FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 14 mar 2012, 01:31

legenda reala je napisao/la:
I Valencia .
Da i Valencia koja je tako dolazila do finala, a onda gubila i od Bayerna i Reala, a vi ste je baš pregazili, sjećam se onda...
legenda reala je napisao/la: Koliko god da je sad Real jak, šanse bi bile 50-50
I jedna lopta bi odlučila putnika dalje ;)
Pa kolko je prije bilo bolje, samo kad se prisjeti čovjek onih silnih igrača.
Pa bilo bi pakleno, tijesno, iako je Real individualno malo bolji, ali kad se ko tim to sve gleda tu bi to bilo negdje.
I onda samo fali da bude duel Barca-Milan. A vidjet ćeš da će Apoel zapast nekog od trojca Barca, Bayern, Real.....
legenda reala je napisao/la: Gledam neku veče na ZDF, gosti Bobić,Elber,Balakov legendarni trojac Švaba i Elber se vratio u Brazil bavi se stočarstvom, nekakve krave drži :lol: :lol:
Elber bio večeras na stadionu, dao intervju za SKY u poluvremenu....Rekao je da Bayern može daleko do finala...
A bio je jedno vrijeme skaut Bayerna.....

I dobar komentar komentatora večerašnje utakmice na Sky-u Marcela Reifa, kaže: E sad treba stupit na snagu Ženevska konvencija :lol: :lol: To je bilo negdje nakon 5-0.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 mar 2012, 01:33

slika

:D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 14 mar 2012, 01:44

Ribery i Gomez :o :shock: dvije mašine - jedna za asistencije ,druga za golove.
Uveliko se ispostavlja tacnom prognoza Messia koji je izjavio još prije pocetka ,da je Bayern ove godine jedan od glavnih favorita za osvajanje LP. Povratkom Švajnija ce biti još jaci na sredini.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 mar 2012, 01:44

slika

slika

slika
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 mar 2012, 01:55

Bild ocijenio sve naše igrače s najvećom ocjenom 1, čak i Schweinija koji je igrao dvadesetak minuta samo.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 mar 2012, 01:57

effe_sa je napisao/la:Bild ocijenio sve naše igrače s najvećom ocjenom 1, čak i Schweinija koji je igrao dvadesetak minuta samo.
Pa iskreno i nije se moglo naci nesto lose u nasoj igri veceras, jer su svi igrali na vrlo visokom nivou.
Schweini je imao jednu asistenciju, dovoljno da pokaze o kakvom se majstoru radi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 mar 2012, 09:35

ja stvarno nemam komentara za sinosnju utakmicu 8-)

alaba i gusta :o :o
king riberi :o :o :o
roben :o :o
gomez :o :lol:
ostatak ekipe :o

sad, za cet. fin. nemam nekih zelja. ustvari, bilo bi fino da bayern dobije nekog jaceg protivnika.
sta ja znam, misljenja sam da bi milan bio odlican protivnik. nesto slicno kao one god. kad je bayern igrao finale: jaka cetvrtka, odmor u pol. i onda veliko finale u minkenu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 mar 2012, 10:33

Na jedvite jade. :mrgreen:
Salu na stranu, nisam ocekivao ovakvo komadanje. Nadao sam se nekom neizvjesnijem mecu pa i prolasku simpaticnih Svicaraca (sad kad vamo sve poskupi). :mrgreen: No, od prve minute se moglo primijetiti na koju stranu ce ova tekma otici.
Ribery, Roben i Gomez odradili svoj dio posla perfektno. Nek' je vala i Muller zabio; gol mu je bio potreban. Napisao sam na CL temi da ce Bayern izvuci Apoela, al' stvarno bih volio da gledam jedan okrsaj titana poput Bayern - Real ili Bayern - Barcelona. Ne bih se bunio ni talijansko-njemackom duelu Bayern - Milan.
Uglavnom, u petak cemo vec baciti prognozu koliko moze Bayern (naravno, zavisno od protivnika). Also, samo da @cerse ne napise kako se tu samo Bayern pita, a ne gore pomenuti klubovi. :mrgreen:
PS Gomez poput Dade Prse. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 mar 2012, 10:41

mona, koji od nabrojanih ima kapaciteta da ugrozi bayern?

