Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Dodaj pritisak mase sa pokvarenim kecevima.Virtu4l je napisao/la:Došlo vrijeme da pravim best of i na ovoj temi, kad je i Princi kleknuo, e onda je situacija baš alarmantna![]()
Kod Anela mi se najviše sviđa što ne razmišlja, ne kalkuliše i ne pametuje, lopta ide što dalje od gola i to je to, a ima muda, što je još jedan veoma bitan faktor.
Joj sto ces se razmahat kad nisam tu da te drzim pod kontrolom.Virtu4l je napisao/la:Ole još 18 minuta
Sta reci za danas...samo ponoviti od neki dan...Juventinisimo je napisao/la:Momciluko izdominirao...odigrao iznad ocekivanja forumasa i to na neprirodnoj poziciji...
Krize u odbrani sam se najvise bojao...nekog glupog propusta,svi su zadovoljavajuce odradili posao...
Ha ja, nego nisam fundamentalac, uvjek kalkulisani pragmaticar.Virtu4l je napisao/la:Došlo vrijeme da pravim best of i na ovoj temi, kad je i Princi kleknuo, e onda je situacija baš alarmantna![]()
Ma brate nema on znanje, jasno je to, ali vidiš da ostavlja dušu na terenu, a igra pod ogromnim pritiskom. Još uvijek bojažljivo dodaje loptu i najsretniji je kad je ispuca na tribine, ali odlično se postavlja, to mu se stvarno mora priznati. Jbg, prva utakmica Bale, druga Hazard i Lukaku, zajebano je to.Principatus je napisao/la:Ha ja, nego nisam fundamentalac, uvjek kalkulisani pragmaticar.![]()
Neznam zasto i kako je uspio danas ovako odigrati, ali svaka mu cast. No kada se Zukanovic, Spahic, Salihovic i Bicakcic vrate onda ce nase sanse porasti.