Rokoko87 je napisao/la:Emerson je bolji od Rustemovića.

Rokoko87 je napisao/la:Emerson je bolji od Rustemovića.
istina za Vedrana. CL14bhsport je napisao/la:
Bratenarodniheroj je napisao/la:Mortem hz
Tesko, samo cu to reci..NeshaFCB je napisao/la:Je li tačno da se jedan JSL klub ovog ljeta raspitivao za vašeg Rustemovića i njegovog ugovora i obeštećenja i da je predstavnik FKS-a istakao da Rustemovića neće pustiti za manje od 300k ?
jel oni nama 300K ili mi njima?NeshaFCB je napisao/la:Je li tačno da se jedan JSL klub ovog ljeta raspitivao za vašeg Rustemovića i njegovog ugovora i obeštećenja i da je predstavnik FKS-a istakao da Rustemovića neće pustiti za manje od 300k ?
TobeYarabi je napisao/la:jel oni nama 300K ili mi njima?NeshaFCB je napisao/la:Je li tačno da se jedan JSL klub ovog ljeta raspitivao za vašeg Rustemovića i njegovog ugovora i obeštećenja i da je predstavnik FKS-a istakao da Rustemovića neće pustiti za manje od 300k ?
http://www.nfsbih.ba/bih/index.phpcarsijaba je napisao/la:Odakle Ahmetoviću 7 golova u prvenstvu, kada ih je postigao 5Gol protiv Krupe je autogol Vukotića, a autogol je, čini mi se postignut i protiv Viteza ili neke druge ekipe.
MortemHz je napisao/la:carsijaba je napisao/la:Odakle Ahmetoviću 7 golova u prvenstvu, kada ih je postigao 5Gol protiv Krupe je autogol Vukotića, a autogol je, čini mi se postignut i protiv Viteza ili neke druge ekipe.
mi smo savezovi, savez je nas!!!carsijaba je napisao/la:MortemHz je napisao/la:carsijaba je napisao/la:Odakle Ahmetoviću 7 golova u prvenstvu, kada ih je postigao 5Gol protiv Krupe je autogol Vukotića, a autogol je, čini mi se postignut i protiv Viteza ili neke druge ekipe.
NFSBIH na prvom gifu gol pripisao Kadušiću, a na drugom AhmetovićuOba puta Krupa. Kadušićeva lopta bi otišla metar od stative
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Lokomotifa i 25 gostiju.