Ofiraže - smijeh do suza
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ofiraže - smijeh do suza
Kad sam bio dosta mlađi otišao kod strica na roštilj. Izađem iz njegove kuće, sjednem na stepenice da svežem pertle. U međuvremenu nekakva strinina rodica krenula u kuću, taman što se počela penjati uz stepenice nešto me čudno pogleda i vrati se tamo za roštilj. Ja onako gledam koji qrac... Kad sam krenuo vezati lijevu pertlu vidim jaja vise iz bokserica, šorc nekakav neobičan bio, širokog otvora za noge... kad nisam u zemlju propao. Naumpade mi odmah onda scena iz Scary Movie-a " onclick="window.open(this.href);return false;
A što se tiče vutre, malo su mi ofirne ove priče kad se ljudi napuše pa ih ganjaju zidovi, zgrade i slično...
Nisam zapalio cigar ni travu već neke 2-3 godine, ali sjećam se da me je osim onog standardnog osjećaja znala uhvatiti i paranoja pa sam tako nakon jednog joxa na tribinama, otišao u školu i presjedio na mjestu svih 7 časova, nisam smio gledati nigdje osim u pod.
Onda ovaj kolega jedan ispao pravi papak kad se se smijao nekih 10-15 minuta komšiji invalidu. Komšo u onim električnim kolicima ide niz ulicu sa ženom. Pozdravili se mi, pita nas gdje ćete, rek'o na kaafu. Veli on "haajde haajde, možete tražiti meme (sise) dok vam ja ne dođem". I ovaj kolega počne mu gurati brzo kolica i derati se "aaa kooji si ti kraaalj ha ha, brrm brrm". Odemo takvi u grad na kafu, sjeli na sred neke bašče, ono sve puno raje. Ja počeo pričati nešto niđe veze, a ovaj se počeo ljuljati, i to pomjera glavu do koljena prema gore i usput ponavlja sve za mnom na glas. Poslije uzeo šećer u onim malim kesicama i posipao po nekim curama, viče kako ste mi slatke.
A najjači su mi oni likovi što se niotkud pojave čim namirišu dim. Jedno ljeto otišli na Unu, pa lađom do nekog otočića. Tek što smo smotali, iz jednog grma se probija lik, veli đe ste deeečki, aa čadi se, može jedan dim... a lik ima kapacitet pluća Guillaume Nerya, znači povukao dim spržio odmah pola joxa. Ovaj kolega što je častio sav se syebao.
Nekad, al' skroz rijetko, se znao pojaviti višak energije pa smo tako jednom u sred zime uhvatili trčati. I to nas 4 klipana od 185 do 197 cm, trčimo iz aleje nazad do zgrade po nekakav najlon, i pravac na jedno obližnje brdo na klizanje taman negdje oko ponoći. I to niko cipela nije imao, svi u Vansicama, a snijeg do koljena. Noge posivile bile.
A što se tiče vutre, malo su mi ofirne ove priče kad se ljudi napuše pa ih ganjaju zidovi, zgrade i slično...
Nisam zapalio cigar ni travu već neke 2-3 godine, ali sjećam se da me je osim onog standardnog osjećaja znala uhvatiti i paranoja pa sam tako nakon jednog joxa na tribinama, otišao u školu i presjedio na mjestu svih 7 časova, nisam smio gledati nigdje osim u pod.
Onda ovaj kolega jedan ispao pravi papak kad se se smijao nekih 10-15 minuta komšiji invalidu. Komšo u onim električnim kolicima ide niz ulicu sa ženom. Pozdravili se mi, pita nas gdje ćete, rek'o na kaafu. Veli on "haajde haajde, možete tražiti meme (sise) dok vam ja ne dođem". I ovaj kolega počne mu gurati brzo kolica i derati se "aaa kooji si ti kraaalj ha ha, brrm brrm". Odemo takvi u grad na kafu, sjeli na sred neke bašče, ono sve puno raje. Ja počeo pričati nešto niđe veze, a ovaj se počeo ljuljati, i to pomjera glavu do koljena prema gore i usput ponavlja sve za mnom na glas. Poslije uzeo šećer u onim malim kesicama i posipao po nekim curama, viče kako ste mi slatke.
A najjači su mi oni likovi što se niotkud pojave čim namirišu dim. Jedno ljeto otišli na Unu, pa lađom do nekog otočića. Tek što smo smotali, iz jednog grma se probija lik, veli đe ste deeečki, aa čadi se, može jedan dim... a lik ima kapacitet pluća Guillaume Nerya, znači povukao dim spržio odmah pola joxa. Ovaj kolega što je častio sav se syebao.
Nekad, al' skroz rijetko, se znao pojaviti višak energije pa smo tako jednom u sred zime uhvatili trčati. I to nas 4 klipana od 185 do 197 cm, trčimo iz aleje nazad do zgrade po nekakav najlon, i pravac na jedno obližnje brdo na klizanje taman negdje oko ponoći. I to niko cipela nije imao, svi u Vansicama, a snijeg do koljena. Noge posivile bile.
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 29 maj 2013, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis
ma ajd svakom se desi neki halc il neka scena,ako fumas to je jednostavno sastavni dio toga i bez toga i nebi bilo zanimljivo.
Al kakvih likova ima stvarno
Jaran mi prica kako se jednom neki lik nalozio da mu se jezik uvlaci i napravio citavu dramu,na kraju ga morali do hitne odbacit,al se valjda skonto u putu i vrate se.
E to je OFIRAŽA.
Al kakvih likova ima stvarno

