Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sad kad bi neko ko nije upucen u ova desavanja usao u ovu temu cisto da se malo informise, da vidista drugi misle uopstreno o PL kako kaze naslov, slagao bi iraze lica tek tako 

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Bolan uvijek mozes pobjeci kod nas od zlih i uvijek neugodnih dijasporaca i poceti navijati za Zelju.Heller je napisao/la:Samo me ti nemoj branit, pa makar da Terminator na mene krene
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Radije bi da me naguzi horda crncuga nego da izgubim obraz navijajuci za Selju
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ako se i ovi sto skupljaju pare nadju u blizini, da, na hirurgijiGoodisonPark je napisao/la:Minjore je napisao/la:Solinas 2,10Ajzea je napisao/la:evo nasna dnevniku,proglasili vandiredno stanje Azmirami neidese u skolu,fakultet,poso, sutra pojacane linije zatuzlu juriš gleat sukob otvara premier specialnu ponudu, koprvi uboda nozom,dali se koristi tastatura,x izbacen izponude azmirami,broj udaraca upluca,umozak,nabubreg,3 ili više potresa mozgova
Heller 1,60
Ipak je pritisak na Solinasu.
Zbroj udaraca :
4,5
Manje 1,70
Vise 1,90
Zbroj udaraca prvonavedenog forumasa :
1,5
Manje 1,7
Vise 1,9
Zbroj udaraca drugonavedenog forumasa :
2,5
Manje 1,85
Vise 1,85
Sudija je @Ajzea iz Sarajeva, a pomocnici su mu @doeTz, @bitisrcemvezan i @vulture..![]()
![]()
cvaja na solinaša i ako se može kombinovati više od 1,5 udarac istog. petobanka ladno u padže. Gdje se diže lova, na hirurgiji![]()

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ima Diata i Ramiz dovest ćemo ti i Ikande iz SarajevaHeller je napisao/la:Radije bi da me naguzi horda crncuga nego da izgubim obraz navijajuci za Selju
-
- Kontakt:
vulture zovi BL forum da se tivra, da malo i sa vama kuhamo, fali nam schlagerVulture je napisao/la:Sad kad bi neko ko nije upucen u ova desavanja usao u ovu temu cisto da se malo informise, da vidista drugi misle uopstreno o PL kako kaze naslov, slagao bi iraze lica tek tako

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Gledaj sto se nakotise na temi
A pile ko iz sna da i on bude u fazonu
I gdje se bijemo,ja bi zakazao na Mercedes areni
Tamo se zagube kljucevi,pucaju sudiji zastavice,ima 2.2 miliona razloga da se mec tamo odrzi,Ali Neznam kakvo je grijanje javljaju -12...

A pile ko iz sna da i on bude u fazonu

I gdje se bijemo,ja bi zakazao na Mercedes areni
Tamo se zagube kljucevi,pucaju sudiji zastavice,ima 2.2 miliona razloga da se mec tamo odrzi,Ali Neznam kakvo je grijanje javljaju -12...

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Govorim hipoteticki, sta si se odma obraodovo konto bice gej orgijaGator je napisao/la:Ima Diata i Ramiz dovest ćemo ti i Ikande iz SarajevaHeller je napisao/la:Radije bi da me naguzi horda crncuga nego da izgubim obraz navijajuci za Selju

http://www.ebay.co.uk/itm/Summer-Tactic ... 5VpuSngLWQ
Narucio kad solinas dodje da se kamufliram.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 06 dec 2015, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Znaci tako Solinas udri ne zali granate vidis o kakvom se necovjeku radi imas podrsku svih navijaca Zelje da stanes ovoj balavurdiji u krajHeller je napisao/la:Radije bi da me naguzi horda crncuga nego da izgubim obraz navijajuci za Selju

Okrasaj kod azmirovog korala
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
UDRIGA ROKI BALBOA SOLINAŠE PA NIJEON NEPOBIJEDIVI MENZUR PELJTO
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nije vjeruj mipinoglavi je napisao/la:Momci mislim da je pile pobjednik za veceras

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Gator je napisao/la:Ima Diata i Ramiz dovest ćemo ti i Ikande iz SarajevaHeller je napisao/la:Radije bi da me naguzi horda crncuga nego da izgubim obraz navijajuci za Selju

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
[youtube][/youtube]
Tigar iz Soline
Tigar iz Soline
Nullius in verba
Dzaba sve, nace te on, u to ne sumnjajHeller je napisao/la:Govorim hipoteticki, sta si se odma obraodovo konto bice gej orgijaGator je napisao/la:Ima Diata i Ramiz dovest ćemo ti i Ikande iz SarajevaHeller je napisao/la:Radije bi da me naguzi horda crncuga nego da izgubim obraz navijajuci za Selju![]()
![]()
http://www.ebay.co.uk/itm/Summer-Tactic ... 5VpuSngLWQ
Narucio kad solinas dodje da se kamufliram.

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Pustite prepucavanja evo Ćelo iz Bijeljine najavio borbu za Evropu 

Lupio se i on nečim kvalitetnim kao i svi mi. Očigledno ima nešto u ovoj magli.Coraco je napisao/la:Pustite prepucavanja evo Ćelo iz Bijeljine najavio borbu za Evropu
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vidim i mene neko ovdje spominje. Slobodno ako zelis posaljem ti na PP svoje ime, prezime, adresu, reci mjesto gdje hoces da se nadjemo i to je to. Ja se bojim samo Allaha dz.s i nikoga vise, a vjeruj mi da sam ludji od tebe, i to duplo, pa ti sad izvoli. 

Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 06 dec 2015, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj mi se tu gurat na poziciju između Ismeta i MešeNYKnicks Fan je napisao/la:Vidim i mene neko ovdje spominje. Slobodno ako zelis posaljem ti na PP svoje ime prezime, adresu, reci mjesto gdje hoces ad se nadjemo i to je to. Ja se bojim samo Allaha dz.s i nikoga vise, a vjeruj mi da sam ludji od tebe, i to duplo, pa ti sad izvoli.
Nullius in verba
Solinas najavijo bitku zatuzlu azmirami zvacemo je bitka u bedroCoraco je napisao/la:Pustite prepucavanja evo Ćelo iz Bijeljine najavio borbu za Evropu
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.