iskreno boli mene briga za vas cak bi volio da prodjete da nam se popravlja koeficijent lige al isfuraju me provokacije pojedinaca bukvalno rugao se lonac loncu a oba su suplja.rugate se nama sto ispadamo od drugoligasa a svoje sramote pod tepihexbabilon je napisao/la: Sve po strani, i Željine blamaže od kojih je sigurno veća ova Borčeva, al nema veze...kako ti objašnjavaš patološku mržnju prema Želji, tu silnu želju da Željo ispadne, da slovenski klub prođe? Meni to nije jasno.
BH klubovi u Evropi 2012/13
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BH klubovi u Evropi 2012/13
-
- Kontakt:
Nije me stid, jer smo igrali sa mnogo jačim protivnicima koji dolaze iz mnogo jačih država od nase BiH..ali da moj klub ispadne od CRNOGORACA koji su jucer ušli u prvu ligu ja bih se dobro zapitao za koga ja to navijam..ne znam zašto gradite onaj stadion kad vam ekipa ne može pobijedit neke drugoligašefredi je napisao/la:pa mene jest stid sto smo ispali jel tebe stid gol razlike

Sumnjam da ce Zeljo proci kao Borac protiv Celika ,Izrealci su neki drugi svijet za nase klubove dok je Maribor ekipa sa kojom se moze nadigravati a em je Zeljeznicar puno bolji nego proteklih godina jedini je problem nedostatak Nyeme ali Osim ce valjda nesto smiksati da to nadomjesti!exbabilon je napisao/la:fredi je napisao/la:jeb iga zeljo je institucija nije mala stvar imati skor 1:14 u golovima.to je odlika institucijaa![]()
![]()
babilonac izredali su se ebaci ovi sezona sledeci ce umociti maribor
Sve po strani, i Željine blamaže od kojih je sigurno veća ova Borčeva, al nema veze...kako ti objašnjavaš patološku mržnju prema Želji, tu silnu želju da Željo ispadne, da slovenski klub prođe? Meni to nije jasno.
Svi klubovi u BiH su imali svoje blamaze netko manje netko vece ali sve skupa su nas dovele na stup srama sto se euro-scene tice tako da je glupo se prepirati tko je institucija a tko ne!
nije ga stid 1:14 gol razlika.obraz guzcaAboveTheLaw je napisao/la: Nije me stid, jer smo igrali sa mnogo jačim protivnicima koji dolaze iz mnogo jačih država od nase BiH..ali da moj klub ispadne od CRNOGORACA koji su jucer ušli u prvu ligu ja bih se dobro zapitao za koga ja to navijam..ne znam zašto gradite onaj stadion kad vam ekipa ne može pobijedit neke drugoligaše. ja da sam na tvom mjestu sad bih otisao do stadiona i poceo ga rušit hahhaha
![]()
![]()
\a ne voli se klub zbog rezultata voli se i kad je tesko.al posto si pisonja mali to ne shvatas vjerovatno
Znaš ti bekiću i poneku pametnu napisat! 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Jesi ti to toliko glup, ili se samo praviš ?fredi je napisao/la:nije ga stid 1:14 gol razlika.obraz guzcaAboveTheLaw je napisao/la: Nije me stid, jer smo igrali sa mnogo jačim protivnicima koji dolaze iz mnogo jačih država od nase BiH..ali da moj klub ispadne od CRNOGORACA koji su jucer ušli u prvu ligu ja bih se dobro zapitao za koga ja to navijam..ne znam zašto gradite onaj stadion kad vam ekipa ne može pobijedit neke drugoligaše. ja da sam na tvom mjestu sad bih otisao do stadiona i poceo ga rušit hahhaha
![]()
![]()
\a ne voli se klub zbog rezultata voli se i kad je tesko.al posto si pisonja mali to ne shvatas vjerovatno
naleti mi inspiracija nekada!VanBasten je napisao/la:Znaš ti bekiću i poneku pametnu napisat!

