Najbolji igrac Bosne & Hercegovine ikada?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- raul-zakon
- Kontakt:
Najbolji igrac BiH svih vremena
Ko je po vasem misljenju najbolji nogometas BiH svih vremena,da li je to Meho Kodro,Safet Susic,Sergej Barbarez Elvir Bolic,Baljic,Hasan Salihamidzic...iznesite svoje misljenje.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- miralem444
- Kontakt:
Re: Najbolji igrac BiH svih vremena
svi su stvarno strasno igraci ,al po meni najbolji igras je SERGEJ BARBAREZ....covjek koji je srcem igrao za svoju BIH,kad bi bilo problema u odbran tu je sergej da ih rijesi ,tako isto i u napadu i u sredini...to je covjek kome treba dati jednu ulicu u bih da se naove po njegovom imenu..raul-zakon je napisao/la:Ko je po vasem misljenju najbolji nogometas BiH svih vremena,da li je to Meho Kodro,Safet Susic,Sergej Barbarez Elvir Bolic,Baljic,Hasan Salihamidzic...iznesite svoje misljenje.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Hasan Salihamidžić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
najbolji sam ja
edin dzeko
Elvir Bolic! 

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
bogami teško je reći ko je najbolji ali nekako mi se tu ističu SERGEJ BARBAREZ i ELVIR BOLIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
nema se tu sta dodati, jedan je pape. sergej je tu negdje vise zbog patriotizma
-
- Kontakt:
HASE I PAPE 

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:bogami teško je reći ko je najbolji ali nekako mi se tu ističu SERGEJ BARBAREZ i ELVIR BOLIĆ
citiram sam sebe hehehe

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
-
- Kontakt:
Hase i Safet susic
kodro i susic.. mozda i semira iz svemira tu ubaciti.. 

- raul-zakon
- Kontakt:
Potpismiralem444 je napisao/la:svi su stvarno strasno igraci ,al po meni najbolji igras je SERGEJ BARBAREZ....covjek koji je srcem igrao za svoju BIH,kad bi bilo problema u odbran tu je sergej da ih rijesi ,tako isto i u napadu i u sredini...to je covjek kome treba dati jednu ulicu u bih da se naove po njegovom imenu..raul-zakon je napisao/la:Ko je po vasem misljenju najbolji nogometas BiH svih vremena,da li je to Meho Kodro,Safet Susic,Sergej Barbarez Elvir Bolic,Baljic,Hasan Salihamidzic...iznesite svoje misljenje.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- raul-zakon
- Kontakt:
haretm87 je napisao/la:najbolji sam ja

HALA MADRID !
HALA MADRID !
Bruno Akrapovic, bez konkurencije

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
-
- Kontakt:
Ja mislim da on već ima svoju ulicu, ali neznam u kojem gradu, znam da je jednom u nekoj emisiji na bht-u on bio gost pa je prikazivalo onu zelenu tablu i piše Ulica Sergeja Barbarezaraul-zakon je napisao/la:Potpismiralem444 je napisao/la:svi su stvarno strasno igraci ,al po meni najbolji igras je SERGEJ BARBAREZ....covjek koji je srcem igrao za svoju BIH,kad bi bilo problema u odbran tu je sergej da ih rijesi ,tako isto i u napadu i u sredini...to je covjek kome treba dati jednu ulicu u bih da se naove po njegovom imenu..raul-zakon je napisao/la:Ko je po vasem misljenju najbolji nogometas BiH svih vremena,da li je to Meho Kodro,Safet Susic,Sergej Barbarez Elvir Bolic,Baljic,Hasan Salihamidzic...iznesite svoje misljenje.
Ma dajte ljudi, bez uvrede prema ikome, ali kakav Salihamidzic ... ma sta je on to pokazao za reprezentaciju?
Meni su dva najbolja bh igraca svih vremena Josip Bukal i Safet Sušić...naravno, njih zna starija generacija (i mladi ako su se interesirali malo bolje).. bolje da vam ne govorim kakva je statistika Bukala i Sušića jer cete past sa stolice..to su bh legende... po mom misljenju.. Jos bi tu jos svrstao i Dusana Bajevica i Franju Vladića..
A nakon osamostaljivanja, tu definitivno spada Elvir Bolic i Sergej Barbarez...
Meni su dva najbolja bh igraca svih vremena Josip Bukal i Safet Sušić...naravno, njih zna starija generacija (i mladi ako su se interesirali malo bolje).. bolje da vam ne govorim kakva je statistika Bukala i Sušića jer cete past sa stolice..to su bh legende... po mom misljenju.. Jos bi tu jos svrstao i Dusana Bajevica i Franju Vladića..
A nakon osamostaljivanja, tu definitivno spada Elvir Bolic i Sergej Barbarez...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
ivica osim i safet susic,hasan salihamidzic naj uspjesniji definitivno nema sta nije osvojio
skocajic, ovi stariji znat ce koje to, kako je taj frajer igrao, ja sam pogledao nekoliko njegovih tekmi, to je bio madjionicar, a od ovih iz blize proslosti i recimo ipak poznatiji, pape, sergej, hasan, baka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.