FK Krajina Cazin

Lakyy89
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la Lakyy89 » 01 dec 2011, 20:52

SejtanCazin je napisao/la:
Lakky to je bila NAPOMENA za njih da kada pocaste raju , da nauce sta je ljudstvo a ne piti crni preminger sat vremena :lol: :lol:
:lol: nemoj ba tako ... fini su oni ljudi, bio sam ja dole skoro na utakmici... zamal' smo se pošamarali ;)

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 03 dec 2011, 11:23

Ovakve rasprave moderator bi trebao definitivno izbrisati, jer ovo samo moze ici u nedogled, najvise zbog ljubomore. Neki se ne mogu pomiriti da je Bihac bio grad i za vrijeme Jugoslavije, a i sada je grad dali mu taj status ili, Bihac je centar ove regije, pa ih mozda boli sto po obrazovanje moraju dolaziti kod nas. Samo cu spomenuti Tehnicki fakultet cija je diploma priznata sirom Evrope, a ovaj iz Cazina nek brise guzicu svojom diplomom iz osnovne skole, jer po nacinu na koji se prepucavas i osnovna skola ti je vrhunac.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 03 dec 2011, 15:26

poznata krajiska preseravanja :D
niste jos dosli pameti :D

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 03 dec 2011, 15:53

Dajte ljudi vratite se temi.Nema nikakvog smisla nastaviti to prepucavanje koje uopšte nema veze sa ovim portalom i ovom temom,uozbiljite se ;) .Upravo zbog ovakvih odnosa između vas vi ne možete Premijer ligu,nijedan klub (Krajina,Jedinstvo,Krajišnik).
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 dec 2011, 16:31

pozdrav raja kako vam se zove prvi golman i koliko ima godina mozel neko da mi da molo opsirniji info
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Lakyy89
Kontakt:

Post Postao/la Lakyy89 » 03 dec 2011, 17:06

Future je napisao/la:Dajte ljudi vratite se temi.Nema nikakvog smisla nastaviti to prepucavanje koje uopšte nema veze sa ovim portalom i ovom temom,uozbiljite se ;) .Upravo zbog ovakvih odnosa između vas vi ne možete Premijer ligu,nijedan klub (Krajina,Jedinstvo,Krajišnik).
sta se ti javljas, jesil' moderator, admin ? ... pusti ljude, vidis li da su na dobrom putu :lol:

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 03 dec 2011, 19:16

Lakyy89 je napisao/la:
Future je napisao/la:Dajte ljudi vratite se temi.Nema nikakvog smisla nastaviti to prepucavanje koje uopšte nema veze sa ovim portalom i ovom temom,uozbiljite se ;) .Upravo zbog ovakvih odnosa između vas vi ne možete Premijer ligu,nijedan klub (Krajina,Jedinstvo,Krajišnik).
sta se ti javljas, jesil' moderator, admin ? ... pusti ljude, vidis li da su na dobrom putu :lol:
Nisam ni jedno ni drugo,ali svako normalan može zaključiti čim uđe na ovaj portal (SportSport.ba) da ovdje treba da se piše o sportu!

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 dec 2011, 20:16

Bihac-City-Boy i SejtanCazin trajno banovani.
Lakyy89 7 dana.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 04 dec 2011, 20:49

astra1922 je napisao/la:pozdrav raja kako vam se zove prvi golman i koliko ima godina mozel neko da mi da molo opsirniji info
Almin Abdihodžić, 1990. godište, škola bihaćkog Jedinstva. Zašto, je l' to moguća Labusova zamjena?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 dec 2011, 20:56

ne zna se mozda ce u vojvodinu a nesto se pregovaralo i sa zvijezdom ako je to taj jel bio standardan cijelu polusezonu

Nova sezona nova nafaka

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 04 dec 2011, 21:01

Jest, branio u 14 od 15 utakmica. Avazov Sport ga uvrstio u idealni tim prve polusezone Prve lige FBiH.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 dec 2011, 21:05

gollum je napisao/la:Jest, branio u 14 od 15 utakmica. Avazov Sport ga uvrstio u idealni tim prve polusezone Prve lige FBiH.
eto izgleda da je pred momkom svijetla buducnost gdje god da ode

Nova sezona nova nafaka

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 04 dec 2011, 21:11

gollum je napisao/la:Jest, branio u 14 od 15 utakmica.Avazov Sport ga uvrstio u idealni tim prve polusezone Prve lige FBiH.
Gdje mogu naći taj idealni tim na netu?

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 05 dec 2011, 00:45

Future je napisao/la:
gollum je napisao/la:Jest, branio u 14 od 15 utakmica.Avazov Sport ga uvrstio u idealni tim prve polusezone Prve lige FBiH.
Ne vjerujem da ima na netu. To je Avazov Sport od petka, nemam ga sad ovdje, ali po sjećanju: na golu Abdihodžić, stoperi Imamović iz Rudara i Hasanović iz Viteza, bek iz Iskre, zaboravih prezime, Čahtarević iz Krajine, Obad iz Čapljine, Mujić iz Budućnosti, Huseinbašić i Smajlović iz Gradine. Nedostaju mi dvojica, bio je neko iz Orašja i još jedan iz Čapljine, čini mi se.

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 05 dec 2011, 00:52

gollum je napisao/la:
Future je napisao/la:
Ne vjerujem da ima na netu. To je Avazov Sport od petka, nemam ga sad ovdje, ali po sjećanju: na golu Abdihodžić, stoperi Imamović iz Rudara i Hasanović iz Viteza, bek iz Iskre, zaboravih prezime, Čahtarević iz Krajine, Obad iz Čapljine, Mujić iz Budućnosti, Huseinbašić i Smajlović iz Gradine. Nedostaju mi dvojica, bio je neko iz Orašja i još jedan iz Čapljine, čini mi se.
Hvala na informaciji.Iz Čapljine vjerovatno Vila ili Jusufbašić.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 dec 2011, 12:16

hvala na info za avaz..

odoh ga pokupiti :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 19 dec 2011, 12:10

sta je s Harbasom,bio jednu utakmicu branio odlicno pred domacom publikom i poslije toga ni na klupi ni na tribinama??
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 19 dec 2011, 20:15

bavarac_33 je napisao/la:sta je s Harbasom,bio jednu utakmicu branio odlicno pred domacom publikom i poslije toga ni na klupi ni na tribinama??
harbaš je kao bio napusto krajinu,a sad ga vidim dolazi na stadion trči,priprema se a ne znam za dalje hoćel' ostati?

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 03 jan 2012, 17:14

desava li se ista s krajinom.jesu doveli kakva pojacanja? :)

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 03 jan 2012, 18:34

nkvitez je napisao/la:desava li se ista s krajinom.jesu doveli kakva pojacanja? :)
Kako citam na cazin.net povratnici iz Mladosti u ekipu su Salim Karalic i Ervin Dzelelagic, te se ocekuje povratak Behe Becica i Halida Delica.

Ne znam koliko im ovi igraci mogu pomoci da zadrze prvo mjesto, ali ako nista nece biti veliki troskovi za njih, posto su svi sa naseg kantona. Vjerovatno ce se nakon njihovih dolazaka rijesiti par igraca iz Bihaca koji i nisu nesto posebno pokazali.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.