Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Elegant
Kontakt:

Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Post Postao/la Elegant » 01 mar 2012, 11:43

Nakon odlicne utakmice sa Brazilom pokazali smo da se mozemo nositi sa velikim timovima, iako smo nesretno izgubili pruzili smo odlicnu igru i snazan otpor.

Utakmica protiv Republike Irske pruza priliku da se pruzi prilika novim igracima koji su itekako potrebni kako bi nas kolektiv bio sto jaci.

Republika Irska - Bosna i Hercegovina (26.5.2012 Dablin)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Post Postao/la Goalgetter » 01 mar 2012, 11:47

Za ovu utakmicu ocekujem poziv za: 2 odbrambena igraca, Visca + Stevanovic, jednog novog napadaca.

Po svoj mogucnosti, Visca i Stevanovic nece moci nastupiti, posto igraju 1. juna kvalifikacije za mladu, stoga treba druge alternative traziti. Hajrovica, umjesto njih.

I naravno, da Pape izostavi Maletica sa spiska. Nemam nista protiv njega, naprotiv, drag mi je pravo, posebno nakon onog gola u Albaniji, ali ovo vise nije za njega.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 mar 2012, 11:54

Samo da se ne pocne lupetati sa imenima i totalnim anonimusima, pricati iskljucivo o onima koje je sam selektor spominjao.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 mar 2012, 11:58

Elegant je napisao/la:Samo da se ne pocne lupetati sa imenima i totalnim anonimusima, pricati iskljucivo o onima koje je sam selektor spominjao.
Pape jedva poziva i ove potencijalne kandidate, a kamoli da pozove nekog anonimusa. Imas krug igraca koji moze pozvati, medju njima su Vranjes, Subasic, Cocalic, Visca, Stevanovic, Izet Hajrovic, Hadzic, i jos neki slicni njima, i juce eto, stigla je vijest da su mu Seferovic i Vuckic ''na radaru'' .
Sad nekog anonimusa, tesko da ce izvuci.

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 01 mar 2012, 12:04

vučkić je sinoć debitovao za sloveniju,tako da od njega nema ništa:

http://www.transfermarkt.de/de/slowenie ... 67637.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 01 mar 2012, 12:07

bosnacazin je napisao/la:vučkić je sinoć debitovao za sloveniju,tako da od njega nema ništa:

http://www.transfermarkt.de/de/slowenie ... 67637.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prijateljske se ne broje, al vjerovatno bi on sam odlučio za Sloveniju i da ga naši pozovu...
Čelik Zenica 1945

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2012, 12:08

Goalgetter je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Samo da se ne pocne lupetati sa imenima i totalnim anonimusima, pricati iskljucivo o onima koje je sam selektor spominjao.
Pape jedva poziva i ove potencijalne kandidate, a kamoli da pozove nekog anonimusa. Imas krug igraca koji moze pozvati, medju njima su Vranjes, Subasic, Cocalic, Visca, Stevanovic, Izet Hajrovic, Hadzic, i jos neki slicni njima, i juce eto, stigla je vijest da su mu Seferovic i Vuckic ''na radaru'' .
Visca i stevanovic otpadaju iz razloga koji si i sam naveo,ako zele taj baraz onda ovi moraju biti spremni za U-21.
Sa Hadzicem je vec odavno razgovarano,medjutim nema nista od poziva ako ovaj ne sredi promjenu drzavljanstva.
Nece mu savez to raditi,vec se za te stvari mora licno pojaviti.
Ostaju Cocalic,Izet,Subasic,Vranjes.Mada povratkom Lulica i Mujdze automatski dvojica minimalno su tu donji.
@bosnacazin Vuckic opet ima sansu da zaigra za BIH.Ali mora isto uciniti sto bi trebao i Hadzic u sta cisto sumnjam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 mar 2012, 12:15

harishp je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Visca i stevanovic otpadaju iz razloga koji si i sam naveo,ako zele taj baraz onda ovi moraju biti spremni za U-21.
Sa Hadzicem je vec odavno razgovarano,medjutim nema nista od poziva ako ovaj ne sredi promjenu drzavljanstva.
Nece mu savez to raditi,vec se za te stvari mora licno pojaviti.
Ostaju Cocalic,Izet,Subasic,Vranjes.Mada povratkom Lulica i Mujdze automatski dvojica minimalno su tu donji.
@bosnacazin Vuckic opet ima sansu da zaigra za BIH.Ali mora isto uciniti sto bi trebao i Hadzic u sta cisto sumnjam.
Tako ti to dodje..

