Konkrento me zanima logicno i jednostavno objasnjenje za ovu babu sto je fotografisala atentat? ovdje pise da ju je i FBI trazio i da je nisu nasli, nije da vjerujem u ovo sve sto pise ispod slika ali eto da zamislim da je istina, a ti kazes da za svaku ima logicno objasnjenje pa ako mozes napisat za ovu.SlevinKelevra je napisao/la:Ovo te moze impresionirati jedino ako odlucis ignorisati vec ponudjena logicna i jednostavna objasnjenja za svaku od ovih fotki.Lik je napisao/la:"Misterije" možda su se neke ovdje i spominjale.
http://www.skandalozno.rs/stav/pogledaj ... enja-video
Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
This time next year we'll be millionaires.
a gdje je ta letjelica razvila tu brzinu?Dr. Otto Schumann je bio oduševljen. Nijemci su sljedeće godine napravili novi model koji je letio 55 minuta, a u jednom trenutku dostigao je i brzinu od 300.000 kilometara na sat.
drugo, cime su je mjerili?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne znam u cemu je misterija ovdje. Na snimcima Kennedijevog atentata postoje desetine ljudi koje je FBI pokusao kontaktirati i naci, cisto radi svjedocanstva ali u tome nisu uspjeli. To je prije svega jer se ljudi jednostavno nisu htjeli javiti i uplitati se, jer je svjedok u tako bitnom slucaju prakticno postajao javna licnost. Ovdje je jedina 'misterija' to sto je ovdje u pitanju zena i sto je fotografisala. Ona u osnovi jeste misteriozna, ali ne u smislu koje sigurise ovaj clanak.Momciluk je napisao/la:Konkrento me zanima logicno i jednostavno objasnjenje za ovu babu sto je fotografisala atentat? ovdje pise da ju je i FBI trazio i da je nisu nasli, nije da vjerujem u ovo sve sto pise ispod slika ali eto da zamislim da je istina, a ti kazes da za svaku ima logicno objasnjenje pa ako mozes napisat za ovu.SlevinKelevra je napisao/la:Ovo te moze impresionirati jedino ako odlucis ignorisati vec ponudjena logicna i jednostavna objasnjenja za svaku od ovih fotki.Lik je napisao/la:"Misterije" možda su se neke ovdje i spominjale.
Svijetla iznad Hesdalena i misteriozni satelit crni vitez mi djeluju najzanimljivije.Lik je napisao/la:"Misterije" možda su se neke ovdje i spominjale.
A što se tiče ove babe kod atentata na Kennedyja mi i nije toliko čudno koliko ova slika.

Šta radi čovjek sa kišobranom u ruci na lijepom sunčanom danu ispred povorke predsjednika.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Meni se cini da je ova osoba podigla ruku da pozdravi predsjednika jer se vidi i kod ostalih, a ovo iza sto lici na kisobran je zbun kojih ima iza u onom redu.
Ukoliko pažljivije pogledaš riječ misterije je stavljena pod navodnike, a nigdje nisam napisao da me nešto impresioniralo.SlevinKelevra je napisao/la:Ovo te moze impresionirati jedino ako odlucis ignorisati vec ponudjena logicna i jednostavna objasnjenja za svaku od ovih fotki.Lik je napisao/la:"Misterije" možda su se neke ovdje i spominjale.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nisam se tebi ni obracao, vec onako... generalno.Lik je napisao/la:
Ukoliko pažljivije pogledaš riječ misterije je stavljena pod navodnike, a nigdje nisam napisao da me nešto impresioniralo.

SlevinKelevra je napisao/la:Nisam se tebi ni obracao, vec onako... generalno.Lik je napisao/la:
Ukoliko pažljivije pogledaš riječ misterije je stavljena pod navodnike, a nigdje nisam napisao da me nešto impresioniralo.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/K ... vijest.pdf
Ima dosta zanimljivog prije svih: Zagonetka porijekla Indije, Zagonetka Srednje Amerike, Megalitska Engleska, Razgovor sa Piterom Tompkinsom - Tajne zaboravljenih svjetova,...Pisac i urednik J. Douglas Kenyon je za knjigu “Zabranjena povijest” izabrao četrdeset dva eseja iz časopisa “Atlantis Rising” kako bi čitateljima pružio pregled stavova nekih od ključnih mislilaca u današnjoj žestokoj raspravi o drevnim zagonetkama i alternativnoj povijesti. Suradnici su, između ostalih, Robert Schoch, Rand Flem-Ath, Moira Timms, Frank Joseph, Christopher Dunn i Will Hart, a svi su oni odigrali glavne uloge, u postavljanju izazova pred službenu znanstvenu zajednicu da iznova prouči svoje pretpostavke o zaboravljenom podrijetlu, te su ih natjerali da uzmu u obzir mogućnost otvorene rasprave - bez obzira na posljedice za postojeću paradigmu.
Kenvon je pomno sastavio zbirku materijala, koji podupiru sve naglašeniji izazov tako zastarjelim načinima razmišljanja, kao što su darvinizam i kreacionizam, a svaki se prilog nadovezuje na rad ostalih autora. Na ovim se stranicama istražuju najnovija otkrića i ideje koje se odnose na tako vječno kontroverzne teme kao što su Atlantida, piramide, izvanzemaljski utjecaj, te su postavljena mnoga provokativna pitanja. Ono što se pojavljuje su promišljeni argumenti, koji podupiru teze o mnogo većoj starosti civilizacije, uvjerljive tvrdnje o postojanju napredne tehnologije u pretpovijesti, te golemi, a ipak nezamjenjivi obrisi izgubljenog izvora svjetske kulture. Ti alternativni argumenti, nekoć marginalizirani, sada stječu kredibilitet i poštovanje.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
http://www.klix.ba/lifestyle/grupa-amer ... /160121027
Brat ih oplodio i rekao da je vanzemaljac
Čitati komentare obavezno
Brat ih oplodio i rekao da je vanzemaljac

Čitati komentare obavezno

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ukrali mi post, ja ovo juče objavio na temi svemirLik je napisao/la:Teorija...
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /160122122

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma hebo to pročitaj moj post iznad, neki lik štemo neke trebe i tvrdio da je vanzemaljactopnik1 je napisao/la:Ukrali mi post, ja ovo juče objavio na temi svemirLik je napisao/la:Teorija...
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /160122122

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Jedna priča koja mi je bila interesantna otkad sam je prvi put čuo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Gledao sam ovaj dokumentarac vrlo zanimljiv.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prebacio sam ovaj razgovor na ovu temu. Pa da ne idemo u off na prošloj sportskoj temi.
Jarane nekome je zanimljivo, kao meni. Pročitao sam par knjiga i znam o čemu pričam.Sarajlijica1946 je napisao/la:Gluposti obicne,to nije ni mom bratu zanimljivo sto ide u osnovnu.Zagor je napisao/la:zanimljivo...HordasDE je napisao/la:Iluminatski grad - Astana (satana)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Bese glavni grad NWO-a?Zagor je napisao/la:
Jarane nekome je zanimljivo, kao meni. Pročitao sam par knjiga i znam o čemu pričam.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kome ljudi plaćaju pretplatu da ih truje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin