Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

VahaCFC
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la VahaCFC » 21 jan 2013, 00:10

beela je napisao/la:Nisu nas "ubili" kao sto izgleda po statistici. I sam je komentator na SK rekao "De Gea statisticki ima preko 10 odbrana, a to su dobre vijesti za onoga ko ga je stavio u fantasy-u" :mrgreen:
Iskreno da ti kazem nisam gledao utakmicu ali vidim ovdje po komentarima da ste bili bolji prvo poluvrijeme a Spursi drugo. :)
Statistika ne znaci mnogo ali onako sam postavio,mozda nekog zanima. :mrgreen:
Keep the Blue Flag Flying High !

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 21 jan 2013, 00:12

Ma ne kazem ja da nisu. Iskreno, oni su bolje odigrali ovo svoje drugo poluvrijeme, nego mi prvo :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 21 jan 2013, 01:22

Tottenham jeste zaslužio bod i ovo je najrealniji ishod meča.Međutim,United je mogao dobiti penal kada je oboren Rooney,a i igranje rukom Ferdinanda nakon šuta Defoea je jako sumnjivo.
Presmiješno je bilo negdje tamo oko 30.minute kada Foy stoji 5 metara od mjesta događaja,a Kagawa vuče za dres očigledno igrača Tottenhama i čovjek ništa ne svira. :o
You'll never walk alone.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jan 2013, 01:24

Naravno, da United nije vodio vecinom utakmice, to bi drukcije izgledalo. United se povukao i njima prepustio da napadaju. Nista lose u toj taktici, ali morali su bolje iskoristit kontre, i jos jednom su nas na kraju greske pojedinaca skupo kostale u odbrani.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 21 jan 2013, 01:26

VolimLiverpool je napisao/la:Tottenham jeste zaslužio bod i ovo je najrealniji ishod meča.Međutim,United je mogao dobiti penal kada je oboren Rooney,a i igranje rukom Ferdinanda nakon šuta Defoea je jako sumnjivo.
Presmiješno je bilo negdje tamo oko 30.minute kada Foy stoji 5 metara od mjesta događaja,a Kagawa vuče za dres očigledno igrača Tottenhama i čovjek ništa ne svira. :o
Ono nije bilo ni p od penala.Gledao sam kasnije i snimak,skroz mu je ruka uz tijelo bilo,tako da tu nema govora od penalu.Ono gdje su Spursi osteceni su 2 prekršaja Kagawe i to je to.
Spursi jesu zasluzili,ali vise boli minuta u kojoj su dosli do svog cilja.Da su zabili tamo oko 70te,druga bi prica bila. :D
Ali sada slijedi lakši raspored :

Southampton (H)
Fulham (A)
Everton (H)
QPR (A)
Norwich (H)
West Ham (A)
Reading (H)
Sunderland (A)

Ništa ispod 24 boda iz narednih 8 utakmica.
Ni 22 boda ne bi bila loša,ali ide se na maximum.Na ovakvim se utakmicama uzima liga!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 21 jan 2013, 01:38

E pamti,ako dobijete sve četiri te utakmice u gostima,odlazim sa foruma.
Ali ozbiljno.
Budi malo realan,kakva 24 boda. :o
You'll never walk alone.

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 21 jan 2013, 01:43

Be carefull what you wish for :mrgreen:
Zasto ne uzeti sva 4 gostovanja? Prosle sezone smo uzeli Fulham 5-0, QPR 2-0 ako se ne varam, Sunderland isto tako 2-0, a West Hama nije bilo prosle sezone. Uzmimo u obzir da smo ove sezone jaci nego prosle, onda je teoretski i vise nego moguce uzeti bodove na tim utakmicama, ali naravno to nista ne mora znaciti, samo statistika :)

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 21 jan 2013, 01:44

VolimLiverpool je napisao/la:E pamti,ako dobijete sve četiri te utakmice u gostima,odlazim sa foruma.
Ali ozbiljno.
Samo da se zapamti...
Ne moras s foruma, s ove teme i pdf EPL !
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 21 jan 2013, 01:45

VolimLiverpool je napisao/la:E pamti,ako dobijete sve četiri te utakmice u gostima,odlazim sa foruma.
Ali ozbiljno.
Zašto ne bi osvojili 24 boda, nismo Liverpool
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 21 jan 2013, 01:48

neo je napisao/la:
Ali ozbiljno.
Samo da se zapamti...
Ne moras s foruma, s ove teme i pdf EPL !
Ja sam ovu stranicu vec u bookmark stavio, tako da... :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jan 2013, 01:49

Narin je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:Tottenham jeste zaslužio bod i ovo je najrealniji ishod meča.Međutim,United je mogao dobiti penal kada je oboren Rooney,a i igranje rukom Ferdinanda nakon šuta Defoea je jako sumnjivo.
Ono nije bilo ni p od penala.Gledao sam kasnije i snimak,skroz mu je ruka uz tijelo bilo,tako da tu nema govora od penalu.Ono gdje su Spursi osteceni su 2 prekršaja Kagawe i to je to.
Spursi jesu zasluzili,ali vise boli minuta u kojoj su dosli do svog cilja.Da su zabili tamo oko 70te,druga bi prica bila. :D
Ali sada slijedi lakši raspored :

Southampton (H)
Fulham (A)
Everton (H)
QPR (A)
Norwich (H)
West Ham (A)
Reading (H)
Sunderland (A)

Ništa ispod 24 boda iz narednih 8 utakmica.
Ni 22 boda ne bi bila loša,ali ide se na maximum.Na ovakvim se utakmicama uzima liga!
Slazem se. Samo je problem sto su tu i utakmice u LP, tako da je moguce da ce Fergie cuvat neke igrace u nekim utakmicama, i odma nastaju problemi. Ali definitivno se ponovo mora uc u seriju. Nakon svakog nerijesenog rezultata ili poraza ove sezone, je slijedila dobra serija, nadam se da se to ponavlja.

