FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jednom davno, još u onom mileniju bila Skupština.
U rečeno vrijeme okupili se članovi.
Nekoliko igrača došlo na Skupštinu.
Ali , nikako da otpočne sa radom.
"Sića" upita kolege oko sebe ,"što ne počinjemo"?
Kaže mu jedan ,"nema kvoruma".
Pita "Sića" ,"ko je taj?"
Ovi se zgledaju i vide da "Sića" ne zna šta je kvorum.
"Pošprajca" ga jedan,"ma kvorum uvijek kasni".
A "Sića" će ,"ima li neko njegov broj , ja ću ga nazvati,
ovo stvarno nema smisla".
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 11 dec 2016, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
- Beduin
- Kontakt:
sloboda72 je napisao/la:Jednom davno, još u onom mileniju bila Skupština.
Sića upita kolege oko sebe ,"što ne počinjemo"?
Pita Sića ,"ko je taj?"
Ovi se zgledaju i vide da Sića ne zna šta je kvorum.
A Sića će ,"ima li neko njegov broj , ja ću ga nazvati,

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vratija se Šimesloboda72 je napisao/la:Jednom davno, još u onom mileniju bila Skupština.

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
-
- Kontakt:
aj vristim

Ko je se vratio,ništa ja ne razumijem
Pa jel doš'o na kraju, jel ga nazv'o?
Valjda sad neće kasnit'.
Valjda sad neće kasnit'.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
DOMINATOR is backTuzlaado je napisao/la:Ko je se vratio,ništa ja ne razumijem

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nikola Nikicsloboda72 je napisao/la:Jednom davno, još u onom mileniju bila Skupština.

To sloboda72 baš se ismija
A drugo: Ovdje se samo spoitava ljudima kao azmiroljupci. Sad da se senad pokaze bit ću senadoljubac, al covjek u dvije presice se nalaga do bola. Svima podjeljene plate i nikom nista se neduguje. Et opet fatić i kostić nisu dinara dobili, piriji nisu isplatili platu, izmislja o najvećem dugu zadnje uprave. Ok jest dug prvano gledano jel je davao pozajmnice, al taj isti senad nezna da osim transi grada i sponzora jedini nacin upumpavanja novca su pozajmnice, ba sta misli da AH dođe ocisti sva dugovanja napravi se frka i dođe senad i preuzme cist klub, pa nije cojek retard. Za razliku od svih uprava zadnja se zaduzivala da bi ocistila dugovanja proslih uprava koje su gusile klub, da se dovedu pojacanja, da se sredi deblokada racuna, da klub il kako posluje, da se izbori evropa, a prijasnje uprave su zaduzivale klub da se sramotimo, da nemamo prevoznika, gde spavat i ić na pripreme i otić u drugu ligu. To je licemjerstvo. Ako isti sve to odrzi sto je AH zaduzio imaće mnogih podrsku. Al ruzno je prozivat na prvu loptu i pricat o tome. AH će potpisat da nema klub obaveza prema njemu dok je klub u SD i nek ne razmislja vise o toe, nek se brine o igracima, pripremama i funkcionisanju kluba.
A drugo: Ovdje se samo spoitava ljudima kao azmiroljupci. Sad da se senad pokaze bit ću senadoljubac, al covjek u dvije presice se nalaga do bola. Svima podjeljene plate i nikom nista se neduguje. Et opet fatić i kostić nisu dinara dobili, piriji nisu isplatili platu, izmislja o najvećem dugu zadnje uprave. Ok jest dug prvano gledano jel je davao pozajmnice, al taj isti senad nezna da osim transi grada i sponzora jedini nacin upumpavanja novca su pozajmnice, ba sta misli da AH dođe ocisti sva dugovanja napravi se frka i dođe senad i preuzme cist klub, pa nije cojek retard. Za razliku od svih uprava zadnja se zaduzivala da bi ocistila dugovanja proslih uprava koje su gusile klub, da se dovedu pojacanja, da se sredi deblokada racuna, da klub il kako posluje, da se izbori evropa, a prijasnje uprave su zaduzivale klub da se sramotimo, da nemamo prevoznika, gde spavat i ić na pripreme i otić u drugu ligu. To je licemjerstvo. Ako isti sve to odrzi sto je AH zaduzio imaće mnogih podrsku. Al ruzno je prozivat na prvu loptu i pricat o tome. AH će potpisat da nema klub obaveza prema njemu dok je klub u SD i nek ne razmislja vise o toe, nek se brine o igracima, pripremama i funkcionisanju kluba.
- Probisvjet
- Kontakt:
Šime.Tuzlaado je napisao/la:Ko je se vratio,ništa ja ne razumijem

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Gorovi smo gljudi. Niste svjesni svje nesvjetsi. Ne mogu vise ni pisati. Boli me qurac vise, nemam vise ni snage ni zdravlja da se sikiram. Neka bude sta ce biti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Idi popij sta za smirenjeProbisvjet je napisao/la:Gorovi smo gljudi. Niste svjesni svje nesvjetsi. Ne mogu vise ni pisati. Boli me qurac vise, nemam vise ni snage ni zdravlja da se sikiram. Neka bude sta ce biti.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
dobro, neka smo gotoviProbisvjet je napisao/la:Gorovi smo gljudi. Niste svjesni svje nesvjetsi. Ne mogu vise ni pisati. Boli me qurac vise, nemam vise ni snage ni zdravlja da se sikiram. Neka bude sta ce biti.
da Azmir Husic nije pobjegao, ne bismo bili gotovi
nasa propast je i njegova krivica
Zašto je n jegova krivica, pa nije on napravio dugove Slobodi i doveo je do gašenja. Čovjek se borio, kad je vidio da više ne može, jer su mu svi okrenuli leđa i podmeću mu, otišao je.Chinaglia je napisao/la:dobro, neka smo gotoviProbisvjet je napisao/la:Gorovi smo gljudi. Niste svjesni svje nesvjetsi. Ne mogu vise ni pisati. Boli me qurac vise, nemam vise ni snage ni zdravlja da se sikiram. Neka bude sta ce biti.
da Azmir Husic nije pobjegao, ne bismo bili gotovi
nasa propast je i njegova krivica
Klub je ostavio vlasniku, tj. gradu, koji već mjesecima ne može da sastvi upravu, jer niko nije lud ulagati u rupu vbez dna, osvatio je gradu, koji je aminovao Slobodine probleme u godinama iza nas.
Zbog čega je to AH kriv za propadanje kluba i zbog čega je on to morao ostati ? da nije zato što ima pare ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- RollingPaper
- Kontakt:
Vratice se Walter
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta je bilo Probisvjete... Može ppProbisvjet je napisao/la:Gorovi smo gljudi. Niste svjesni svje nesvjetsi. Ne mogu vise ni pisati. Boli me qurac vise, nemam vise ni snage ni zdravlja da se sikiram. Neka bude sta ce biti.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
katastrofa..Probisvjet je napisao/la:Gorovi smo gljudi. Niste svjesni svje nesvjetsi. Ne mogu vise ni pisati. Boli me qurac vise, nemam vise ni snage ni zdravlja da se sikiram. Neka bude sta ce biti.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
. . pa može li biti gore od ove katastrofe. Zar nismo na dnu !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.