sta hoces ti bolan balo mali nabijaju vas ko kante u evropi dali 1 gol u 3 godine i sad kao ti nesto borac prozivas.drugoligas drugoligas bar imamo 1 pobjedu 3 nerjesene i 2 poraza gol razliku 8:12 koliko toliko u granicama normale.da si malo stariji znao bi da smo svi mi iz ove nase lige jedna gola golcata **** i to ce se pokazati i ove evropske sezone svi ce poispadati levski ce nabiti sarajevo maribor vas jedino eto siroki ima neke sanse ostalo gola voda.AboveTheLaw je napisao/la: Jesi ti to toliko glup, ili se samo praviš ?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Redovito pratim tu temu, nema straha.arelinho je napisao/la:ahabadblueboylivno je napisao/la:Da, to sam zaboravio, ali svejedno mi kad nemam te televizije, a sarajevsku momčad koju niti malo ne simpatiziram mi se ne da gledati na streamu.pa hajd budi na nasoj temi pa kad bude tekma bice kakav link za face tv u srijedu

Hayley <3
-
- Kontakt:
"šta ima balo mali " HAHHAHAHAH ,stvarno se nemam kad raspravljat s tobom, eto vi ste velesila najbolji ste, mi smo najgori, jesi zadovoljan ?fredi je napisao/la:sta hoces ti bolan balo mali nabijaju vas ko kante u evropi dali 1 gol u 3 godine i sad kao ti nesto borac prozivas.drugoligas drugoligas bar imamo 1 pobjedu 3 nerjesene i 2 poraza gol razliku 8:12 koliko toliko u granicama normale.da si malo stariji znao bi da smo svi mi iz ove nase lige jedna gola golcata **** i to ce se pokazati i ove evropske sezone svi ce poispadati levski ce nabiti sarajevo maribor vas jedino eto siroki ima neke sanse ostalo gola voda.AboveTheLaw je napisao/la: Jesi ti to toliko glup, ili se samo praviš ?

Tko bi trebao komentirati na Face tv Sarajevo i Željezničar ?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Kazu MarijanGrdan je napisao/la:Tko bi trebao komentirati na Face tv Sarajevo i Željezničar ?

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Jack777Pott
- Kontakt:
Evo malo statistike od kad klubovi predstavljaju ovu drzavu, a ne onu, pa da vidimo tko je najbolji, a tko najgori. Ovu sezonu nisam brojao.
Zeljeznicar - 28 utakmica, 9 pobjeda, 6 remija, 13 poraza(gol razlika 23:42). 4 puta prosli dalje, 10 puta ispali
Zapazeni razultati - Zeljeznicar - Malaga 0-0, Zeljeznicar - Sheriff 1-0(i prolaz dalje)
Visoki porazi i brukanja - Levski Sofija - Zeljeznicar 4-0, Newcastle - Zeljeznicar 4-0, Litex - Zeljeznicar 7-0, Hapoel TA - Zeljeznicar 5-0, Maccabi TA - Zeljeznicar 6-0
Jedan remi s klubom iz lige petice i jedan prolaz protiv realno jaceg protivnika uz pet visokih poraza. Nije za pozeljet.
Sarajevo - 32 utakmice, 10 pobjeda, 6 remija, 16 poraza(gol razlika 37:51). 6 puta prosli dalje, 10 puta ispali
Zapazeni rezultati - Sarajevo - Sigma 2-1(i prolaz dalje), Besiktas - Sarajevo 2-2, Genk - Sarajevo 1-2(i prolaz dalje), Sarajevo - Spartak Trnava 1-0(i prolaz dalje)
Visoki porazi i brukanja - Sarajevo - Besiktas 0-5, Sparta - Sarajevo 5-0, Basel - Sarajevo 6-0
Tri prolaska ekipa koje su u najmanju ruku ravnopravne, a ja vjerujem i jace od Sarajeva, a Genk definitivno. Prolazak Genka je jedan od najboljih rezultata BH klubova u Europi. Dvije petice i jedna sestica malo kvare ove pothvate.
Siroki Brijeg - 34 utakmice, 14 pobjeda, 5 remija, 15 poraza(gol razlika 39:47). 8 puta prosli dalje, 9 puta ispali
Zapazeni rezultati - Siroki - Hearts 0-0, Siroki - Sturm 1-1, Austria - Siroki 2-2
Visoki porazi i brukanja - Basel - Siroki 5-0, Besiktas - Siroki 4-0
Ni jedan zapazen prolaz dalje, eventualno demoliranje Olimpije u 2 utakmice i samo trunka srece manjka za prolaz dalje protiv Sturma i Austrie. Dva debakla od Basela i Besiktasa, a i sramotno je ispadanje od Hapoela s 0-3,0-3. Moze se rec da su solidni, nekad bas fali ono malo za iskorak.