PS: Evo duzi intervju sa Robinom: http://www.skysports.com/video/inline/0 ... 89,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 21 jan 2013, 08:47

gledam malo rasporede, i City i United do kraja sezone imaju prilično "lagan" raspored

od težih gostovanja

Arsenal - United
**
United - City
Tottenham - City
Everton - City
**

I City i United igraju kući sa Chelseajem, tako da Londončane vjerojatno možemo otpisati, ali to im je i prilika da se vrate u igru za naslov, iako sumnjam da to mogu

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 21 jan 2013, 10:02

malo je i Fergi eksperimentisao sa postavom ali šta je tu je,
možda bi bilo bolje da je Ando ušao umjesto Valencie, sigurno bi živnuo napad ... nek nismo izgubili

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 21 jan 2013, 10:34

Southampton (H)
Fulham (A)
Everton (H)
QPR (A)
Norwich (H)
West Ham (A)
Reading (H)
Sunderland (A)

u ovom rasporedu su samo 2 tekme na kojima postoji mogucnost da se izgube bodovi gledano sa nekih prijasnjih rezultata, to su Everton i West Ham...ako se ove dvije tekme odigraju maksimalno ozbiljno bez ikakvih promjena u sastavu zasto se ne bi osvojila 24 boda.. ove ostale ekipe su relativno losoj formi, i obzirom da smo mi popravili igru u odbrai a nastavili sa zabijanjem golova, ne bi trebalo da se dese neke infrakt zavrsnice i ocekujem glatke pobjede.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

rooney19
Kontakt:

Post Postao/la rooney19 » 21 jan 2013, 10:35

ja statistike:
sutevi 18:4!
u okvir 5:2!
faulovi 7:14!
pocinje me biti sram sto navijam za united!

skolovaniprevarant
Kontakt:

Post Postao/la skolovaniprevarant » 21 jan 2013, 11:05

rooney19 je napisao/la:ja statistike:
sutevi 18:4!
u okvir 5:2!
faulovi 7:14!
pocinje me biti sram sto navijam za united!
Sa takvim stavom,bolje i ne navijaj za svetinju ;)

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 21 jan 2013, 11:12

Ne znam kako nekog može zbog jedne utakmice (koju čak niste ni izgubili :lol: ) sram što navija za svoj tim. Ja naprimjer navijam za Zvezdu i unatoč svim lošim stvarima koje se dešavaju u zadnjih desetak godina nikada ne bih rekao da me je sram što navijam za taj klub. Naprotiv, čast mi je. Od stranih klubova simpatišem Barcelonu, i sad treba da me bude sram što je tako jer su izgubili od Sosjedada neki dan?
Smoke Weed Everyday!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 21 jan 2013, 11:28

VolimLiverpool - zapamti šta si rekao.
West Ham sam smatrao ozbiljnim timom kod kuće,ali su u evidentnom padu forme.
Izgubili od Liverpoola koji je igrao bez napadača,izgubili od Evertona,nisu mogli QPRa dobiti,sa nama igrali 2:2 iako smo mi tada nastupili sa nekom crazy diamond postavom.
Da ne nabrajam ostale protivnike,ali nije baš da su nam protivnici u gostima Swansea,Everton,Arsenal i Stoke.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 21 jan 2013, 11:39

Vjerovatno napisao momak u afektu, il' možda nije gledao utakmicu, pa komentar ostavio zbog statistike koju je vidio nakon utakmice, a koja i ne govori nešto previše o utakmici. Rekao sam prije utakmice da očekujem pobjedu, a sve sem poraza nije razočarenje, ne treba svu krivicu srozat na mladog Davida, posebno nakon svega što je odbranio, kakav je to kriterij, odrabnio je par odličnih situacija, primio gol za koji su prije svega pogriješili Rafael i Valencia, te poslije loše postavljena odbrana čitava i on, i on ne valja.. Šta je sa samo dva šuta u okvir gola, i branjenjem pola utakmice? nismo se uopšte trebali postavit tako -.- imali smo odličnu klupu, ni to nismo iskoristili... i šta je sa Nanijem?
Kagawa je po meni odrađivao odličan posao, kako u napadu, tako i u odbrani, i nekako nam igra uvjek padne kad on napusti teren, i Rooney je dao neku razliku, al' možda je mogao umjesto nekog drugog na teren... Welbeck me iznenadio, ima odličan dribling, dosta siguran sa loptom, nadam se da će uskoro postić neki pogodak, radi samopozudanja, da samo nastavi ovako dobrim radom kao i do sad..

Koliko sam ja znam, momci su trenutno u Katru, tamo su na "jačanju timskog duha" i zbog vremenskih neprilika u Engleskoj, da mogu trenirat svaki dan.. Nadam se da će nam ovaj njihov "odmor" donijet dosta dobrog u nastavku prvenstva, da podignu formu, da nam se krila probude, svi ozdrave, izbjegnemo nove povrede, Rooney proradi! RVP nastavi...
Amin!

GGMU
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 21 jan 2013, 11:54

Ocekujem da Man Utd bude u top formi pred utakmicu sa Realom. Ako je sudeci po ovoj zadnjoj tekmi Real dize formu i dvoboj Reala i Manchestera bi trebao biti epskih razmjera. Ocekujem puno golova na obje strane i na oba stadiona s tim da Real ipak zabije jedan vise. Steta sto jedan klub mora ispasti, jer ovo je finale prije finala.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.