Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2012, 01:17

Ma ide u slabiju ligu, ali u jaci klub. Iako i ovaj Maccabi ove sezone ima problema izgleda, ipak je to veliki klub i trebali bi igrat redovno u Evropi u buducnosti. U svakom slucaju, Cocalic je davno zasluzio poziv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 jan 2012, 01:18

Devil je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Kako da se nije usrecio i ostvario napredak.Maccabi iz Haife najveci je izraelski klub,a njihova liga je po meni u ovom trenutku jaca od Grcke 1.lige.
Maccabi je igrao prije par sezona Ligu prvaka,gdje su porazili Manchester United.Ovo je veliki korak za Cocalica,nadam se da ce Pape sada ozbiljnije racunati na njega.
Finansijski,igracki ni blizu. ;)
Financijski u Grckoj odskacu samo Olympiakos i Panhatanaikos.Vidimo sta se desava sa AEK-a,a tek sta sa Paoka ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jan 2012, 01:20

Adi_Zepce je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Kako da se nije usrecio i ostvario napredak.Maccabi iz Haife najveci je izraelski klub,a njihova liga je po meni u ovom trenutku jaca od Grcke 1.lige.
Maccabi je igrao prije par sezona Ligu prvaka,gdje su porazili Manchester United.Ovo je veliki korak za Cocalica,nadam se da ce Pape sada ozbiljnije racunati na njega.
Finansijski,igracki ni blizu. ;)
Financijski u Grckoj odskacu samo Olympiakos i Panhatanaikos.Vidimo sta se desava sa AEK-a,a tek sta sa Paoka ;)
Pa to ti i govorim,finansijski se Grci ne mogu nositi sa Izraelcima,ali se isto tako u globalu Izraelci kvalitetom lige ne mogu nositi sa Grcima. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 12 jan 2012, 02:06

Pa to ti i govorim,finansijski se Grci ne mogu nositi sa Izraelcima,ali se isto tako u globalu Izraelci kvalitetom lige ne mogu nositi sa Grcima. ;)[/quote]

Ma ovi jevreji su mnogo bolji za ekspotiranje igrace nego grci :lol: Malo malo pa neko predje u ligu peticu takvo ce i nas cocalic kroz jednu sezonu.,

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 12 jan 2012, 18:24

Zanimljivo mi je ovo poistovjecivanje kvaliteta cijele lige za kvalitetom NAJBOLJEG KLUBA.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 14 jan 2012, 21:17

dialiba gol :evil:
edit: dvaaaa
...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jan 2012, 21:53

panties je napisao/la:dialiba gol :evil:
edit: dvaaaa
Momak Zecu moze bit profesor ove sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jan 2012, 22:28

neroazzuro je napisao/la:Zanimljivo mi je ovo poistovjecivanje kvaliteta cijele lige za kvalitetom NAJBOLJEG KLUBA.
Ako je liga nekvalitetna onda tu i nije tesko biti najbolji.Cista racunica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 jan 2012, 00:33

Vidi, ponovo Dialiba pogadja.
Mislim da polako bar zaradjuje paznju, mozda nam na nekoj poziciji moze pomoci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jan 2012, 00:45

Principatus je napisao/la:Vidi, ponovo Dialiba pogadja.
Ko vrijeme je promjenjiv ili je najgori na tekmi ili najbolji,nikako da sredinu uhvati.
Inace Dialibica je dobar covjek i simpatican,kad se sjetim kad je u Mursi sa dvije zastave BIH mahao ko mahnit na aerodromu kad je BIH igrala protiv Spanije a ovi tek dosli na aerodrom :mrgreen:
Vise bi grizao od pola ovih sto su rodzeni u BIH.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 15 jan 2012, 01:43

harishp je napisao/la:
Ko vrijeme je promjenjiv ili je najgori na tekmi ili najbolji,nikako da sredinu uhvati.
Inace Dialibica je dobar covjek i simpatican,kad se sjetim kad je u Mursi sa dvije zastave BIH mahao ko mahnit na aerodromu kad je BIH igrala protiv Spanije a ovi tek dosli na aerodrom :mrgreen:
:lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 jan 2012, 01:57

:D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jan 2012, 02:58

harebianconero je napisao/la:
harishp je napisao/la:
:lol:
Ma ja , da ga ovi par nasih iz repke ne prepoznase,zvali bi obezbjedjenje. :mrgreen:
Sto bi Ciro lazov rekao,sva sreca da ga prepoznah,a garantovano ga nikad nije vidio do tada. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 15 jan 2012, 11:12

nema tu cica mica,, decka treba pozvati sada, jer treceg napadaca nemamo!!!!!! (trenutno) !!!!!!!!!!

