Igrač br. 6

Virtu4l
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ Tetovaza

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2015, 12:07

fixator je napisao/la:jednostavno gospodski i kulturno ga izbaciti iz reprezentacije jer krši kodekse i ne spominjati to vise niti se obracati javnosti,
ne davati znacaj, noga i vozdra
dati poruku svima koji misle uraditi isto.
Sumnjam da se on može bukvalno izbaciti iz reprezentacije, to bi izazvalo još veće probleme i hajku. Meša jednostavno može da ga više ne zove i to je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 jun 2015, 12:08

tuzlak1987 je napisao/la:
Zgoljo je napisao/la:Nevjerovatno kako se neki prave englezi i pokusavaju opravdati ovo.Nije problem postoji li RS,znamo mi da postoji.
Vranjes kao privatno lice moze tetovirati sta god hoce,Vranjes kao reprezentativac BiH,neko ko brani njene boje i predstavlja je u svijetu ne moze cijepati tu istu drzavu na svojoj ruci.Za one koje je Bog malo manje obdario pamecu,tetovaza simolizira nezavisnu RS,izdvojenu iz drzave ciji je on reprezentativac i pocijepanu tu istu drzavu.
Nema opravdanja,Vranjes mora letejeti iz reprezentacije,bolje danas nego sutra.
Objasnio vam covjek
Ma pojedinci ovo i dalje neće shvatati drug, bez obzira što je @Zgoljo to na najkraći a najbolji mogući način objasnio. Nevjerovatno je da živim sa mazlumima koji na bilo koji način opravdavaju ovo.

@Zgoljo opet izdominirao postom
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 04 jun 2015, 12:10

dubrovnik je napisao/la:
Zivot je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:Samo razmislite kome odgovara da se na ovaj način pokvari atmosfera, da se Srbima zviždi sa tribina i da se rasturi reprezentacija! Kome?

Kako je lako manipulisati onima kojima je mrsko malo razmislit...

Bravo, konacno pravilno i zdravo razmisljanje cije rijeci proizilaze iz mozga, a ne iz srca ili cak muda kao kod vecine
Ako je konacno pravilno i zdravo molim te ajde reci kome ovo odgovara.
Uzet tri boda pa onda rijesit ovo, samo tako cemo ispast pametniji od ovavkih.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 04 jun 2015, 12:11

SjeverniVjetar je napisao/la: Ti poceo sikterisat ove sto izjednacavaju !? Jako uvrijedljivo, ocigledno nisi ni svjestan, kao ni sada. ;)
Pa ja jesam i treba više od siktera za takve ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 04 jun 2015, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.

Zgoljo
Kontakt:

Post Postao/la Zgoljo » 04 jun 2015, 12:11

Keenan.- je napisao/la:
Zgoljo je napisao/la:Nevjerovatno kako se neki prave englezi i pokusavaju opravdati ovo.Nije problem postoji li RS,znamo mi da postoji.
Vranjes kao privatno lice moze tetovirati sta god hoce,Vranjes kao reprezentativac BiH,neko ko brani njene boje i predstavlja je u svijetu ne moze cijepati tu istu drzavu na svojoj ruci.Za one koje je Bog malo manje obdario pamecu,tetovaza simolizira nezavisnu RS,izdvojenu iz drzave ciji je on reprezentativac i pocijepanu tu istu drzavu.
Ako ga izbace iz repke pocet ce prica "navijaci nose zastave Turske. S. Arabije, kace Ljiljane, pjevaju Jedna si jedina pa nikom nista a ja sam izbacen jer sam istetovirao entitet u BiH koji je legitiman i u kojem sam rodjen".

Zivi bili pa vidjeli.
Druze,nebitno je sta ce ko reci,neka kaze sta god hoce.Ljiljani ne simboliziraju pola drzave nego cijelu,isto kao i himna Jedna si Jedina.Nema tu vrijedjanja nicijih osjecaja i ne smijemo dopustiti nekome da kaze da to predstavlja samo jedan dio drzave i da vrijedja druga dva naroda jer to naprosto nije istina.
To sto neki mrze drzavu u kojoj zive pa ne mogu ocima gledati ni jedan njen simbol to je njihov problem,ne mogu se oko toga praviti nikakvi kompromisi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 jun 2015, 12:14

Nije tu problem u Srbima. Hajde da se istetovirao Miske koji je nosio reprezentaciju godinama, bio ponajbolji igrac i pretrpio sve i svasta pa i nekako nego je to uradio ovaj anonimus kojeg je reprezentacija i dogurala tu gdje je sada, jedan od rijetkih koji je dobijao pozive kada je bio i bez kluba a kada je bio u nekom klubu u 90% slucajeva je ispao iz lige. I sad je toliko glup da na ovaj podmukli nacin provocira ljude i sere po onom sto ga je stvorilo. Misketa bi mogao i morao trpiti em zbog proslosti em zbog ucinka ali ovog levata necu i ne moram.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 04 jun 2015, 12:14

Zgoljo je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:
Ako ga izbace iz repke pocet ce prica "navijaci nose zastave Turske. S. Arabije, kace Ljiljane, pjevaju Jedna si jedina pa nikom nista a ja sam izbacen jer sam istetovirao entitet u BiH koji je legitiman i u kojem sam rodjen".

