BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

classic
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la classic » 10 nov 2011, 14:20

Mene kao Bosanca i Hercegovca je stid da moja reprezentacija ovako vazu utakmicu igra na ovakvom terenu...

Vrijeme zadnjih 15 dana je bilo za pozelit i ovi nesposobnjakovici (N/FSBIH) nisu mogli nista uradit da se teren dovede u stanje normalno za igranje jedne ovakve utakmice...

Bruka :!:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 10 nov 2011, 14:21

majestic24 je napisao/la:Fuck...ovdje nema trave nikako. Neznam zasto nisu isli na zamjenu trave u ovih 7 dana. Mislim da se to moglo zavrsiti u roku 7 dana. Zar ne?? Mislim da citav projekat kosta oko 200 000 eura
djabe travu mjenjat, kad ce za 5 dana isto izgledat. bilino ima problem sa drenazom i to je cinjenica...

al najjace je...trci trci, pa travka pokusava da iznikne. i sve tako
...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 nov 2011, 14:22

Loše je ovo, preloše. Još sutra ako bude kakve silovitije kiše biće blato do koljena :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 nov 2011, 14:22

pa kad vidis ovaj travnjak nije bas da dobijes neku veliku zelju da istrcis sa loptom...
izgleda kao da su ga malo poravnali ali nema trave :shock:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 nov 2011, 14:23

Gotovo je sad, ali za buducnost ovo treba popravit. Celik i savez moraju sjest i dovest strucnjake da se to sredi jednom zauvijek. Nije fer da Celik sve to placa, neka pomogne i savez. Pogotovo ako odemo na EP, bice para.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 10 nov 2011, 14:23

ovdje se i uefa osramotila jer su dopustili da se na ovakvom terenu igra.
sad se samo nadat da se nece povrijedit neko od nasih igraca na ovoj oranici (ako se bude tu igralo).

onaj prvi dan je jos i dobar travnjak bio kako su ga sad unistili. jbt, citava evropa, i sire, ovo ce da gledaju.
...

Janjicar
Kontakt:

Post Postao/la Janjicar » 10 nov 2011, 14:24

Kod: Označi sve

Navijači koji su prije dvije godine bodrili našu reprezentaciju u Portugalu bili su razočarani odnosom domaćina. Žalili su se da ih je policija maltretirala na sve načine, pred stadionom ih tukla, a ispred Luža držala satima. Sličan scenarij može se očekivati i sada, s tim što su igrarije, čini se, već počele.

Naime, Portugalska fudbalska federacija pustila je u prodaju ulaznice za revanš-utakmicu koja se igra u utorak navečer u Lisabonu. Osim na prodajnim mjestima u Portugalu, one se mogu kupiti i na internetskoj stranici tamošnjeg Saveza. Barem tako piše, ali jedan od naših čitalaca koji je pokušao kupiti ulaznicu na taj način tvrdi da stranica nije u funkciji.

- I pored više telefonskih poziva koje sam im uputio i njihovih obećanja da će staviti online-shop u funkciju, to se nije desilo. Na ovaj način direktno sprečavaju naše navijače da kupe ulaznice za utakmicu, dok njihovi mogu doći do ulaznica regularno, na prodajnim mjestima u Portugalu. Ovo je još jedan vid diskriminacije svih nas koji u Lisabonu želimo navijati za BiH - navodi se u pismu koje je našoj redakciji uputio jedan čitalac.

S obzirom na to da je ipak odlučio putovati u Portugal, nije želio da mu objavimo ime.

NSBiH nije uradio ništa

Naš čitalac iznio je i niz kritika na račun Nogometnog saveza BiH.

- Želim napomenuti da NSBiH nije uradio ništa u vezi s ulaznicama za naše navijače. Nisu čak objavili ni to da će sve ići preko Portugalskog saveza, a prema pravilima UEFA-e naši navijači moraju dobiti minimalno 5 posto ulaznica.

Ulaznice u Centrotransu

Iako su Portugalci po pravilima dužni za naše navijače obezbijediti pet posto ulaznica na Lužu, Nogometni savez BiH danima je šutio u vezi kupovine ulaznica za one koji u Portugal putuju u privatnim aranžmanima, a ne preko turističkih agencija.

Međutim, sinoć, Savez je na svojoj web-stranici objavio da se ulaznice za revanš-susret baraža mogu kupiti u poslovnicama Centrotransa, po cijeni od 10 eura (oko 20 KM).