Jaran mi prica kako se jednom neki lik nalozio da mu se jezik uvlaci i napravio citavu dramu,na kraju ga morali do hitne odbacit,al se valjda skonto u putu i vrate se.

E to je OFIRAŽA.
Alkohol je bog
i zloupotreba istog 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
21 mi je god i nikad nisam probao travu niti cu..sto mi treba da gledam zmajeve i zgrade sto mi masu 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- schweinsteiger
- Kontakt:
Najveci sjeb je kako vrijeme sporo prolazi 
Bas za prvi maj hocemo jaran i ja da pusimo i sad govori on da vidimo koliko je sati,pa da kasnije ono pogadjamo da vidimo koliko je proslo.I spuhnemo se mi,ne znam koliko je proslo vremena i govori on sta mislis koliko je proslo.Mi smo se raspravljali jedno pola sata sigurno,a zajedno nismo rekli vise od 20 recenica.Sto je najgore,on na kraju zaboravio koliko je bilo sati
Bila dobra roba
Jednom s jaranima u gradu tako pusili i sad krenuli mi u neki kafic i trebamo sic' niz jedne stepenice,a malte ne svaki dan niz njih sidjemo i dodjemo do stepenica i sve trojica se poredamo da vidimo gdje je prvi stepenac i tad' nas uhvati smijeh
A najgore sto se meni desilo je bilo za pretproslu Novu godinu.U jedno sat i po vremena je otislo litar jegera i 3 dzoje,jedna je bila ono u krug,ali opet...
U pola 10 sam zaspao i probudili me u pola 12,pa sam u pola 1 zasp'o i probudio se u pola 4-4.I ono sto sam bio budan ne sjecam se nicega,blackout totalni.
Od tad' vise nikad alkohol i vutra

Bas za prvi maj hocemo jaran i ja da pusimo i sad govori on da vidimo koliko je sati,pa da kasnije ono pogadjamo da vidimo koliko je proslo.I spuhnemo se mi,ne znam koliko je proslo vremena i govori on sta mislis koliko je proslo.Mi smo se raspravljali jedno pola sata sigurno,a zajedno nismo rekli vise od 20 recenica.Sto je najgore,on na kraju zaboravio koliko je bilo sati

Bila dobra roba

Jednom s jaranima u gradu tako pusili i sad krenuli mi u neki kafic i trebamo sic' niz jedne stepenice,a malte ne svaki dan niz njih sidjemo i dodjemo do stepenica i sve trojica se poredamo da vidimo gdje je prvi stepenac i tad' nas uhvati smijeh

A najgore sto se meni desilo je bilo za pretproslu Novu godinu.U jedno sat i po vremena je otislo litar jegera i 3 dzoje,jedna je bila ono u krug,ali opet...
U pola 10 sam zaspao i probudili me u pola 12,pa sam u pola 1 zasp'o i probudio se u pola 4-4.I ono sto sam bio budan ne sjecam se nicega,blackout totalni.
Od tad' vise nikad alkohol i vutra

#miasanmia
jesi gadanOTNYS_YNWA je napisao/la:Jutros me stara uhvatila kako drkam, toliko sam se iznenadio da mi je ispala njena slika iz ruke.

Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Pa iskreno nije nemoguce,poznato je da vutra stvara suhu u ustima,i moj drug je jednom priliko skoro dehidrirao..Dzoni je napisao/la: ma ajd svakom se desi neki halc il neka scena,ako fumas to je jednostavno sastavni dio toga i bez toga i nebi bilo zanimljivo.
Al kakvih likova ima stvarno![]()
Jaran mi prica kako se jednom neki lik nalozio da mu se jezik uvlaci i napravio citavu dramu,na kraju ga morali do hitne odbacit,al se valjda skonto u putu i vrate se.![]()
E to je OFIRAŽA.
Ja sam je prestao duvat ima dvije godine sigurno,par puta mi se znalo desiti da mi srce nenormalno udara poslije spusavanja ali i jednostavno sam ohladio od te furke,.
Blejanje,isfuri,suha u ustima,klosarenje i lijenost,ne mislis o nicemu,bitno je samo skontat repa za keta a kao sto SARS u pjesmi kaze "krades Bogu svaki dan",tako nekako i dodje,.
Vutra je i principu ok ako na istu nisi navucen,ono s vremena na vrijeme sebi dati oduska i "pustit mozak na pasu"..
Ja sam jednom ovo dvoje pomjesao i pokajao sam se k'o nikad u zivotu.Ispovracao sam dusu iz sebe, poslije toga zaspao, nisam dosao sebi dva danaschweinsteiger je napisao/la:Od tad' vise nikad alkohol i vutra

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa koliko vi to para imate, narkomancine jedne 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bas narkomani vala .
Piva je zakon ,**** travu .

Piva je zakon ,**** travu .

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Upravo tako, nikad vise ne bi smio u zgradu pogledatPapastathopoulos je napisao/la:21 mi je god i nikad nisam probao travu niti cu..sto mi treba da gledam zmajeve i zgrade sto mi masu

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jedno vrijeme imao sam zelju da probam travu srecom kako je dosla tako je zelja i otisla...Nego , kako vi podnosite viski ? Prosle godine u ovo doba niz grlo spustim nekih cca. pola litra viskija, ostalog se ne sjecam
Dotad nikom nisam vjerovao da se ne sjeca pijane noci.Inace , najbolji mi lezi kombinacija redbull-vodka..

Koristim travu već 4 godine i baš mi normala, nisam klošar ..
Sa društvom zapalim odmorim dušu
Sa društvom zapalim odmorim dušu

Viski, gospodsko piće, al mi glupo nekako, jest da ubije sve u tebi. Čuj redbull-vodka, ja rodeo-vodku uvijek tuko 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vodka red bull je bog otac sto se pica tice.HZ_ilidzaa je napisao/la:Jedno vrijeme imao sam zelju da probam travu srecom kako je dosla tako je zelja i otisla...Nego , kako vi podnosite viski ? Prosle godine u ovo doba niz grlo spustim nekih cca. pola litra viskija, ostalog se ne sjecamDotad nikom nisam vjerovao da se ne sjeca pijane noci.Inace , najbolji mi lezi kombinacija redbull-vodka..
Ja ne pijem cesto, napijem se ono posteno jednom u 2-3 mjeseca.Ali kad pijem najbolje mi lezi konjak, a najgore vodka, nema mi odvratnijeg pica.Jos ako je ona crvena, fuj, ruznije pice nisam pio u zivotuHZ_ilidzaa je napisao/la:najbolji mi lezi kombinacija redbull-vodka..

Daj ba ofiraža i provala... mojne čapri kome je koje piće draže ili kako se ko voli spušiti.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Absoult i smirnoff(crvena) su najkvalitetnije vodke koje se toce u klubovima.Vigor je sranje zesce...Vodku ne mozes samu piti.Probas je sa sokom od narandze ili ti ga đus vodka , red bullom i vidis sta ti najbolje pase...Sa red bullom je najbolja.Uglavnom zene piju sa đusom ...
@ramiral
Moramo malo oplodit temu.To ce najbolje ici sa ovo dvoje
Tako da cemo vec ove nedjelje imati 5-6 ofiraza na temi 
@ramiral
Moramo malo oplodit temu.To ce najbolje ici sa ovo dvoje

Znači ja sam se sad nalio u subotu, lom pravi bio, inače zadnji put kad pijem, i ja luđak izašo pred kafanu i počeo radit sklekove
I had an appointment with you tonight… in Samarra.