Goalgetter je napisao/la:Meni smrdi ovo sto su jednoglasno izabrali Mesu. Cijelo vrijeme kandidati iz RS-a su uz Rajevca, i kad dodje glavno glasanje, sve i jedan od njih glasa za Mesu. Dakle, doslo je do nekog kompromisa, sad kakvog....
Kaunas je napisao/la:prije par sati sam napisao da će Meša biti izabran, nisam pogriješio
nek mu je sretno
ja sam napisao prije 10tak dana da sam od Kajtaza cuo da ce Mesa biti izabran ali sam napadnut od pojedinaca da je to kafanska prica (u kafani cuo pricu)
Mesa sretno
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
arius je napisao/la:po meni od ovih 7 sto je ostalo , da ne kazem da treba izabrati manje zlo ali definitivno niko ne ulijeva neku sigurnost , barem na prvu....po meni bazdarevic bi bio opet najbolja opcija, evo i zasto
...mislim da je lose rjesenje bilo ko sa strane , mada je mozda ovaj rajevac dobar trener ...stimac je dokazana neznalica..hadzibegic i sliskovic su vec bili i mislim da je bilo kakvo vracanje na staro lose rjesenje .da ne pricam o njihovicm egzibicijama tipa susica (barba libero , varesanovic krilo , faruk ihtijarevic , spomenko bosnjak i sl.)
osim i barbarez otpadaju jer nemaju neko iskustvo , posebno ovaj drugi koji nema nikakvo..zasto im ne ponude rad u mladjim selekcijama i jednom i drugom, pa polako do A reprezentacije..
eliminacijom dodjemo do mehmeda bazdarevica kojeg se sjecam u strucnim analizama utakmica prije desetak godina gdje je uvijek izvlacio pravilne zakljucke u toku utakmice , iskustva ima dovoljno po francuskoj i arapskim zemljama a djeluje i nekakav odlucan da nesto napravi...veliki igrac je bio svakako a mozda i zasluzuje kao prvi kapiten suverene bih selektorski posao prije svih.
Goalgetter je napisao/la:Meni smrdi ovo sto su jednoglasno izabrali Mesu. Cijelo vrijeme kandidati iz RS-a su uz Rajevca, i kad dodje glavno glasanje, sve i jedan od njih glasa za Mesu. Dakle, doslo je do nekog kompromisa, sad kakvog....
Ali sto imamo medije to je cudo.Za vrijeme izbora selektora vozio sam se iz Mostara prema Jablanici.Na izlazu iz grada na radiu exkliziva:Milan Rajovac novi selektor.I nakon toga mozda je proslo 20min opet exkluziva Bazdarevic novi selektor.Naravno nije im na um palo da se izvinu slusateljima.
Sretno Mesa pa vidjet cemo sta ce biti.
kažem ti ja ovi naši nisu priznali Kosovo, i RS-u dosta, **** se njima za selektora
napiši ba na bosanskom da te cijeli svijet razumije.
btw. ja znam šta znači.
Ma to je dio taktike.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.