NBA sezona 2012/13

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Donnie Darko
Kontakt:

Re: NBA sezona 2012/13

Post Postao/la Donnie Darko » 01 okt 2012, 23:21

Collison nije nista losiji igrac od Perkinsa, a sposoban je igrati i na centru. Iste su visine, Perkins tezi 5 kila al da se to brzo sredit. Perkinsa ce amnestirat, dok ce ostatak tima ostati isti. Thunder sigurno nece pustiti nikoga od 'velike' cetvorke.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 okt 2012, 23:33

NEZALAGANJE je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Harden izjavio da ce njegovo produzenje ugovora sa Thunderima biti gotovo do 31.Oktobra. Znaci li to da ce Westbrook napustiti Thundere, jer nesta ne vjerujem da ce Harden pristati da igra za manje od maksimalnog ugovora.
Ako pristane,onda je covjek totalna budala...Druga opcija je da trejduju Perkinsa i da Harden potpise za dobar iznos...Samo onda nemaju kvalitetnog centra,osim ako ne racunaju ozbiljno na Aldricha i Thabeeta!?? :?
zašto je budala? čovjek će se žrtvovati za tim, a ti igrači su pravi. vjeruj mi da će ostati westbrook, zašto bi išao?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 okt 2012, 23:44

NEZALAGANJE je napisao/la: Ako na to racunaju,oni ne mogu cuvati ni nasu centarsku liniju,a kamo li LAL-a...
Ovaj Jones se pominjao kao cak i top 10 pick, ali izgleda ima nekakvih problema sa zdravljem, ali ako bude ono sto se smatra da ce biti, onda je Oklahoma profitirala draftom. Mislim da Oklahoma ne bi nista losija bila bez Perkinsa, mada niko ne zna sta bi bilo kad bi bilo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 okt 2012, 23:51

Dobro Jones treci je tweener, nema on sta raditi na centru :mrgreen:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 okt 2012, 23:52

adriano_leite je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Ako na to racunaju,oni ne mogu cuvati ni nasu centarsku liniju,a kamo li LAL-a...
Ovaj Jones se pominjao kao cak i top 10 pick, ali izgleda ima nekakvih problema sa zdravljem, ali ako bude ono sto se smatra da ce biti, onda je Oklahoma profitirala draftom. Mislim da Oklahoma ne bi nista losija bila bez Perkinsa, mada niko ne zna sta bi bilo kad bi bilo.
Ma ne mozes racunati na rookie-a ozbiljno,toliko da od njega trazis veliku produkciju(a trazila bi se u ovom slucaju)!Nije bitno koji je pik trebao biti,a jos su mu otkrili da ima problema sa koljenom...Usput,Jones nema odredjenu poziciju jos uvijek,ne znaju sta je tj. sta bi mogao igrati u ligi!Vjeruj mi,odlaskom Perkinsa,oni bi postali prosjecna ekipa defanzivno...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 okt 2012, 23:56

Carlo je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Harden izjavio da ce njegovo produzenje ugovora sa Thunderima biti gotovo do 31.Oktobra. Znaci li to da ce Westbrook napustiti Thundere, jer nesta ne vjerujem da ce Harden pristati da igra za manje od maksimalnog ugovora.
Ako pristane,onda je covjek totalna budala...Druga opcija je da trejduju Perkinsa i da Harden potpise za dobar iznos...Samo onda nemaju kvalitetnog centra,osim ako ne racunaju ozbiljno na Aldricha i Thabeeta!?? :?
zašto je budala? čovjek će se žrtvovati za tim, a ti igrači su pravi. vjeruj mi da će ostati westbrook, zašto bi išao?
Ja nisam pomenuo Westbrooka....Drugo,budala je,ako potpise ugovor na mnogo ,mnogo manji iznos od onog kojeg moze dobiti bilo gdje u ligi....I trece,zasto bi se samo on 'zrtvovao' za tim?Sto Durant i Westbrook nisi potpisali manje ugovore,nego jedini on to treba uciniti,pa onda Durant izjavljuje da ce mu kao on,ako treba davati novac iz svog dzep!!!??? Nigdje veze!!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 okt 2012, 23:57

Donnie Darko je napisao/la:Dobro Jones treci je tweener, nema on sta raditi na centru :mrgreen:
Na krilnom moze igrati radi visine, dok moze igrati i na 3. Ako opravda ocekivanja mogu itekako profitirati, mada se nikad ne zna radi povreda itd.

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 okt 2012, 23:58

Ma nije Perkins uopste toliki faktor da bi se njegov odlazak u toj mjeri osjetio. Nije Mutombo.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 okt 2012, 00:08

Carlo je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Ako pristane,onda je covjek totalna budala...Druga opcija je da trejduju Perkinsa i da Harden potpise za dobar iznos...Samo onda nemaju kvalitetnog centra,osim ako ne racunaju ozbiljno na Aldricha i Thabeeta!?? :?
Ja nisam pomenuo Westbrooka....Drugo,budala je,ako potpise ugovor na mnogo ,mnogo manji iznos od onog kojeg moze dobiti bilo gdje u ligi....I trece,zasto bi se samo on 'zrtvovao' za tim?Sto Durant i Westbrook nisi potpisali manje ugovore,nego jedini on to treba uciniti,pa onda Durant izjavljuje da ce mu kao on,ako treba davati novac iz svog dzep!!!??? Nigdje veze!!
za westbrooka sam mislio na kolegu amera, halali, iz citata sam procitao post pa su mi oba posta pomjesala.
durant i westbrook su zvijezde tima i glavni igraci, a harden i ibaka su ispod njih po kvalitetu. mogao je sigurno i ibaka dobiti vise od 10 miliona pa je ostao lojalan jer vjeruje u projekat tako da ce vjerovatno i harden potpisati za manji iznos.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 okt 2012, 00:09