Muslimovica nema ni na mapi!!

a Zec ko Zec samo pretrci preko stadiona!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 jan 2012, 11:28

slika

Volio bih da Susic pozove njega ili Mahmutovica, jer boljih napadaca u trenutku nemamo. Pored Dzeke, i Ibisevica, sve je to tanko ..
Ako odigra dobro u repci, ko ce znati, mozda ga uoci neki klub iz jace lige (kao Lulica npr.) ;) .

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 15 jan 2012, 12:32

Dialiba je zvijer, crnac je to. :mrgreen:

Stvarno mislim da bi ga trebao pozvati, jer zasto da igra Muslimovic koji nema uopste kluba, a da ne igra Dialiba koji igra i zabija golove :!:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 15 jan 2012, 12:37

harebianconero je napisao/la:Dialiba je zvijer, crnac je to. :mrgreen:

Stvarno mislim da bi ga trebao pozvati, jer zasto da igra Muslimovic koji nema uopste kluba, a da ne igra Dialiba koji igra i zabija golove :!:
jest da miovo tesko pada!!! hahhha

al sepotpuno slazem s tobom,, kao vec sto sam pisao po meni je on trenutno najbolje 3 rjesenje!!!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 jan 2012, 12:49

dialiba je veliki borac na terenu i za njega nema predaje i izgubljene lopte, takav je bio i u dresu zelje. po meni takva velika radilica bi trebala da igra na poziciji rahimica. mislim da bi nasa reprezentacija sa tim dosta dobila. e sad pitanje je dali on ima pravo da igra za nas? cuo sam da nema, jer smo sa pravne strane zakasnili (nije igrao 5 godina u nasoj drzavi tj ligi, a FIFA je tu reglementaciju nazalost taman malo prije njegovog prvog nastupa za nas uvela) i da i u onoj utakmici protiv welsa, kada je zabio gol nije smjeo nastupiti, ali da se wels nije bunio jer su ionako dobili 1:2 na kosevu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jan 2012, 13:07

edinjo-bih je napisao/la:dialiba je veliki borac na terenu i za njega nema predaje i izgubljene lopte, takav je bio i u dresu zelje. po meni takva velika radilica bi trebala da igra na poziciji rahimica. mislim da bi nasa reprezentacija sa tim dosta dobila. e sad pitanje je dali on ima pravo da igra za nas? cuo sam da nema, jer smo sa pravne strane zakasnili (nije igrao 5 godina u nasoj drzavi tj ligi, a FIFA je tu reglementaciju nazalost taman malo prije njegovog prvog nastupa za nas uvela) i da i u onoj utakmici protiv welsa, kada je zabio gol nije smjeo nastupiti, ali da se wels nije bunio jer su ionako dobili 1:2 na kosevu.
Bas tako,promucurni ljudovi iz saveza a i zakon FUFAre kaze da on moze zaigrati ali za Senegal.Da je se Wels zalio onomad,dobili bi i ranije suspenziju.
Dialibica je vec odavno izgubljen po nas.
Nema veze,opet je dobar coj'k :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 15 jan 2012, 13:27

harishp je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:dialiba je veliki borac na terenu i za njega nema predaje i izgubljene lopte, takav je bio i u dresu zelje. po meni takva velika radilica bi trebala da igra na poziciji rahimica. mislim da bi nasa reprezentacija sa tim dosta dobila. e sad pitanje je dali on ima pravo da igra za nas? cuo sam da nema, jer smo sa pravne strane zakasnili (nije igrao 5 godina u nasoj drzavi tj ligi, a FIFA je tu reglementaciju nazalost taman malo prije njegovog prvog nastupa za nas uvela) i da i u onoj utakmici protiv welsa, kada je zabio gol nije smjeo nastupiti, ali da se wels nije bunio jer su ionako dobili 1:2 na kosevu.
Bas tako,promucurni ljudovi iz saveza a i zakon FUFAre kaze da on moze zaigrati ali za Senegal.Da je se Wels zalio onomad,dobili bi i ranije suspenziju.
Dialibica je vec odavno izgubljen po nas.
Nema veze,opet je dobar coj'k :mrgreen:
steta ,,mozda bi nam mogao pomoci akoovako nastavi!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], Lavcina, zaostrog i 59 gostiju.