I plus, Richards vs Figueroa, clash of the titans, koje mrcine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ko si ti da sudis ko ima kakve veze sa Bih a ko ne? Ko pljuje Dzeku?? Dzeko je dobar igrac ali ne moze u istu recenicu sa argentincima,,oooo izvini Edine ako te vrijedja ova izjava moja,,mislim da cijeli Manchester ima ove misljenje od trenera,do saigraca pa do navijaca. Znaci cijeli Manchster pljuje Edina, bravo za komentar. I ako te tjesi nisam hrvat vec bosnjak,, i Edin je bolji od Mandzeemir79 je napisao/la:Ti sa BIH imas ,koliko ja sa Kroacijom, hajde ti tam pa raspleti. Ne pljujes ti dzaba Dzeku. Imas brate Mandzu herojcinu, pa ozezi.sanji je napisao/la:
Lista strijelaca ce se vrlo brzo promjeniti,, ubrzo ga preskacu i Kun i Tevez,,i niko Edinu nije kriv sto ne igra,,kada su ova dva bolja od njega. Dzeko npr,,ovakav gol nikada nece postici za City,, Prvo sto nema muda ni da pokusa(nije ovo Bosna da smije sutati iz svih pozicija) drugo,sto ocigledno ne moze ni postici gol sa 5 metara(nije postigao gol od southhamptona). I ne znamo koliko bi Dzeko imao golova da ima Tevezovu minutazu,,mozda 13?? To su sve samo hipoteze. Sto se tice tvoje posljednje recenice,,ne zelim se spustati na tvoj nivo,,sretno!
Jesi mi ga sukno hare,,bravo. Prvo ti se zahvaljujem zbog izrazavanja, drugo slazem se sa tobom u potpunosti. Strelac se ocjenjuje po golovima,i da Edin Dzeko je trenutno prvi. Do kraja ove sezone svi ce ga preskociti pa cak i Balotelli(koji trenutno ima 8 golova), samo gledajuci golove u ligi. Sta ces onda reci????harishp je napisao/la:Strelac se ocjenjuje po golovima, ove sezone najvise golova iz M.C u ligi je postigao ko?Dobro da nisi i Balotelija spomenuo.
Tek sad @sanjin mozes na spavanje.
Edin Dzekoharishp je napisao/la:Strelac se ocjenjuje po golovima, ove sezone najvise golova iz M.C u ligi je postigao ko?Dobro da nisi i Balotelija spomenuo.Usput najbolji trenutni strelac kvalifikacija za SP je ,opet ko?Tu ni Kuna ni Teveza ne vidim.
Tek sad @sanjin mozes na spavanje.
mandraX je napisao/la:Znači ovaj @sanji dođe jedino u ovakvim situacijama na forum, tj. na ovu temu i krene sa pljuvanjem, znači poslije 'ajmo reći loše tekme Edina, ili tekme u kojoj je dobio malu ili nikakvu minutažu.
Kad Edin odigra dobru tekmu, kad zabije, @sanji-a nema po 2 mjeseca na ovoj temi.
Bujrum pa provjerite na prethodnim stranicama.
I vi se opet naložite na njegove provokacije.
Sve ce biti kristalno jasno na kraju ove sezonesamson je napisao/la:Dobri su mi ovi sto vide par utakmica unaprijed ... Ne kontam ovo sa Balotelijem? Ili nam Sanji nije u toku ..
sanji je napisao/la:Nigdje veze,,ovo ne razumijem nikako,,,poludio transfermakrt,,spustio Edina na 27 mil eura a Teveza digao plus 5 na 27 miliona eura,,, Edin dao vise golova u manje minuta,, sta treba da uradi da mu podignu cijenu opet. Da postigne svaku tekmu po minimum jedan gol? Koje sranje je ovo,,sto mi padose u ocima ,,sve im ebem.
Ko je kriv sto je Edin prikovan za klupu,, ja nisam druze.Ne moram ja nikoga uvjeravati,sta Edinu sljedi,,to on sam radi na terenu (City,druga polusezona):) I pricas o tim Argentincima kao da su upitanju Olic i Mandzukic, a ne Aguero i Tevez. Vidimo se na kraju sezone.samson je napisao/la:Sanjine, moj Sanjine ... Zalostan si ti kada na jednom forumu moras uvjeravati nekoga sta ce biti sa Dzekom do kraja sezone... Znaci, dva omalena Argentinca moraju sacekati kraj sezone i Dzeksonovu prikovanost za klupu da ga mozda ugroze kao najboljeg strijelca kada je prvenstvo u pitanju ... Hajd, samo se ti trudi. Jedva cekam kraj sezone, zadnji sudijski zvizduk pa da proslavis sa rajom ... Sretno..
Ne kontam sta ti znaci to vidimo se na kraju sezone!? Sta ako ga i prestignu,nista.Vise su igrali od Edina i samim tim imali vise prilika da zabiju vise golova,a to govori valjda i u prilog Edinovom kvalitetu.sanji je napisao/la:Ko je kriv sto je Edin prikovan za klupu,, ja nisam druze.Ne moram ja nikoga uvjeravati,sta Edinu sljedi,,to on sam radi na terenu (City,druga polusezona):) I pricas o tim Argentincima kao da su upitanju Olic i Mandzukic, a ne Aguero i Tevez. Vidimo se na kraju sezone.samson je napisao/la:Sanjine, moj Sanjine ... Zalostan si ti kada na jednom forumu moras uvjeravati nekoga sta ce biti sa Dzekom do kraja sezone... Znaci, dva omalena Argentinca moraju sacekati kraj sezone i Dzeksonovu prikovanost za klupu da ga mozda ugroze kao najboljeg strijelca kada je prvenstvo u pitanju ... Hajd, samo se ti trudi. Jedva cekam kraj sezone, zadnji sudijski zvizduk pa da proslavis sa rajom ... Sretno..
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 17 gostiju.