Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

chi3llo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la chi3llo » 17 apr 2013, 23:50

Kakva atmosfera na stadionu protiv jadnog wigana! Jos sam pod uticajem! Publika oko mene je citavo vrijeme prozivala Edina u prvom, i kad je usao bio mu je aplauz skoro na svakom kontaktu, gotive ga raja pravo, i mozete srat kolko hocete kontra naseg maestra, al kad je on usao city je zivnuo. I kakva golcina Teveza. Grlo mi odpade :D kad se citav stadion ori COME ON CITY, osjecaj je nevjerovatan... Atmosfera je bila sve sto sam ocekivao od jedne utakmice premiershipa... fenomenalno!

I plus, Richards vs Figueroa, clash of the titans, koje mrcine :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 17 apr 2013, 23:50

Lista strijelaca ce se vrlo brzo promjeniti,, ubrzo ga preskacu i Kun i Tevez,,i niko Edinu nije kriv sto ne igra,,kada su ova dva bolja od njega. Dzeko npr,,ovakav gol nikada nece postici za City,, Prvo sto nema muda ni da pokusa(nije ovo Bosna da smije sutati iz svih pozicija) drugo,sto ocigledno ne moze ni postici gol sa 5 metara(nije postigao gol od southhamptona). I ne znamo koliko bi Dzeko imao golova da ima Tevezovu minutazu,,mozda 13?? To su sve samo hipoteze. Sto se tice tvoje posljednje recenice,,ne zelim se spustati na tvoj nivo,,sretno![/quote]
Cuj hipoteza a ti hipoteziras do besvjesti,plus uz to vidovitodjemiliras se.
Kad zabije Dzeko ti se fakat ne pojavljujes na ovoj temi,u slucaju da nije igrao ili je igrao a nije postigao pogodak eto tebe da koju srajbnes.[/quote]

To nije tacno sto pricas. Medju prvima mu cestitam kada postigne gol ili dobro odigra, mrsko mi traziti,,,vrati dosta nazad jer nije postigao pogodak od grcke! A koje su to moje hipoteze? Sto kazem da su Tevez i Aguero bolji? Sto kazem da ne znamo koliko bi golova imao da ima Tevezovu minutazu? Molim te ubaci koji bolji argumenat sljedeci put,i malo se ljepse izrazavaj,,tvoje postove uvjek preskacem,,21 je vijek! Sada sam ja negativac ovdje sto kazem da su argentici bolji igraci....ccccc
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 17 apr 2013, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2013, 23:51

Tevez i Aguero vec imaju vise golova od Dzeke ukupno, ovaj ima vise u ligi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 17 apr 2013, 23:55

emir79 je napisao/la:
sanji je napisao/la:
Lista strijelaca ce se vrlo brzo promjeniti,, ubrzo ga preskacu i Kun i Tevez,,i niko Edinu nije kriv sto ne igra,,kada su ova dva bolja od njega. Dzeko npr,,ovakav gol nikada nece postici za City,, Prvo sto nema muda ni da pokusa(nije ovo Bosna da smije sutati iz svih pozicija) drugo,sto ocigledno ne moze ni postici gol sa 5 metara(nije postigao gol od southhamptona). I ne znamo koliko bi Dzeko imao golova da ima Tevezovu minutazu,,mozda 13?? To su sve samo hipoteze. Sto se tice tvoje posljednje recenice,,ne zelim se spustati na tvoj nivo,,sretno!
Ti sa BIH imas ,koliko ja sa Kroacijom, hajde ti tam pa raspleti. Ne pljujes ti dzaba Dzeku. Imas brate Mandzu herojcinu, pa ozezi.
Ko si ti da sudis ko ima kakve veze sa Bih a ko ne? Ko pljuje Dzeku?? Dzeko je dobar igrac ali ne moze u istu recenicu sa argentincima,,oooo izvini Edine ako te vrijedja ova izjava moja,,mislim da cijeli Manchester ima ove misljenje od trenera,do saigraca pa do navijaca. Znaci cijeli Manchster pljuje Edina, bravo za komentar. I ako te tjesi nisam hrvat vec bosnjak,, i Edin je bolji od Mandze :),,sada mozes na spavanja sa haretom zajedno,,vrijeme Vam je momci.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 apr 2013, 00:07

Strelac se ocjenjuje po golovima, ove sezone najvise golova iz M.C u ligi je postigao ko?Dobro da nisi i Balotelija spomenuo.Usput najbolji trenutni strelac kvalifikacija za SP je ,opet ko?Tu ni Kuna ni Teveza ne vidim.
Tek sad @sanjin mozes na spavanje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 18 apr 2013, 00:13

harishp je napisao/la:Strelac se ocjenjuje po golovima, ove sezone najvise golova iz M.C u ligi je postigao ko?Dobro da nisi i Balotelija spomenuo.
Jesi mi ga sukno hare,,bravo. Prvo ti se zahvaljujem zbog izrazavanja, drugo slazem se sa tobom u potpunosti. Strelac se ocjenjuje po golovima,i da Edin Dzeko je trenutno prvi. Do kraja ove sezone svi ce ga preskociti pa cak i Balotelli(koji trenutno ima 8 golova), samo gledajuci golove u ligi. Sta ces onda reci????

