Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

lumani
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la lumani » 27 jan 2014, 22:37

IlPrincipe je napisao/la:Na zadnjoj slici izgleda kao sterodid mada dobro prekriva ako koristi :D

Imali neko od vas da je koristio steroide. Ja sam razmisljao s jednim prijateljem po pola kupit onaj steroid PLAVO SRCE. I koristit ga samo jedan mjesec al dok skupimo muda za to :D pa odma čim prestanemo koristit steroid nastavit još žešće sa treninzima

ne koristim ih,niti cu,ali imam prijatelja/e sto ih koriste.ako koristis kupi kvalitet i ne zaboravi po tabletu svaki dan,ako volis svoja jaja :) :)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 jan 2014, 13:20

Da se niko ne naljuti, jer ne mislim zlonamjerno, ali kada pricas o steroidima u zargonu i stilu "ma ona plava srcad sto se onako uzimaju na dan" a zelis ih koristiti... Pustite se toga, jednog dana mozda kada se budete bolje informisali, mnogo bolje informisali. Ovo ne kazem kao neko ko moralise, jer znam o cemu pricam.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 jan 2014, 17:50

slika

8-)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 28 jan 2014, 17:54

Mjera, taman je uskladjen i gore i dole, nista pretjerano, za mene idealno.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 28 jan 2014, 18:26

slika

SMRT FASIZMU!!!

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 29 jan 2014, 06:04

[youtube][/youtube]

Naletih na video sa mojim nickom i nekako me motivira i od sutra ponovo krećem.Pokušavao sam jedno 3-4 puta,nije baš išlo,ali ovaj put sam skroz odlučan. :D
You'll never walk alone.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 jan 2014, 10:20

mozda i nije prava tema za to ali svejedno da napisem, ukoliko je nekome potrebno da skida kilograme evo jedan provjeren nacin, mozda sam vec na nekoj temi pisao ali nisam siguran, nebitno, istina ne djeluje toliko ekstremno brzo ali svejedno je siguran i dobar, dakle, ukoliko jedete hljeb jednostavno ga izbacite iz ishrane, ako mislite kako se necete moci najesti bez istog opasno se varate, umjesto normalnog hljeba u upotrebu ubacite dvopek ili palentu npr, necete vjerovati koliko vam toga manje treba kada jedete nego hljeba, pogotovo uz ona kuhanja npr kada se umace pa se naumaces citav hljeb, nema nista gore :lol: takodje izbacite gazirane sokove i neke nepotrebne slatkise i grickalice, ne znam kako bi ih nazvao ali hajde da bude "cvrsti" (dakle cokolade, gumene bombone, cipsove itd), mozete slobodno ostaviti vocne jogurte (ali one manje masnoce iili one koji se brze vare, dakle activia i slicni), smoki, kikiriki i ostale sjemenke, one plocice od zitarica i slicno, dakle, na taj nacin, zbog losih nalaza ja sam dobio preporuku malo da izmjenim ishranu i nikakvi drasticni koraci to nisu vjerujte mi ali za godinu dana samo promjenom ishrane ja sam skinuo 18 kila i stvarno sam izbacio kada se pogleda nebitne stvari, znaci bijeli hljeb, gazirani sok, cips, cokoladu, nista bitno i sto se ne moze nadoknaditi :D eto, mozda nekome pomogne, mozda ne pomogne ali ne smeta nikome da se napise ;)

edit: ja sam jos izbacio i suhovinu iz ishrane jer sam imao probleme vezane za jetru, umalo da zaboravim ali sada koliko je to inace potrebno da se izbaci nisam siguran, svejedno nesto sto je u dimu bilo toliko tesko da ima svojih prednosti sto se tice samog zdravlja ali to ostavljam vama da odlucite :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 29 jan 2014, 12:11

Odlični savjeti,nešto slično sam i ja prošao maltene sa identičnim metodama.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 jan 2014, 15:33

