KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Sad sam se sjetio da ja još uvijek branim titulu ovog presvetog izbora na ovom forumu.
Još uvijek mi je to veliki ponos i jedva čekam da vidim kome ću prosljediti ovu prestižnu nagradu.
Još uvijek mi je to veliki ponos i jedva čekam da vidim kome ću prosljediti ovu prestižnu nagradu.
Keep walking.
Cautinho je napisao/la:Sad sam se sjetio da ja još uvijek branim titulu ovog presvetog izbora na ovom forumu.
nemoj zaboraviti predati trofej nazad...

Slabo si branio titulu ove godine, neka te je stid. Vidis kako su Saurman i Harishp ozbiljno shvatili tu odgovornost i svake godine ostaju u vrhu.Cautinho je napisao/la:Sad sam se sjetio da ja još uvijek branim titulu ovog presvetog izbora na ovom forumu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mister Muskolo zbog otvorenog podržavanja kriminala u GNK,represije prema navijačima i nemogućnosti argumentirane rasprave na tu temu.SiamoNoi je napisao/la:Mr.Muscle-6
Sissoko-4
Calcio-3
RiverPlate-2
Saurman-1
Sisoko zbog nevjerojatne iritantnosti,ponovnog pokretanja teme o Calciopoliju i neuspješnih spinova.
Calcio također zbog otvorenog podržavanja kriminala u GNK i nemogućnosti argumentirane rasprave na tu temu.Također i zbog bisera na pdf-u Serie A.
River Plate zbog veličanja lika i (ne)djela psihopata iz maksimirskog logora i također nemogućnosti argumentirane rasprave na tu temu.
Saurman-mislim da nisu potrebna daljnja objašnjenja.A njemu su potrebni bodovi za ulazak u top8.
Steta sto se ne moze vise bodova razdijelit,ima tu jos puno kvalitetnih kandidata za kantu,tipa BigBigBang pokušaj trola i podržavatelj kriminalnih radnji u nogometnim klubovima,insect terminator koji se također ne libi priznat da nema ništa protiv nezakonitog poslovanja nogometnih klubova i represije prema navijačima,IlProfessore veličatelj lika i (ne) djela Zdravka Vlasnika Bez Vlasničkog Lista Mamića s kojim se također ne može argumentirano raspravljat na tu temu.
Još 5-10 minuta glasanja, a poredak je ovakav:
Aragon 131
Virtual 110
Policeman 87
lafomamone 65
Benko 63
Calcio 60
harishp 59
Saurman 58
Šansu za finale ima još fcsforever - 52 i Greivis - 48
Dakle, priznao sam samo glasove forumaša koji su registrovani na forumu 6 mjeseci i duže, te ljudi koji nisu spammali na svojim glasačkim listićima sa formatom
Aragon 131
Virtual 110
Policeman 87
lafomamone 65
Benko 63
Calcio 60
harishp 59
Saurman 58
Šansu za finale ima još fcsforever - 52 i Greivis - 48
Dakle, priznao sam samo glasove forumaša koji su registrovani na forumu 6 mjeseci i duže, te ljudi koji nisu spammali na svojim glasačkim listićima sa formatom
Nakon što se večeras glasačka tema zaključa, opet će se prebrojati glasovi i sutra će na ovoj temi osvanuti finalisti. A 22. decembra se otvara finalna anketa koja će imati jedan novi sistem bodovanja.Forumaš 6 bodova
Forumaš 4 boda
Forumaš 3 boda
Forumaš 2 boda
Forumaš 1 bod
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Fin mix nekih novih klinaca, i starih znalaca koji su tu vec godinama i rutinski dolaze do ovog dijela takmicenja. Aragon ima svoje vjerne navijace, ali Virtual je vjerovatno poznatiji po citavom forumu, tako da je ovaj momciluk mozda i favorit ove godine. Vrijedno je radio na temama Safeta i Emira i evo rezultati nisu izostali.shzna je napisao/la:
Aragon 131
Virtual 110
Policeman 87
lafomamone 65
Benko 63
Calcio 60
harishp 59
Saurman 58
Policeman se fokusirao na podforum Premiershipa, ali to vrlo kvalitetno radi. Nevidjeni spam i sirenje pogresnih informacija su urodili plodom. Od ostalih vrijedi izdvojit stare lisce Saurmana i Harishp-a koji su tu godinama i uvijek skupe lijep broj bodova. Tu je i glavni Papetoljubac Calcio koji je definitivno zaradio placu iz Germanie ove godine.
Vrlo kvalitetan kadar ove godine, izdvajaju se Aragon i Virtual, a ja mislim da ce ovaj zadnji pobjedit. Eto prva godina da ne glasam za njega, i vidite sta se desava. Sretno svim ucesnicima.

