FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Balon
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Balon » 04 sep 2025, 22:20

Kahnu i Hasanu treba dici spomenik ispred Allianz Arene sto su onu prepotentnu trenersku prevaru na klupi Njemacke sutnuli iz Bayerna. Jos malo pa ce poceti gubiti i od Luksemburga.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 sep 2025, 13:34

Balon je napisao/la:
04 sep 2025, 22:20
Kahnu i Hasanu treba dici spomenik ispred Allianz Arene sto su onu prepotentnu trenersku prevaru na klupi Njemacke sutnuli iz Bayerna. Jos malo pa ce poceti gubiti i od Luksemburga.
Jos ga ona ubleha Dilah hvali na sva zvona :rol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 05 sep 2025, 21:27

Bundesliga je napisao/la:
05 sep 2025, 13:34
Balon je napisao/la:
04 sep 2025, 22:20
Jos ga ona ubleha Dilah hvali na sva zvona :rol:
Gdje sii egomanijak, ja se bio ptepo da nisi ozdravio pa koga ću zahebavati. Vidim de je stanje isto po tome da si posle jedne utakmice izmilio da potvrdiš ko biva ono što si prije reko,😂 Gdje si bio za vrijeme zadnjeg EP? Šutio ko funjara! Zubalo je prerano došao u Bayern, alo je veliki fidbalski radnik i ima viziju, ne sumjnam da će napraviti veliku karijeru. Za sad a krcka pare koje mu istovremeno uplaćuje Bayern i savez. U Bayernu se dugo tražio i kada se činill da ide na bolje, kada se raspetljavalo dovedoše onoga smradonju koji od nas napravi Bramen. Švabe sa Zubalom bez zadnje najbolji u zadnjih 10 godina.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 sep 2025, 21:48

Šta su najbolji, obrukali se na sopstvenom terenu u Ligi Nacija. Natamburali ih svi, Francuska, Portugal. Penzioner Ronaldo ih potopio. Čovjek koji je davno završio sa ozbiljnim fudbalom ih uništio :urnebes:. Sad Slovačka, na Euru fasovali od Španije, ispali u četvrtfinalu opet na domaćem terenu, a predstavljate kao da su minimalno igrali finale :rol:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 05 sep 2025, 22:16

Basta o bivšim ljubavima :urnebes:
Prebacite se na odgovarajuću temu, svakako tamo greivis/justin ordinira i navlači ove svoje arsiće/blesiće.

Kakav je prvi golman belgijske reprezentacije :think:
Nisam mu ime upamtio, vidim da brani za neku englesku manju ekipu i da je Vincetova želja.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 06 sep 2025, 00:12

Bundesliga je napisao/la:
05 sep 2025, 21:48
Šta su najbolji, obrukali se na sopstvenom terenu u Ligi Nacija. Natamburali ih svi, Francuska, Portugal. Penzioner Ronaldo ih potopio. Čovjek koji je davno završio sa ozbiljnim fudbalom ih uništio :urnebes:. Sad Slovačka, na Euru fasovali od Španije, ispali u četvrtfinalu opet na domaćem terenu, a predstavljate kao da su minimalno igrali finale :rol:
Eh eto prije njega su bili mnogo bolji, kad su ih tamburali Japanci Rumuni,Madari Kardaš. pa Makedonci :bow: itd, i Ja nikada na osnovu reprezentatiivnog fudbala ne dajem konačan sud o trenerima npr ta ista Njemačka je pod Flickom bila najslabija u 100 godina, a nesimnlivo je jak trener, skoro kao Kompa 😂

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 sep 2025, 21:44

Odgovor na želju za Oliseom. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 06 sep 2025, 23:33

Malo nostalgije, nezaboravni Auge i gol sa pola terena Uli Steinu.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 sep 2025, 09:56

sta to ne valja kad se toliko hejtaju uli i ekipa?
imas rijesene sve pozicije u ekipi, haman pa duplo, golmani, stoperi, bekovi (hajmo reci da davies se vraca za mjesec, mjesecipo) i to svaki ima dostojnu zamjenu.
sredina puna sa iskusnim i potentnim mladim igracima (sta iko moze kad se povrijede dva igraca, magija i bischof, na to niko ne moze utjecati).
napad najbolji dio ekipe, bolji nego lani.
na to sve, rijesili se velikih plata comana i mullera, kad odu manu i lav sljedece godine ce to biti jos bolje.
plus, dati sansu malom karlu koji je potencijal u napadu i to je to.

za ligu ne sumnjam, kup bih volio a u lp je svakako splet okolnosti, to niko ne osvaja svake godine, sitnice prevagnu tamo ili vamo u ko rundi.

hajmo malo pozitive i da se niko ne povrijedi na ovim utakmicama repki, kuhar je vec rovit vidim...odmori ga lazni pep. ko da nema ko igrati umjesto njega.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 sep 2025, 11:32

Ima i Sloboda riješene sve pozicije u ekipi, samo što to ne valja pet para. Istina, nismo mi toliko loši, al' najgore je što nam fali ono nešto malo da skoknemo do Zvijezda. To nema je nekakav trend zadnjih 15-ak godina ako izuzmemo sezone kada smo k'o niko sve izdominirali i osvojili.

