Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nu objesilo precjednika..Incognito87 je napisao/la:
današnji trening fk 97 godina nevinosti je ipak održan ali u strogoj tajnosti. nakon husrefa i azmira i igrači su odlučili ritualno žrtvovati slobodanku za boljitak svoje karijere.
Nisi brate.cemu sramota vlastite carsije.podrzi lokalni klub ne budi kompleksas.ovima si ionako neinteresantan osim u prici kako ih ima svugdje.esprit24 je napisao/la:Jesil dobar??Sariel je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:@Sariel ja nisam iz Sarajeva![]()
Al ti si previse opsjednut stanovnicima glavnog gradapa to ja i govorim.najmanje ovde sarajlijica sve naki krajnji.s pogranicnih dijelova kako ono kazu provincije.da ne kazem seljacici kako meni rece joker.
NISAM IZ SARAJEVA, I NE ZIVIM U SARAJEVU!!!!!!!
I nema potrebe da me nazivas seljakom
Damn.ovo opet neki medjusobni obracun navijaca na grbavici?sad se i vjesalo???sta policija kaze ko je.kriv.dokle ide trag???Incognito87 je napisao/la:forumaši sa slobodankinog pdf od vikenda, osim sariela, on je na nečemu jakom pa se još koprca![]()
današnji trening fk 97 godina nevinosti je ipak održan ali u strogoj tajnosti. nakon husrefa i azmira i igrači su odlučili ritualno žrtvovati slobodanku za boljitak svoje karijere.
Halo ba, devedeset sedam godina su nevini, dosta ih je vise. Da im se u tih devedeset i sedam godina barem kita digla, pa da covjek kaze neka ih..shzna je napisao/la:Ja ne bih volio da se Slobodanka ugasi. Bar ne još 3 godine. Volio bih da se upiše u sportsku historiju ime kluba koji je u svojih 100 godina osvojio jednu veliku zlatnu kitu.
I sve bih vas tužio, pogledajte šta ste uradili momčiću Sarielu. Shizofrenija.
jurisicduska je napisao/la:
****.
MA DAJ PUSI KURA.Cjurisicduska je napisao/la:
****. I auto koje su Tuzlaci prvi put vidjeli odveze. I telefon koji je kod Senada pokazivao ko jedno od svjetskih čuda.
Shizofrenicni su samo revolveraski obracuni da bi se vidjeli ko je baja... **** nisam od te fele.nisam bajashzna je napisao/la:Ja ne bih volio da se Slobodanka ugasi. Bar ne još 3 godine. Volio bih da se upiše u sportsku historiju ime kluba koji je u svojih 100 godina osvojio jednu veliku zlatnu kitu.
I sve bih vas tužio, pogledajte šta ste uradili momčiću Sarielu. Shizofrenija.
Ko je.koga ispreskakao?Incognito87 je napisao/la:sariel sutra ujutru dok sebi mrmlja u bradu: "yebem i azmira i slobodu i ko me natjera da registrujem tamo pa yebem ti ženo majku ispreskakaše me ko trofeji slobodu"
O
Duška prekuco ključaj temu, sariela ostavi u mraku![]()
![]()
![]()
![]()
Miki ti si mene pomijesao s nekim...nisam ja ala tahirovic .e to su pacijentishzna je napisao/la:Forum.sportsport.ba je kriv za još jedno oboljenje. Sariel, halali nam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.