Donnie Darko je napisao/la:Ma nije Perkins uopste toliki faktor da bi se njegov odlazak u toj mjeri osjetio. Nije Mutombo.
Pa jeste Mutombo,kad niko drugi,osim njega, nije sposoban zaustaviti ili barem usporiti protivnickog centra....Ibaka je dobar kad pomaze sa slabe strane,ustvari odlican je,ali to je sve od njegove odbrane i to se vidjelo i u finalu protiv MIA...Usput,ko bi im cuvao Howarda,jer su im LAL najveci konkurenti?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 okt 2012, 00:13

@Carlo Sumnjam da ce potpisati za toliko manji iznos!Mozda Westbrook jeste bolji igrac od Hardena,ali bez Hardena su oni prosjek.Mislim da nisu ni top 4 ekipa zapada,bez njega i on to zna,zato sam siguran da ce traziti vise od pomenutih 10mil...To je 'sica',pa jedan Jackson u SAS u 35-oj igra ovu sezonu za taj iznos,a nisu ni blizu kvalitetom...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 okt 2012, 00:16

NEZALAGANJE je napisao/la:@Carlo Sumnjam da ce potpisati za toliko manji iznos!Mozda Westbrook jeste bolji igrac od Hardena,ali bez Hardena su oni prosjek.Mislim da nisu ni top 4 ekipa zapada,bez njega i on to zna,zato sam siguran da ce traziti vise od pomenutih 10mil...To je 'sica',pa jedan Jackson u SAS u 35-oj igra ovu sezonu za taj iznos,a nisu ni blizu kvalitetom...
Ja mislim da ce iznos biti oko 13 ili 14 miliona, maksimalno 16. Vjerujem da ce to Hardena zadovoljiti, prvenstveno jer su odrasli na parketu zajedno, a mogao bi lake sale dobiti max ugovor, medjutim mislim da je on lojalan momak i da ce ostati.

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 okt 2012, 00:25

adriano_leite je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@Carlo Sumnjam da ce potpisati za toliko manji iznos!Mozda Westbrook jeste bolji igrac od Hardena,ali bez Hardena su oni prosjek.Mislim da nisu ni top 4 ekipa zapada,bez njega i on to zna,zato sam siguran da ce traziti vise od pomenutih 10mil...To je 'sica',pa jedan Jackson u SAS u 35-oj igra ovu sezonu za taj iznos,a nisu ni blizu kvalitetom...
Ja mislim da ce iznos biti oko 13 ili 14 miliona, maksimalno 16. Vjerujem da ce to Hardena zadovoljiti, prvenstveno jer su odrasli na parketu zajedno, a mogao bi lake sale dobiti max ugovor, medjutim mislim da je on lojalan momak i da ce ostati.
Mislim da nemaju prostora za tih 16mil,ako ne pomaknu Perkinsa...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 okt 2012, 00:27

Ma mogu oni njemu ponudit maksimalan ugovor otisao Perkins ili ne. Drugo su porezi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 okt 2012, 00:30

Donnie Darko je napisao/la:Ma mogu oni njemu ponudit maksimalan ugovor otisao Perkins ili ne. Drugo su porezi.
Ma ne pricam o max.,pa znaju se pravila,ali mislim da mu je cifra daleko ispod toga neprihvatljiva...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 okt 2012, 00:35

To je na Hardenu da odluci. Ako on vec zeli ugovor blizu maxu a u Oklahomi mu to ne zele ponudit, nek trazi trejd u Sunse oni ce to bez razmisljanja uradit. JA vjerujem da se ni Thunder ne bi previse bunio jer bi dobili Gortata i eventualno pik druge runde za uzvrat.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 okt 2012, 00:36

Donnie Darko je napisao/la:To je na Hardenu da odluci. Ako on vec zeli ugovor blizu maxu a u Oklahomi mu to ne zele ponudit, nek trazi trejd u Sunse oni ce to bez razmisljanja uradit. Jos Thunder moza Gortata dobit za uzvrat.
Slazem se,samo da ga se ovi rijese! :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 okt 2012, 07:14

Kako mocna izjava C.J. Milesa na pitanje sta misli o Utah i Clevelandu kao ekipama iz neuglednih gradova i malog trzista, te o ekipama sa velikog trzista i iz suncanih gradova, on kaze nesto u smislu, imas 2 ili 3 mjeseca da hodas po USA, ides van USA, ako ne mozes da se izboris sa malo snijega i igras ono sto volis, onda ne trebas ni igrati ovu igru. GO CAVS GO!

Mes Que Un Club!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 okt 2012, 19:57

Alan Hahn ‏@alanhahn
#NBA Anti-Flopping Regulations announced. First offense is a warning. Second is $5K fine, third is $10K. Five flops costs $30K.
Alan Hahn ‏@alanhahn
League will monitor flopping through video review. Won't be responsibility of referees.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 okt 2012, 20:11

Znaci Chrisu Paulu ce vise od 500 flopova biti dovoljno da nulira godisnju placu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.