Uz to preyeben soundtrack!

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
[youtube][/youtube]legenda reala je napisao/la:jel to niko nije gledo![]()
[youtube][/youtube]
Gunner4 je napisao/la:Chris Colorado jos jedan od francuskih filmova. E ovo je bio crtani! Sjecam se jedno ljeto na BHT1 od 15:10 bio svaki radni dan.
Uz to preyeben soundtrack!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Oj, pa čak znam i naslovnu pjesmu sad! Kako ih nađe? Svaka čast!Virtu4l je napisao/la:Molim te reci da je ovajBaDa12 je napisao/la:Da, tako nekad. Znam da su one imale ljubičastu kosu, a on je kao bio neki doktor, hemičar, ne znam šta tačno, ali sve mi se čini da je pravio nekakve rastvore. Možda i nije, ali mi je zelena boja u glavi iz nekog razloga, pa me na to asocira.![]()
I ja pokušavam naći, ali ne znam ni kako da tražim, evidentno je da su Francuzi mnogo crtanih filmova izbacili. A, moje znanje francuskog nije previše široko, davno sam ga učila, ali ni tad dovoljno jako i ozbiljno. Znala sam da ću se nekad pokajati.![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Sestre Sinistra i Bimbella
EDIT: Sad se sjećam svega, jednog druga smo zvali Zombibuni (Zombunny), on dođe nešto kako Kenny iz South park
što sam ja nesto mrzio ovaj crtaniVirtu4l je napisao/la:Molim te reci da je ovajBaDa12 je napisao/la:Da, tako nekad. Znam da su one imale ljubičastu kosu, a on je kao bio neki doktor, hemičar, ne znam šta tačno, ali sve mi se čini da je pravio nekakve rastvore. Možda i nije, ali mi je zelena boja u glavi iz nekog razloga, pa me na to asocira.![]()
I ja pokušavam naći, ali ne znam ni kako da tražim, evidentno je da su Francuzi mnogo crtanih filmova izbacili. A, moje znanje francuskog nije previše široko, davno sam ga učila, ali ni tad dovoljno jako i ozbiljno. Znala sam da ću se nekad pokajati.![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Sestre Sinistra i Bimbella
EDIT: Sad se sjećam svega, jednog druga smo zvali Zombibuni (Zombunny), on dođe nešto kako Kenny iz South park
To se i igralo nekako, ko dobije odnosi jednu kartu po izboru, samo što nikad nisam znao igrati to, nego onako skupljao slibe iz ćejfaHass je napisao/la:Jel' iko osim mene skuplj'o Yu Gi Oh sličice,nak'a Exodia bila najjača,ne jedem u školi da bi mog'o kupiti paket sličica jbt.
Pegi10 je napisao/la:Ja uvijek lagao jos svaki put ta karta mogla nesto drugacije zavisi sta meni odgovara![]()
Ove 3 glavne bile uz onaj Exodus ili kako se vec zvao ono sto ruke noge i glavu moras da sastavis
Zadnja epizoda je bila vrh.Schwarz je napisao/la:
mig mig
To je toHarisHelic je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]