Za sve koji kazu da smo mi seljaci i pravimo krkanluk neka procitaj ovaj tekst...
Kod nas je problem sto nas **** ko hoce a kad mi pokusavamo da 'ebemo onda se nadju mangupi i govore kako ne treba to radit...
Trebali ste vi onda otici sinoc i pljeskat Portugalcima i slikat se s njima...fuuuujjj
Nadam se da ce Bilinim Poljem Odjekivat Cigani Cigani ;)

Pozzz

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 10 nov 2011, 14:25

Lijepa vijest iz Zenice:Sinoc je u BIH i Zenicu usla najveca poslijeratna investicija od preko 250 miliona eura vrijednosti-reprezentacija Portugala na celu sa Ronaldom!!!! Nadamo se da ce propasti..... kao i mnoge druge u investicije do sada u nasoj zemlji....
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 10 nov 2011, 14:26

Nevermind je napisao/la:Jesu li ovo brazde na terenu ko pred sadjenje krompira ili je ovo samo opticka varka (mislim ozbiljno na 2. slici)
ne znam ja, al mislim da bi dobro tu rodio krompir. i jos ponesto.
...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 nov 2011, 14:26

e koji smo mi cigani majko moja!!! terena i bruke :o :o :o

koja sramota!!! I onda se cudimo sto nas ne vole, sude protiv nas... bojim se da nam se ovaj ciganluk ne obije od glavu :oops: :oops:

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 10 nov 2011, 14:26

jaoooooooooo
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 nov 2011, 14:27

panties je napisao/la:
Nevermind je napisao/la:Jesu li ovo brazde na terenu ko pred sadjenje krompira ili je ovo samo opticka varka (mislim ozbiljno na 2. slici)
ne znam ja, al mislim da bi dobro tu rodio krompir. i jos ponesto.
Ne bi ovde ni krompir rodio. Ovo je stvarno žalosno i ubuduće se mora nešto raditi po ovom pitanju !
U novi boj ...

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 10 nov 2011, 14:28

e al iz daljine ne izgleda tolko lose.
tak da ce nama na tvu dobar bit teren :)
...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 nov 2011, 14:28

Kakvu antisportsku vlast imamo već 20 godina dobro je da imamo stadion koji zadovoljava minimum uslova.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 nov 2011, 14:29

Janjicar je napisao/la:

Kod: Označi sve

Navijači koji su prije dvije godine bodrili našu reprezentaciju u Portugalu bili su razočarani odnosom domaćina. Žalili su se da ih je policija maltretirala na sve načine, pred stadionom ih tukla, a ispred Luža držala satima. Sličan scenarij može se očekivati i sada, s tim što su igrarije, čini se, već počele.

Naime, Portugalska fudbalska federacija pustila je u prodaju ulaznice za revanš-utakmicu koja se igra u utorak navečer u Lisabonu. Osim na prodajnim mjestima u Portugalu, one se mogu kupiti i na internetskoj stranici tamošnjeg Saveza. Barem tako piše, ali jedan od naših čitalaca koji je pokušao kupiti ulaznicu na taj način tvrdi da stranica nije u funkciji.

- I pored više telefonskih poziva koje sam im uputio i njihovih obećanja da će staviti online-shop u funkciju, to se nije desilo. Na ovaj način direktno sprečavaju naše navijače da kupe ulaznice za utakmicu, dok njihovi mogu doći do ulaznica regularno, na prodajnim mjestima u Portugalu. Ovo je još jedan vid diskriminacije svih nas koji u Lisabonu želimo navijati za BiH - navodi se u pismu koje je našoj redakciji uputio jedan čitalac.

S obzirom na to da je ipak odlučio putovati u Portugal, nije želio da mu objavimo ime.

NSBiH nije uradio ništa

Naš čitalac iznio je i niz kritika na račun Nogometnog saveza BiH.

- Želim napomenuti da NSBiH nije uradio ništa u vezi s ulaznicama za naše navijače. Nisu čak objavili ni to da će sve ići preko Portugalskog saveza, a prema pravilima UEFA-e naši navijači moraju dobiti minimalno 5 posto ulaznica.

Ulaznice u Centrotransu

Iako su Portugalci po pravilima dužni za naše navijače obezbijediti pet posto ulaznica na Lužu, Nogometni savez BiH danima je šutio u vezi kupovine ulaznica za one koji u Portugal putuju u privatnim aranžmanima, a ne preko turističkih agencija.

