Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
rodjenisa
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la rodjenisa » 16 jan 2015, 00:19

admin je napisao/la:Haman bojkot navijača Veleža, onda lik koji je bio među najuvrjeđenijim što nema podforuma Veleža kaže:
rodjenisa je napisao/la:Ma i meni ovo nije pljacka,onako je bilo jednostavnije
:clap: :clap: :clap:

Tipično za naše forumaše, dajte ljudi da se malo dogovaramo kako i šta da se uradi... da ne ganjamo kaprice iz zezancije, već da napravimo tako da svima bude ugodnije. Kad slušam vaše prijedloge, onda samo bubate bez reda i pameti, kad vas ignorišem, onda ste uvrijeđeni. Nemojte tražiti nešto što i ne želite, nego eto, samo onako da se i vi požalite i nešto zaišćete. Onda kad ja odbijam prijedloge, ljutite se, a u stvari, ne znate ni šta hoćete ni šta nećete.
Ne bih zelio dodavati ulje na vatru,ali da si citirao cijeli post ,onda bi bilo sasvim jasno da sam jako zadovoljan i zahvalan sto smo i mi dobili svoj pdf,i takodje da pokusavam motivirati nase forumase da napravimo red na nasem pdf-u.A uvrijedjen jesam bio ,mislim s razlogom,ali posto je sve ispravljeno prvi sam se javio i pozvao nase forumase da se reaktiviraju .Lahko ce te vi sa mnom i ovakvim kao ja :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 jan 2015, 02:02

Ako je moguce da se temama o Ligi Prvake i Europskoj ligi stavi onaj sticker da su prve :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 jan 2015, 08:32

Ako budete o njima najvise pisali, bice svakako na vrhu stalno. A ako se ne budu koristile, ne vidim razlog da budu gore.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 jan 2015, 08:35

Na Evroskoj ligi imamo 1 post u ovoj godini i ukupno 3 posta u zadnjih 30 dana. Zaista ne vidim razlog da tu temu forsiram na vrh podforuma.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 16 jan 2015, 12:10

@admin

Pa šta si ovo uradio s SS.BA kupom ?

Daj vrati ovo, pa mislim da to nije nikome smetalo yebote.

Valjda se i sekretar pita nešto, ono je pravio haos. :evil:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 jan 2015, 13:02

Kup ima jednu temu koja je aktivna. Za jednu temu ne treba podforum. Može se jednako voditi i unutar podforuma "SS.ba Liga" gdje sam i premjestio temu.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 16 jan 2015, 13:13

A šta kad budu utakmice kupa sredinom sedmice, a vikendom se igra liga :?:

Zamisli na šta ce to liciti :evil:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 jan 2015, 13:24

Tri lige po deset timova, ukupno 30 timova, po 3 igrača, ukupno manje od 100 forumaša.
Ne mogu napraviti dva podforuma na naslovnici koje koristi manje od 100 forumaša, a pri tome ih ne čita niko drugi osim njih.

Uvjeren sam da ćete se snaći, do sada je Savez radio odličan posao, ne sumnjam da će to i da se nastavi.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 jan 2015, 17:52

Moze li se kako podesiti da se neprocitani postovi otvaraju kad se klikne na slika

a ne kao sad slika
1946

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 jan 2015, 10:17

ne

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 17 jan 2015, 11:33

Da li ce se forumasi koji psuju religijske svetinje konacno poceti banovati ? Mislim ovo je forum, on maksuz ude na forum da "opsuje boga". I to nisu samo neki padobranci, ima forumasa koji su tu stalno i covjek ih prijavi i evo gledam oni pisu li pisu i dalje. Nema smisla.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 jan 2015, 11:36

masteRofPoker je napisao/la:Da li ce se forumasi koji psuju religijske svetinje konacno poceti banovati ? Mislim ovo je forum, on maksuz ude na forum da "opsuje boga". I to nisu samo neki padobranci, ima forumasa koji su tu stalno i covjek ih prijavi i evo gledam oni pisu li pisu i dalje. Nema smisla.

valjda bi se trebali banovati svi koji nesto psuju,ne samo oni koji psuju religijske svetinje

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jan 2015, 11:38

masteRofPoker je napisao/la:Da li ce se forumasi koji psuju religijske svetinje konacno poceti banovati ? Mislim ovo je forum, on maksuz ude na forum da "opsuje boga". I to nisu samo neki padobranci, ima forumasa koji su tu stalno i covjek ih prijavi i evo gledam oni pisu li pisu i dalje. Nema smisla.