Zrinjski - 18 utakmica, 6 pobjeda, 2 remija, 10 poraza(gol razlika 25:35). 3 puta prosli dalje, 6 puta ispali
Zapazeni rezultati - Zrinjski - Slovan 1-0
Visoki porazi i brukanja - Zrinjski - Dudelange 0-4(i ispadanje), Zrinjski - Partizan 1-6 0-5(al prosao Zrinjski), Slovan - Zrinjski 4-0
Nisu imali bas puno nastupa, al po meni nisu nista specijalni. Ispadanja od Rabotnickog, Dudelangea, kantanje od Partizana, nije dobro ni malo.
Modrica - 8 nastupa, 4 pobjede, 0 remija, 4 poraza(gol razlika 9:16). 2 prolaska dalje, 2 ispadanja
Zapazeni rezultati -
Visoki porazi i brukanja - Aalborg - Modrica 5-0, Levski - Modrica 5-0
Bez velikih rezultata, u dvije sezone prosli Andorce i Albance, a nakon toga oba puta stigli primit po 5 komada.
Brotnjo - 4 utakmice, 1 pobjeda, 1 remi, 2 poraza(gol razlika 3:5). nikad nisu prosli dalje, 2 puta ispali
Zapazeni rezultati
Visoki porazi i brukanja - Kaunas - Brosnjo 4-0
U dvije sezone nisu uspjeli proc ni jednom, iako su prve sezone nakon sramotnog poraza od 4-0 bili na korak do prolaska, jer su uzvrat dobili sa 3-0.
Leotar - 4 utakmice, 1 pobjeda, 1 remi, 2 poraza(gol razlika 3:4). jednom prosli dalje, jednom ispali
Zapazeni rezultati -
Visoki porazi i brukanja -
Obje rubrike prazne, iako je u neku ruku remi s prvakom Luxemburga nepozeljan. Nakon prolaska njih ispali od Slavije Prag s 1-2, 0-2, bez brukanja.
Slavija - 4 utakmice, 1 pobjeda, 1 remi, 2 poraza(gol razlika 4:6). jednom prosli dalje, jednom ispali
Zapazeni rezultati - Aalborg - Slavija 0-0, Slavija - Aalborg 3-1
Jedan od najvecih rezultata BH nogometa uz onaj Sarajevov prolazak Genka, Slavija je prosla Aalborga i to s nulom u gostima i visokom pobjedom kuci. Nakon toga ispadanje od Kosica, steta sto se nije moglo dalje. Kosice su poslije igrale s Romom.
Borac - 4 utakmice, 1 pobjeda, 1 remi, 2 poraza(gol razlika 5:9). nikad nisu prosli dalje, 2 puta ispali
Zapazeni rezultati - Borac - Maccabi H 3-2
Visoki porazi i brukanja - Maccabi H - Borac 5-1
Dva nastupa u Europi, oba puta ispali, jednom od Svicarskog drugoligasa sto je sramotno.
Buducnost - 2 utakmice, 0 pobjeda, 0 remija, 2 poraza(gol razlika 0:4). nikad nisu prosli dalje, jednom ispali
Nemam tu sta pametovat
Orasje - 2 utakmice, 0 pobjeda, 0 remija, 2 poraza(gol razlika 0:7). nikad nisu prosli dalje, jednom ispali
U jednom nastupu stigli se i obrukat. Domzale - Orasje 5-0
Zepce - 2 utakmice, 0 pobjeda, 1 remi, 1 poraz(gol razlika 1:4). nikad nisu prosli dalje, jednom ispali
Zepce zapravo i nije dozivilo ovaj poraz, bilo je 0-0, al je UEFA dosudila za Baskimi 3-0 zbog igranja igraca koji je imao crveni karton. Mislim da je bio Tomic i da je bio na posudbi iz Slobode. Uzvrat se igrao radi reda s drugom momcadi i zavrsilo je 1-1.
Ukupno:
Najveci rezultati su Sarajevov prolazak Genka i Slavijin prolazak Aalborga. Najveca sramota je Zeljin poraz od Litexa 7-0, ispadanje Zrinjskog od predstavnika Luxemburga uz poraz 0-4 pod BB i Borcevo ispadanje od drugoligasa.
