Ono što sam i predvidioCarlo je napisao/la:Vidjećemo za mjesec dana šta će se dešavati

Ono što sam i predvidioCarlo je napisao/la:Vidjećemo za mjesec dana šta će se dešavati
Carmelo igra večeras 99%.Ian Begley @IanBegley
If Carmelo plays, Woodson will start Prigioni, Felton, Shumpert, Anthony and Kenyon Martin tonight. #Knicks
Kako niska postava, za koji vrag igraju dva i po kecaCarlo je napisao/la:Carmelo igra večeras 99%.Ian Begley @IanBegley
If Carmelo plays, Woodson will start Prigioni, Felton, Shumpert, Anthony and Kenyon Martin tonight. #Knicks
Prije umjesto Prigionija. Dakle, da Melo igra na svojoj prirodnoj poziciji. Woodson izgleda nije ništa naučio iz svojih grešaka...SheldonCooper je napisao/la:Kako niska postava, za koji vrag igraju dva i po kecaCarlo je napisao/la:Carmelo igra večeras 99%.Ian Begley @IanBegley
If Carmelo plays, Woodson will start Prigioni, Felton, Shumpert, Anthony and Kenyon Martin tonight. #KnicksZnam da su u rosteru trenutno samo dva visoka igrača ali takvu igru forsira Woods non stop
![]()
Koliko sam upućen Camby je spreman i mislim da bi on trebao startati umjesto Martina
Upravo. Klasični primjer izolacije u ovoj utakmici je kada je Melo imao loptu na desnoj strani, šutao je preko dvojice dok je Cope bio sam na drugoj strani. Mislim, to je jedini izuzetak iz ovako dobre četvrtine, ali vrijedi napomenutiSheldonCooper je napisao/la:Uuuuu ovakav postotak šuta nisam dugo vidiočim se lopta kreće od igrača do igrača rezultat je tu kada se krene u izolaciju ode sve u 3 lijepe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.