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 mar 2012, 10:45

Barcelona i Real, sasvim sigurno.
Milanu bih takodjer dao vece sanse da su im popunjene bekovske pozicije (Abate, Antonini i Bonera ce ipak tesko izaci na kraj sa Robbenom i Riberyjem), al' ovako bih to stavio sa 51%-49% u korist Bavaraca. :mrgreen:

Sa spanskim gigantima je mnogo drugacija situacija. Uostalom, ne tako davno je Barcelona ocitala lekciju Bayernu (mislim da je Klinsman tad bio trener, al' ne bih se bas kladio u velike novce), pa vjerujem da se toga sjecas. Treba biti realan (znam je to tesko nakon ovakve predstave :mrgreen: ) i reci da Bayern ne spada u top2 favorita za osvajanje CL, taman da se finale igra na Hoenesovoj vikendici u Schladmingu. :mrgreen:

Dakle, postavlja se pitanje ima li Bayern kapaciteta da ugrozi Barcu i Real. Odgovor je jasan - NEMA!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 14 mar 2012, 10:50

"Vrlo je loš osjećaj kad izgubite ovakvim rezultatom. On je, međutim, sasvim zaslužen. Bayern je odigrao utakmicu u ekstazi." – rekao je trener Heiko Vogel. Rece cojk i osta ziv :-D :-D :-D
Inace, Gomezov hettrik je treci najbrzi u LP-u. Ostvario ga je za 17 min. Inace,rekorder je Gomis i njegovih 6 min protiv Dinama.
A Gomezov cetvrti gol je izjednacenje rekorda Dade Prse koji je to prvi uradio za 22 min u jednoj utakmici LP-a 2003. dok je jos igrao za Monako.

A sada, reklame:
Jutros, budi žena trenera Basela: -"Ustaj dragi, 8. je!"
- "Šta, je li opet Gomez?"

Curo, nisam ti ja Gomez da mogu 4 puta :-) ;-) B-)
Sent from my Philips Smart TV.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 mar 2012, 10:56

ne rekoh li da nemas pojma?!
dakle, bayern ima daleko bolju odbranu od barcelonine. svinja se vratio tako da smo i u sredini jaci, dok u napadu nema nikakve neizvjesnosti i slobodno mozemo reci da je bayern jaci tacno onoliko koliko je gomez jaci od mesija.
pazi, gomo je takva igracina da uopste ne mora trcati - svaki zabije iz peterca. za razliku od nj. mesi se mora natrcati i nadriblati da bi zabio 3, 4 ili vise golova.
ps.
ocekujem da mr. gomo do finala zabije barem 10(realno, svi buduci protivnici su slabiji od bazela koji je izbacio dzina kakav je mancester) i to gu-zicom. dakle, gomezu treba zabraniti da zabija nogama i glavom da bi jadni konkurenti ala mesi bili uopce konkurentni 8-)
klare, slazes li se?
jah, vidim da si na prethodni post i 8 napisanih redova potrosio 4 minute. za isti broj redova drug seco utrosi 11 minuta. postavlja se pitanje da li kolega mon(ik)a uopce razmislja o onome o cemu pise, ili za cilj ima napisati sto veci broj postova? sad, zlobnici kazu da je drug secko potih na tastaturi, al ne vjerujemo u te glasine 8-)
mislim da ce klare glasati za prvu opciju.
Zadnja izmjena: secer, dana/u 14 mar 2012, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 mar 2012, 11:03

Znam da nemam pojma. Nacinih prvi korak - prihvatih opcepoznatu cinjenicu. :mrgreen:

Necu ti sad nuditi opkladu, nema smisla da te 2x opeljusim. :mrgreen: Al' evo, Bayern ako izvuce Barcelonu ili madridskog Reala u cetvrtfinalu, konacan rezultat u tom dvomecu ce biti 5:1 za spanske predstavnike. I taj jedan gol ce biti na "povuci-potegni". :D

Mada, s obzirom da je finale na AA-u, Apoel se nazire kao naredni moguci protivnik. Ili mozda Marseille, pa da u polufinalu Bavarci idu na pobjednika dvomeca Benfica - Apoel. :lol: Cisto da se Realu i Barceloni oteza situacija. :mrgreen:

Also, Badstuber i Boateng bi u svakom momentu mogli zaigrati za Real i Barcelonu, jer je njihov kvalitet neosporan. Pravi nasljednici velikog Kajzera, te im je samo nebo granica. Ono sto su Dinar u rukometu i Artest (iliti MWP) u kosarci, to su Badstuber i Boateng u fudbalu (kada je defanziva u pitanju). :mrgreen:

Gomez ako ove godine ne uzme Zlatnu Loptu, onda je fudbal u ociglednoj politicko-ekonomskoj banani. To ce biti kradja vijeka i vjerovatni pokazatelj koliko zivot moze biti nepravedan. No, ne zelim uopce misliti o tome, jer sam svim srcem ubijedjen da ce Mario (ne Gotze) ovu sezonu zavrsiti kao najveci od najvecih. :mrgreen:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 mar 2012, 11:07

Monolog je napisao/la:Uostalom, ne tako davno je Barcelona ocitala lekciju Bayernu (mislim da je Klinsman tad bio trener, al' ne bih se bas kladio u velike novce), pa vjerujem da se toga sjecas.
Haman se ti ne sjećaš kakav je sastav Bayern tada bio sa povredama ... Butt, Oddo, Demichelis, Breno, Lell, Altintop (Ottl 46), Schweinsteiger, Van Bommel, Ze Roberto (Sosa 76), Ribery, Toni.