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 apr 2013, 00:15

Znači ovaj @sanji dođe jedino u ovakvim situacijama na forum, tj. na ovu temu i krene sa pljuvanjem, znači poslije 'ajmo reći loše tekme Edina, ili tekme u kojoj je dobio malu ili nikakvu minutažu.
Kad Edin odigra dobru tekmu, kad zabije, @sanji-a nema po 2 mjeseca na ovoj temi.
Bujrum pa provjerite na prethodnim stranicama.
I vi se opet naložite na njegove provokacije.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 18 apr 2013, 00:18

Dobri su mi ovi sto vide par utakmica unaprijed ... Ne kontam ovo sa Balotelijem? Ili nam Sanji nije u toku ..

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 18 apr 2013, 00:19

harishp je napisao/la:Strelac se ocjenjuje po golovima, ove sezone najvise golova iz M.C u ligi je postigao ko?Dobro da nisi i Balotelija spomenuo.Usput najbolji trenutni strelac kvalifikacija za SP je ,opet ko?Tu ni Kuna ni Teveza ne vidim.
Edin Dzeko :),,, ne sada ozbiljno ,,sto se tice kvalifikacija za SP, kapa do poda. Fantasticno je odigrao do sada kvalifikacije, to je onaj stari Dzeko iz doba Wolfsburga. Sto se tice argentinaca,ljudi igraju svako veliko takmicenje,moram li dalje pisati....plus messi,,Edin bi sjedio na klupi za argentinu npr.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 18 apr 2013, 00:21

mandraX je napisao/la:Znači ovaj @sanji dođe jedino u ovakvim situacijama na forum, tj. na ovu temu i krene sa pljuvanjem, znači poslije 'ajmo reći loše tekme Edina, ili tekme u kojoj je dobio malu ili nikakvu minutažu.
Kad Edin odigra dobru tekmu, kad zabije, @sanji-a nema po 2 mjeseca na ovoj temi.
Bujrum pa provjerite na prethodnim stranicama.
I vi se opet naložite na njegove provokacije.

Sad cu ti dokazati da nije tako,, ne sjecas se jer Edin nije postigao gol 2 mjeseca(za City). I opet ta rijec pljuvanje,,ne mogu ponavljati,,,,tuga velika.

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 18 apr 2013, 00:21

Ovo sam htio napisati još kad su igrali prošlu utakmicu, al hajd reko da ne kenjam... Nego,
igrač ode iz kuba na reprezentativno okupljanje kao prvi strijelac ekipe, vrati se u klub kao prvi strijelac EU zone kvalifikacija, i trener ga tri tekme za redom ostavi na klupi. To se nikad nijednom igraču nije desilo, u čemu je problem između Mancinija i Dzeke (a ocigledno postoji) to ne mozemo znati, ali se sigurno ne radi o tome da neko nekog ne voli, jer gdje se tolike pare vrte, prica o ljubavi nema mjesta, zato okanite se nekih zavjera i nečega.
Samo, strašno me nervira to što je Džeko postao čkapija, ako sada ne pokaže zube može se halalit s tim da će postati stvarno veliki igrač. Što se tiče klubovau koje bi mogao otići, moja slobodna procjena: Liverpool - oko 25 golova po sezoni, Arsenal - 30+, a Mancini će igzubit FA kup od Wigana, i to ce bit kruna njegovog rada u Citiju, to mu od srca želim, ćao Mancini..
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 18 apr 2013, 00:23

samson je napisao/la:Dobri su mi ovi sto vide par utakmica unaprijed ... Ne kontam ovo sa Balotelijem? Ili nam Sanji nije u toku ..
Sve ce biti kristalno jasno na kraju ove sezone :),, samo se malo strpite( ko ne konta,kao ovaj kolega).

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 18 apr 2013, 00:29

Sanjine, moj Sanjine ... Zalostan si ti kada na jednom forumu moras uvjeravati nekoga sta ce biti sa Dzekom do kraja sezone... Znaci, dva omalena Argentinca moraju sacekati kraj sezone i Dzeksonovu prikovanost za klupu da ga mozda ugroze kao najboljeg strijelca kada je prvenstvo u pitanju ... Hajd, samo se ti trudi. Jedva cekam kraj sezone, zadnji sudijski zvizduk pa da proslavis sa rajom ... Sretno..

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 18 apr 2013, 00:41

sanji je napisao/la:Nigdje veze,,ovo ne razumijem nikako,,,poludio transfermakrt,,spustio Edina na 27 mil eura a Teveza digao plus 5 na 27 miliona eura,,, Edin dao vise golova u manje minuta,, sta treba da uradi da mu podignu cijenu opet. Da postigne svaku tekmu po minimum jedan gol? Koje sranje je ovo,,sto mi padose u ocima ,,sve im ebem.

