EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Ma Savovic ce 100% igrat za vas. Ne znam sto ste se toliko uskoprcali oko njega.
Ne moze on tek tako da zaigra za Srbiju. Slucaj Prelzdic se ne desava bas svake godine
Jos kad znamo da KSCG i KSS nikada nijesu bili u dobrim odnosima ja sam siguran da mu Danilo Mitrovic nece dati ispisnicu za Srbiju.
Problem sa tim igracima je sto nemaju ni trunke nekog patriotizma nego samo rade ono sto im menazderi narede.
Eto taj Savovic je prihvatio poziv U21 CG jer nije mogao da upadne u srpski tim. Sad kad nemoze da igra ni za CG onda hoce nesto trece. Mene hvata mucnina od takvog stava ogromnog broja sportista na celu sa Nikolom Miroticem.
Mislim da je KSCG napravio velku gresku sto je Savovicu uopste i dao tu ispisnicu jer sam siguran da ce nam utrpati 10+ koseva u SLO. Tako to obicno biva u zivotu, kad se neceg odreknes onda te to kasnije i zvekne po tintari.
Ne moze on tek tako da zaigra za Srbiju. Slucaj Prelzdic se ne desava bas svake godine
Jos kad znamo da KSCG i KSS nikada nijesu bili u dobrim odnosima ja sam siguran da mu Danilo Mitrovic nece dati ispisnicu za Srbiju.
Problem sa tim igracima je sto nemaju ni trunke nekog patriotizma nego samo rade ono sto im menazderi narede.
Eto taj Savovic je prihvatio poziv U21 CG jer nije mogao da upadne u srpski tim. Sad kad nemoze da igra ni za CG onda hoce nesto trece. Mene hvata mucnina od takvog stava ogromnog broja sportista na celu sa Nikolom Miroticem.
Mislim da je KSCG napravio velku gresku sto je Savovicu uopste i dao tu ispisnicu jer sam siguran da ce nam utrpati 10+ koseva u SLO. Tako to obicno biva u zivotu, kad se neceg odreknes onda te to kasnije i zvekne po tintari.
je li neko od vas slucajno bio na simpoziju u tuzli prosli petak? gost je bio aco petrovic, a tema naravno predstojece EP u sloveniji.
moram priznat, da me je covjek zaista odusevio svojom pricom. nevjerovatno je koliko covjek ima pozitivne energije.
moram priznat, da me je covjek zaista odusevio svojom pricom. nevjerovatno je koliko covjek ima pozitivne energije.
Je li poceo pricu: Zamislite petorku nase reprezentacije

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Neno kaj se desava sa Filipom

Ja koliko znam bice medju 15
Ili mozda imam pogresne informacije

Ili mozda imam pogresne informacije

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ne mislim na to
nisam pratio danas,sto nije igrao 

Bajic ga maltretira stalno. Ne daje mu uopce priliku kako treba. Cim jednu pogrijesi odmah leti van.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ok,rekoh da nije povreda..
Zasto se onda rade pripreme sa 20ak kosarkasa, ako se vec zna kojih 15 ide?? Zar nisu pripreme mjesto gdje ce se to odrediti(osim za neke tipa Wright,Teletovic...)??neno#4 je napisao/la:Ja koliko znam bice medju 15![]()
![]()
Ili mozda imam pogresne informacije![]()
Treba onda zvati 15 igraca odma, i tako se nebi bunili navijaci kad se neko ne odazove tipa Kuzmic...
Ja koliko znam da ce se raditi pripreme sa 15 igraca.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa pripreme su mu vrh sto ce dostici sa repkom
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
cini mi se da jeste.. jesi li bio tamo?neno#4 je napisao/la:Je li poceo pricu: Zamislite petorku nase reprezentacije![]()
Haman da Bertransa za Latviju nema..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bertans. Vidjet cemo, povreda jeste nezgodna, ali nikada ne znas. Iskreno, neka igraju najbolji kod svih reprezentacija, pa da vidimo imamo li snage za drugi krug.Raul_64 je napisao/la:Haman da Bertransa za Latviju nema..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
http://www.****/s294051/Sport/Kosar ... orica.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
-
- Kontakt:
Pa ako Srbija ode na prvenstvo bez ove četvorice i bez Teodosića ili sa nedovoljno oporavljenim, nisu protivnik koji se ne može pobjediti.
-
- Kontakt:
Srbija sigurno nije protivnik koji se ne može pobjediti jer se sa njima nikad ne zna.Možda ce pozvati jos igrača prije svega mislim na Milosavljevica i Kešelja koji nisu dobili poziv.Oni ce svakako imati kvalitet u bilo kojem sastavu da igraju,imaju jaku ligu,jake ekipe sve sto je potrebno da imaju i jaku reprezentaciju.Ukoliko ne budu igrali gore nabrojani igrači to može biti i dobro po njih jer su ostali igrači željni dokazivanja.
merdanovic je napisao/la:Srbija sigurno nije protivnik koji se ne može pobjediti jer se sa njima nikad ne zna.Možda ce pozvati jos igrača prije svega mislim na Milosavljevica i Kešelja koji nisu dobili poziv.Oni ce svakako imati kvalitet u bilo kojem sastavu da igraju,imaju jaku ligu,jake ekipe sve sto je potrebno da imaju i jaku reprezentaciju.Ukoliko ne budu igrali gore nabrojani igrači to može biti i dobro po njih jer su ostali igrači željni dokazivanja.
da okupe igrače koji igraju u domaćim klubovima bili bi solidna reprezentacija
2 glavna igraca koja cine razliku su im krstic i teodosic u suprotnom su kao sto si rekao solidna reprezentacijafilip13 je napisao/la:merdanovic je napisao/la:Srbija sigurno nije protivnik koji se ne može pobjediti jer se sa njima nikad ne zna.Možda ce pozvati jos igrača prije svega mislim na Milosavljevica i Kešelja koji nisu dobili poziv.Oni ce svakako imati kvalitet u bilo kojem sastavu da igraju,imaju jaku ligu,jake ekipe sve sto je potrebno da imaju i jaku reprezentaciju.Ukoliko ne budu igrali gore nabrojani igrači to može biti i dobro po njih jer su ostali igrači željni dokazivanja.
da okupe igrače koji igraju u domaćim klubovima bili bi solidna reprezentacija
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
da okupe igrače koji igraju u domaćim klubovima bili bi solidna reprezentacija[/quote]
2 glavna igraca koja cine razliku su im krstic i teodosic u suprotnom su kao sto si rekao solidna reprezentacija[/quote]
Teodosic ce igrati, samo zavisi u kakvom ce stanju biti ...
2 glavna igraca koja cine razliku su im krstic i teodosic u suprotnom su kao sto si rekao solidna reprezentacija[/quote]
Teodosic ce igrati, samo zavisi u kakvom ce stanju biti ...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 22 gosta.