$ је $ " $ " ова / " ? $,- све " " " на ?. $ & & с " не " ", $ " " $ ? ? ван " ? ' $ " ? "! ? " јесте тај % ? $,тзв. " попут $ ' ? у " $ $ ".
", а ? то $ сутао ? ван " $ па $ " ' о " .. Све $ ФСРС $ " $ " " $ " ' &. & " " " " у $ ? & су ? са $ за ' & ? на 10 ? 12 засто то " " $. " ' $ је $ $ за $ ? у " ' " ?. &, $ $ се $ ? по ?, $, " " ? " $ у " це " $ " на '. А ", & " то је " у "[/quote]
¥ ",$ су " "!
$ је узет & ',не & & & " & " $ савеза.
ФСРС не ",' не ? " " ",то је $ " " јасно. & ФСРС се " - ",јер & & ? ? ФСРС " ? ? ".То $ ' "! $ на ФСРС су $ ",с " " % ФСРС " с " " '.Е па не '!
& & $ то ФСРС " $? АВАЗ?
? ФСРС не ' " $ на то $ ? 10 " 2 ? " РС! 2 ? $ ? $,а 8 $ ?,па & " то ? "?!
По ' је ' ? $ $? То ' је ? " & " & ? '. & % на %, $ ' " $ " по ' " свега![/quote]
U premijer ligi trebaju da igraju oni klubovi koji su to svojim rezultatima zasluzili.a ne po nekoj geografskoj ili nekoj drugoj osnovi.sto se mene tice nek bude i 10 klubova iz RS-a u premijer ligi BiH od 10 klubova,ali da to zasluzei izbore cisto na zelenom terenu.tj samo na sportski nacin.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!