Međutim, sinoć, Savez je na svojoj web-stranici objavio da se ulaznice za revanš-susret baraža mogu kupiti u poslovnicama Centrotransa, po cijeni od 10 eura (oko 20 KM).

Za sve koji kazu da smo mi seljaci i pravimo krkanluk neka procitaj ovaj tekst...
Kod nas je problem sto nas **** ko hoce a kad mi pokusavamo da 'ebemo onda se nadju mangupi i govore kako ne treba to radit...
Trebali ste vi onda otici sinoc i pljeskat Portugalcima i slikat se s njima...fuuuujjj
Nadam se da ce Bilinim Poljem Odjekivat Cigani Cigani ;)

Pozzz
Ne radi im shop na stranici i zato bi ih trebali mrziti?
Sta bi tek onda trebali misliti o nama, nema shopa, nema dovoljno ulaznica, nema travnjaka da valja itd.

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 10 nov 2011, 14:31

to janjicar :D :D vidite na necu sam ici "nazad u pecinu"

hajmo bosno,hajmo hercegovino budnimo ono sto smo i bili BOSANCEROSI,manite se glume

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 10 nov 2011, 14:33

sada sam pogledao slike na sportcenbar.ba :shock: :shock: :shock: :shock: !!!!
Ja mislim da je ovo najgore sto nam se moglo desiti, na ovoj sranju od trave nemozemo ni mi razvuci igru.

Najsmjenije je da su kao dvije nedelje nesto radili, a ove slike dokazuju da nista nije uradeno. apsolutno nista. Veliki uzas su ove slike.

Kakav je ono traktor iz 60tih godina, sto snjim valjaju po travi. Nemamo ni eksperte za travu, ni tribine nelice ninasta, hebemu mater.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 10 nov 2011, 14:34

bolje je teren izgleda prije nego sto su ga poceli "popravljat".

sjoj, uzas. e de nek mi sad neko objasni zasto nama ono odgovara ovaj i ovakav teren?
...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 nov 2011, 14:34

Mi smo pecinski narod, a npr. Francuzi nisu kada nam cijelo vrijeme napadaju novinara koji direktno prenosi, ubacivaju se u facu i na kraju pokidaju kablove i to sve civilizirani Francuzi iz lože

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 10 nov 2011, 14:35

Teren jeste katastrofa , kakva drzava takav teren ,ali nema potrebe da se pravi bauk i njima ce tako biti i nama , jeste da smo mi malo iskusniji igranjem na takvim terenima. Momci ce dati 110% svojih mogucnosti u to ne sumnjam ni sekunde , bitno je da ne primimo gol pa makar zavrsilo 0-0 ... Portugal nije slozna reprezentacija , ona ima super individualce koji igraju za sebe a ne za svoj nacionalni tim , pogledajte samo Nanija i Ronalda i ne trebam vam nista vise reci.. Stoga prestanimo da razbijamo glavu sudijom , ronaldom o ostalim stvarima , ovako samo dajemo vise energije i zelje portugalcima , ovo su njihove prljave igrice kao i uvijek ... Sto se tice Pjanića , ne sumnjam da ce i on i za to malo vremena kada bude igrao da ce odigrati sjajno , nemojte donositi zakljucke prije utakmice ( odnosi se na Maletica ) . Medije su cudna stvar , sutra bi rekli da Ronaldo brani za Portugal , stoga daj momci da podrzimo nase momke , nemojte da se spustamo na primitivizam neandertalaca. Ronalda nece izluditi ili isprovicirati skandiranje "Messi Messi" , on ce se prestraviti kada cuje navijanje BH Fanaticosa u grotlu Bilinog Polja , njih ce nasa atmosfera prestaraviti , treba im dati ulogu favorita sto i jesu , neka misle da su jaci i jesu , neka misle da ce pobjediti , a mi cemo vrebati i kazniti ih ... Stoga ne stvarajte bezpotrebne tenzije ... Ako ponovimo igru protiv francuke , mislim da se imamo itekako nadati dobrom rezultatu. Nemojte stavrati euforiju , hiljadu puta nam se to obilo o glavu , zato moramo biti takvi :/ ... Naprijed zmajevi uz vas smo !!! :)))

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.