Odigrane su 142 utakmice, dakle 71 nastup u Europi. Zabiljezeno je 47 pobjeda, 24 remija i 71 poraz. Dakle 50% je poraza. Dalje se proslo 24 puta, a ispalo 47. Gol razlika je 147:230. Zanimljivo da ni jedan klub nema pozitivnu gol razliku.
I za kraj se izvinjavam ako ima negdje neka greskica.
Zeljeznicar - 28 utakmica, 9 pobjeda, 6 remija, 13 poraza(gol razlika 23:42). 4 puta prosli dalje, 10 puta ispali
Zapazeni razultati - Zeljeznicar - Malaga 0-0, Zeljeznicar - Sheriff 1-0(i prolaz dalje)
Visoki porazi i brukanja - Levski Sofija - Zeljeznicar 4-0, Newcastle - Zeljeznicar 4-0, Litex - Zeljeznicar 7-0, Hapoel TA - Zeljeznicar 5-0, Maccabi TA - Zeljeznicar 6-0
Jedan remi s klubom iz lige petice i jedan prolaz protiv realno jaceg protivnika uz pet visokih poraza. Nije za pozeljet.
Sarajevo - 32 utakmice, 10 pobjeda, 6 remija, 16 poraza(gol razlika 37:51). 6 puta prosli dalje, 10 puta ispali
Zapazeni rezultati - Sarajevo - Sigma 2-1(i prolaz dalje), Besiktas - Sarajevo 2-2, Genk - Sarajevo 1-2(i prolaz dalje), Sarajevo - Spartak Trnava 1-0(i prolaz dalje)
Visoki porazi i brukanja - Sarajevo - Besiktas 0-5, Sparta - Sarajevo 5-0, Basel - Sarajevo 6-0
Tri prolaska ekipa koje su u najmanju ruku ravnopravne, a ja vjerujem i jace od Sarajeva, a Genk definitivno. Prolazak Genka je jedan od najboljih rezultata BH klubova u Europi. Dvije petice i jedna sestica malo kvare ove pothvate.
Siroki Brijeg - 34 utakmice, 14 pobjeda, 5 remija, 15 poraza(gol razlika 39:47). 8 puta prosli dalje, 9 puta ispali
Zapazeni rezultati - Siroki - Hearts 0-0, Siroki - Sturm 1-1, Austria - Siroki 2-2
Visoki porazi i brukanja - Basel - Siroki 5-0, Besiktas - Siroki 4-0
Ni jedan zapazen prolaz dalje, eventualno demoliranje Olimpije u 2 utakmice i samo trunka srece manjka za prolaz dalje protiv Sturma i Austrie. Dva debakla od Basela i Besiktasa, a i sramotno je ispadanje od Hapoela s 0-3,0-3. Moze se rec da su solidni, nekad bas fali ono malo za iskorak.
Zrinjski - 18 utakmica, 6 pobjeda, 2 remija, 10 poraza(gol razlika 25:35). 3 puta prosli dalje, 6 puta ispali
Zapazeni rezultati - Zrinjski - Slovan 1-0
Visoki porazi i brukanja - Zrinjski - Dudelange 0-4(i ispadanje), Zrinjski - Partizan 1-6 0-5(al prosao Zrinjski), Slovan - Zrinjski 4-0
Nisu imali bas puno nastupa, al po meni nisu nista specijalni. Ispadanja od Rabotnickog, Dudelangea, kantanje od Partizana, nije dobro ni malo.
Modrica - 8 nastupa, 4 pobjede, 0 remija, 4 poraza(gol razlika 9:16). 2 prolaska dalje, 2 ispadanja
Zapazeni rezultati -
Visoki porazi i brukanja - Aalborg - Modrica 5-0, Levski - Modrica 5-0
Bez velikih rezultata, u dvije sezone prosli Andorce i Albance, a nakon toga oba puta stigli primit po 5 komada.
Brotnjo - 4 utakmice, 1 pobjeda, 1 remi, 2 poraza(gol razlika 3:5). nikad nisu prosli dalje, 2 puta ispali
Zapazeni rezultati
Visoki porazi i brukanja - Kaunas - Brosnjo 4-0
U dvije sezone nisu uspjeli proc ni jednom, iako su prve sezone nakon sramotnog poraza od 4-0 bili na korak do prolaska, jer su uzvrat dobili sa 3-0.
