Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dijaspora ne treba biti vidovit za to, to je tako. Aguero je medju 5 najboljih napadaca svijeta, predpostavljam da si gledao kako melje protivnike dok se nije povrijedio, stoga ce se on vratiti u prvu postavu i zauzeti mjesto pored Negreda, koji je kao sto sam rekao, i dalje furiozan.TakozvaniDijasporac je napisao/la:Evo i vidovite Dzemile medju nama!Goalgetter je napisao/la:Aguero kad se vrati on je Numero 1, sto je sasvim i opravdano. Negredo ne posustaje, i dalje zabija i igra kao lud, Dzeko ce opet da bude rezervista od sljedece sedmice.
Fordinjo je napisao/la:Ma Dijamant je Ponos nas i Hamajlijakome ne valja nek potrazi drugu temu jel tako
![]()
![]()
![]()
![]()
ima raznih tema za svakog nesto ....
Pokid'o sam se od smijehaPirke je napisao/la: A ovi im odgovaraju "You're nothing special, we lose every week"
![]()
![]()
Eto a ja sam misljenja da ga Pellegrini nakon povrede nece odma ubaciti u vatru, nego ce ga ubaciti u toku utakmice..a sta ce dalje biti posle toga, ko ce igrati, to je pellegrinijov luksuz problem, ma da sam siguran da Dzeko sa ovim pristupom nije bez sansi, pogotovo ne da kao sto je bilo 3-4 tekme za redom presjedi na klupi..ja mislim da ce Pellegrini ubaciti sada masinu rotacije, naravno tako i mora jer City jos uvijek igra u sva 4 natjecanja!Goalgetter je napisao/la:Dijaspora ne treba biti vidovit za to, to je tako. Aguero je medju 5 najboljih napadaca svijeta, predpostavljam da si gledao kako melje protivnike dok se nije povrijedio, stoga ce se on vratiti u prvu postavu i zauzeti mjesto pored Negreda, koji je kao sto sam rekao, i dalje furiozan.TakozvaniDijasporac je napisao/la:Evo i vidovite Dzemile medju nama!Goalgetter je napisao/la:Aguero kad se vrati on je Numero 1, sto je sasvim i opravdano. Negredo ne posustaje, i dalje zabija i igra kao lud, Dzeko ce opet da bude rezervista od sljedece sedmice.
Na Edinu je kao i da danas, daje sve od sebe kad dobije sansu, a Negredu ce pasti forma kad-tad.
Listen to this and i qoute: "its not easy to win 5-0 at home" // Edin Dezko. hahah even Dezko lost count.. hahaha
Did Edin just kiss Alvaro?
Bluemoon. Ovaj prvi je najjačiName me one player who can hit it like that with his weaker foot. <3 Dzeko!
Pirke je napisao/la:Navijaci West Hama su zakon.
Navijaci Citya im pjevaju "You're going down with United!"
A ovi im odgovaraju "You're nothing special, we lose every week"
![]()
![]()
calcio je napisao/la:Dzeko i Negredo dobili ocjenu 10 na whoscored
Bosniacum Lilium je napisao/la:ima li gdje 2. gol?Sve sam vidio i pratio, ali poslije 5:0 sam prestao gledati
Trenutno korisnika/ca: denza, katalinski, Normus90 i 11 gostiju.