OK tom se nisam nadao ali dobro ti tako misliš i nemoj se prodavati više sramotan ćin!Android je napisao/la:Bravo Zrinjski,nek ste zgazili sarajevo
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Sarajevo ljubavi moja!
da je ostalo 3:0 to bi bilo gazenje ,a ovako to je malo umjerenije.Android je napisao/la:Bravo Zrinjski,nek ste zgazili sarajevo

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kakvo prodavanje,cestitao sam Zrinjskom,ako mislis da cu vas postovati...to se nikada nece dogoditi,pjevanje listicke pi*cke i ostalo...ali ovo nije tema za to,usput cestitam Zrinjskom na prolazu u sljececi krug
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- skyisthelimit
Android je napisao/la:Kakvo prodavanje,cestitao sam Zrinjskom,ako mislis da cu vas postovati...to se nikada nece dogoditi,pjevanje listicke pi*cke i ostalo...ali ovo nije tema za to,usput cestitam Zrinjskom na prolazu u sljececi krug
ma hajde cvjecaru, nisam te prepoznao. Da nisi jedan od onih ispod svastike

15.10 - 15.06 ...
Bravo momci !
Da je ostalo 3:0 bili bi sigurni za prolaz, ali ovo je izvrstan rezultat i siguran sam da necemo prosuti prednost u uzvratu
Ali sreca je da smo ovih zadnjih 10 minuta primili samo jedan gol jer kako su nas stisli mislio sam uvalit ce nam jos koji..

Da je ostalo 3:0 bili bi sigurni za prolaz, ali ovo je izvrstan rezultat i siguran sam da necemo prosuti prednost u uzvratu
Ali sreca je da smo ovih zadnjih 10 minuta primili samo jedan gol jer kako su nas stisli mislio sam uvalit ce nam jos koji..
jako jako Sarajevo... kod 0:0 ste imali 100%tnu šansu Suljić 1na1 sa golmanom i prećku sa 35 metara neko raspalio po lopti neznam stvarno tko.... također kod 3-1 ste imali dvije 100%tne šanse za 3:2.... sve u svemu ste se pokazali kao najbolja ekipa koja je dosad gostovala u Mostaru (a gostovali su i Željo, Borac, Široki)
kod Zrinjskog uvjerljivo najbolji I.Aničić.... odavno boljeg špica nismo imali.... momak ima sve.... šut, dribling, skok... a i gine za svaku loptu.... igra srcem... mislim da je dobio svaki duel sa stoperima Sarajeva... oduševio me je... 10/10
također moram spomenuti i Peru Stojkića trenutno najboljeg lijevog beka REGIJE... stvarno nevidim boljeg.... nestvarno kako taj momak igra ovu sezonu... također M.Aničić, Muminović i Šćepanović i više nego dobri
kod Zrinjskog uvjerljivo najbolji I.Aničić.... odavno boljeg špica nismo imali.... momak ima sve.... šut, dribling, skok... a i gine za svaku loptu.... igra srcem... mislim da je dobio svaki duel sa stoperima Sarajeva... oduševio me je... 10/10
također moram spomenuti i Peru Stojkića trenutno najboljeg lijevog beka REGIJE... stvarno nevidim boljeg.... nestvarno kako taj momak igra ovu sezonu... također M.Aničić, Muminović i Šćepanović i više nego dobri
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 03 okt 2012, 19:31, ukupno mijenjano 3 puta.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ne ne,ja sam jedan od obicnih gledatelja,te svastike i ostala sranja,to treba ubiti tko god dize to u zrak,medju Skriparima sam bio jedanput i to protiv Dinama,tako da...skyisthelimit je napisao/la:Android je napisao/la:Kakvo prodavanje,cestitao sam Zrinjskom,ako mislis da cu vas postovati...to se nikada nece dogoditi,pjevanje listicke pi*cke i ostalo...ali ovo nije tema za to,usput cestitam Zrinjskom na prolazu u sljececi krug
ma hajde cvjecaru, nisam te prepoznao. Da nisi jedan od onih ispod svastike
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
mma_hz je napisao/la:da je ostalo 3:0 to bi bilo gazenje ,a ovako to je malo umjerenije...ocekujemo izvjestaj al objektivno..mozda @acovic onaj..
Evo taman sa utakmice... probat ću biti što objektivnijiSarajlijc@ je napisao/la:Svaka cast. Mada nije nista gotovo. Moze li neko detaljan izvjestaj dati? Po ovome sto sam procitao bili smo konkretniji.