Leotar - 4 utakmice, 1 pobjeda, 1 remi, 2 poraza(gol razlika 3:4). jednom prosli dalje, jednom ispali
Zapazeni rezultati -
Obje rubrike prazne, iako je u neku ruku remi s prvakom Luxemburga nepozeljan. Nakon prolaska njih ispali od Slavije Prag s 1-2, 0-2, bez brukanja.
Slavija - 4 utakmice, 1 pobjeda, 1 remi, 2 poraza(gol razlika 4:6). jednom prosli dalje, jednom ispali
Zapazeni rezultati - Aalborg - Slavija 0-0, Slavija - Aalborg 3-1
Jedan od najvecih rezultata BH nogometa uz onaj Sarajevov prolazak Genka, Slavija je prosla Aalborga i to s nulom u gostima i visokom pobjedom kuci. Nakon toga ispadanje od Kosica, steta sto se nije moglo dalje. Kosice su poslije igrale s Romom.
Borac - 4 utakmice, 1 pobjeda, 1 remi, 2 poraza(gol razlika 5:9). nikad nisu prosli dalje, 2 puta ispali
Zapazeni rezultati - Borac - Maccabi H 3-2
Visoki porazi i brukanja - Maccabi H - Borac 5-1
Dva nastupa u Europi, oba puta ispali, jednom od Svicarskog drugoligasa sto je sramotno.
Buducnost - 2 utakmice, 0 pobjeda, 0 remija, 2 poraza(gol razlika 0:4). nikad nisu prosli dalje, jednom ispali
Nemam tu sta pametovat
Orasje - 2 utakmice, 0 pobjeda, 0 remija, 2 poraza(gol razlika 0:7). nikad nisu prosli dalje, jednom ispali
U jednom nastupu stigli se i obrukat. Domzale - Orasje 5-0
Zepce - 2 utakmice, 0 pobjeda, 1 remi, 1 poraz(gol razlika 1:4). nikad nisu prosli dalje, jednom ispali
Zepce zapravo i nije dozivilo ovaj poraz, bilo je 0-0, al je UEFA dosudila za Baskimi 3-0 zbog igranja igraca koji je imao crveni karton. Mislim da je bio Tomic i da je bio na posudbi iz Slobode. Uzvrat se igrao radi reda s drugom momcadi i zavrsilo je 1-1.
Ukupno:
Najveci rezultati su Sarajevov prolazak Genka i Slavijin prolazak Aalborga. Najveca sramota je Zeljin poraz od Litexa 7-0, ispadanje Zrinjskog od predstavnika Luxemburga uz poraz 0-4 pod BB i Borcevo ispadanje od drugoligasa.
Odigrane su 142 utakmice, dakle 71 nastup u Europi. Zabiljezeno je 47 pobjeda, 24 remija i 71 poraz. Dakle 50% je poraza. Dalje se proslo 24 puta, a ispalo 47. Gol razlika je 147:230. Zanimljivo da ni jedan klub nema pozitivnu gol razliku.
I za kraj se izvinjavam ako ima negdje neka greskica.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Kad vidim ko nas je sve zastupao u Evropi, dođe mi da počnem plakati. Ponosan na svoje Sarajevo !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ok post samo da je sramotno ispadanje od Hapoela sa 0-3, 0-3 ti je smiješno...kad smo svi vidjeli protiv Želje šta je i ko je taj Hapoel..i nije nikakva sramota 3:0 od njih izgubiti..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Poraz Širokog 4:0 od Bešiktaša za mene nije brukanje,mogao si spomenuti da je Brotnjo dobilo Zurich u Čitluku 2:1,Zurich je redovni sudionik Lige prvaka i Europske lige
.Široki ima zapažen rezultat u sezoni 2005/2006 kad su došli do 3. pretkola kupa uefa i ispali od basela,da su prošli igrali bi grupnu fazu
.

Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 16 jul 2012, 09:51, ukupno mijenjano 4 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
- Kontakt:
Široki se nije još obrukao u Europi, kakva je sramota izgubiti od Bešiktaša i Hapoela
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Previse kritickti osvrt na rezultate BH ekipa. Sa obzirom na ligu i uslove, te dokazane kriminalce koji sada robijaju, dosta se napravilo.
