FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 20 feb 2014, 11:39

Pa dobro moRem li i ja dat' skroman doprinos ovdje(neću puno) jer su momci uglavnom sve već napisali :D

K'o prvo fala Mileru za go, jer mi je najveća briga bila hoćel' se @badrhari oparit', haman da jest i da čovjek danas na miru makne kilo i kilo sa djevojkom na miru, ha ja.

Ako je neko do sad tražio razlog zašto je Lewandowski potreban ovoj ekipi, naš'o ga je sinoć. Mandžu jednostavno nije išlo nikako. Naravno, ne podcjenjujem Mandžu i nisam za njegov odlazak al' sinoć je bio indisponiran i više prič'o neg što je igr'o. Nešto slično kao i Alaba koji sinoć nije bio na nivou, al' nikako mu to ne smijemo uzet' za zlo, momak je odigr'o pregršt odličnih utakmica za Bayu da bi pretprpio sad aman zaman neke kritike. Penal je lutrija, mašali su i Bilal i Arjen i ostali pa smo preživjeli. Naravno, falio je i Bilal koji čini Davida duplo boljim igračem. Bilal mu je mentor i ulijeva mu dozu sigurnosti, imam neki osjećaj kad Bilal okači kope da bi ga Alibaba mog'o zamijenit' na tom krilu, nešto slično kao transformacija Bejla.

Ne smijemo kritikovat' ni Thiaga, istina im'o je par loših dodavanja (iako je procenat' tačnih dodavanja Baje sinoć bio 95 % :o ), al' takve stvari dolaze sa iskustvom. Trpili smo Švajnija, Krosa (kakav majstor) i na kraju se isplatilo. I, da falio je Švajni, doktor koji čini Javia duplo boljim igračem. Javiju takodje fali utakmica al' posložiće se kockice. Gece je dobar na krilu, al' samo dobar, na desetki je ipak čarobnjak. Moram dodat' da je Nojer svjetska klasa na kub i da je najbolji pojedinac naše odbrane. Boateng je dobar, al' kad ga neće onda ga stvarno neće. Jednostavno, greške se roje i onda pravi amaterske gluposti. Ako očekujemo pojačanje na ljeto, onda je to štoper vrlo vjerovatno. Rafinja će na ljeto imat' ponude i Jedinstva i Reala, ubijeđen sam. :)

Sudjenje ne treba komentarisat' posebno iako simpatizeri MKO i ovi neutralni (akšli hejteri Baje) kažu da je sudac upropasti'o tekmu na neki način. Istina prvih par minuta nismo izgledali tipično naški al' kad smo stali na loptu krenulo je kako treba. I da se nije desio taj crveni karton protivnik bi nastrad'o.

Još ne mogu da vjerujem da je bilo tutkuna koji su vjerovali da MKO može napravit' nešto protiv svjetske sile :lol: . 'aje bježi slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 20 feb 2014, 12:12

Brezovac je napisao/la:I molio bih @PEP da se vise ne provaljuje na forumu Arsenala, uzivaj u pobjedi druze i nemoj sam sebe ismijavat, zivio

Uz duzno postovanje ne tice te se gdje i kako i sta pisem.Pozz

Bundesliga je napisao/la:Sto se tice @ PEPA nista novo, ponasanje na nivou 10-togodisnjaka.

Tebe se ne tice sta ja i kako pisem OK.Prema tome :arrow:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 20 feb 2014, 12:19

Cestitke bavarci nadigrali ste ih u svakom segmentu. ;)
04.10.2009 !!

sudzuka123
Kontakt:

Post Postao/la sudzuka123 » 20 feb 2014, 12:22

Druže PEP, svi ti to govore iz dobre namjere. Budi zreliji od njih, pusti provokacije, gledaj kao odrastao čovjek. Nemoj dozvoliti da ti se smiju, pusti ih.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 20 feb 2014, 12:38

pričate o nekoj odraslosti a nema 4 forumaša koji se tako ponašaju ovdje. nisam zbog tog ovdje