Da mi je jednom da se na ciganluk provučemo i klempu uzmemo. :D

@Diego, jesi li možda gledao, msm u direktnom prenosu, meč Bayerna i Porta u finalu Kupa Šampiona '87 ? Bolje rečeno, jesi li mogao pratiti evropski fudbal te sezone ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2025, 14:52

Pravo obavezne kupovine Jacksona stupa na snagu samo u slučaju da isti započne 40 utakmica.
Vrijednost posudbe je oko 13 miliona jer je sam Jackson pokrio jedan dio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 sep 2025, 14:56

Omerbavarac je napisao/la:
06 sep 2025, 21:44

Odgovor na želju za Oliseom. :mrgreen:
Bayern space je maltene trol profil
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 07 sep 2025, 15:16

Omerbavarac je napisao/la:
07 sep 2025, 14:52
Pravo obavezne kupovine Jacksona stupa na snagu samo u slučaju da isti započne 40 utakmica.
Vrijednost posudbe je oko 13 miliona jer je sam Jackson pokrio jedan dio.
Džek je ovim potezom porastao u očima, nešto slično je čini mi se i Martinez uradio.
Lik je pokupio simpatije u startu i slatko sam se smijao kada nije htio da čuje da se vrati u London. 😄
Nisam ga gledao, niti znam šta mogu da očekujem, ali ovo sve što se izdešavalo mi je jako simpatično. Neki dobar osjećaj je prisutan i uskoro ćemo biti pametniji.

@ centre, tada sam gledao Branka Kockicu :P
Bayern sam zavolio i počeo intenzivnije pratiti sredinom 90ih. Prva stvar koja me razgorapadila kod njih je otkaz Ottu Rehhagelu pred samo finale Kupa Uefa. König Otto mi je vazda bio drag, kao i njegov Bremen u kojem je blistao Mario Basler, poseban lik sa Turbo pogonom i strašću na terenu. Bez dlake na jeziku, mini boem koji je pio i pušio u studiju i davao direktne odgovore na bilo kakva pitanja. Poslije mi je Kaiserslautern bio drag, Otto ih vrati i cvajte i odmah se dokopa salatare. Nedostaju ta vremena, jbga.
Ono što te interesuje dodatno istražiš. U današnje vrijeme je to sasvim jednostavno i pristupačno. Ne znam ima li i jedan detalj onoga što je bitno da nisam pročitao ili pogledao u vezi Bayerna, pa bgmi i Bundeslige.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 07 sep 2025, 16:34

Finale Lige prvaka 87. - bili ste veliki favoriti, vodili do pred kraj, a onda vas je u dvije minute Mađer uništio, najprije krasan gol petom a onda je izbacio Winklhofera i nabacio za nekog malog brazilca koji kasnije baš i nije imao neku karijeru. Sjećam se i danas te duševne boli. :P

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 sep 2025, 16:46

A mislio sam da si malo stariji, k'o što je evo drug ledar koji se baš toga sjeća.

Ma znam da je sve dostupno, arhivirano i digitalizovano, al' ipak ne može se doživjeti ta hemija koja vlada u tom odredjenom momentu.

Zanimalo me iz razloga što smo mi finala zijanili uglavnom od tih nekih anonimusa osamedesetih godina. Čengić Vila i Porto nisu tako nešto ponovili. Jeste Porto nešto kasnije al' toga se itekako sjećam.

Juve jeste (procentualno) gubio najviše finala, al' mi smo ih gubili na najbaksuznije moguće načine.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 07 sep 2025, 17:30

Eto dodaš Porto, MU i Čelsky, gdje su protivnici bili itekako nadjačani dođeš do 9 klempa. Oduzmeš Realu dvije iz novije istorije i dvije iz Frankove ere, kad je Velibor Vasović već vidio titulu sa parnim valjkom, dođemo do toga da smo najjači kolektiv :lol:

Nemoj da te zavara ljubav prema Bayernu u kasnijem periodu i kockica :mrgreen: recimo mundijala '86 u Mexicu se sjećam više nego onog iz 2014 :D

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 07 sep 2025, 17:49

:mrgreen:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 07 sep 2025, 18:02

Biće slatke muke ako bljesne i Uli ga poželi zadržati - logično. Ali onih 65 mil€ neće iskeširati :urnebes:
Osim ako Džeki opet ne pokaže solidarnost.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 sep 2025, 18:44

Uli još jednom pokazuje da je glup ko qrac. Znači čovjek još nije ni zaigrao, ti javno govoriš da nema šanse da ga otkupe. I kakvu će sad on motivaciju imati da se uopšte trudi, ovo će ga baciti u rupu. Ok, znamo svi da su šanse 1% da ostane, ali opet bi čovjek imao volju, davao sve od sebe da pokaže kako vrijedi tih para. A ovaj ga javno već otpisao. Idi više iz kluba, ostavi ljude da rade na miru, ne sabotiraj. Ovo je direktna sabotaža Eberla, igrača i Kompanya. Ovo nikome ne pomaže.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 07 sep 2025, 18:51

Treba pogledati cijelu emisiju na DoPa, možda je ta izjava (djeluje nesmotrena) izvučena iz konteksta (ne branim tatu :mrgreen: ).
Možda je baš branio Eberla i njegove/njihove poteze.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.