Napadaca novih nema ni na mapi, to me brine. Imamo Dzeku i Vedu, ako se jedan od njih povrijedi, vec muke pocinju. Sad to za Seferovica mi je sve neisugrno, mada Seferovic neigra skoro nikako u Lecce-u, tako da nam ne bi mogao toliko pomoci, ali bi bilo dobro pozvati ga, pa da ga kaparisemo za nas.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 01 mar 2012, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 01 mar 2012, 12:18

Sve ekipe vode 22, 23 pa i vise igraca na prijateljske, da ljudi barem osjete atmosferu, puno to znaci za neke igrace...A Safet, sto je inace jedna od njegovih najlosijih osobina, vodi 17 igraca...Razlog je jedini sto Safet nece da se opetercuje time sto neki nece igrati ni minute, drugim rijecima nema muda da nekima direktno kaze, iako to mnogima nista ni nebi znacilo...Zlata je vrijedno da smo za Brazil imali jos jedno 4-5 potencijalnih uz repku, da osjete malo atmosferu, da treniraju sa ekipom, upoznaju igrace...
Tako barem rade druge repke, kod nas ne?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2012, 12:27

Edo_77 je napisao/la:Sve ekipe vode 22, 23 pa i vise igraca na prijateljske, da ljudi barem osjete atmosferu, puno to znaci za neke igrace...A Safet, sto je inace jedna od njegovih najlosijih osobina, vodi 17 igraca...Razlog je jedini sto Safet nece da se opetercuje time sto neki nece igrati ni minute, drugim rijecima nema muda da nekima direktno kaze, iako to mnogima nista ni nebi znacilo...Zlata je vrijedno da smo za Brazil imali jos jedno 4-5 potencijalnih uz repku, da osjete malo atmosferu, da treniraju sa ekipom, upoznaju igrace...
Tako barem rade druge repke, kod nas ne?
Cini ti se,u stvari tanko pratis.Safet je pozivao i Bunozu,Subasica i jos par njih u toku priprema.Tek da osjete atmosferu.
Medjutim kako sam rece,ako pozivas igrace onda bi vecina igraca trebali dobiti dojam da ce imati sansu da zaigraju.
Ako ih pozoves vise od 16 ili 18 igraca vec 22 ili vise.onda vec na startu pojedinci znaju da ce na tribine,sto je frustrirajuce za te iste.
Meni je bilo ofirno ono Cirino pozivanje po 25-30 igraca i samo da bi zacepio gubice onima iz mase koji vazda rondaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 01 mar 2012, 12:36

Sve repke pozivaju vise. Mi smo za ovaj mec imali 17 igraca, to je premalo? Neka ti se povriejdi 5-6 igraca, 2-3 imaju suspenzije i imaces u reepki igrace koji nikada nisu ni upoznali Susica a kamoli igrace...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2012, 12:38

Edo_77 je napisao/la:Sve repke pozivaju vise. Mi smo za ovaj mec imali 17 igraca, to je premalo? Neka ti se povriejdi 5-6 igraca, 2-3 imaju suspenzije i imaces u reepki igrace koji nikada nisu ni upoznali Susica a kamoli igrace...
Ako nam se povrijedi 5-6 igraca i imamo suspenziju od 2-3.onda necemo ni igrati. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 mar 2012, 12:40

Nas je problem sto od ovih sadasnjih 17 igraca vec 2-3 nisu bas za repke, isto tako od ovih silnih novih 2-3 su za iste.

nanek

Post Postao/la nanek » 01 mar 2012, 12:44

Safeta nikad necu priznati za selektora sve zbog ne pozivanja igraca tj pozivanja 3 4 igraca koji ne pripadaju vise repki! Necu ga priznati niti radi postavke u Parisu niti radi postavke u Zenici protiv Portugala! Uvijek ce biti smijesan selektor jer nema onnn ono nestooo sto bi imao Sergej npr ! U druge njegove prednosti a najvise disciplinu u to necu ulaziti to je hajmo reci ko uveo!