Nije za svakog bog religijska svetinja :

slika

Najzad, koliko ja vidim psuje se samo na jednoj temi kladionce i kad JJ-ovi ne daju loptu Mirzu :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 17 jan 2015, 11:52

filip13 je napisao/la:

valjda bi se trebali banovati svi koji nesto psuju,ne samo oni koji psuju religijske svetinje
Pa naravno. Ali psovanje majki, djece, roditelja, porijekla, trudne supruge itd. su vec postala normalna stvar pa me strah da i ovo ne prede u isto to.
Mislim opsujes covjek, ali maksuz ude da on to na forumu napise. Ne mlze covjek da skonta ali nikako.

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 jan 2015, 13:03

Psovke boga tretiraju se potpuno isto kao psovke majki, sestri, države... psovka je psovka. odraz nekulture. Svako psuje onako kako su ga kod kuće naučili, ne misli baš pretjerano o sadržaju. Da šta misli, to bi bio dokaz da je uznapredovao u odnosu na majmuna, pa ne bi pisao nikakvu psovku.

ni meni nije shvatljivo da neko baš namjerno ukucava psovku, pa onda kad je ta riječ cenzurisana dobro se potrudi da ubaci par tačkica da mu se ta psovka vidi. Lično takve osobe smatram zadnjim primitivcima i najnižim slojem na našem forumu.

Psovače boga, nastavićemo tretirati jednako kao i ostale psovače.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 17 jan 2015, 13:06

admin je napisao/la:Psovke boga tretiraju se potpuno isto kao psovke majki, sestri, države... psovka je psovka. odraz nekulture. Svako psuje onako kako su ga kod kuće naučili, ne misli baš pretjerano o sadržaju. Da šta misli, to bi bio dokaz da je uznapredovao u odnosu na majmuna, pa ne bi pisao nikakvu psovku.

ni meni nije shvatljivo da neko baš namjerno ukucava psovku, pa onda kad je ta riječ cenzurisana dobro se potrudi da ubaci par tačkica da mu se ta psovka vidi. Lično takve osobe smatram zadnjim primitivcima i najnižim slojem na našem forumu.

Psovače boga, nastavićemo tretirati jednako kao i ostale psovače.
Zakljucak, da li ce biti kaznjeni ili ne bilo kakvi psovaci?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 jan 2015, 13:12

Hoće.
Ali o kaznama neću podnositi izvještaje, niti ću omogućiti forumašima da određuju kazne.

Jednako kao i za sve ostale koji krše pravila foruma.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 17 jan 2015, 13:14

admin je napisao/la:Hoće.
Ali o kaznama neću podnositi izvještaje, niti ću omogućiti forumašima da određuju kazne.

Jednako kao i za sve ostale koji krše pravila foruma.
Pa sasvim ispravno. Nisam nikada ni trazio da se polazu izvjestaji.

LP

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 jan 2015, 14:41

Nakon dobrih reakcija na izmjene koje smo radili unutar foruma Premijer liga BiH, krećemo i sa unaprjeđenjem dijela foruma posvećenog stranim klubovima.

Kreirani su podforumi za 4 najpopularnija kluba u Engleskoj i 2 najpopularnija u Njemačkoj

Pravila će biti jednaka kao za klubove iz Premijer lige BiH. Znači, dosadašnje teme ostaju rezervisane za navijače kluba, može se otvoriti još jedna za opšte diskusije na kojoj će svi moći diskutovati o navedenom klubu, te niz drugih tema za koje smatrate da su potrebne, a na kojima svi mogu ravnopravno diskutovati.

Mislim da je sistem koji su postavili navijači premijerligaša dobar, ali ostaje na vama da ga usvojite ili promijenite.

U narednom periodu, u zavisnosti od uspjeha ovog restruktuiranja biće slična stvar urađena i još neke lige.
(nema potrebe da pitate kada, odgovor: je kad za to dođe vrijeme... želite li to ubrzati, manje trolajte, a više kvalitetno diskutujte.)

Klubovi neće biti izvučeni na naslovnicu, mnogo je realnije da će i ovi premijerligaši vremenom biti vraćeni...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jan 2015, 14:51

Svidja mi se ovakav izgled PDF-ova :salut:

Jos samo grbove ubacite :pray:

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.