Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Šta je ovo, oko nas sve avioni, kamioni..

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ode ovo u qurac a normalno je pocelo   

@shooter isto sranje realno

@shooter isto sranje realno
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma jok.Sarajlije.Citav rat hodali po carsiji i zajebavali se sa rajom.tuzlak1987 je napisao/la:Hehe neko ce reci Seselj, Karadzic, Lepi Mica i Krajisnik TuzlaciAdo76 je napisao/la:I vi ste.Dicite se sa "boze pravde"tuzlak1987 je napisao/la:Pa vi ste vjernici, Sarajlije time se dicite
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- SaltCityAttack
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Shooter je napisao/la:
Sta kaze Piric, Sarajevo je najveci klub i bila bi mi cast da branim za njih.

Uvlacio nam se u pakas i dolazio u Sarajevo a nasi ga ****.

A da ne zaboravimo kapitena im Bekica, covjek igrao u Slobodi bruku utakmica a nigdje nema sliku sa dresom. Sve haman obris'o. Otvoris mu sad profil bilo na instagramu ili fb samo slike iz Sarajeva, sa treninga, utakmica u dresu i opremi FKS.
I da, Said Husejinovic, dodje kod nas i samo prica o nama, jedina mu ljubav ovo ono, o Slobodi ni rijeci.
Dodju na Kosevo ne pogledaju po golu.

Hahahahahahahah gasi forum nije mi dobro

Dovoljno ti je da vidis ko je davao izjave to je Husara ..ob mu menager I pise I izjavljuje sta hoce.
Ali kako god on je tu kod nas...slaba nafaka da ga nekk uzme od nas iz nase lige ...valjda to dovoljno govori koliko smo napredovali u tom segmentu..proslo je vrijeme kad ste nam uzimali igrace....Bekicu hvala sto je otisao..Veselinovic je za njega igracina, pa I Govedarica kad je zdrav..jedino mu je prednost jer moze igrat I beka
					Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 30 nov 2015, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- PitarBordo
- Kontakt:
Nešto nije demantovao on to... Ili možda još uvijek žali za prljavim kladioničarski novcem iz Azije?SaltCityAttack je napisao/la:Dovoljno ti je da vidis ko je davao izjave to je Husara ..ob mu menager I pise I izjavljuje sta hoce.

Samo Saraj'vo.
Sta se javljas strumfu, klub se raspada, da nema misimovica da da premije I plate igracima pocrkali bi od gladi, nego de ti nama reci imal banana i rastodera, cuo sam pravi banana arenu, trzne centre ispod terena, dovodi kaze i neka pojacanja iz latvije i tako to i neces vjerovat sve to za 49%.Ajzea je napisao/la:Vjerujemo u kamione..
Mustafa Hukić
1951-1999
						1951-1999
Ocito nisi upucen u odnos menadzer-igrac, bilo bi malo glupo izjavljivati suportno ako je vec 'izjavio' ono u avazu, ili treba da 'izjavi'.PitarBordo je napisao/la:Nešto nije demantovao on to... Ili možda još uvijek žali za prljavim kladioničarski novcem iz Azije?SaltCityAttack je napisao/la:Dovoljno ti je da vidis ko je davao izjave to je Husara ..ob mu menager I pise I izjavljuje sta hoce.
PrayForKamion
http://www.olx.ba/artikal/19234818/kamion-man-13-168/
Hoće neko u tal? Moramo do Tuzle..

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
						- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma jok Kusturica i Nele aplaudirali na Tusnju vjeruj mi. Puna Tuzla izdajicaAdo76 je napisao/la:
Ma jok.Sarajlije.Citav rat hodali po carsiji i zajebavali se sa rajom.

- PitarBordo
- Kontakt:
Zanimljivo meni je isto napisao kad je trebao ovamo da dođe ili mu i profile na društvenim mrežama koristi Husara?pinoglavi je napisao/la:Ocito nisi upucen u odnos menadzer-igrac, bilo bi malo glupo izjavljivati suportno ako je vec 'izjavio' ono u avazu, ili treba da 'izjavi'.PitarBordo je napisao/la:Nešto nije demantovao on to... Ili možda još uvijek žali za prljavim kladioničarski novcem iz Azije?SaltCityAttack je napisao/la:Dovoljno ti je da vidis ko je davao izjave to je Husara ..ob mu menager I pise I izjavljuje sta hoce.

