Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

schweinsteiger
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la schweinsteiger » 10 apr 2013, 11:16

el-fighter je napisao/la:Sjecam se kad je jednom onaj Vugdalic sa OBN-a izjavio:"Svabe nemojte otpisati ni kada poslije utakmice sjednu u autobus".

Nezz da li je to njegova "izjava" ili je od nekoga drugog, ali je odlicno opisala vecerasnju tekmu.
Ne znam zasto to pises na ovoj temi,ali to je stara izreka. :D
#miasanmia

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 apr 2013, 17:32

D€LUX je napisao/la:Imam osjecaj da ovaj savez gori od onog.. Elvedin Begic glumi mangupa nekog kao i ostali i Bakovic.. sad 2500 ulaznica sad 1900 , pa nemogu da vjerujem 6000 samo u prodaju pred GRCKU!!! VRATITE MUNIBA I OSTALE ONI SU BILI MILA MAJKA STA OVI RADE!!!! SAVEZ NAPOLJE , PI:KE LOPOVSKE!!!! Ljudi pa nezz jestel culi sad za grcku , inace u lozi sjede prvo fudbalski radnici , scouti , treneri i ostale p.zde materine... a u nas hanka paldum , selma bajrami , bog otac sve neku glumci ne kazem , svugdje u svijetu u Svecanoj lozi sjede poznati tj VIP Raja neka . Al prije svega ako je tako malan stadion i broj ulaznica ogranicen onda treba i ogranciti u Svecanoj lozi , neki dan sam dobio informaciju da scout jedne njemacke ekipe nije mogao dobiti mjesto u lozi , jer je "navodno" prekasno uputio zahtjev ... on ima prednost taman da je zadnji dan trazi!!! BANDITI JEDNI OD BAKOVICA ; BEGICA I OSTALE BAGRE!!! VJERUJTE ONI SU BILI NISTA STA OVI RADE!!!!

Munib pristupio internetu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 apr 2013, 01:21

Da se malo ovih starijih sjetimo, kad se ne pise nista smijesno u zadnje vrijeme :D
PostPostao/la analiticar_ dana 01 aug 2010, 21:10

Ovjde cemo nadam se (u zavisnosti od administracije foruma) pisati cudne stvari koje smo ili nismo radili u zivotu.

Pa da krenemo....

Da li ste ikada:

A - Imali sex sa dvije zene/trebe/djevojke ? (mozda i kombinovano, ono kao neka starka i neka mladjana)......
Jedinstven osjecaj, pogotovo kad se one krenu maziti i paliti izmedju sebe iako nisu lezbejke...

B- Prdili u kadi?? Ovo je meni super osjecaj kad ga trehnem u kadi...Zasmrdi pravo, nesto kao turbo punjenje....A tek sto odjekne..uh...ko eksplozija...naravno ukoliko je ona standardna kada....

drug je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Znaci kako sam ja skontao oni izgrade stadion i u njihovom je vlasnistvu 25 godina i sa njim mogu raditi sta hoce
jest, mogu natovarit stadion na tamić i pičit sa njim dje god hoce.
Amar Dzeko je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
pletikosa na posudbi u tottenhamu.

mislim, dobar je stipe, malo ima problema sa istrčavanjima, prekidima, visokim loptama, penalima, šutevima iz daljine i prekidima, ali je dobar golman.
admin je napisao/la:
ajde da ne brišemo postove, ali da nas četrnaestogodišnjaci popuste malo.

tema nisu navijači, mora li uvijek poslije svake utakmice samo da se analizira tribina? hairlija, primjetiš li ikad da se na terenu igra utakmica?

Jok ba nevidim na daleko
Mr Plummer je napisao/la:
sladoled je napisao/la:**** - npr. ova rijec koja počinje sa p je cenzurisana i ne može se vidjeti

sta mislite da se cenzurisu jos neke rječi

onako na brzinu sam se sjetio ovih rječi:
lištica (lišticu, listica, listicu...) - riječ koja se često koristi, u negativnom kontekstu, isključivo radi vrijeđanja, a uz to i predstavlja ime nepostojećeg mjesta (lažno ime) što je u suprotnostima sa pravilima foruma
svinjski (svinjskog, svinjskom...) - ova riječ se na forumu koristi samo prilikom omaložavanja imena hšk zrinjski
a.c.a.b. (acab...) - ovo cenzurisati u skladu sa politikom portala (stop huliganizmu)

sigurno ima još nekih primjera ali ovih sam se prvih sjetio, mislim da bi ovo koliko toliko olakšalo adminu i moderatorima posao

sta misli admin o ovome? :roll:
popunio sam 10 listica za kladionicu i kad sam kernuo kuci vidio sam Misimovica kako kupuje svinjski odrezak, nije bas ishrana za sportiste. Trebao bi se ugledati na Medunjanina koji odlicno igra u Macabiju (tipfeler ;) )
liverpool9 je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Situacija se razvija prema mojim zeljama i planovima, bodovi trebaju biti zaplijenjeni!
paja,paja ližeš mi j. :D ja a usput mi pušiš i q.ac prema mojim željama i planovima.
-Paja je napisao/la:
Nedao Bog njega sresti u mraku na ulici,sutradan bih morao strave saljevat
Je li nam to prenosis iskustva ljudi koji su tebe vidjeli u mraku?
Frutek je napisao/la:Pušiću ODLAZI
Strauss je napisao/la:U stanju si ga i popusiti samo kako bi otisao. Ti si bas radikalan po tom pitanju ?
Elegant je napisao/la:
Vaud je napisao/la:
TRIP je napisao/la:jel ovo napuštanje uprave sarajeva ima veze sa ukidanjem viznog režima?
Ima! Za bezvizno putovanje je potreban BIOMETRIJSKI pasos koji je Blekicu zbog velicine glave nemoguce izdat, za njega treba GEOMETRIJSKI:.
Chelsea_CBH je napisao/la:Što sutra nema Europa lige? Jel zbog Dana državnosti ili...? Nije mi jasno, uvijek je išla dan iza Lige prvaka.
Devil je napisao/la:
_karabaja_ je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Treba se uvest' IQ test pri registraciji na forum,kazem to milioniti put :mrgreen:
I od svih koji nisu prosli test dopustiti trojici da se registruju jer ne bi bilo zanimljivo bez debila na forumu :mrgreen:
Lucky Luseri. :mrgreen:
brazzo je napisao/la:
Starigrad1977 je napisao/la:Evo mene trazila Borrusija iz Dortmunda, traze da odigram polusezonu za njih da osiguraju plasman u ligu prvaka. Zvali juce dva puta, nisam bio kuci pa se stara javila. Ona nije dobro skontala o cemu se radi, mislila raja me zove na termin pa rekla da ja ne mogu, kao moram da ucim, ima moj sin kaze pametnija posla. No ovi iz Dortmunda su jako insistirali pa rekli da se obavezno javim. Ja dosao kuci kad stara onako ljuta kaze zvali te opet oni tvoji nesretnici da idete igrati lopte. Vidim ja njemacki broj i meni odmah sumnjivo. Okrenem broj i javi se neka sekretarica pa me spoji odmah sa direktorom Borussije. Kaze on meni, pa gdje si ti Bosanac, lakse je doci do Obame nego o tebe.
Kazem da je sve OK, igrao malo play stationa u klubu i onda isli na cevape pa nisam stigao kuci ranije. Pitam o cemu se radi i on kaze da sam im jako potreban. Kazu da sva statistika pokazje da sam ja covjek koji ima sve sto im treba i da osjecaju da im ja mogu zagarantovati uspjeh. Pitam dalje kakvi su planovi i uslovi i kaze on da ne mozemo oko toga preko telefona nego ce poslati avion po mene u Sarajevo i da cemo o tome pricati u Dortmundu. Kaze on meni mali hajd spremaj se. I poceo se ja spremati tako, avion trebo stici za 3 sata no sjetih se da nesto trebam. Nazovem opet u Dortmund, opet me spoje sa predsjednikom i pitam ga koliko domaceg dzema mogu ponijeti za Njemacku? Objasnio sam da jako volim slatko i da volim da mastrafim domaci dzem pa me zanimalo kolike su kvote kad je Njemacka u pitanju da me ne bi zezali na carini. Kaze on da mogu ponijeti koliko zelim i da njemu ponesem 2-3 tegle ako je dobar i pravi domaci jer kaze i on voli i ima probleme sa srcem pa bi mu dobro doslo malo pravog domaceg dzema. Ma kazem da je pravi domaci, ponijet cu mu i sipkovog a i ovog od sljiva, dobar za sve zivo. Odlucih da mu ponesem i 2 flase domaceg soka, jednu od ruze a drugu od zove.
I tako krenem ja na aerodrom, zovnem pajdu da me odbaci, kad zvoni mobilni, opet predsjednik. Kaze zove iz aviona i ovi iz sarajevskog tornja im ne daju da slete pa da ja urgiram. Oni kruze oko Alpi i da pozurim jer im nestaje goriva. Hajd reko sad cu ja to srediti.
Nazovem ja aerodrom i kazem da ukljuce sva zelena svjetla na stazama, stize predsjednik. Kaze onaj covo da nisam normalan i spusti mi slusalicu. Zovnem ja opet i kazem staronji da se ne zajebaje jer stize predsjednik i ako ne popali sva zelena svjetla da ce izgubiti posao i da cu mu hebati sve zivo jer stize predsjednik i da se radi o vaznim stvarima. Opet on mene zatjera u rodni kraj i spusti kreten slusalicu. Nazovem ja opet i kazem mu da ja stizem na aerodrom, da sam na putu i da cu ocistiti plocice sa njim kad dodjem.
Stizemo tamo, ja pravim odmah frku na ulazu, policija stize, drze me dvojica a ja se derem iz sveg glasa da ukljuce sva zelena svjetla, stize predsjednik...Otimam se koliko mogu i trazim da pricam sa direktorom aerodroma. No nista, zele da me vode i izbace sa aerodroma. No sjetim se ja da imam broj od predsjednika, nazovem broj i javi se predsjednik, ebiga kaze mali, ponestalo nam goriva pa se morali vratiti u Dortmund. Kaze mi da dodjem kako znam ali sto prije.
Nije bilo nekih brzih letova a nemam ni love dovoljno pa sam odlucio busom. Trebam sada zvati Centrotrans da vidim kada ima bus za Dortmund. Zna li neko broj Centrotransa ili kad idu busevi za Dortmund??
:lol: :lol: :lol: :lol: ...
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 apr 2013, 16:15

