FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ajde prestani brisat ! Kad se pise shinter i slicno ne brise se, a ja napisem lopovski klub i brise se ??
Kompleksi navijaca lopovskog kluba i veceras dolaze do izrazaja...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
-
- Kontakt:
Momci prvo da izrazim saucesce zbog ispadanja iz Lige Prvaka.Medjutim treba da sagledate stvari s druge strane sto u ovom trenutku niste u stanju. U nesto kasnijoj fazi natjecanja bi jednostavno morali da dobijete jaceg protivnika poput Reala npr i onda bi s ovakvom igrom i igracima izgledali smijesno na terenu vjerovatno bi dozivjeli i debakl.Tako da bolje zavrsiti ovu sezonu Lige Prvaka na ovaj nacin nego li primati petarde od iole jacih protivnika.
Sljedece sezone treba uigravati ekipu dovesti par novih igraca,novog trenera i onda igrati Ligu Prvaka bez straha od ispadanja od tamo nekog Marseja.
Sljedece sezone treba uigravati ekipu dovesti par novih igraca,novog trenera i onda igrati Ligu Prvaka bez straha od ispadanja od tamo nekog Marseja.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- sarajlija89
- Kontakt:
Nije to, brisem da ne bi raspravljali... i njihovo sam izbriso, koji vam je q? vidite...Yuto je napisao/la:Ajde prestani brisat ! Kad se pise shinter i slicno ne brise se, a ja napisem lopovski klub i brise se ??
Ok, Juventini izvolite...
Idem ja spavati

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sve stoji ali svim je drago da mu klub prođe dalje jbgBundesliga je napisao/la:Momci prvo da izrazim saucesce zbog ispadanja iz Lige Prvaka.Medjutim treba da sagledate stvari s druge strane sto u ovom trenutku niste u stanju. U nesto kasnijoj fazi natjecanja bi jednostavno morali da dobijete jaceg protivnika poput Reala npr i onda bi s ovakvom igrom i igracima izgledali smijesno na terenu vjerovatno bi dozivjeli i debakl.Tako da bolje zavrsiti ovu sezonu Lige Prvaka na ovaj nacin nego li primati petarde od iole jacih protivnika.

ma vidis da ih ima svuda,kako po serie a kradu tako evo imaju svog i na forumu,,ne navijaju oni dzaba za one zatvorase
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ajd laku noc. Nema smisla da se brise nakon svih provokacija jednih te istih ljudi...
@Bundesliga
Respect za normalan post, rijetkost je to ovdje procitat...
@Bundesliga
Respect za normalan post, rijetkost je to ovdje procitat...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ma pusti ista ti je to gamad sve...Yuto je napisao/la:Ajde prestani brisat ! Kad se pise shinter i slicno ne brise se, a ja napisem lopovski klub i brise se ??
LJudi zive od poraza Intera, jer to im je vaznije nego pobejda njihovog im lopovskog kluba...
Al treb aih razmuti godine su bez trofeja, bez prave prilike da ih osvoje, pa moraju negdje svoju ljutnju iskaliti

oni igraju Evropsku Ligu slijedece sezoneBundesliga je napisao/la:Momci prvo da izrazim saucesce zbog ispadanja iz Lige Prvaka.Medjutim treba da sagledate stvari s druge strane sto u ovom trenutku niste u stanju. U nesto kasnijoj fazi natjecanja bi jednostavno morali da dobijete jaceg protivnika poput Reala npr i onda bi s ovakvom igrom i igracima izgledali smijesno na terenu vjerovatno bi dozivjeli i debakl.Tako da bolje zavrsiti ovu sezonu Lige Prvaka na ovaj nacin nego li primati petarde od iole jacih protivnika.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ti nisi igrao nista ove godine lupinu
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Bicu covjek i cestitat cu OM-u na prolazu, nismo ni mi bili nista bolji da bi bili kivni ni na sudije ni na Marseille
juventini:

juventini:

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
to isto takmicenje koje Juventus igra vec nekoliko god. za redom i ispadne naravno u ranoj fazimdss je napisao/la:oni igraju Evropsku Ligu slijedece sezoneBundesliga je napisao/la:Momci prvo da izrazim saucesce zbog ispadanja iz Lige Prvaka.Medjutim treba da sagledate stvari s druge strane sto u ovom trenutku niste u stanju. U nesto kasnijoj fazi natjecanja bi jednostavno morali da dobijete jaceg protivnika poput Reala npr i onda bi s ovakvom igrom i igracima izgledali smijesno na terenu vjerovatno bi dozivjeli i debakl.Tako da bolje zavrsiti ovu sezonu Lige Prvaka na ovaj nacin nego li primati petarde od iole jacih protivnika.

Dobro je pa nema onog navijaca Marsiellea na forumu 

- SoloJuve26
- Kontakt:
Steta, ali iskreno - nije Inter bio uopste bolja ekipa u ovom dvomecu. Kvalitetnija na papiru jeste, ali teren je pokazao sve mane ove ostarele i istrosene momcadi. Deschamps je dobro postavio OM i kuci i na strani i zasluzeno idu dalje. Na Interu je sada da se bori za 3. mesto u Serie A, ali kako god da se ta borba zavrsi, ovako vise ne ide. Sa ovim igracima niko ne moze da sastavi ozbiljnu ekipu, jer je evidentno da tu vise nema top kvaliteta.
-
- Kontakt:
Naravno razumijem da je ljepse kada "tvoj" klub prodje dalje i imas priliku da ga gledas na velikom ekranu kako igra protiv drugih velikana , ali ovakav Inter to trenutno nije u stanju i vjerujte da je bolje da ste sada ispali nego mozda u polufinalu a pri tom dozivjeli debakl.Naravno u finansijskom smislu to nije slucaj, medjutim mozda je to i bolje zbog toga sto ce se Inter u potpunosti sada morati posvetiti prvenstvu.
Nebitno je da li ce se igrati Evropska liga ili Liga prvaka bitno je to da ce na ljeto doci do velikih promjena,a sve to kao posljedica ovih "sramnih" rezultata. Mozda je bolje da igraci odigraju jednu sezonu u Evropa Ligi, da se malo zazele zara Lige Prvaka i vrate na puteve stare slave, budite mi pozdravljeni.
Nebitno je da li ce se igrati Evropska liga ili Liga prvaka bitno je to da ce na ljeto doci do velikih promjena,a sve to kao posljedica ovih "sramnih" rezultata. Mozda je bolje da igraci odigraju jednu sezonu u Evropa Ligi, da se malo zazele zara Lige Prvaka i vrate na puteve stare slave, budite mi pozdravljeni.
I am not yet born; O hear me.
Zato nek' pita one koje i treba pitati...

Sanjam dan kada cu ovu trojku gledati u Interu uz teren

Sanjam dan kada cu ovu trojku gledati u Interu uz teren
Huska je napisao/la:Dobro je pa nema onog navijaca Marsiellea na forumu

Ne sekiraj se, naletice oko sabaha (USA).

OM se cudom izvukao iz "nase" grupe. Fortuna je evidentno na njihovoj strani ove sezone.

Ali, ja jednostavno ne mogu da vjerujem da tako iskusna ekipa sebi dozvoli luksuz da dva puta primi gol u sudijskoj nadoknadi meceva KO faze CL.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Sto je najgore ovo bi nas moglo i definitivno nokautirat. Ovakvo ispadanje je bolno, trebat ce pravi psiholog da digne ekipu poslije ovoga...
Fakat je nevjerovatno kolko srece smradovi imaju ove sezone.
Fakat je nevjerovatno kolko srece smradovi imaju ove sezone.

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Iako nisam ljubitelj Italijanskih ekipa volio bi da je Inter prosao veceras. Koji ce qrac Marsej u QF . Ha ja .
Thomas Müller - Fußballgott
da budem iskren baš mi je žao što je inter ispao. marseille mi nije mrzak klub daleko od toga ali nekako kad sam im vidio sastav ne mogu da očima vjerujem da su ušli u top 8. šta reći? red je da uprava intera napokon pokaže da imaju muda i da naprave velike promjene, podmlađivanje prije svega i da dovedu jakog trenera. 4-5 igrača pod hitno trebaju interu i to u svim redovima...
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.