Aktuelno danas u NBA
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Aktuelno danas u NBA
Evo tema za aktuelnosti. Svi moderatori će moći editovati anketu koju postavim sada. Ovo moje je samo da ima nešto za početak.
O tome šta će biti anketna pitanja nema debata, glasanja, i sličnih demokratskih procesa. To postavljaju moderatori, onako kako se moderatori dogovore. Nemojte da od svega pravimo cirkus.
O tome šta će biti anketna pitanja nema debata, glasanja, i sličnih demokratskih procesa. To postavljaju moderatori, onako kako se moderatori dogovore. Nemojte da od svega pravimo cirkus.
Re: Aktuelno u NBA
Progleda nam forum jbt 
Hvala ti admine, nadam se da se vise necemo morati druziti.
U vezi ankete, pa ono za pocetak 2 MVP i 1 titula su neuporedivo ispred 0 i 0.

Hvala ti admine, nadam se da se vise necemo morati druziti.

U vezi ankete, pa ono za pocetak 2 MVP i 1 titula su neuporedivo ispred 0 i 0.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Re: Aktuelno danas u NBA
Ako gledamo individualno i fizicke predispozicije, Westbrook.Vollio bi vidjeti igre Currya van sistema GSW. Takodjer mislim da Curry ne bi sa Durantom uzeo prsten, tako da, to je to.
Hvala za temu
Hvala za temu

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
@admin nas loži da nas banuje.
Westbrook naravno. Prvi mu moj glas dođe. Curry jeste bolji šuter, ali u svemu ostalom Russ je bolji košarkaš.

Westbrook naravno. Prvi mu moj glas dođe. Curry jeste bolji šuter, ali u svemu ostalom Russ je bolji košarkaš.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Curry.
Iako, kao što sam mislio i pisao prije 3, 4 mjeseca, ekstremno je blizu. Rekao bih 55/45. Ako Westbrook uzme prsten ove godine, rekao bih čak i da može ići na 50/50.
Iako, kao što sam mislio i pisao prije 3, 4 mjeseca, ekstremno je blizu. Rekao bih 55/45. Ako Westbrook uzme prsten ove godine, rekao bih čak i da može ići na 50/50.
Its a trap
Samo su se do ovog trenutka brojali glasovi

Samo su se do ovog trenutka brojali glasovi

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
-
curry u trenutnim warriorsima ili wesbtrook u trenutnim thundersima
izabrao bih ovog prvog bez imalo sumnje.
uostalom, mvp titule su na njegovoj strani, kao i ona sampionska takodje. zadnje dvije sezone igra na nekom nivou koji je jako tesko dosegnuti jer sutevi koje je pogadjao i pogadja su perfekcija, kontrola lopte i izbacaj su sa druge planete. mislim, covjek je sci-fi igrac i ovo sto radi te ne moze ostaviti ravnodusnim. fanove tjera da skacu i vriste od srece, hejtere tjera da svaki potez prokomentarisu sa '**** ga dan, kako ovo?'. znam jer sam imao priliku ugostiti i jedne i druge tokom gledanja ovogodisnjeg play offa.
s druge strane westbrook je sve sto mozes pozeliti u jednom playu i zadnjih par godina igra konstantno dobro, ali uvijek mu fali ono nesto. uvijek se prepusti toj silnoj energiji i po defaultu usere napad ili dva kada se lomi utakmica, 'zaboravi' na saigrace, ubrza kada treba usporiti i vice versa, previse licno shvati neki duel pa ide glavom kroz zid i slicno. doduse, moram priznati da je sve te stvari sveo na minimum i to se lagano odrazava na rezultate OKC-a ove sezone, no u trenutnoj i realnoj situaciji u kojoj se nalaze i jedan i drugi, dakle bez 'stavi ga u ovu ekipu i vidices kakav je igrac' price, uzeo bih currya so go ahead and shoot me in the eyeball.

izabrao bih ovog prvog bez imalo sumnje.
uostalom, mvp titule su na njegovoj strani, kao i ona sampionska takodje. zadnje dvije sezone igra na nekom nivou koji je jako tesko dosegnuti jer sutevi koje je pogadjao i pogadja su perfekcija, kontrola lopte i izbacaj su sa druge planete. mislim, covjek je sci-fi igrac i ovo sto radi te ne moze ostaviti ravnodusnim. fanove tjera da skacu i vriste od srece, hejtere tjera da svaki potez prokomentarisu sa '**** ga dan, kako ovo?'. znam jer sam imao priliku ugostiti i jedne i druge tokom gledanja ovogodisnjeg play offa.
s druge strane westbrook je sve sto mozes pozeliti u jednom playu i zadnjih par godina igra konstantno dobro, ali uvijek mu fali ono nesto. uvijek se prepusti toj silnoj energiji i po defaultu usere napad ili dva kada se lomi utakmica, 'zaboravi' na saigrace, ubrza kada treba usporiti i vice versa, previse licno shvati neki duel pa ide glavom kroz zid i slicno. doduse, moram priznati da je sve te stvari sveo na minimum i to se lagano odrazava na rezultate OKC-a ove sezone, no u trenutnoj i realnoj situaciji u kojoj se nalaze i jedan i drugi, dakle bez 'stavi ga u ovu ekipu i vidices kakav je igrac' price, uzeo bih currya so go ahead and shoot me in the eyeball.

