Ajde, smanji malo dozivljaj. Skrenuo sam ti paznju na pravopis, a ne na obrazovanje.warden je napisao/la: Ma sta pricas ti meni o pravopisu ,ako nisi primjetio ovdje se pravo brzo kucalo "umisljeni " pa ako je bila kakva greska mislim da je razumljiva od strane normalnog covjeka ,jer svi ljude grijese a pogotovo oni u "naletu" ,a to obicno rade neznalice nogometa pa traze greske u koje-kavim gramatickm pravilima i sinko moj sto se tice moje gramtike i mog obrazovanja daleko je naprednije od tvoje/og jer ono sto sam ja prosao i sto su moje oci vidile od dosadni sindetski recenica do Slovenske antiteze ,s toga FUCK OFFFFFFFF .
A sad back to nogomet : Sneijder ostaje ,znaci nema nikakve potrebe da se vracamo u 90 -e .Idemona poluge, neka su matore poluge tipa ,one nisu zakazivale i nece abd ,a o kakvim mi starim polugama pricamo kad su glavni nosioci igre Eto" Sneijder ... u najboljim godinama, ja ne vidim problem ni ovdje ,A to sto ti mislis da je INter u down fazi, te da su Napoli ,Roma i Juve konkurenti to je tvoj problem ,a ocito da ih imas puno .
PS :Ja se izvinjavam svim normalnim forumasima ,koji zbog moje brzine i brzopletosti ne budu u mogucnosti procitati neke rijeci koje budu izvan gramatickih okvira ,hebiga ko zuri taj grijesi .
I pored toga, ti nastavljas po starom. Niko te ne tera da kucas brzo. A kad bi svako pisao kao ti, ovo ne be bio forum, vec vezba za desifrovanje.
Takodje, trula ti je fora da delis forumase na normalne i na one druge. Jako nisko.
A glede obrazovanja, tesko da mozes da se meris sa mojim, jer si bolji samo ako si doktor nauka.

A glede sledece sezone: Videcemo. Mene krah Intera nece iznenaditi, kao sto me nije iznenadio ni Juventus ove sezone, kada sam na zimu rekao da je Napoli jaci tim od Juventusa. Tada su me neki popljuvali, ali ih sada nesto ne vidim ovde.