Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Euroliga 2025/26
Dobro Llull, al šta igra Campazzo, to je pitanje?!
Lik ne postoji na terenu!
Koševo Zapad
Tako je bilo i dobar dio prosle sezone,a ove je i pojacao utisak.Kad prebaci pet poena dobro je.Shategabri je napisao/la: ↑17 okt 2025, 21:21Dobro Llull, al šta igra Campazzo, to je pitanje?!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
kakvo je ovo sranje? baskonia -10 protiv partizana 9 sekundi do kraja, lopta za partizan i ovi zovu timeout??
pa to ne bi okrenuli ni protiv pionira partizana
pa to ne bi okrenuli ni protiv pionira partizana
-
- Kontakt:
Sad iz Arene.
Kakva atmosfera, ovako navijanje nije bilo jos od one utakmice sa Budiveljnikom. Ni Lakersima ne bi bilo svejedno nocas u Areni u ovom haosu.
Real se ove sezone pojacao sa Lylesom i Okekeom direktno iz NBA. Lyles bio medju bitnijim igracima u Kingsima, proljetos protiv Nuggetsa dao 17 poena, sjecam ga se bas sa tog meca. Jokic imao TD. I ovakav Real u vecem dijelu utakmice bio u podredjenom polozaju. Svaka cast.
I da....Zvezda sa sve 4 povrijedjena beka, ukupno bez 7 igraca...

Real se ove sezone pojacao sa Lylesom i Okekeom direktno iz NBA. Lyles bio medju bitnijim igracima u Kingsima, proljetos protiv Nuggetsa dao 17 poena, sjecam ga se bas sa tog meca. Jokic imao TD. I ovakav Real u vecem dijelu utakmice bio u podredjenom polozaju. Svaka cast.

Partizan od sjaja do ocaja i nazad. Ocite rupe u igri, organizaciji rostera. Defanzivno losi. Napadacki dobro ali dosta individualno.
Karlik igra predugo i raubuje se lako. Vasington odlican, rijesio utakmicu. Protiv Baskonije bez vodecih igraca. Vidjecemo kako ide dalje
Karlik igra predugo i raubuje se lako. Vasington odlican, rijesio utakmicu. Protiv Baskonije bez vodecih igraca. Vidjecemo kako ide dalje
- VensanKasel
- Kontakt:
Bitan je svaki koš , gleda se da pobjedi što većom razlikom ako budu na kraju imali istu omjer .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Svaka cast Zvezdi. Poderali su Real. I sto kazes bez jedne i pol petorke igraju. Dobar je ovaj roster Zvezde,meni bolji od Partizana. Reci mi,bas me iskreno zanima, kako djeluju uzivo na terenu ta dvojica iz Reala,a iz NBA, Lyles i Okeke...Sanfrancisco je napisao/la: ↑17 okt 2025, 23:06Sad iz Arene.Kakva atmosfera, ovako navijanje nije bilo jos od one utakmice sa Budiveljnikom. Ni Lakersima ne bi bilo svejedno nocas u Areni u ovom haosu.
![]()
-
- Kontakt:
Pa vidi se razlika, ulaze u duele, preuzimaju odgovornost..Okeke je sigurno pogadjao za 3 poena, a i Lyles je bio dobar, ali njega su valjda bolje cuvali, bolji je bio protiv Partizana. I Nwora pravi razliku i on je iz NBA, protiv Zalgirisa je bukvalno rijesio mec, paklen igrac, nije mi jasno kako nije uspio u Efesu. Na mene je ipak utisak ostavio i Ojeleye, koji je potpuno neutralisao Tavaresa i ostavio ga na 2 poena, a on imao 13. Brdo misica ..prava zvijer. U Valenciji su ga koristili na trojci, a on je cetvorka klasicna. A Sale kaze da ce da ga koristi i na petici, jer kako rece nije vidio puno tako snaznih igraca.Mocvara1991 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:49Svaka cast Zvezdi. Poderali su Real. I sto kazes bez jedne i pol petorke igraju. Dobar je ovaj roster Zvezde,meni bolji od Partizana. Reci mi,bas me iskreno zanima, kako djeluju uzivo na terenu ta dvojica iz Reala,a iz NBA, Lyles i Okeke...Sanfrancisco je napisao/la: ↑17 okt 2025, 23:06Sad iz Arene.Kakva atmosfera, ovako navijanje nije bilo jos od one utakmice sa Budiveljnikom. Ni Lakersima ne bi bilo svejedno nocas u Areni u ovom haosu.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.