E sad ajmo na utakmicu

Mi smo svoje zabili, mogli smo još koji gol, ali ruku na srce i Sarajevo je moglo, pogotov pred kraj tekme, kad ste pravo stisnuli. Na kraju 3-1 zasluženo za nas, pokazali smo da smo s pravom u vrhu lige i da ćemo konkurirat za titulu ove godine

" onclick="window.open(this.href);return false;
Predivno,umijece je na onako nakaradnoj tribini ovo izvesti,cestitke Ultrasima!
Predivno,umijece je na onako nakaradnoj tribini ovo izvesti,cestitke Ultrasima!

čuj 1000 ljudi bilo HAHAHAHAHA.... smiješno više bgmi kako im se da o ovome lagat i umanjivat stalno...
neznam kome je ovo u cilju ?

neznam kome je ovo u cilju ?

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Hvala na izvjestaju jako korektno i jasno. Cestitke na pobjedi, nadam se da cemo na Kosevu uzvratiti i prociMandrake je napisao/la:mma_hz je napisao/la:da je ostalo 3:0 to bi bilo gazenje ,a ovako to je malo umjerenije...ocekujemo izvjestaj al objektivno..mozda @acovic onaj..
Evo taman sa utakmice... probat ću biti što objektivnijiSarajlijc@ je napisao/la:Svaka cast. Mada nije nista gotovo. Moze li neko detaljan izvjestaj dati? Po ovome sto sam procitao bili smo konkretniji.. Prva stvar, morat ću dobro ispraviti ovaj izvještaj sa ove stranice, jer ima previše grešaka... 1000 ljudi - smiješno stvarno... stadion je bio brutalno popunjen i stvarno ne pamtim kad je ovoliko ljudi bilo... kasnije ću postavit par slika da se sami uvjerite
. Ultrasi fantastični, navijanje fenomenalno... stvarno nemam riječi, znam da su Horde došle isto, na stadionu samom nije bilo nikakvih problema...
E sad ajmo na utakmicu. Kao što predvidjeh naša lijeva strana je razvalila vašu desnu, naime Stojkić je asistirao za gol i iznudio je on penal, a ne Marjanović ko što piše... Sarajevo je stvarno imalo par finih šansi, igralo se otvoreno i žestoko ali ne i prljavo. U izvještaju ne piše, ali Sesar je dobio crveni karton jer je pljunuo suca... momak je stvarno podlegao pritisku, previše je zagorio da dokaže nekome nešto... Husejinović je danas dosta odsječen bio, ali vidi se da čovjek ima klasu u svakom potezu svom. Crveni karton Markoviću (drugi žuti) je smijurija, čisto izjednačavanje snaga na terenu, čak su se i igrači Sarajeva sjebali kad je dobio drugi žuti, ali dobro... Suci danas baš i nisu bili na nivou derbija, pogotovo pomoćnici, ali dobro nisu puno pokvarili utakmicu
.
Mi smo svoje zabili, mogli smo još koji gol, ali ruku na srce i Sarajevo je moglo, pogotov pred kraj tekme, kad ste pravo stisnuli. Na kraju 3-1 zasluženo za nas, pokazali smo da smo s pravom u vrhu lige i da ćemo konkurirat za titulu ove godine. Za navijače Sarajeva, možda ovu utakmicu najbolje usporedit sa utakmicom Sarajevo - Široki od prošlog tjedna... pa ćete otprilike dobit sliku utakmice
. I za kraj igrači utakmice: Igor Aničić, svaka ti dala majstore i Pero Stojkić-razmazio si nas ove godine
![]()
![]()

- northfront96
- Kontakt:
Čestitke Zrinjskom na prolazu!!
3:1 bude dovoljno protiv pitara...

Golovi sa utakmice! A jes se Peric nasekirao kad smo gol primili!
Gol Anicica Igora iz penala,pred oko 500 ljudi na stadionu HSK Zrinjskog!
Golovi sa utakmice! A jes se Peric nasekirao kad smo gol primili!

Gol Anicica Igora iz penala,pred oko 500 ljudi na stadionu HSK Zrinjskog!

