno "javno", ko god ta i kakva god ta osoba bila.
Okej, to već mogu shvatiti, samo što ljudi ovdje uglavnom vrijeđaju, ne znaju na lijep način reći neke stvari.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 22 maj 2016, 14:40

U igri su veliki ulozi što se tiče Evrope , ako se z.asere s tim bakljama u Zenici, ta priča je gotova,možda i za iduću sezonu. E sad, problem je u najviše pet - deset đilkoša koji bi da drže Slobodu ,i Azmira ,i sve nas u šaci . Što se mene tiče ja bi grad plakatiro sa njihovim slikama pa ako su frajeri toliki , nek se frajerišu. Nisu za tastaturom samo miševi, a ima i onih koji nisu za tastaturom i vole Slobodu više od tih degena i jaki su . Pa ako treba i na taj način oslobodit klub od stoke ,nije problem . Ko što je važan reprogram ,toliko je važno sredit i te pi.zdarije . I kad se priča o tim degenima treba reć i to da to nema tolko veze ni sa grupom ni sa vođom grupe kolko ima veze sa drugim stvarima , letile su baklje i sa zapada.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 maj 2016, 15:04

De bolan manite se vise te priče o bakljama u evropi... Sta vam je jbt...ko je rekao da će bit to uopše...neko ovdje provukao tu priču i sad se Romani pišu a do utakmice više od mjesec dana... Popustite više...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 maj 2016, 15:11

sve je to meni jasno sto pisete ali mi nije jasno kakve veze ima doticni vodja s bakljama :?: nit ih baca nit ima ikakve veze :!: ti sto bacaju su sasvim drugi ljudi koji imaju neke svoje motive :kafa:
Sloboda Tuzla

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 22 maj 2016, 15:50

[youtube][/youtube]

Oj jest ga neko zeznuo il je on pogresno skonto :D Ne gleda se omjer sa svakim, nego ce 6 ekipa iz gornjeg dijela tabele biti jednom vise domacini u tom trecem krugu (6 kuci i 5 u gostima)

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 22 maj 2016, 16:12

A kako ce odredit onda po tvom sa kojoj ekipom ce bit domacin a sa kojom gost.

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 maj 2016, 16:14

koja bruka, 40000 skupljeno od "carsijanera", 130000 od ljudi van Tuzle :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.