Ne kažem da bi Bayern i da je imao sve igrače na raspolaganju pobjedio a i sada neka dobiju Barcu samo da ne bude povreda ... opet ne kažem da je Bayern izjednačen il ne daj Bože favorit ali ludo je reći da nema šansi ...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 mar 2012, 11:08

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -four.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo kako o našoj utakmici piše Daily mail, a obratite dole pažnju na komentare....Ima tu pohvala, neki zavide...Al svi nam se očigledno dive :lol:

Bayern bi protiv Reala i Barce u gostima primio 2-3 komada, ali bi zato zabio jedan gol najmanje i na Alianz areni bi onda mi uvalili najmanje 2 komada, kažem najmanje....Pa nek sad svako skonta kakve su nam šanse :)
To bi sigurno bili jako tijesni dueli....A još bi nam šanse veće naravno bile ako nekog od ova 2 tima sretnemo tek u finalu...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 mar 2012, 11:11

Uff kako sam dobar! Fino pričekati hoffu i Basela i onda ćemo suditi o sezoni. Sad opet SEX ispočetka...

Jest, dobar sa, ali kad postanem ko ŠPEKMEZ.... 8-)

Njega je majka rodila da bi ja mogo drkat i to u inat ne mrziteljima Bayerna, nego navijačima Bayerna koji mrze Bayern. Di ćeš bolje! 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 mar 2012, 11:18

barcelona je favorit i njih bi volio tek u finalu(ono, u jednoj utakmici je moguce stuci svakoga pa i veliku barcu), ali real nije.
dakle, mono, drug secko prihvata opkladu :twisted:
znaci, kazes da ce kon. rez. biti 5:1 u korist spanskog predstavnika? eto, ja kazem da nece.
secko je dzentlmen i dopusta ti da izaberes ulog.
ps.
ne hvali se proslom opkladom jer i sam znas da su te vile pronosale.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 mar 2012, 11:45

@Thulkazal,

Sve to stoji, al' kako na osnovu jednog takvog torpedovanja ocekivati prolazak dalje i ne smatrati Barcelonu favoritom? Realno, Bayern je (tek) treci favorit za osvajanje CL. Ispred su Barcelona i Real, a odmah iza Bayerna je Milan. Sumnjam da Benfica, Marseille i Apoel mogu zajedno skupiti 1% sansi za osvajanje trofeja. :mrgreen:

@Secer,

Sta ako bude 6:2? :mrgreen: Evo, necemo novcanu nagradu, vec cemo u avatar i potpis na mjesec dana. Je l' moze? Ja kazem da ce Barcelona i Real proci Bayerna sa 4 gola razlike u dvomecu. Ti kazes manje ili cak da ce ih Bayern proci. Dogovoreno?

@Anton,

Ja sam ti editovao post. Sumnjam da ovdje iko tebi pusi onu stvar. ;)

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 mar 2012, 11:50

a dobro ne kažem da ukoliko Bayern dobije Barcu očekujem prolaz ali ne davati nekakvih 10 il 20 % je glupo ili davati et onako reda radi 1% je smješno ... ako sam nešto naučio prateći Bayern to je da nema predaje dok ne bude sam kraj mada ovaj Bayern se teško može povezati sa tom ideologijom ali et lopta je okrugla i nikada se nezz ...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 mar 2012, 11:57

thulkazal je napisao/la:a dobro ne kažem da ukoliko Bayern dobije Barcu očekujem prolaz ali ne davati nekakvih 10 il 20 % je glupo ili davati et onako reda radi 1% je smješno ... ako sam nešto naučio prateći Bayern to je da nema predaje dok ne bude sam kraj mada ovaj Bayern se teško može povezati sa tom ideologijom ali et lopta je okrugla i nikada se nezz ...
S ovim se skroz slažem.....Ljudi kad pričaju o Bayernu, zaborave da baš o Bayernu pričaju....Uvijek i u najgorem stanju imamo 10 % šansi protiv svakog protivnika, a ja bih rekao sad protiv Barce i Reala u ovom stanju pa čak i 30 %.

Neg reci ti meni thulkazal jesi živ? Doduše evo vidim jesi, al nema te nešto....Čini mi se jako dugo, ak sam dobro upratio :D

Ljudi pade mi na pamet gdje nam je Rasim???? Jeste ga to vi ostali zaboravili :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.