Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Restartaj, prilikom start upa F8 i odabir safe mode opcije.
...Život za Široki...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
tnxŠB_Fidelis je napisao/la:Restartaj, prilikom start upa F8 i odabir safe mode opcije.
edit: ne moze
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
E onda ti je sistem crko da tako kazem
Ako ne moze uci u safe mode ostecen je OS i moras raditi nanovo.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
easeus data recovery je ono što ti treba. program je besplatan http://www.easeus.com/" onclick="window.open(this.href);return false;džakailibu je napisao/la:momci, gdje da nadjem(download-ujem) neki dobar data recovery program?
uradio sam formatiranje c particije ali sam izgubio par stvari koje su mi bile na desktopu.
hvala unaprijed
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
moze li iko rec koliko da trazim za ovaj?schmecker je napisao/la:Htio bi prodat svoj racunar pa ako se ko malo bolje razumije da mi kaze koliko bi mogao uzeti otprilike za njega ?!
Procesor 2.4 QC
GF 8800 GT 512 mb
4 GB Rama ddr2
300 GB HD
Coler 7 pro
Monitor Samsung 19'
Bez monitora izmedju 450-500KM. Ne znam kakvo je trziste trenutno monitora...
"It's one of premier league's oldest lessons .
Na laptopu windows 7 imam samo njemački jezik pa se već neko vrijeme mučim oko prebacivanja na engleski ili naš, svejedno. Našao sam da trebam skinuti windows 7 ultimate pa bi tako uspio prebaciti na željeni jezik (valjda je tačno) ali nikako da nađem pravi link a da nije preko torrenta. Može pomoć 
gdje mogu naći jeftine,a solidne kompjutere ?
trazio sam na piku ali su dosta skupi,ima li neka radnja da pravi dobre kompjutere za malo para,ako neko zna nek preporuci
moze na pp
trazio sam na piku ali su dosta skupi,ima li neka radnja da pravi dobre kompjutere za malo para,ako neko zna nek preporuci
moze na pp
ako neko zna odgovor na @ Lesnarovo pitanje, nek' ga i meni kaže 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Na desktopu mi nema ikone My Computer da li je moguće da sam ja izbrisao i da je sada više nema? U startu sam tražio isto nema znal iko štaje i kako mogu nać
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Lesnar je napisao/la:gdje mogu naći jeftine,a solidne kompjutere ?![]()
moze na pp
U Sarajevu radnja zove se "plus" i jako rade kvalitetno, cjene su tu negdje. Zaista se moze sklopit kompjuter za svaciji đep.anonimni je napisao/la:ako neko zna odgovor na @ Lesnarovo pitanje, nek' ga i meni kaže
http://www.plus.ba/
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Desni klik na desktopu->Properties->Desktop(tab)->Customize Desktop i tu imas da dodajes te ikone za computer,documents,kantu itd...Vandelanoitte je napisao/la:Na desktopu mi nema ikone My Computer da li je moguće da sam ja izbrisao i da je sada više nema? U startu sam tražio isto nema znal iko štaje i kako mogu nać
neko je postavljao na prosloj stranici sa pika onaj mickey84 ili intelcom??anonimni je napisao/la:ako neko zna odgovor na @ Lesnarovo pitanje, nek' ga i meni kaže
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
hvala obojici
@ Melo, taj @ mickey uglavnom ima sklopljene kompjutere, doduše, ima i komponenti, al' kod njega je sve to vjerovatno skuplje, a meni nekako više leži da ga sam sklapam malo po malo
@ Melo, taj @ mickey uglavnom ima sklopljene kompjutere, doduše, ima i komponenti, al' kod njega je sve to vjerovatno skuplje, a meni nekako više leži da ga sam sklapam malo po malo
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa i ja cu najvjerovatnije tu opciju uraditi da sam sklapam...u intelcomu imaju komponente,racunar core2duo procesor je 200km,valjda maticna i procesor nisu preko 100kmanonimni je napisao/la:hvala obojici![]()
al mickey je najjeftiniji sto se tice omjera cijena-kvalitet...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
s ovim se slažem ko hoće odmah sve sklopljenoMelo15 je napisao/la: al mickey je najjeftiniji sto se tice omjera cijena-kvalitet...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Moze li preporuka za laptop do 1500 KM ?
http://www.****/artikal/3934788/toshi ... -bih-novo/" onclick="window.open(this.href);return false;schmecker je napisao/la:Moze li preporuka za laptop do 1500 KM ?
ovaj mickey nam treba plaćat za reklamu, našli smo mu tonu mušterija 
Ipak bi nesto malo jace od ovog, neki i7 ili i5, i sa jacom grafickom. Toshiba, Dell, Lenovo, koji su najbolji?Melo15 je napisao/la:http://www.****/artikal/3934788/toshi ... -bih-novo/" onclick="window.open(this.href);return false;schmecker je napisao/la:Moze li preporuka za laptop do 1500 KM ?
- King Kenny
- Kontakt:
Koristi li neko Windows 8 ,kakvi su utisci
.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!