Vrijeme zadnjih 15 dana je bilo za pozelit i ovi nesposobnjakovici (N/FSBIH) nisu mogli nista uradit da se teren dovede u stanje normalno za igranje jedne ovakve utakmice...
Bruka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
djabe travu mjenjat, kad ce za 5 dana isto izgledat. bilino ima problem sa drenazom i to je cinjenica...majestic24 je napisao/la:Fuck...ovdje nema trave nikako. Neznam zasto nisu isli na zamjenu trave u ovih 7 dana. Mislim da se to moglo zavrsiti u roku 7 dana. Zar ne?? Mislim da citav projekat kosta oko 200 000 eura
Kod: Označi sve
Navijači koji su prije dvije godine bodrili našu reprezentaciju u Portugalu bili su razočarani odnosom domaćina. Žalili su se da ih je policija maltretirala na sve načine, pred stadionom ih tukla, a ispred Luža držala satima. Sličan scenarij može se očekivati i sada, s tim što su igrarije, čini se, već počele.
Naime, Portugalska fudbalska federacija pustila je u prodaju ulaznice za revanš-utakmicu koja se igra u utorak navečer u Lisabonu. Osim na prodajnim mjestima u Portugalu, one se mogu kupiti i na internetskoj stranici tamošnjeg Saveza. Barem tako piše, ali jedan od naših čitalaca koji je pokušao kupiti ulaznicu na taj način tvrdi da stranica nije u funkciji.
- I pored više telefonskih poziva koje sam im uputio i njihovih obećanja da će staviti online-shop u funkciju, to se nije desilo. Na ovaj način direktno sprečavaju naše navijače da kupe ulaznice za utakmicu, dok njihovi mogu doći do ulaznica regularno, na prodajnim mjestima u Portugalu. Ovo je još jedan vid diskriminacije svih nas koji u Lisabonu želimo navijati za BiH - navodi se u pismu koje je našoj redakciji uputio jedan čitalac.
S obzirom na to da je ipak odlučio putovati u Portugal, nije želio da mu objavimo ime.
NSBiH nije uradio ništa
Naš čitalac iznio je i niz kritika na račun Nogometnog saveza BiH.
- Želim napomenuti da NSBiH nije uradio ništa u vezi s ulaznicama za naše navijače. Nisu čak objavili ni to da će sve ići preko Portugalskog saveza, a prema pravilima UEFA-e naši navijači moraju dobiti minimalno 5 posto ulaznica.
Ulaznice u Centrotransu
Iako su Portugalci po pravilima dužni za naše navijače obezbijediti pet posto ulaznica na Lužu, Nogometni savez BiH danima je šutio u vezi kupovine ulaznica za one koji u Portugal putuju u privatnim aranžmanima, a ne preko turističkih agencija.
Međutim, sinoć, Savez je na svojoj web-stranici objavio da se ulaznice za revanš-susret baraža mogu kupiti u poslovnicama Centrotransa, po cijeni od 10 eura (oko 20 KM).
ne znam ja, al mislim da bi dobro tu rodio krompir. i jos ponesto.Nevermind je napisao/la:Jesu li ovo brazde na terenu ko pred sadjenje krompira ili je ovo samo opticka varka (mislim ozbiljno na 2. slici)
Ne bi ovde ni krompir rodio. Ovo je stvarno žalosno i ubuduće se mora nešto raditi po ovom pitanju !panties je napisao/la:ne znam ja, al mislim da bi dobro tu rodio krompir. i jos ponesto.Nevermind je napisao/la:Jesu li ovo brazde na terenu ko pred sadjenje krompira ili je ovo samo opticka varka (mislim ozbiljno na 2. slici)
Ne radi im shop na stranici i zato bi ih trebali mrziti?Janjicar je napisao/la:Kod: Označi sve
Navijači koji su prije dvije godine bodrili našu reprezentaciju u Portugalu bili su razočarani odnosom domaćina. Žalili su se da ih je policija maltretirala na sve načine, pred stadionom ih tukla, a ispred Luža držala satima. Sličan scenarij može se očekivati i sada, s tim što su igrarije, čini se, već počele. Naime, Portugalska fudbalska federacija pustila je u prodaju ulaznice za revanš-utakmicu koja se igra u utorak navečer u Lisabonu. Osim na prodajnim mjestima u Portugalu, one se mogu kupiti i na internetskoj stranici tamošnjeg Saveza. Barem tako piše, ali jedan od naših čitalaca koji je pokušao kupiti ulaznicu na taj način tvrdi da stranica nije u funkciji. - I pored više telefonskih poziva koje sam im uputio i njihovih obećanja da će staviti online-shop u funkciju, to se nije desilo. Na ovaj način direktno sprečavaju naše navijače da kupe ulaznice za utakmicu, dok njihovi mogu doći do ulaznica regularno, na prodajnim mjestima u Portugalu. Ovo je još jedan vid diskriminacije svih nas koji u Lisabonu želimo navijati za BiH - navodi se u pismu koje je našoj redakciji uputio jedan čitalac. S obzirom na to da je ipak odlučio putovati u Portugal, nije želio da mu objavimo ime. NSBiH nije uradio ništa Naš čitalac iznio je i niz kritika na račun Nogometnog saveza BiH. - Želim napomenuti da NSBiH nije uradio ništa u vezi s ulaznicama za naše navijače. Nisu čak objavili ni to da će sve ići preko Portugalskog saveza, a prema pravilima UEFA-e naši navijači moraju dobiti minimalno 5 posto ulaznica. Ulaznice u Centrotransu Iako su Portugalci po pravilima dužni za naše navijače obezbijediti pet posto ulaznica na Lužu, Nogometni savez BiH danima je šutio u vezi kupovine ulaznica za one koji u Portugal putuju u privatnim aranžmanima, a ne preko turističkih agencija. Međutim, sinoć, Savez je na svojoj web-stranici objavio da se ulaznice za revanš-susret baraža mogu kupiti u poslovnicama Centrotransa, po cijeni od 10 eura (oko 20 KM).
Za sve koji kazu da smo mi seljaci i pravimo krkanluk neka procitaj ovaj tekst...
Kod nas je problem sto nas **** ko hoce a kad mi pokusavamo da 'ebemo onda se nadju mangupi i govore kako ne treba to radit...
Trebali ste vi onda otici sinoc i pljeskat Portugalcima i slikat se s njima...fuuuujjj
Nadam se da ce Bilinim Poljem Odjekivat Cigani Cigani![]()
Pozzz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.