Sto se tice njega, odlicne sanse. On sam je rekao da mu je zelja biti selektor BiH. Sad je sve na savezu. A vjerujem da mu ni novac tu ne bi igrao neku ulogu.
Bosanskohercegovački treneri u inostranstvu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Bosanskohercegovački treneri u inostranstvu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nemamo mi nikakve šanse da on postane naš trener.
Ovim tempom lik će bit kandidat za Bayern i Manchester City, a ako ne baš ta dva velikana, onda sigurno određeni timovi iz Liga Petica koji mu mogu ponuditi mnogo više od 15k€ mjesečno
Ovim tempom lik će bit kandidat za Bayern i Manchester City, a ako ne baš ta dva velikana, onda sigurno određeni timovi iz Liga Petica koji mu mogu ponuditi mnogo više od 15k€ mjesečno
Potom je prerspektivni trener otkrio da li se nekada vidi na klupi Zmajeva.
“Ne bojim se, u mom srcu nema straha. Čemu vakat tome i vrijeme. I ako Bog da kada dođe vrijeme, ja se vidim jednog dana kao selektor naše reprezentacije. Kao selektor najljepše zemlje na svijetu, ali sve u svoje vrijeme” – završio je Muslić.
“Ne bojim se, u mom srcu nema straha. Čemu vakat tome i vrijeme. I ako Bog da kada dođe vrijeme, ja se vidim jednog dana kao selektor naše reprezentacije. Kao selektor najljepše zemlje na svijetu, ali sve u svoje vrijeme” – završio je Muslić.
Ma ne mora znaciti. Opet su vece sanse za njega, nego onog pakasa Halilhodzica koji zna da se nece nikada igrati u BL i Mostaru, a ide po Africi uzimati pare, gdje mu plemena puskama oko glave igraju...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko bi trpio ove nase strucnajke sa Foruma kad bi Miron bio selektor pa poceo defanzivno igrat sa 3-4-2-1
Pa ne budu oni zadovoljni spiskom itd itd
Pa ne budu oni zadovoljni spiskom itd itd
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ako udju u Bundesligu, to ce biti veci podvig nego titula Wolfsburga sa Dzekom, s obzirom kakve probleme imaju.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A pa to sigurno. Po svemu prikazanom do sad u Belgiji, Engleskoj, a evo i Njemačkoj, Herr Muslić bi mogao zaraditi ozbiljne pare u ozbiljnom nogometu, pa onda da nađe malo vremena za nas.
podrzavam Barbareza vise nego ostali na forumu ali sa ovim covjekom na klupi i mladim talentima koje imamo mislim da bi konacno vidjeli ne jedno nego vise velikih takmicenja
vjerujem da bi i on to volio ali pred njim ce uskoro biti ogromne prilike sto se tice trenerskog posla - mislim da ce biti jako tesko da se stvari uklope sto se reprezentacije tice
vjerujem da bi i on to volio ali pred njim ce uskoro biti ogromne prilike sto se tice trenerskog posla - mislim da ce biti jako tesko da se stvari uklope sto se reprezentacije tice
Miron kao trener bi od nas napravio 'mini Hrvatsku'.
Treba bit realan,Miron je trenutno nerealan vise nego Vaha u prajmu.Momak zivi svoj san i treba ga pustit na miru.Ako ovako nastavi,definitivno ga vidim na klupi nekog veceg tima.Kako je prije dvije godine imo ponude Bolonje,Kelna,ne sumnjam da ce se trend nastavit,pogotovo ako udje u bl unatoc svim problemima koje ima Salke.
Jednog dana ce bit selektor,uto nesumljam al sad ga zvat i mastat o njemu,nije realno,kolko god da voli Bosnu.Svakako da bi bio najbolje moguce rjesenje za ovu ekipu i ove igrace.
Jednog dana ce bit selektor,uto nesumljam al sad ga zvat i mastat o njemu,nije realno,kolko god da voli Bosnu.Svakako da bi bio najbolje moguce rjesenje za ovu ekipu i ove igrace.
Brko iz druge galaksije!!!
-
- Kontakt:
Mirona je nerealno očekivati bez većeg promašaja u njegovoj karijeri.
Jednostavno, ako uđe u ešalon trenera u koji može ući, teško je pronaći prostor za reprezentaciju. Nije stvar ni para, Miron je izgradio temelj da preuzme solidne ekipe u ligama petice, da igra evropska takmičenja, takvi ne zalutaju u reprezentacije nižeg ranga kakva je naša. Jednostavno ti to fudbal neće oprostiti.
Jednostavno, ako uđe u ešalon trenera u koji može ući, teško je pronaći prostor za reprezentaciju. Nije stvar ni para, Miron je izgradio temelj da preuzme solidne ekipe u ligama petice, da igra evropska takmičenja, takvi ne zalutaju u reprezentacije nižeg ranga kakva je naša. Jednostavno ti to fudbal neće oprostiti.
Ma vala i ne bih da upropastimo cojku karijeru dzaba, neka ga neka se igra menadzera uzivo
a neka nama dodje za jedno 20 godina s iskustvom osvajanja trofeja 

Odlican je trener, eh sada najvjerovatnije moze voditi neku osrednji ekipu bundeslige ali za vece timove bi se trebao snalaziti sa igracima vecih ega i velikih ocekivanja menadzmenta.
Sto se tice nas, jedino ga moze prevrnuti da odluci pauzirati od klupskog fudbala, cekajuci neke bolje ponude, uglavnom situacija ga moze preveslati da odradi jedan ciklus.
Sto se tice nas, jedino ga moze prevrnuti da odluci pauzirati od klupskog fudbala, cekajuci neke bolje ponude, uglavnom situacija ga moze preveslati da odradi jedan ciklus.
Mašta može svašta
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Bilo bi suludo i da pomišlja na selektorsku poziciju trenutno. Za trenere koji dobro kotiraju u ligama petice, reprezentacija ima smisla kao neka trenerska penzija ili predah, a ne kad ti je 43 i taman si nadomak da ti se otvore puno veća vrata u karijeri. To se može i pročitati između redova iz ove izjave što je neko iznad citirao. A uostalom, i nama bi valjda trebalo biti drago ako za koju godinu vidimo našeg čovjeka da vodi neki klub u Ligi prvaka i kako postaje prepoznatljivo ime.
Ja mislim da ce on dogurati daleko. Ima ono nesto plus prica njemacki, engleski.Zglavkar je napisao/la: ↑18 okt 2025, 02:42Bilo bi suludo i da pomišlja na selektorsku poziciju trenutno. Za trenere koji dobro kotiraju u ligama petice, reprezentacija ima smisla kao neka trenerska penzija ili predah, a ne kad ti je 43 i taman si nadomak da ti se otvore puno veća vrata u karijeri. To se može i pročitati između redova iz ove izjave što je neko iznad citirao. A uostalom, i nama bi valjda trebalo biti drago ako za koju godinu vidimo našeg čovjeka da vodi neki klub u Ligi prvaka i kako postaje prepoznatljivo ime.
I Fedja je dobar trener, al je on vise za ove klubove sa balkana.
Bilo koji od njih dvojice bi bilo jako dobro za repku al nekad kad steknu dosta vise iskustva

Svaka čast na komentaru
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba