K'o prvo fala Mileru za go, jer mi je najveća briga bila hoćel' se @badrhari oparit', haman da jest i da čovjek danas na miru makne kilo i kilo sa djevojkom na miru, ha ja.
Ako je neko do sad tražio razlog zašto je Lewandowski potreban ovoj ekipi, naš'o ga je sinoć. Mandžu jednostavno nije išlo nikako. Naravno, ne podcjenjujem Mandžu i nisam za njegov odlazak al' sinoć je bio indisponiran i više prič'o neg što je igr'o. Nešto slično kao i Alaba koji sinoć nije bio na nivou, al' nikako mu to ne smijemo uzet' za zlo, momak je odigr'o pregršt odličnih utakmica za Bayu da bi pretprpio sad aman zaman neke kritike. Penal je lutrija, mašali su i Bilal i Arjen i ostali pa smo preživjeli. Naravno, falio je i Bilal koji čini Davida duplo boljim igračem. Bilal mu je mentor i ulijeva mu dozu sigurnosti, imam neki osjećaj kad Bilal okači kope da bi ga Alibaba mog'o zamijenit' na tom krilu, nešto slično kao transformacija Bejla.
Ne smijemo kritikovat' ni Thiaga, istina im'o je par loših dodavanja (iako je procenat' tačnih dodavanja Baje sinoć bio 95 %
Sudjenje ne treba komentarisat' posebno iako simpatizeri MKO i ovi neutralni (akšli hejteri Baje) kažu da je sudac upropasti'o tekmu na neki način. Istina prvih par minuta nismo izgledali tipično naški al' kad smo stali na loptu krenulo je kako treba. I da se nije desio taj crveni karton protivnik bi nastrad'o.
Još ne mogu da vjerujem da je bilo tutkuna koji su vjerovali da MKO može napravit' nešto protiv svjetske sile