LenBias je napisao/la:mozda i nije prava tema za to ali svejedno da napisem, ukoliko je nekome potrebno da skida kilograme evo jedan provjeren nacin, mozda sam vec na nekoj temi pisao ali nisam siguran, nebitno, istina ne djeluje toliko ekstremno brzo ali svejedno je siguran i dobar, dakle, ukoliko jedete hljeb jednostavno ga izbacite iz ishrane, ako mislite kako se necete moci najesti bez istog opasno se varate, umjesto normalnog hljeba u upotrebu ubacite dvopek ili palentu npr, necete vjerovati koliko vam toga manje treba kada jedete nego hljeba, pogotovo uz ona kuhanja npr kada se umace pa se naumaces citav hljeb, nema nista gore :lol: takodje izbacite gazirane sokove i neke nepotrebne slatkise i grickalice, ne znam kako bi ih nazvao ali hajde da bude "cvrsti" (dakle cokolade, gumene bombone, cipsove itd), mozete slobodno ostaviti vocne jogurte (ali one manje masnoce iili one koji se brze vare, dakle activia i slicni), smoki, kikiriki i ostale sjemenke, one plocice od zitarica i slicno, dakle, na taj nacin, zbog losih nalaza ja sam dobio preporuku malo da izmjenim ishranu i nikakvi drasticni koraci to nisu vjerujte mi ali za godinu dana samo promjenom ishrane ja sam skinuo 18 kila i stvarno sam izbacio kada se pogleda nebitne stvari, znaci bijeli hljeb, gazirani sok, cips, cokoladu, nista bitno i sto se ne moze nadoknaditi :D eto, mozda nekome pomogne, mozda ne pomogne ali ne smeta nikome da se napise ;)

edit: ja sam jos izbacio i suhovinu iz ishrane jer sam imao probleme vezane za jetru, umalo da zaboravim ali sada koliko je to inace potrebno da se izbaci nisam siguran, svejedno nesto sto je u dimu bilo toliko tesko da ima svojih prednosti sto se tice samog zdravlja ali to ostavljam vama da odlucite :mrgreen:
Prijatelju da ti smanjis broj postova(citaj broj provedenih sati za komp.) dnevno i tvoji nalazi bi se popravili , ne bi se patio izbacivanje hljeba iz ishrane :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 jan 2014, 15:39

pa dobro, ti da provedes par sati uz knjigu umjesto u teretani bio bi pametniji ali hajde, svi imamo svoje mane (btw. jetra i skidanje kila nemaju veze, skidanje kila u ovom slucaju je bio fakticki samo popratni slucaj mom prilagodjavanju ishrane jetri) :) nema potrebe da mi repliciras nakon tog posta, jos jedan prekrizeni na forumu sto se mene tice cim se ti na racun zdravstvenih problema tako neupucen mozes sprdati, budi pozdravljen

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 29 jan 2014, 16:32

LenBias je napisao/la:mozda i nije prava tema za to ali svejedno da napisem, ukoliko je nekome potrebno da skida kilograme evo jedan provjeren nacin, mozda sam vec na nekoj temi pisao ali nisam siguran, nebitno, istina ne djeluje toliko ekstremno brzo ali svejedno je siguran i dobar, dakle, ukoliko jedete hljeb jednostavno ga izbacite iz ishrane, ako mislite kako se necete moci najesti bez istog opasno se varate, umjesto normalnog hljeba u upotrebu ubacite dvopek ili palentu npr, necete vjerovati koliko vam toga manje treba kada jedete nego hljeba, pogotovo uz ona kuhanja npr kada se umace pa se naumaces citav hljeb, nema nista gore :lol: takodje izbacite gazirane sokove i neke nepotrebne slatkise i grickalice, ne znam kako bi ih nazvao ali hajde da bude "cvrsti" (dakle cokolade, gumene bombone, cipsove itd), mozete slobodno ostaviti vocne jogurte (ali one manje masnoce iili one koji se brze vare, dakle activia i slicni), smoki, kikiriki i ostale sjemenke, one plocice od zitarica i slicno, dakle, na taj nacin, zbog losih nalaza ja sam dobio preporuku malo da izmjenim ishranu i nikakvi drasticni koraci to nisu vjerujte mi ali za godinu dana samo promjenom ishrane ja sam skinuo 18 kila i stvarno sam izbacio kada se pogleda nebitne stvari, znaci bijeli hljeb, gazirani sok, cips, cokoladu, nista bitno i sto se ne moze nadoknaditi :D eto, mozda nekome pomogne, mozda ne pomogne ali ne smeta nikome da se napise ;)

Svaka cast odlicni savjeti itema.Ja sam isto nesto slicno napravio ali malo ekstremnije i jos uz svakodnevni trening kardio min. 45 mi i sprave u teretani.Znaci izbacio totalno svaki oblik kruha bijeli crni razovi,svedski ,svicarski brazilski bal bla itd.izbacio gazirana pica sva,sve sokove koji u 250 dcl imaju preko 50 kalorija.umjesto kruha kuhani oguljeni kreompir,riza,palenta,dvopek.Cesto sam jeo kuhanja grasak,mahunarke itd ti fazoni.Sto se tice mesa to je file pileci,riba fileti,teletina i junetina bez ikakve masnoce.Zelenog caja hrpu pio,umjesto vode ali i limunade i prirodne cijedjene sokove.Cudno mi je bilo na pocetku ,usao u teretanu sa 137 kila :o , mozete zamisliti kakav sam poguzija bio :),u roku od 8 mjeseci sam skinuo 25 kg progledao covjece.Prestao sam s tim zbog ramazana,posti se i nije se moglo u potpunosti pridrzavati svega navedenog,ali se moglo bez kruha,naravno i pita.Morao sam da stanem s tim da malo tijelo odmorim i da se malo vratim u normalu.Greska mi je bila slaba vitaminsko mineralna dohrana.Prije mjesec dana sam ponovo startao sa teninzima sad sam na 110 kg i planiram do ljeta aBd se prebliziti brojci 100 :).Zato svima sretno,moze se samo volje ,hrabrosti ali i para.
VOLIM BAYERN