Sto se tice tekma pa volio bi da me demantuje pa da pozove bar 23 igraca pa da malo probamo nesto ima i kod nas u ligi finih igraca sta se uhvatio ovih istih!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 mar 2012, 12:49

nanek je napisao/la:Safeta nikad necu priznati za selektora sve zbog ne pozivanja igraca tj pozivanja 3 4 igraca koji ne pripadaju vise repki! Necu ga priznati niti radi postavke u Parisu niti radi postavke u Zenici protiv Portugala! Uvijek ce biti smijesan selektor jer nema onnn ono nestooo sto bi imao Sergej npr ! U druge njegove prednosti a najvise disciplinu u to necu ulaziti to je hajmo reci ko uveo!

Sto se tice tekma pa volio bi da me demantuje pa da pozove bar 23 igraca pa da malo probamo nesto ima i kod nas u ligi finih igraca sta se uhvatio ovih istih!
:lol: :lol: :lol:

Inace veliki strucnjak ... smijesno. Ajde nam sad objasni sta to Sergej ima ?

nanek

Post Postao/la nanek » 01 mar 2012, 12:53

pa da imas malo vise od 16 god mozda bi ti objasnio :) ovako cekam dok dodjes do mojih 25 :) I molim te ne odgovaraj mi na post jer nisam tip forumasa kao ti da citiram svaki post(jer nemam pametnijeg posla) da se mjesam u svacije misljenje i pravim pametan! Procitaj post odgovori ako zelis skontaj kad narastes ali se samo nemoj pametan pravit! Jedino imas respect za avatar i igraca i klub!

Da si bio u Beogradu znao bi sta Sergej ima,da si upucen znao bi da i ciro nije bio neki strucnjak dok nije 98 uzeo sa hrvatima sta je vec uzeo pa se kasnije proslavio i na na vid toga uzima sada pare :) Neka mali sjedi procitaj !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 mar 2012, 12:58

nanek je napisao/la:pa da imas malo vise od 16 god mozda bi ti objasnio :) ovako cekam dok dodjes do mojih 25 :) I molim te ne odgovaraj mi na post jer nisam tip forumasa kao ti da citiram svaki post(jer nemam pametnijeg posla) da se mjesam u svacije misljenje i pravim pametan! Procitaj post odgovori ako zelis skontaj kad narastes ali se samo nemoj pametan pravit! Jedino imas respect za avatar i igraca i klub!

Da si bio u Beogradu znao bi sta Sergej ima,da si upucen znao bi da i ciro nije bio neki strucnjak dok nije 98 uzeo sa hrvatima sta je vec uzeo pa se kasnije proslavio i na na vid toga uzima sada pare :) Neka mali sjedi procitaj !
Znaci Sergej bi radi onoga patriotizma iz Beograda za koje mu naravno treba cestitati treba biti selektor ?

A trenestko iskusvo nikakvo ? Nemas ti 25, kao sto nemam ja 16 godina ...

Ali hajde napiis sta to on "ima" sta bi to on uradio u Parizu i protiv Portugala ? To ti imas neke moci da citas tudje misli i da znas kako bi se ko postavio i ponasao ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 01 mar 2012, 13:03, ukupno mijenjano 2 puta.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2012, 12:58

Ja bi Dudakovica za selektora onda :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nanek

Post Postao/la nanek » 01 mar 2012, 13:02

Jedan je Meho Kodro!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 01 mar 2012, 13:28

Radi postavku u Parizu? Kada smo razbili jednu fudbalsku velesilu?

Bog je jedan, ime mu je Safet Pape Susic!
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.