Kada ne divlja, Russel je rame uz rame sa Curryem, možda malo lošiji jer Curry ima daleko bolji šut iz vana.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Mislim da je mnogo realnije da se napiše RW ima katastrofalan šut iz vana.Rokoko87 je napisao/la:Kada ne divlja, Russel je rame uz rame sa Curryem, možda malo lošiji jer Curry ima daleko bolji šut iz vana.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mislio sam da ce biti veca razlika, RW je solidan sa sutom iz vana, nije neka klasa, ali totalno solidan, kad udje u svoj fazon pogodi svakakvih suteva.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ma bice ovo gusto glasanje zato sto razlika izmedju igraca nije tolika da neko izdominira.. Pobijedice onaj kojeg vise gotive forumasi.
Obojica su sjajni kosarkasi, ali moj glas ide Curryu.
Obojica su sjajni kosarkasi, ali moj glas ide Curryu.
Koliko god Curry bio jači šuter od Russa, toliko je Russ jači playmaker od njega.Rokoko87 je napisao/la:Kada ne divlja, Russel je rame uz rame sa Curryem, možda malo lošiji jer Curry ima daleko bolji šut iz vana.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nisam znao da je Russ najjači playmaker ikad.Kawhi je napisao/la:Koliko god Curry bio jači šuter od Russa, toliko je Russ jači playmaker od njega.Rokoko87 je napisao/la:Kada ne divlja, Russel je rame uz rame sa Curryem, možda malo lošiji jer Curry ima daleko bolji šut iz vana.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
ni u snu brate, znam da ga ne gotivite, ali realno RW nije ni blizu Curryu sto se tice suta, a plejmejker je Russ bolji ali je ta razlika mozda 60:40 jer i Curry je imao sezonu sa 8 assista kad je isao vise na plejmejking, plus sto je ovaj dupli MVP dok ovog u tom poretku nema ni na mapi. Jednostavno borjke tipa 4/24, 5/21 itd.. ga ne mogu porediti sa covjekom koji kao play ima 50% suta.Kawhi je napisao/la:Koliko god Curry bio jači šuter od Russa, toliko je Russ jači playmaker od njega.Rokoko87 je napisao/la:Kada ne divlja, Russel je rame uz rame sa Curryem, možda malo lošiji jer Curry ima daleko bolji šut iz vana.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Senzacionalizam koji izbija iz tvojih postova je nevjerovatanKawhi je napisao/la:Koliko god Curry bio jači šuter od Russa, toliko je Russ jači playmaker od njega.Rokoko87 je napisao/la:Kada ne divlja, Russel je rame uz rame sa Curryem, možda malo lošiji jer Curry ima daleko bolji šut iz vana.

Vec skoro 50 ljudi glasalo, uspjesna skoro kao i prosla. 

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da malo analiziram ovo što si napisao.Kawhi je napisao/la:Koliko god Curry bio jači šuter od Russa, toliko je Russ jači playmaker od njega.Rokoko87 je napisao/la:Kada ne divlja, Russel je rame uz rame sa Curryem, možda malo lošiji jer Curry ima daleko bolji šut iz vana.
Prvo ćemo uzeti u obzir da je Curry dokazao da može bez problema imati 8.5 asistencija u prosjeku, odnosno da može biti treću u ligi po ukupnom broju asistencija i peti prosječno, i vjerovatno bi ponovo mogao imati toliki broj asistencija kada bi iz nekog razloga mijenjao ovaj sadašnji stil igre koji mu je donio dvije MVP titule i prsten, i fokusirao se više na razigravanje.
Drugo, Russell Westbrook je skroman šuter, koji puca 30% za tri u karijeri, dakle debelo ispod prosjeka lige koji je ako se ne varam oko 36%. Nikada u karijeri nije pucao iznad prosjeka, najbliže je bio 2011. kada je bio 3% ispod prosjeka.
Treće, Curry je najbolji šuter svih vremena.
Eh sada, pošto je Curry evidentno dosta bolji playmaker nego je Westbrook šuter, ovo što si ti napisao ne samo da bi automatski značilo da je Russell Westbrook najbolji playmaker u historiji NBA lige, već bi značilo da je Russell Westbrook ubjedljivo najbolji playmaker u historiji lige.
Ostaje samo pitanje, da li je veća razlika između Russella Westbrooka i Magica/Stoktona kao najboljeg i drugog najboljeg playmakera svih vremena, od razlike između ovog tvog posta i drugog najgoreg posta u historiji ovog podforuma

Vjerujem da neki zele da promjene glas...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.