Koji ti mentalni sklop imaš..Mozambik je napisao/la:Par dobrih poteza, taman za bajramskog turnira![]()
![]()
![]()
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Nad tobom sunce najljepše sja
zec ne moze igrati zbog viššćeMozambik je napisao/la:Stilic ne moze da igra zbog pokemona na cijoj temi raspravljamo, on nema veze sa Viscom.
Isto kao sto Prcic ne moze da igra zbog pokemona Hadzica.
Uglavnom to nema nikakve veze sa Viscom.
Jah, bajni napadac koji je zabio ogromnih 6 golova ove sezone
i imao 4 asistencijeMozambik je napisao/la:Jah, bajni napadac koji je zabio ogromnih 6 golova ove sezone

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- storm_raider
- Kontakt:
Opa sad ce se i BiH mrziti.
A standardno od pobjegulja, standardno...
Rezervne nacije su cudo.

A standardno od pobjegulja, standardno...
Rezervne nacije su cudo.

Sport je lijek za tijelo i duh.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Majstor. Ne zasluzjemo ga.Adi_Zepce je napisao/la:Tinkijev potez od jutros![]()
http://www.dailymotion.com/video/x1ygy2 ... t?start=37

a višća * dao 4 gola vise u DRUGOJ LIGIMozambik je napisao/la:Jah, bajni napadac koji je zabio ogromnih 6 golova ove sezone

dok jedan igra protiv drogme, snajdera i sl.
Drugi igra protiv adilovića

A Tinki protiv Hrvatskog dobrovoljca
i dinama i rijekeMozambik je napisao/la:A Tinki protiv Hrvatskog dobrovoljca

- legenda reala
- Kontakt:
Kol'ko trebaš nepoznavati materiju, da kažeš da jedan Višća nije zaslužio poziv, i reći da je u rangu Hadžića,Avdije.TSS,Ibričića, koji su skoro pa neupotrebljivi igrači, a Višća glavna snaga s klupe
što se tiče TSS, on je ofanzivni vezni koji je solidan igrač, zna sve s loptom, ali kao takvom su mu trenutno konkurencija 3-4 igrača koji su bolji od njega i on nema šta tražiti među 23 igrača

što se tiče TSS, on je ofanzivni vezni koji je solidan igrač, zna sve s loptom, ali kao takvom su mu trenutno konkurencija 3-4 igrača koji su bolji od njega i on nema šta tražiti među 23 igrača

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
molim te, navedi mi kakva je to on snaga SVIJU TIlegenda reala je napisao/la:Kol'ko trebaš nepoznavati materiju, da kažeš da jedan Višća nije zaslužio poziv, i reći da je u rangu Hadžića,Avdije.TSS,Ibričića, koji su skoro pa neupotrebljivi igrači, a Višća glavna snaga s klupe![]()
![]()
jel vi ljudi gledate utakmice pazljivo il ko u toru svi u glas kad nekoga se hvali onda tako mora biti?
Ja sam sinoc vidio da se višća 5 pputa zabio u leđa bekova, znaci pokusao ga "Preteći" a nije uspio jer nema dovoljnu brzinu i onda il napravi faul s leđa il igrac proslijedi loptu
ako vec ima loptu u nogama u 99% lsucajeva krene na desnu stranu da se izvlaci na šut ili sta vec
Ima otvorenog džeku na desnoj strani on šutira sa 25 metara u blok i oni krecu u kontra napad...
protiv OB ne racunam jer im standardni desni bek nije igrao a i ovaj rezervni nije imao vecih problema osim nakon one greske kad je dobro ispratio spustanje prsima
ja ti kazem da visca nema nista vise znanja od tss , a kamol Ermina Zeca koji je standardan u PRVOJ LIGI turske za razliku od ovih drugoligasa... taj isti klub sto je u drugoj ligi nije jaci ni od sarajeva ni od zeljeznicara ni od sirokog ni od zrinjskog
Univerzalac
Sa off. veznog se presalta u sekundi na defanzivnog..
Meni bolji bio protiv Egipta nego sinoc..Imao 5 dodavanja,od toga jedno netacno i jedan fin potez za nekih 25 min cini mi se..Teska klupa trenutno,a nakon SP ne bi trebao ni to,nije nam potreban uopste..Mozda nekad u buducnost ali sad ne

Meni bolji bio protiv Egipta nego sinoc..Imao 5 dodavanja,od toga jedno netacno i jedan fin potez za nekih 25 min cini mi se..Teska klupa trenutno,a nakon SP ne bi trebao ni to,nije nam potreban uopste..Mozda nekad u buducnost ali sad ne

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- 1988risha
- Kontakt:
Da Marijan ne vrisne : UUUUUUU prelepo,ne bi niko ni skonto da je nesto uradiooBatko je napisao/la:Majstor. Ne zasluzjemo ga.Adi_Zepce je napisao/la:Tinkijev potez od jutros![]()

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Koji panjevi, sad im ni Visca i Vranjes nisu zasluzili da idu u Brazil..kanite se fudbala, gvos i bocanje cekaju na vas..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Eto takvi nama trebaju, sto izvode neke fintice i na koje ce mo 90 minuta cekati, da bih aplaudirali a ustvari nista nismo dobili od toga. Al neka je on izveo tu finticu, nedo bog da su bile dvije takve, ubacivali ga u kombinacije za prvih 11, nebitno sto je tip sporiji cak od misketa, sto je totalno nepokretan, trom..svasta i svacega ces procitati na ovom forumu.Batko je napisao/la:Majstor. Ne zasluzjemo ga.Adi_Zepce je napisao/la:Tinkijev potez od jutros![]()
[quote="ARGUMENT"
Eto takvi nama trebaju, sto izvode neke fintice i na koje ce mo 90 minuta cekati, da bih aplaudirali a ustvari nista nismo dobili od toga. Al neka je on izveo tu finticu, nedo bog da su bile dvije takve, ubacivali ga u kombinacije za prvih 11, nebitno sto je tip sporiji cak od misketa, sto je totalno nepokretan, trom..svasta i svacega ces procitati na ovom forumu.[/quote]
SPORIJI
ti kupi naočale 
Eto takvi nama trebaju, sto izvode neke fintice i na koje ce mo 90 minuta cekati, da bih aplaudirali a ustvari nista nismo dobili od toga. Al neka je on izveo tu finticu, nedo bog da su bile dvije takve, ubacivali ga u kombinacije za prvih 11, nebitno sto je tip sporiji cak od misketa, sto je totalno nepokretan, trom..svasta i svacega ces procitati na ovom forumu.[/quote]
SPORIJI

SPORIJIrammstein je napisao/la:[quote="ARGUMENT"
Eto takvi nama trebaju, sto izvode neke fintice i na koje ce mo 90 minuta cekati, da bih aplaudirali a ustvari nista nismo dobili od toga. Al neka je on izveo tu finticu, nedo bog da su bile dvije takve, ubacivali ga u kombinacije za prvih 11, nebitno sto je tip sporiji cak od misketa, sto je totalno nepokretan, trom..svasta i svacega ces procitati na ovom forumu.

Ocigledno da ih prije ti trebas

pa pogledaj tekmu ponovo, al uprati njeg a i ibricu ... znaci NEBO I ZEMLJA ,momak je brz, ima dug korrak i stizao se vracati u 16 a i naprijed otvorio sjajno par napada...
Ma i on i Ibra su trebali ovo SP gledati na TVu. Ali eto..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.