Dokaz da smo daleko najveci klub ove lige

Moderator/ica: GracanicaAA
Citam danima komentare vecine vas iz Zenice, i pisate se po nama bez ikakve potrebe, ne znam cemu to. Ovo za karte sto pises, drug pa mi smo domacini, sta trebamo vama dat sve ulaznice? 55:45 je podijeljeno, vise nego korektno.
Slazem se s tobom. Pojedini komentari iz Zenice vecinu nas nerviraju, al to ne predstavlja cijelokupnu sliku.Flufy je napisao/la: ↑17 okt 2025, 22:04Citam danima komentare vecine vas iz Zenice, i pisate se po nama bez ikakve potrebe, ne znam cemu to. Ovo za karte sto pises, drug pa mi smo domacini, sta trebamo vama dat sve ulaznice? 55:45 je podijeljeno, vise nego korektno.
Postujemo vas klub i vasu dugogodisnju tradiciju, al niste Mancester koliko mislite da vas se smatra.
Rezime je da mi ambicije za PL nemamo, i ova utakmica je vise za prestiz nego da ce odlucit ko ulazi.
Vama sretno i malo respekta prema drugim klubovima, do skoro ste po Zupci bodove gubili.
Tako je prisonbreakprisonbreak je napisao/la: ↑17 okt 2025, 22:14Slazem se s tobom. Pojedini komentari iz Zenice vecinu nas nerviraju, al to ne predstavlja cijelokupnu sliku.Flufy je napisao/la: ↑17 okt 2025, 22:04Citam danima komentare vecine vas iz Zenice, i pisate se po nama bez ikakve potrebe, ne znam cemu to. Ovo za karte sto pises, drug pa mi smo domacini, sta trebamo vama dat sve ulaznice? 55:45 je podijeljeno, vise nego korektno.
Postujemo vas klub i vasu dugogodisnju tradiciju, al niste Mancester koliko mislite da vas se smatra.
Rezime je da mi ambicije za PL nemamo, i ova utakmica je vise za prestiz nego da ce odlucit ko ulazi.
Vama sretno i malo respekta prema drugim klubovima, do skoro ste po Zupci bodove gubili.
Naravno da dolazimo sa respektom, i naravno da nam je drago doci u Tesanj. Mnogo navijaca Celika je upravo iz Tesnja, nama treba biti cilj pokazati se u sto ljepsem svijetlu i da bolji pobijedi.
Tako je momci, nema potrebe za svakakvim komentarima.phillies je napisao/la: ↑17 okt 2025, 23:00Upravo tako prison. Nema nikakve potrebe nipodistavati to sto su nam domacini velikodusno izasli u susret i obezbjedili 1400 karata za navijace Celika, nego im se zahvaliti. Mora se uzeti u obzir i kapacitet stadiona, tako da je brojka vise nego zadovoljavajuca. (Flufy, koji je konkretno kapacitet, posto ono sto pise na Wiki - 7000, cini mi se da nije bas tacno?)
Postoje svi preduslovi da se u nedelju desi pravi festival nogometa: Prvoplasirani i drugoplasirani igraju medjusobni susret, najavljena odlicna posjeta, postavljen novi semafor na stadionu. Jos da je travnjak malo bolji, ili bar da do nedelje ne padne kise, pa da uzivamo u nogometu (bar za ovaj rang takmicenja), i da sve protekne bez problema.
Uvijek je iz Tesnja bilo navijaca Celika i bila bi velika steta da svojim pristupom ne privolimo jos neke da pocnu pratiti nas klub. Samo siriti pozitivnu pricu o Celiku i ponasanjem/navijanjem je opravdati.
PS. Flufy (i ostali clanovi iz Tesnja), vidimo se u nedelju, pa nek pobjedi bolji...ili nerijeseno![]()
Pročitaj gluperdo post prije nego pritisneš "pošalji".
Molim debile da mi ne replicirajubromazepam je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:58Pročitaj gluperdo post prije nego pritisneš "pošalji".
Za mnoge jesmo oba Manchestera i utd i cityBosnianRahatluk je napisao/la: ↑18 okt 2025, 17:30E jeste se vazdigli. Eto Celik je kao Man U pa se vracaju na staze stare slave a Tosk nesto kao Parma. I jedni i drugi nesto malo iznadprosjecne drugoligaske ekipe. Vratite se u realnost
Zasluzeno ste vi prvi nema se tu sta rec mada smo i mi prosuli neke bodove bezveze one nerijesene bar smo 2 trebali dobit .Ja vas nisam gledo nikako dosad a da ste bezveze prvi sigurno niste e sad plan ambicije ciljevi vasi ne znam Kako god sretno vam da gradite klub za nesto vise a ne samo bljesak kratki kao ovaj sad.
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 11 gostiju.