Zivi bili pa vidjeli.
Druze,nebitno je sta ce ko reci,neka kaze sta god hoce.Ljiljani ne simboliziraju pola drzave nego cijelu,isto kao i himna Jedna si Jedina.Nema tu vrijedjanja nicijih osjecaja i ne smijemo dopustiti nekome da kaze da to predstavlja samo jedan dio drzave i da vrijedja druga dva naroda jer to naprosto nije istina.
To sto neki mrze drzavu u kojoj zive pa ne mogu ocima gledati ni jedan njen simbol to je njihov problem,ne mogu se oko toga praviti nikakvi kompromisi.
To je cinjenica ali eto, kao sto znas oni sebe uvijek predstavljaju kao zrtve, pocevsi od toga da je nad njima pocinjen genocid a ne nad Bosnjacima, da su Bosnjaci sami sebe ubijali itd. tako da me takva prica od strane ovog levata ne bi uopste zacudila.

I da, momak spomenu Misketa. Miske je 10x veci "Srbin" od njega, igrao je i za njihovu repku pa mu nije nikad palo napamet da ovo uradi. Sve je receno.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 04 jun 2015, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 04 jun 2015, 12:15

i kave to veze ima kakvu tetovazu ima :?: momak jeste iz R.S ,a igra za nas to je najbitnijie..Uskoro ce nam biti krivo kada se prekrste igarci drugih vjera.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2015, 12:17

Ljudi Ljajic je izbacen iz reprezentacije jer nije pjevao himnu, sta bi se tek desilo da je istetovirao Sandzak ili ljiljane?

Djelovati hitno na neki nacin.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Ognjen Vranješ Tetovaza

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2015, 12:17

Cudi me da se Sranjes jos nije izjanio o ovome.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2015, 12:18

lumani je napisao/la:i kave to veze ima kakvu tetovazu ima :?: momak jeste iz R.S ,a igra za nas to je najbitnijie..Uskoro ce nam biti krivo kada se prekrste igarci drugih vjera.
Krste se i to nikome ne smeta, i nikad neće ni smetati, neka svako poštuje svoju vjeru i sve što ide uz nju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 04 jun 2015, 12:19

Ma koga uopšte zanima njegova priča i njegove izjave kakve god da budu, momentalno odstraniti iz ekipe i zdravo, zar treba da ti predstavlja državu čovjek koji je cijepa na dva dijela.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 jun 2015, 12:19

Goalgetter je napisao/la:Cudi me da se Sranjes jos nije izjanio o ovome.

Da se upišem prije nego što markerom popuni tetovažu i postavi sliku na instagram :think:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jun 2015, 12:19

Ovi sto su mu gledali ispod pazuha, mogli bi napraviti inspekciju intimne zone, mozda ima istetovirana 4C oko cune. Ako se to dokaze, ja idem na BP s transparentom "OGNJENE ODLAZI !".

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 04 jun 2015, 12:20

Ma odsjec mu ruku odmah
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 04 jun 2015, 12:20

Goalgetter je napisao/la:Cudi me da se Sranjes jos nije izjanio o ovome.

nema kad ugovara termin za skidanje/doradu iste.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2015, 12:21

SjeverniVjetar je napisao/la:Ovi sto su mu gledali ispod pazuha, mogli bi napraviti inspekciju intimne zone, mozda ima istetovirana 4C oko cune. Ako se to dokaze, ja idem na BP s transparentom "OGNJENE ODLAZI !".
prije bih rekao da mu je federacija istetovirana oko čune

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 04 jun 2015, 12:21

lumani je napisao/la:i kave to veze ima kakvu tetovazu ima :?: momak jeste iz R.S ,a igra za nas to je najbitnijie..Uskoro ce nam biti krivo kada se prekrste igarci drugih vjera.

Stavljati ovaj post svaku stranicu jer se i svaku novu stranicu pojavi neko kome ovo nije nimalo cudno.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jun 2015, 12:21

MirzaMuki je napisao/la:Ma odsjec mu ruku odmah
Ili da dotetovira i federaciju :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2015, 12:22

Kakve veze ima krstenje i vjera sa RS? Sta sve ljudi nece mjestati samo da ga odbrane. Pa nek je i jevrej ne interesuje me, moze istetovirati krst preko cijele ruke ne smeta mi.

Obicno nepostivanje drzave u kojoj zivi i za koju nastupa i provokacija. Odmah ga odstraniti iz repke.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.