Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
http://sportsport.ba/bh_fudbal/karacic- ... eta/198183
Kao prvo nista nisam slagao,izmisljao...Ovo moze protumaciti svako na svoj nacin,na sve jezike svijeta!
Kao prvo nista nisam slagao,izmisljao...Ovo moze protumaciti svako na svoj nacin,na sve jezike svijeta!
U goste mi doso Fliga u subotu pocinje liga,ko bude imo srece taj ispast nece,sad vidio Andjelinu haj se zakuni stadioni ce da budu puni,digo sam juce kredit velik nazalost ispast ce Celik,u selu mi napravili mostic novi trener zelje je Kostic,juce sam bio u berbi prvo kolo se igra derbi,sta je ovo neki muk sa juga se cuje huk,plave zastave se viore Manijaci Zelju vole,sad ce i komsija Remzija sa zapada se cuje penzija,iz akvarijuma mi pobjeze ribica Grbavica puna ko sibica.Na stolu se ohladi pita Zelji 3 boda Sarajevu ?
- Evolve
- Kontakt:
Pa ovo je genijalno
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Alipasino je napisao/la:U goste mi doso Fliga u subotu pocinje liga,ko bude imo srece taj ispast nece,sad vidio Andjelinu haj se zakuni stadioni ce da budu puni,digo sam juce kredit velik nazalost ispast ce Celik,u selu mi napravili mostic novi trener zelje je Kostic,juce sam bio u berbi prvo kolo se igra derbi,sta je ovo neki muk sa juga se cuje huk,plave zastave se viore Manijaci Zelju vole,sad ce i komsija Remzija sa zapada se cuje penzija,iz akvarijuma mi pobjeze ribica Grbavica puna ko sibica.Na stolu se ohladi pita Zelji 3 boda Sarajevu ?

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Jos ce Zeljo bodova zijanit na Bilinom
a tako i Pite i Zrinja i Siroki
ili bolje receno jos ce imenovani morati placat za bodove na BP

a tako i Pite i Zrinja i Siroki

- elamalakia
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:U goste mi doso Fliga u subotu pocinje liga,ko bude imo srece taj ispast nece,sad vidio Andjelinu haj se zakuni stadioni ce da budu puni,digo sam juce kredit velik nazalost ispast ce Celik,u selu mi napravili mostic novi trener zelje je Kostic,juce sam bio u berbi prvo kolo se igra derbi,sta je ovo neki muk sa juga se cuje huk,plave zastave se viore Manijaci Zelju vole,sad ce i komsija Remzija sa zapada se cuje penzija,iz akvarijuma mi pobjeze ribica Grbavica puna ko sibica.Na stolu se ohladi pita Zelji 3 boda Sarajevu ?

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Taj novac usmjerite ka kupovini tandžara. Samo tako možete otjerati gamad.KenoRob je napisao/la:Jos ce Zeljo bodova zijanit na Bilinom![]()
a tako i Pite i Zrinja i Siroki![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Raznijet će se Fenan za boljitak Čelika.
ako te ne prozivam, onda te gotivim
- JohnCleese
- Kontakt:
ili placenih raznoraznih karantina, "zlatiborskih zora"....KenoRob je napisao/la:Jos ce Zeljo bodova zijanit na Bilinom![]()
a tako i Pite i Zrinja i Siroki![]()

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Postavljeno prvo kolo za tipovanje. Od ovog trenutka svi prijavljeni takmičari mogu tipovati.
Sretno
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p5218544
Sretno
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p5218544
-
Dana 15.07.2016 godine u hotelu Ero je održana Izborna skupština Nogometnog saveza Hercegovačko-neretvanske županije.
Izabrani su kandidati NS HNŽ-a za IO NS HNŽ-a, kandidati za IO NS FBiH, te kandidati za Skupštine NS FBiH i NS BiH.
Ivan Beus, Damir Obad, Zoran Biletić, Mile Prusina, Ivan Vukoja, Perica Palović članovi su IO NS HNŽ-a ispred hrvatske komponente, dok Bošnjake predstavljaju Samir Ćemalović, Salko Sokolović, Jasmin Pandur i Mustafa Škoro.
Kandidati za IO NS BiH su Ivan Beus i Mladen Margeta, a Samir Ćemalović i Haris Hadrović za IO NS FBiH.
Kandidati za Skupštinu NS FBiH su Mario Prusina i Antonio Blažević, te Ekrem Čolakhodžić i Haris Hadrović. Za Skupštinu NS BiH kandidiraju Denis Lasić i Damir Obad, odnosno Sead Kajtaz i Mustafa Škoro.
Izabrani su kandidati NS HNŽ-a za IO NS HNŽ-a, kandidati za IO NS FBiH, te kandidati za Skupštine NS FBiH i NS BiH.
Ivan Beus, Damir Obad, Zoran Biletić, Mile Prusina, Ivan Vukoja, Perica Palović članovi su IO NS HNŽ-a ispred hrvatske komponente, dok Bošnjake predstavljaju Samir Ćemalović, Salko Sokolović, Jasmin Pandur i Mustafa Škoro.
Kandidati za IO NS BiH su Ivan Beus i Mladen Margeta, a Samir Ćemalović i Haris Hadrović za IO NS FBiH.
Kandidati za Skupštinu NS FBiH su Mario Prusina i Antonio Blažević, te Ekrem Čolakhodžić i Haris Hadrović. Za Skupštinu NS BiH kandidiraju Denis Lasić i Damir Obad, odnosno Sead Kajtaz i Mustafa Škoro.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
ebem vam taj nakaradan HNZ savez i hrvate i bosnjake sve zajedno oj mati ja drzave cuj hrvati cuj bosnjaci mrsss gamad
Evo gigantaZukanovic je napisao/la:FK Sarajevo 10.85 Mio € nova cijena 11,87 Mio €
Nad tobom sunce najljepše sja
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nakon prva tri kola gdje će upisati samo tri boda ovo ima da prebaci 12 M € hahahapinoglavi je napisao/la:Evo gigantaZukanovic je napisao/la:FK Sarajevo 10.85 Mio € nova cijena 11,87 Mio €
Ako Radovac nije 2m eura, onda ove cijene nemaju smisla!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa yebo majki kakvih ljudi imapinoglavi je napisao/la:Evo gigantaZukanovic je napisao/la:FK Sarajevo 10.85 Mio € nova cijena 11,87 Mio €

I onda kažu transfermarkt relevantvan..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- tuzlak1987
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Evo gigantaZukanovic je napisao/la:FK Sarajevo 10.85 Mio € nova cijena 11,87 Mio €
Nakon odlicne sezone Sarajeva logicno je povecanje cijena

Prosle godine je bilo "pa prvak mora imati ovolike cijene". Sad Sarajevo cetvrto bez Europe i cijene jos vecetuzlak1987 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Evo gigantaZukanovic je napisao/la:FK Sarajevo 10.85 Mio € nova cijena 11,87 Mio €
Nakon odlicne sezone Sarajeva logicno je povecanje cijena

@rokoko tm je relevantan jedino za pogledati godine igraca i historiju transfera

Nad tobom sunce najljepše sja
Zeljeznicaru smanjiti cijene, zavrsili su peti na tabeli!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.