Ovo jedan od mojih kometara,na pocetku ove polusezone,dok je Edin postizao golove i igrao dobro. STVARNO mi je mrsko ici dalje,ali ako bas zelis dokaze,,samo reci. Ici cu jos unazad gdje sam ga hvalio ko lud,jer je i dobro igrao tada.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 18 apr 2013, 00:45

samson je napisao/la:Sanjine, moj Sanjine ... Zalostan si ti kada na jednom forumu moras uvjeravati nekoga sta ce biti sa Dzekom do kraja sezone... Znaci, dva omalena Argentinca moraju sacekati kraj sezone i Dzeksonovu prikovanost za klupu da ga mozda ugroze kao najboljeg strijelca kada je prvenstvo u pitanju ... Hajd, samo se ti trudi. Jedva cekam kraj sezone, zadnji sudijski zvizduk pa da proslavis sa rajom ... Sretno..
Ko je kriv sto je Edin prikovan za klupu,, ja nisam druze.Ne moram ja nikoga uvjeravati,sta Edinu sljedi,,to on sam radi na terenu (City,druga polusezona):) I pricas o tim Argentincima kao da su upitanju Olic i Mandzukic, a ne Aguero i Tevez. Vidimo se na kraju sezone.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 apr 2013, 01:24

Boli ga briga, uzima pare i uzimace ih.
Pravi Bosnjo. :mrgreen:

Na ljeto je on svakako na transfer listi, to je vec odavno jasno. Pitanje je gdje ce na kraju zavrsiti a svi se mi nadamo negdje gdje ce biti prvi napadac i gdje ce osvajati trofeje. U Engleskoj mu niko ne moze ponuditi oboje osim Citya i Uniteda, eventualno Chelsea, u Italiji nece, tamo je vec sve odavno propalo tako da ostaju Spanski giganti i Dortmund evetnualno neki Ruski naftni milijarderi. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 apr 2013, 18:26

Halo jel to neko ima obraza rec nesto najboljem strjelcu kvalifikacija i uopste najboljem strjelcu sada vec u istoriji BiH repke.Sramota.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 apr 2013, 18:47

Normalno da mu imaju reć' ne bi Bošnjo bio Bošnjo kad ne bi prigovarao i rekao, e jesam ti rek'o
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 apr 2013, 10:22

A ja se svaki dan zacudim cime li smo mi ovakvi kakvi jesmo i ovo malo radosti i srece sto nam se desi zasluzili? Kakvi smo nastrani nebi nam se nista dobro trebalo desavati. Al hajd valjda je neko nekad ucinio i nesto dobro pa se nama danas vraca. Vazda je nama bilo bolje komsijino nego nase. U komsije sve valja a nase nicemu. Sve dok smo takvi, nema nama hajra. Opet kazem ovo malo srece sto nam ovaj covjek priredi (naravno i svi ostali sportisti ali posto je ovo Edinova tema govorim samo za njega) izgleda da smo necim zasluzili. Samo mi nije jasno cime :) :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 20 apr 2013, 17:33

sanji je napisao/la:
samson je napisao/la:Sanjine, moj Sanjine ... Zalostan si ti kada na jednom forumu moras uvjeravati nekoga sta ce biti sa Dzekom do kraja sezone... Znaci, dva omalena Argentinca moraju sacekati kraj sezone i Dzeksonovu prikovanost za klupu da ga mozda ugroze kao najboljeg strijelca kada je prvenstvo u pitanju ... Hajd, samo se ti trudi. Jedva cekam kraj sezone, zadnji sudijski zvizduk pa da proslavis sa rajom ... Sretno..
Ko je kriv sto je Edin prikovan za klupu,, ja nisam druze.Ne moram ja nikoga uvjeravati,sta Edinu sljedi,,to on sam radi na terenu (City,druga polusezona):) I pricas o tim Argentincima kao da su upitanju Olic i Mandzukic, a ne Aguero i Tevez. Vidimo se na kraju sezone.
Ne kontam sta ti znaci to vidimo se na kraju sezone!? Sta ako ga i prestignu,nista.Vise su igrali od Edina i samim tim imali vise prilika da zabiju vise golova,a to govori valjda i u prilog Edinovom kvalitetu.
Kazes da je zasluzeno na klupi! Koliko znam igrao je jedno 5~6 tekmi za redom i dao 5 golova,u porazu od 3>1 dao je jedini gol i nakon toga preselio na klupu.Je li to njegova krivica!? Koji je razlog za to,slaba igra i neefikasnost sigurno nisu,vec neke lude mancinijeve vizije,ali eto on odgovara za rezultat(kojeg usput nema).
Gledajuci zadnju tekmu ne mogu da ne primjetim npr da Edin 5 puta se otvara na vrhu sesnaest,a da ga Tevez ignorise,cini mi se da bi radije nabio u aut loptu nego njemu dodao,ko misli da umisljam neka pogleda tekmu ponovo.
Jedino sto ,,zamjeram,, Dzeki jeste to sto nije sebican,a to mu ne ide u korist u ovakvoj ekipi i kod ovog trenera. Uzmi loptu i sutaj 10 puta iz svake pozicije,igraj malo i za sebe.Ebo ekipu koja nema dva centarsuta u 16 gdje stoji covjek od 2 metra. Italija majka,samo ako ko ima da isplati ove hahare,pa tamo je i Balo Tito...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 17 gostiju.