SejtanCazin je napisao/la:
Lakky to je bila NAPOMENA za njih da kada pocaste raju , da nauce sta je ljudstvo a ne piti crni preminger sat vremena![]()

SejtanCazin je napisao/la:
Lakky to je bila NAPOMENA za njih da kada pocaste raju , da nauce sta je ljudstvo a ne piti crni preminger sat vremena![]()
sta se ti javljas, jesil' moderator, admin ? ... pusti ljude, vidis li da su na dobrom putuFuture je napisao/la:Dajte ljudi vratite se temi.Nema nikakvog smisla nastaviti to prepucavanje koje uopšte nema veze sa ovim portalom i ovom temom,uozbiljite se.Upravo zbog ovakvih odnosa između vas vi ne možete Premijer ligu,nijedan klub (Krajina,Jedinstvo,Krajišnik).
Nisam ni jedno ni drugo,ali svako normalan može zaključiti čim uđe na ovaj portal (SportSport.ba) da ovdje treba da se piše o sportu!Lakyy89 je napisao/la:sta se ti javljas, jesil' moderator, admin ? ... pusti ljude, vidis li da su na dobrom putuFuture je napisao/la:Dajte ljudi vratite se temi.Nema nikakvog smisla nastaviti to prepucavanje koje uopšte nema veze sa ovim portalom i ovom temom,uozbiljite se.Upravo zbog ovakvih odnosa između vas vi ne možete Premijer ligu,nijedan klub (Krajina,Jedinstvo,Krajišnik).
Almin Abdihodžić, 1990. godište, škola bihaćkog Jedinstva. Zašto, je l' to moguća Labusova zamjena?astra1922 je napisao/la:pozdrav raja kako vam se zove prvi golman i koliko ima godina mozel neko da mi da molo opsirniji info
eto izgleda da je pred momkom svijetla buducnost gdje god da odegollum je napisao/la:Jest, branio u 14 od 15 utakmica. Avazov Sport ga uvrstio u idealni tim prve polusezone Prve lige FBiH.
Gdje mogu naći taj idealni tim na netu?gollum je napisao/la:Jest, branio u 14 od 15 utakmica.Avazov Sport ga uvrstio u idealni tim prve polusezone Prve lige FBiH.
Ne vjerujem da ima na netu. To je Avazov Sport od petka, nemam ga sad ovdje, ali po sjećanju: na golu Abdihodžić, stoperi Imamović iz Rudara i Hasanović iz Viteza, bek iz Iskre, zaboravih prezime, Čahtarević iz Krajine, Obad iz Čapljine, Mujić iz Budućnosti, Huseinbašić i Smajlović iz Gradine. Nedostaju mi dvojica, bio je neko iz Orašja i još jedan iz Čapljine, čini mi se.Future je napisao/la:Gdje mogu naći taj idealni tim na netu?gollum je napisao/la:Jest, branio u 14 od 15 utakmica.Avazov Sport ga uvrstio u idealni tim prve polusezone Prve lige FBiH.
Hvala na informaciji.Iz Čapljine vjerovatno Vila ili Jusufbašić.gollum je napisao/la:Ne vjerujem da ima na netu. To je Avazov Sport od petka, nemam ga sad ovdje, ali po sjećanju: na golu Abdihodžić, stoperi Imamović iz Rudara i Hasanović iz Viteza, bek iz Iskre, zaboravih prezime, Čahtarević iz Krajine, Obad iz Čapljine, Mujić iz Budućnosti, Huseinbašić i Smajlović iz Gradine. Nedostaju mi dvojica, bio je neko iz Orašja i još jedan iz Čapljine, čini mi se.Future je napisao/la:Gdje mogu naći taj idealni tim na netu?gollum je napisao/la:Jest, branio u 14 od 15 utakmica.Avazov Sport ga uvrstio u idealni tim prve polusezone Prve lige FBiH.
harbaš je kao bio napusto krajinu,a sad ga vidim dolazi na stadion trči,priprema se a ne znam za dalje hoćel' ostati?bavarac_33 je napisao/la:sta je s Harbasom,bio jednu utakmicu branio odlicno pred domacom publikom i poslije toga ni na klupi ni na tribinama??
Kako citam na cazin.net povratnici iz Mladosti u ekipu su Salim Karalic i Ervin Dzelelagic, te se ocekuje povratak Behe Becica i Halida Delica.nkvitez je napisao/la:desava li se ista s krajinom.jesu doveli kakva pojacanja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.