Vjerovatno napisao momak u afektu, il' možda nije gledao utakmicu, pa komentar ostavio zbog statistike koju je vidio nakon utakmice, a koja i ne govori nešto previše o utakmici. Rekao sam prije utakmice da očekujem pobjedu, a sve sem poraza nije razočarenje, ne treba svu krivicu srozat na mladog Davida, posebno nakon svega što je odbranio, kakav je to kriterij, odrabnio je par odličnih situacija, primio gol za koji su prije svega pogriješili Rafael i Valencia, te poslije loše postavljena odbrana čitava i on, i on ne valja.. Šta je sa samo dva šuta u okvir gola, i branjenjem pola utakmice? nismo se uopšte trebali postavit tako -.- imali smo odličnu klupu, ni to nismo iskoristili... i šta je sa Nanijem?
Kagawa je po meni odrađivao odličan posao, kako u napadu, tako i u odbrani, i nekako nam igra uvjek padne kad on napusti teren, i Rooney je dao neku razliku, al' možda je mogao umjesto nekog drugog na teren... Welbeck me iznenadio, ima odličan dribling, dosta siguran sa loptom, nadam se da će uskoro postić neki pogodak, radi samopozudanja, da samo nastavi ovako dobrim radom kao i do sad..
Koliko sam ja znam, momci su trenutno u Katru, tamo su na "jačanju timskog duha" i zbog vremenskih neprilika u Engleskoj, da mogu trenirat svaki dan.. Nadam se da će nam ovaj njihov "odmor" donijet dosta dobrog u nastavku prvenstva, da podignu formu, da nam se krila probude, svi ozdrave, izbjegnemo nove povrede, Rooney proradi! RVP nastavi...
Amin!
GGMU
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!