Samo Saraj'vo.
Ne Smije Pirić pisnut, a Bekić je svoje seljačko lice pokazao na utakmici protiv Slobode, taj nema poštovanja ni sekunde.
Pa normalno je da će Husejnović pričat o SA kad daje izjave za SA medije i ako se nada transferu, jer je u DInamu propao ko kauč

Pa normalno je da će Husejnović pričat o SA kad daje izjave za SA medije i ako se nada transferu, jer je u DInamu propao ko kauč
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
						KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- SaltCityAttack
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Nešto nije demantovao on to... Ili možda još uvijek žali za prljavim kladioničarski novcem iz Azije?SaltCityAttack je napisao/la:Dovoljno ti je da vidis ko je davao izjave to je Husara ..ob mu menager I pise I izjavljuje sta hoce.
Vi nama 500 hiljada eura I vas je nije frka ...vi.ga prodajte za 2 miliona sto se mene tice
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nisu oni.Oni su sarajlije.A vi ste mirno stajali i minutu aplaudirali na "boze pravde"tuzlak1987 je napisao/la:Ma jok Kusturica i Nele aplaudirali na Tusnju vjeruj mi. Puna Tuzla izdajicaAdo76 je napisao/la:
Svi u napad jedan je Hase!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Jesi ti siguran da želiš 500 hiljada prljavih kladioničarskih eura iz Azije?SaltCityAttack je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Nešto nije demantovao on to... Ili možda još uvijek žali za prljavim kladioničarski novcem iz Azije?SaltCityAttack je napisao/la:Dovoljno ti je da vidis ko je davao izjave to je Husara ..ob mu menager I pise I izjavljuje sta hoce.
Vi nama 500 hiljada eura I vas je nije frka ...vi.ga prodajte za 2 miliona sto se mene tice

Samo Saraj'vo.
Pa nece suprotno izjavljivati ako vec postoji njegova 'izjava' u avazu ali vidim nisi nivo da shvatis ovo i ocekujem ponovo pitanje da li mu husara vodi i fbPitarBordo je napisao/la: Zanimljivo meni je isto napisao kad je trebao ovamo da dođe ili mu i profile na društvenim mrežama koristi Husara?
						- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Gume od Azmirovog kamiona su čistije od Tanovih para! Crknite od muke Sarajlijice iskompleksirane!

1946
						- tuzlak1987
- Kontakt:
Jos ste sportskim prijateljima Juku poslali i braciAdo76 je napisao/la:Nisu oni.Oni su sarajlije.A vi ste mirno stajali i minutu aplaudirali na "boze pravde"tuzlak1987 je napisao/la:Ma jok Kusturica i Nele aplaudirali na Tusnju vjeruj mi. Puna Tuzla izdajicaAdo76 je napisao/la:
 e jeste banditi
  e jeste banditi 
					Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 nov 2015, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

Da, zaboravio sam, da im trener golmana utakmicu gleda sa tribina Koseva umjesto sa klupe za goste. Covjek na istoku i navija za Sarajevo a platu ubire od Slobode.
Husref dodje na Kosevo i ne ustane sa klupe a inace znamo kakav mu je temperament. To sam pokazuje koliko ljudi postuju Slobodu. 

Husref dodje na Kosevo i ne ustane sa klupe a inace znamo kakav mu je temperament. To sam pokazuje koliko ljudi postuju Slobodu.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
						Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- Jaozinho22
- Kontakt:

I Medunjanin je tu negdje

Više titula nego pojedini klubovi lopti !  FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
						Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Jesi navalio na kamion, de nek mu se neko nasmije na fazon ba ljudi, nije humano, nek ne smara više. Svršava na tamića, klub mu dovodi neke likove iz 4 lige Brazila, bore se opstanak, nestalo vode, zastavice popucale, a on brigu brine o Azmirovom kamionu. Bolan skuplja njegova jedna guma s kamiona od tebe i familije ti cijele, de ne sramoti se bolan više i poštedi nas gluposti, pusti ljude nek se prepucavaju kako treba, da bude smiješno. Dosadan si, shvati.Ajzea je napisao/la:PrayForKamion
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.