Calcio definitivno moj favorit.Mislio sam da se sramoti samo na Serie A pdfu i regionalnom nogometu,ali izgleda da voli oplemenit i ostale dijelove foruma.
Derbi decenije 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Drago mi je sto se ne mozemo sresti prije finalaVirtu4l je napisao/la:Derbi decenije

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Izvinjavam se momcini lafo, ne poznajem ni njega ni Benka.
A sto se tice derbija, mislim da Hare ipak uzima na iskustvo.
A sto se tice derbija, mislim da Hare ipak uzima na iskustvo.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne poznajem ni lafomamonea ni benku. Ali glas sam morao dati ovom drugom (izvinjavam se usput jer stvarno nisam upoznat sa čovjekom), jer forumašu kojem je nick lafomamone se mogu samo
Ovo ostalo, Saurman, harishp i calcio, ne vjerujem da tu treba previše šta objašnjavat. Calcio je ubjedljivo najviše zaslužio titulu ove godine, ubjedljivo. Šteta što je policeman ovako rano naletio na njega

Ovo ostalo, Saurman, harishp i calcio, ne vjerujem da tu treba previše šta objašnjavat. Calcio je ubjedljivo najviše zaslužio titulu ove godine, ubjedljivo. Šteta što je policeman ovako rano naletio na njega

I mene je fakat ubjedio zadnjih dana. Dao sam mu nesto bodova u onom glasanju, ali sam mislio da ce se opametit sad sa odlaskom Safeta. A on jos gori, i jos trubi o istim glupostima. Moj prvi favorit sada.Donnie Darko je napisao/la:
Ovo ostalo, Saurman, harishp i calcio, ne vjerujem da tu treba previše šta objašnjavat. Calcio je ubjedljivo najviše zaslužio titulu ove godine, ubjedljivo.
Ma ne valja sistem glasanja jbg. Moram glasat za likove koje u životu nisam vidio na forumu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Preskočiš taj par. Moramo ovako zbog klonova i da sve bude transparentno i bar malo zanimljivije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Pa sta se tu moze? Ne kontam... Kako mozes izmijenit sistem glasanja na taj nacin.. Uvijek ce bit bar nekoliko onih za koje nisi nikad cuotopnik1 je napisao/la:Ma ne valja sistem glasanja jbg. Moram glasat za likove koje u životu nisam vidio na forumu.
⭐
Pa moglo se u anketi stavit, i da glasam za koga hoću.
Virtual, jel to piše u pravilima da može ? Ne pročitah...
Virtual, jel to piše u pravilima da može ? Ne pročitah...
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
lafomamone i benko bi bili ubjedljivo najjaci kandidati da su poznatiji, tj da raja obidje koji pdf vise.
Mada meni licno se cini da je to isti lik
Mada meni licno se cini da je to isti lik

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Može, prekočiš par i gotovo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A jesu ti momciluci aktivni na pdf Premijer Ligi ili sta? Koje su im karakteristike?
Pitari, to im je glavna karakteristikaCartman je napisao/la:Koje su im karakteristike?

Ne možeš se odlučiti za koga da glasaš, sve misliš da će ovog drugog zakinuti

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.