Amar Dzeko je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
pletikosa na posudbi u tottenhamu.

mislim, dobar je stipe, malo ima problema sa istrčavanjima, prekidima, visokim loptama, penalima, šutevima iz daljine i prekidima, ali je dobar golman.
:lol: :lol: :lol:
A jel rek'o prekidima? :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 apr 2013, 18:33

nije :mrgreen:

napomena: zaboravio si prekide !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 apr 2013, 01:16

Koji je ono car sam sebe quotao na ovu temu. Jos pise: nije sto sam ja, ali je prejako... :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 apr 2013, 01:35

SlevinKelevra je napisao/la:Koji je ono car sam sebe quotao na ovu temu. Jos pise: nije sto sam ja, ali je prejako... :lol:
hahaha sjecam se toga ... Cini mi se da je imao avatar Barce ili Borca nisam siguran :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 apr 2013, 10:22

mdss je napisao/la:PostPostao/la mdss dana 05 mar 2012, 01:13
ovaj inter je toliko propao da ih vise ni SEMIR OSMANAGIC ne moze naci :lol: :lol:
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nije sto sam ja al je dobar :lol: :lol: :lol: :lol:
evo kralja :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 apr 2013, 14:57

:lol:
Mada su najjaci bili oni sa hrckom i sa vuvuzelom :D
I Ivo Andric :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 apr 2013, 14:59

Gdje taj post sa vuvuzelom?Sjecam ga se u magli :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

reformer
Kontakt:

Post Postao/la reformer » 13 apr 2013, 15:08

Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse
:lol: :lol:
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 apr 2013, 15:17

reformer je napisao/la:
Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Evo i Ivo Andric :mrgreen:
EmirTM87 je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Dobra tema, ali nisam trener BiH, niti sam plaćen za to. Safter prima pare, neka on odluči i neka ne pogriješi.
Nisi ni Ivo Andrić pa si ovdje napisao preko 8000 komentara.
I jos mi je dobar onaj kad je nedimko ja mislim pisao nesto slucajno na kosarkaskoj temi, pa napisao na kraju nesto ja se izvinjavam, o kosarci nemam pojma :D
Ako neko moze i taj da pronadje.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 apr 2013, 15:20

za tu glupost moram staviti link čitave stranice 8-)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p1967648" onclick="window.open(this.href);return false;

Kapiten Blue Traina

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 apr 2013, 15:23

anonimni je napisao/la:za tu glupost moram staviti link čitave stranice 8-)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p1967648" onclick="window.open(this.href);return false;
A ne seri, bas je sega :lol: :lol:
I meni je vadio zivce, ali ovo je prejako.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 apr 2013, 15:26

ma retardirano smiješna glupost, nije me nervir'o, samo me nasmijav'o, al' ovo je ipak glupost žešća :mrgreen: (i ne kažem da nije smiješna :D )

Kapiten Blue Traina

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 apr 2013, 17:16

Nobelovac :lol:

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 15 apr 2013, 13:38

Hahahhahaahahahhahahahhahahahahaah pa ovaj nedimko je bog :lol: :lol: oj al se ismija,hvala nedimko :D
14/88

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 15 apr 2013, 22:12

BOSNABAYERN je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:
jestamaji je napisao/la: "Versager" (gubitnici), ako misliš trenutno :mrgreen:
Švabe ne kontaju da je ono što oni postižu senzacionalno. Sa posranim timom su igrali finale 2002 i polufinale 2006, te finale 2008. Sa dobrim timom su stigli u polufinale 2010 i 2012 .... 99,9% reprezentacija i nacija bi bili sretni sa time ko mala djeca ... njima je to ravno porazu!
A gdje je trofej?
Ako je tebi uspjeh svaki put biti 2. ili 3.,pa izvoli brate.
Oni su druga najbolja svjetska reprezentacija.
To je njima poraz,jer zele biti prvi.

Sve velike Reprezentacije zele bit prvi a to su Argentina, Brazil, Spanija, Francuska, Engleska, Njemacka, Holandija i Nizozemska.

:lol: :lol: :lol: :lol:
#miasanmia

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 15 apr 2013, 22:25

:lol: :lol: :lol: Ajde da je stavio na prvo, pa na zadnje mjesto, rekao bi čovjek zaboravio, ali ovako... :lol:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 apr 2013, 22:31

Sta rece ? holandija i nizozemska ? :D

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.