Realna procjena je 3000,ovi sa ss napisali 1000 sto je besmisleno.
evo i ja gledam, upravo tako negdje i ja isto procjenjujem, oko 3000-3500KrajPrice je napisao/la:Realna procjena je 3000,ovi sa ss napisali 1000 sto je besmisleno.

Rado bih ja nešto napisao ali na moju veliku žalost ja danas nisam mogao izbjeći poslovne obveze pa nisam bio na tekmi ali sam malo pratio preko interneta a čuo sam se u par navrata sa ekipom na stadionu.Vidim ovdje da se opet drastično razlikuju brojke o posjeti a realna cifra sa ovog snimka je oko 4000 jer kad bi se sve sabralo i sa stajanja taman bi bila ova donja tribina skoro puna i to je nekih 4000 ljudi (ako uzmemo u obzir da je radni dan ovo je jako dobra posjeta).Očekujem i u subotu (ako bude kasniji termin i lijepo vrijeme ) sličnu posjetu.Što se tiče kupa samo bih upozorio da ovdje nije ništa gotovo i da u Sarajevu moramo zabiti gol za prolazak dalje jer će se Sarajevo naložiti na nas i morat ćemo znati iskoristiti njihov imperativ postizanja golova.Treba će Perić igračima izbiti iz glave da ovu prvu utakmicu i postaviti se kao da je 0-0 i onda će sve dobro proći.mma_hz je napisao/la:da je ostalo 3:0 to bi bilo gazenje ,a ovako to je malo umjerenije.Android je napisao/la:Bravo Zrinjski,nek ste zgazili sarajevo..ocekujemo izvjestaj al objektivno..mozda @acovic onaj..
Nisam se usudio reći to dosada naglas ali "Opet smo moćni"

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
na utakmici je bilo minimum minimuma 4500 ljudi.... na zapadu natkrivena tribina (950 ljudi) je bila potpuno puna jer je raje bilo strah kiše... također zapad dole je također bilo solida ljudi što se i vidi sa slika negdje pa bar 3000 od 5500 koliko ona prima.... stajanje oko 600 i gostujućih 100-njak pa računajte....
Ja sam dao komentar za ovu tribinu sto se vidjela na snimku,ostale nisam vidio.silenT je napisao/la:na utakmici je bilo minimum minimuma 4500 ljudi.... na zapadu natkrivena tribina (950 ljudi) je bila potpuno puna jer je raje bilo strah kiše... također zapad dole je također bilo solida ljudi što se i vidi sa slika negdje pa bar 3000 od 5500 koliko ona prima.... stajanje oko 600 i gostujućih 100-njak pa računajte....
Fina posjeta,pozz
[quote="silenT"]na utakmici je bilo minimum minimuma 4500 ljudi.... na zapadu natkrivena tribina (950 ljudi) je bila potpuno puna jer je raje bilo strah kiše... također zapad dole je također bilo solida ljudi što se i vidi sa slika negdje pa bar 3000 od 5500 koliko ona prima.... stajanje oko 600 i gostujućih 100-njak pa računajte....[/quot
Nisam bio pa neću da pametujem ali 4000 sigurno a vjerovatno kao što kažeš i više.Ma nije bitno ,nama je važno da su svaku tekmu tribine sve punije i punije a i rezultati sve bolji i bolji.Samo naprijed u istom ritmu i nema opuštanja u subotu jer ovaj Radnik uze bod Želji na Grbavici , pa treba paziti da se ne bi osilili i pokušati ih što prije ohladiti ako je moguće još u prvom poluvremenu.Očito da znamo igrati sa ekipama iz gornjeg dijela ljestvice a sad ćemo vidjeti kako stojimo sa ovim bunkerašima.Titule se gube i osvajaju u tzv. malim utakmicama.

Nisam bio pa neću da pametujem ali 4000 sigurno a vjerovatno kao što kažeš i više.Ma nije bitno ,nama je važno da su svaku tekmu tribine sve punije i punije a i rezultati sve bolji i bolji.Samo naprijed u istom ritmu i nema opuštanja u subotu jer ovaj Radnik uze bod Želji na Grbavici , pa treba paziti da se ne bi osilili i pokušati ih što prije ohladiti ako je moguće još u prvom poluvremenu.Očito da znamo igrati sa ekipama iz gornjeg dijela ljestvice a sad ćemo vidjeti kako stojimo sa ovim bunkerašima.Titule se gube i osvajaju u tzv. malim utakmicama.

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.