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 29 jan 2014, 18:01

Ja sam završio s rigoroznijim planom ishranom, 35 kg u minusu 8-)
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 29 jan 2014, 18:06

Za mene idealna gradja. :)
slika

SMRT FASIZMU!!!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 jan 2014, 18:49

eh da tako hoce doci samo od sebe :)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 jan 2014, 19:04

rob do bagro je napisao/la:Za mene idealna gradja. :)
slika
[youtube][/youtube]

:mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 jan 2014, 22:02

LenBias je napisao/la:pa dobro, ti da provedes par sati uz knjigu umjesto u teretani bio bi pametniji ali hajde, svi imamo svoje mane (btw. jetra i skidanje kila nemaju veze, skidanje kila u ovom slucaju je bio fakticki samo popratni slucaj mom prilagodjavanju ishrane jetri) :) nema potrebe da mi repliciras nakon tog posta, jos jedan prekrizeni na forumu sto se mene tice cim se ti na racun zdravstvenih problema tako neupucen mozes sprdati, budi pozdravljen
Prijatelju moj da si ti meni ziv i zdrav 100 godina ja sam procitao par hiljada stranica o treninzima,zdravlju,ishrani.
Mozda sam se u jednu ruku salio ,ali sam u drugu sigurno istinu rekao.
Covjek uz dovoljno kretnje moze da jede sta hoce ;)

A ovo boldirano samo pokazuje kolika si kukavica, vjerovatno te strah uci u raspravu pa biras liniju manjeg otpora.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 jan 2014, 22:04

Savrsenstvo ! 8-)

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 jan 2014, 22:09

HZ_ilidzaa je napisao/la:
LenBias je napisao/la:pa dobro, ti da provedes par sati uz knjigu umjesto u teretani bio bi pametniji ali hajde, svi imamo svoje mane (btw. jetra i skidanje kila nemaju veze, skidanje kila u ovom slucaju je bio fakticki samo popratni slucaj mom prilagodjavanju ishrane jetri) :) nema potrebe da mi repliciras nakon tog posta, jos jedan prekrizeni na forumu sto se mene tice cim se ti na racun zdravstvenih problema tako neupucen mozes sprdati, budi pozdravljen
je li to znaci da ja mogu jesti misiji otrov :o :o
NO PYRO NO PARTY

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 29 jan 2014, 22:14

rob do bagro je napisao/la:Za mene idealna gradja. :)
slika
8-)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 jan 2014, 22:20

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Prijatelju moj da si ti meni ziv i zdrav 100 godina ja sam procitao par hiljada stranica o treninzima,zdravlju,ishrani.
Mozda sam se u jednu ruku salio ,ali sam u drugu sigurno istinu rekao.

A ovo boldirano samo pokazuje kolika si kukavica, vjerovatno te strah uci u raspravu pa biras liniju manjeg otpora.
naravno da me nije strah uci u raspravu ali ne planiram ulaziti sa osobom koja se na neki nacin moze smijati i saliti na racun i nacin koji si ti pokusao ;) plus naravno da nemas pravo, nismo svi isti i ne skode nam iste stvari isto, neko brze vari odredjene stvari, nekome ne sjedaju, neko moze pojesti tonu i ne pomaknuti se citav zivot a imati 50 kila zbog raznih kiselina itd itd ne postoje dzaba testovi kod doktora preko kojih ljudi otkriju sta im lezi a sta ne, ma sta ti imam pisati o tome, spansko selo vjerovatno cim kazes da svako moze jesti sve ali ti citaj i dalje hiljade i hiljade stranica o treninzima (koje sam ja takodje iskusao dok sam trenirao i dok je ishrana svakakva nema tog treninga koji ce te drzati kako treba i kako zelis), kao sto rekoh nema potrebe da mi repliciras i ostani na toj mojoj liniji manjeg otpora i prodaji maglu preko toga sto si procitao, zdravo

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.