Iskrene čestitke na zasluženoj pobjedi forumašima kojima je drago što je Bayern pobijedio a ne zato što je Arsenal izgubio :)
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 20 feb 2014, 12:41

sudzuka123 je napisao/la:Druže PEP, svi ti to govore iz dobre namjere. Budi zreliji od njih, pusti provokacije, gledaj kao odrastao čovjek. Nemoj dozvoliti da ti se smiju, pusti ih.

uz duzno postovanje ja to znam ,nema potrebe da meni neko govori o t tome, jer tamo su haman cast mozda par njih , sve djeca i diletanti i stvarno presmjesni likovi ,koji sve rade i pisu ali najmanje o fudbalu i onome sto jeste,djeca koja ne znaju svoju energiju iskoristiti na prvi nacin nego je trose na pubertetski nacin ,helem nejse,

Ja bi volio stvarno ali bas stvarno da vidim dje sam se ja to provalio i sta je to toliko smijesno ,izuzev sto sam sinoc mutne glave probrkao stvari u vezi eventualnog konacnog rezultata i prolaska jedne ili druge momcadi ,svakome se moze desi ajde mogu i razumijeti malo smijeha ,ali onako biti perfidan i da ti je nesto tako toliko smijesno onda stvarno se covjek zapita kakve ce te licnosti biti ova djeca sa pdf arsenala i sa kakvim buducim drustvenim patolozima vodis dialog cast izuzetcima.

Mene licno ne cudi sto je to tako jer to sve polazi od roditelja pa i samoga drusta u kojem se ova djeca krecu,kod nas je narod poznat da samo ako ucoci priliku da je spreman sve uraditi i izokrenuti naopacke stvar i napraviti od muhe medjeda zlostno u sta ovi diletanti izrastaju.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 20 feb 2014, 12:43

Ovaj Bayern određen da i izjednačava i ruši rekorde sinoć smo izjednačili rekord Ajaksa iz 1997.god a taj rekord je sedam uzastopnih pobjeda na gostovanjima. Veličanstveno.
:D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 feb 2014, 13:26

Malo statistike :

- Prva pobjeda Pepa u Londonu nad Arsenalom.
- Četvrta pobjeda u nizu za Bayern na engleskom tlu.
- Bayern je ostvario 7 pobjeda u nizu na gostovanjima čime je izjednačio rekord Ajaxa.
- Gol Kroosa je bio 100ti gol Bayerna ove sezone u svim takmičenjima.

Malo o Kroosu.

Guardiola. Der Bayern-Coach bei Sky: „Er hat heute auf sehr, sehr hohem Niveau gespielt. Wir alle wollen, dass er verlängert.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 20 feb 2014, 13:35

Saurman je napisao/la:Malo statistike :

- Bayern je ostvario 7 pobjeda u nizu na gostovanjima čime je izjednačio rekord Ajaxa.
Uze mi čojk dnevnicu samo tako... :-):-):-)
Sent from my Philips Smart TV.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 feb 2014, 13:39

dr.adnan je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Malo statistike :

Uze mi čojk dnevnicu samo tako... :-):-):-)
Prelistao sam par stranica da vidim nisi li ranije postavio kad ono nisi,pa rekoh sigurno je Ado opijen pobjedom od sinoć zabravio na statistku. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 feb 2014, 13:50

Bundesliga je napisao/la:
Brezovac je napisao/la:Gledam sinoc Barcu i danas Bayern, pa nema neke razlike..samo sto Bayern malo vise prebacuje loptu s jedne na drugu stranu, ovo ostalo sve u sto deka :roll:

Al ajd sve dok ima rezultata dobro je..sinocnja igra barce mi se se gadila, onoi je tesko za gledat..dok ovo nase je ko malo bolje, bar za oko ljepse izgleda :D

I molio bih @PEP da se vise ne provaljuje na forumu Arsenala, uzivaj u pobjedi druze i nemoj sam sebe ismijavat, zivio
Ma gdje nema razlike, ovaj Bayern je x puta jaci od one Barcelone, a to za igru to je Guardiolin stimung, ovakvu igru on preferira. Onakva Barcelona je fizicki nejaka, a protiv Bayerna upravo to treba, trka i trka.
Sto se tice @ PEPA nista novo, ponasanje na nivou 10-togodisnjaka.
"Onakva" Barca je fizicki najjaca ekipa sto je ikada igrala fudbal.

Ovaj Bayern nije do koljena Barci koja je dominirala Evropom 5-6 godina.

Alves---Pique----Puyol----Abidal
-------------Toure------
--------Xavi-------Iniesta
--Messi------Eto'o----Henry

Treba reci da su svi nabrojani igraci u tom periodu prozivljavali najbolje fudbalske dane i bili u formama zivota.

Ako ovo nije fizicki dovoljno jako i trkacki mocno onda ne vidim razlog zasto uopste pises o Barceloni u tom periodu , vjerujem da istu nisi 20 puta pogledao kada imas hrabrosti napisati da je ovaj Bayern level iznad te ekipe :lol:

Ovaj Bayern nista jaci nije od ove trenutne Barcelone , ekipe koja jeste jaca duplo u odnosu na proslu sezonu ali slabija 5 puta u odnosu na tu dominantnu generaciju kada je citav Svijet svrsavao na tu famoznu igru.

Cestitke na zasluzenoj pobjedi i prolazu.

Kross MOTM , sabi'o i razbi'o Arsic.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 20 feb 2014, 13:52

Ovogodisnji Bayern i proslogodisnji su mnogo drugaciji. Ovaj vise dominira u sredi al je onaj bio opasniji.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 20 feb 2014, 13:56

soxx je napisao/la:Ovogodisnji Bayern i proslogodisnji su mnogo drugaciji. Ovaj vise dominira u sredi al je onaj bio opasniji.
Zakljucivati takvo nesto treba tek kad Guardiola bude rapolagao s punim sastavom. Neces vjerovat koliko fali jedan igrac a pogotovo ako je najbolji ( Ribery ) i motor ekipe Schweinsteiger.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 feb 2014, 13:56

Johny je napisao/la:"Onakva" Barca je fizicki najjaca ekipa sto je ikada igrala fudbal.
Sta si ti nekakav troll ili sta, rekao sam da onakva Barcelona koja je igrala protiv Citya preksinoc nije ni blizu ovog Bayerna, a ne ona Barcelona od prije 5/6 sezona.
Johny je napisao/la:Ovaj Bayern nije do koljena Barci koja je dominirala Evropom 5-6 godina.
Rano je za poredjenje, pitat cu te za jedno 2 godine.
Johny je napisao/la:Ovaj Bayern nista jaci nije od ove trenutne Barcelone , ekipe koja jeste jaca duplo u odnosu na proslu sezonu ali slabija 5 puta u odnosu na tu dominantnu generaciju kada je citav Svijet svrsavao na tu famoznu igru.
Volio bih bas da ponovo igraju Bayern i Barca pa da ti opet dokazu da su duplo jaci od ove sadasnje Barcelone, rezulati i igra govore sve a ovosezonski Bayern je mnogo iznad ovosezonske Barcelone.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 feb 2014, 14:01

Ja bih prije rek'o da je Evropa dominirala Barselonom al' et. Nek' smo se mi malo pofalili nismo dugo slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 feb 2014, 14:09

dr.adnan je napisao/la:Manite se tih prica ciji je Bayern jaci ili bolji (Juppov ili Pepov)... Juppu su trebalo 2 sezone (tacnije, godinu i pol) da napravi savrsenu masinu, dok je Pep tu malo duze od pola godine.
A zaboravit cemo kako je Jupp krenuo skoro pa od nicega, a Pep-u predao sampionsku ekipu? :o
dr.adnan je napisao/la:Takodjer, svi spominjete samo Jupovu zadnju polusezonu (znaci od Arsenala pa nadalje), a zaboravljate koliko ste cinicni bili i sumnjivi poslije njegova 3 finalna poraza sezonu prije i mogao bih izvaditi recenice iz naftalina da pokazem sta se sve pisalo o Juppu.