Bilo je prolaza Sarajeva (Genk, igrali su ravnopravno sa Dinamom iz Kijeva, Maritimom, izbacivali Cehe, Svedjane).
Zeljo je dosta puta igrao ravnopravno (Kilmarnok, Malaga 0-0 i 0-1, NUFC 0-1, prolazi protiv Lilestroma i Serifa, vidim da nema prolaza protiv APOELA ekipe koja je igrala ligu prvaka, Zeljo ih onda razvali hladno 1-0 i 3-1),
bruke su bile izraelci obje sezone i prodani Litex. Bruka nije izgubiti od NUFC-a 0-4 sa igracem manje.
Siroki odlicno igrao i oni su dosli do Bazela, sa kojim su se dobro nosili, Izraelci su ih dobili dva puta sa 0-3 i ocito nam ne leze, nisu imali vecih brukanja.
Zrinjski je takodjer prosao par zeznutih ekipa (mislim Slovan Bratislava, da bi ispali od nekih portugalaca ne sjecam se ko je bio u pitanju, naravno ostaje Dudelange i Partizan).
Slavija je prosla Alborga, Celik je nabio neke Turke (da li denizlispor 5-3 tamo). Borac ove godine podbacio, prije 2 godine neiskustvo u evropi, a prosle godine dobro se nosio sa Izrealecima.
Ne treba biti previse kriticki okrenut, pogledati rezultate i vidjeti da se nasi klubovi dobro nose cesto su ravnopravni sa ekipama koji maju 100 puta bolje uslove (ne ubrajajuci ovdje Celik Niksic ili Dudelange, to su ipak incidenti).
Najjaci rezultati po meni su istanbulskih 2-2 Sarajeva i Kosevskih 0-0 sa Malagom (Zeljo je ravnorapvan bio i sa NUFC-om na Kosevu, gdje nije trebao izgubiti kao i pitari protiv Kijeva).
Velike pobjede protiv Alborga, pa Zrinjski pa Celik. Bilo je tu materijala.
Bilo je prolaza Sarajeva (Genk, igrali su ravnopravno sa Dinamom iz Kijeva, Maritimom, izbacivali Cehe, Svedjane).
Zeljo je dosta puta igrao ravnopravno (Kilmarnok, Malaga 0-0 i 0-1, NUFC 0-1, prolazi protiv Lilestroma i Serifa, vidim da nema prolaza protiv APOELA ekipe koja je igrala ligu prvaka, Zeljo ih onda razvali hladno 1-0 i 3-1),
bruke su bile izraelci obje sezone i prodani Litex. Bruka nije izgubiti od NUFC-a 0-4 sa igracem manje.
Siroki odlicno igrao i oni su dosli do Bazela, sa kojim su se dobro nosili, Izraelci su ih dobili dva puta sa 0-3 i ocito nam ne leze, nisu imali vecih brukanja.
Zrinjski je takodjer prosao par zeznutih ekipa (mislim Slovan Bratislava, da bi ispali od nekih portugalaca ne sjecam se ko je bio u pitanju, naravno ostaje Dudelange i Partizan).
Slavija je prosla Alborga, Celik je nabio neke Turke (da li denizlispor 5-3 tamo). Borac ove godine podbacio, prije 2 godine neiskustvo u evropi, a prosle godine dobro se nosio sa Izrealecima.
Ne treba biti previse kriticki okrenut, pogledati rezultate i vidjeti da se nasi klubovi dobro nose cesto su ravnopravni sa ekipama koji maju 100 puta bolje uslove (ne ubrajajuci ovdje Celik Niksic ili Dudelange, to su ipak incidenti).
Najjaci rezultati po meni su istanbulskih 2-2 Sarajeva i Kosevskih 0-0 sa Malagom (Zeljo je ravnorapvan bio i sa NUFC-om na Kosevu, gdje nije trebao izgubiti kao i pitari protiv Kijeva).
Velike pobjede protiv Alborga, pa Zrinjski pa Celik. Bilo je tu materijala.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Željo je izbacio Anorthosis, ne APOEL. Pri tome nemam namjeru da mijenjam suštinu posta, ispravka je čisto tehničke prirode.
Lijepa i obuhvatna analiza. Sve je realno prikazani, i naravno uvijek se nešto može dodati ali suštinski brojke su neumoljive.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.