Jupp-u se najvise zamjeralo sto nije imao pravog odgovora na "bunker igru" protivnika, ostalo nikada nije dolazilo u pitanje. On je najmanji krivac bio za poraz od Chelsea-a u finalu lige prvaka!!!
Nije bio nadigran od strane trenera,kao sto je recimo Pelegrini od Mourinha u ligaskoj utakmica nedavno! ;)
dr.adnan je napisao/la:Druga stvar je ta sto su Pep i Jupp dva potpuno drugacija insana, tacnije dvije potpuno razlicite skole fudbala i kruske i jabuke se ne mogu uporedjivati...
Pa slazem se i ja da su to totalno dva razlicita nacina igranja fudbala, i naveo sam najvecu prednost Pep-ovog Bayern-a, a to je sto Lahm igra u vezi. Druga stvar je sto sa jednom,maximalno dvije izmjene se moze promijeniti totalno formacija ekipe i samim tim igra.
Stern des Südens

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 20 feb 2014, 14:18

ne bih se slozio da je Jupp krenuo iz nicega,mislim da je Van Gall salio prvu plocu ove masinerije.Van Galove su mnoge zasluge za procvat Bayerna.Kako pronalaskom i afirmaciom maldih igraca,tako i u taktickom smislu.Jupp ustabilio defanzivu i doradio Galovu ofanzivu.Al sve u svemu ja necu jos da hvalim Pepa a ni da kudim,treba da dobije dovoljno prostora, oceujem puno od njega jer ima golemu platu :)
VOLIM BAYERN

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 20 feb 2014, 15:28

Van gaal je postavio remlej ovoga bayerna moze pricati ko sta hoce uveo ,brzi ofanzivniji nogomet ,gdje je jedan od elemenata bio posjed lopte ovo ostalo je sve bilo upgrade.Ako cemo posteno ko je u kojem periodu bio bolji ja cu reci da je jupov proslogodisnji bayern bio zvjer koja ce se tesko ponoviti barem dok je pep guardiola trener bayerna onaj ,jupov bayern je bio dominantan kao ni jedna momcad do tada u zadnjih par godina,necu da kazem da nismo dominantni sa pepom i da ne nadigravamo protivnike ali onaj jupov bayern je za mene ljepsi jaci bolji,mnogo efikasniji.Ovaj pepov bayern jeste jak,ali trebace jos vremena da se ovo usavrsi i mislim da ce ovo sledece sezone jos bolje fercerati,ali i ovako smo jaki ,iako je jasno da mi nikada u potpunosti necemo moci primjenit i igrati Tiki-taku kao sto je to barca igrala i radila pod njegovim kormilom,to se ucio od pjetlica .

Jup hajnkens je vec u svojoj prvoj sezoni stigao do finala LP ,a prosle samo ponovio i osvojio finale .Po meni iskreno bit ce razocarenje i djelom neuspjesna sezona ako se sa ovom ekipom ne stigne minimalno barem do polufinala ,imamo sve od atomskih 11 do prejake klupe .Sad je sve na pepu i njgovim varijacijama.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 20 feb 2014, 15:46

kao što rekoh na Arsenalovo temi prošlogodišnji bayern sa igračem više bi Arsenala sinoć dobio 5 razlike, sigurno.
Ovo nije nikakav apgredj na taj atomski fudbal, nećemo se lagat, ovo je barsina tika taka, koju je barsa daleko bolje igrala.

Naravno Barsa ima mesija
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 20 feb 2014, 15:54

nedim93 je napisao/la:kao što rekoh na Arsenalovo temi prošlogodišnji bayern sa igračem više bi Arsenala sinoć dobio 5 razlike, sigurno.
Ovo nije nikakav apgredj na taj atomski fudbal, nećemo se lagat, ovo je barsina tika taka, koju je barsa daleko bolje igrala.

Naravno Barsa ima mesija

normalno da je upgrade bayern je prosle sezone odmah posle barce imao najveci posjed od svih timova ,a pep jeto podigao na ljestvicu vise ,iakao je promjenio stil i nacin same igre.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah i 3 gosta.