FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la MaGiCa » 12 jul 2011, 21:34

warden je napisao/la: Ma sta pricas ti meni o pravopisu ,ako nisi primjetio ovdje se pravo brzo kucalo "umisljeni " pa ako je bila kakva greska mislim da je razumljiva od strane normalnog covjeka ,jer svi ljude grijese a pogotovo oni u "naletu" ,a to obicno rade neznalice nogometa pa traze greske u koje-kavim gramatickm pravilima i sinko moj sto se tice moje gramtike i mog obrazovanja daleko je naprednije od tvoje/og jer ono sto sam ja prosao i sto su moje oci vidile od dosadni sindetski recenica do Slovenske antiteze ,s toga FUCK OFFFFFFFF .
A sad back to nogomet : Sneijder ostaje ,znaci nema nikakve potrebe da se vracamo u 90 -e .Idemo :arrow: na poluge, neka su matore poluge tipa ,one nisu zakazivale i nece abd ,a o kakvim mi starim polugama pricamo kad su glavni nosioci igre Eto" Sneijder ... u najboljim godinama, ja ne vidim problem ni ovdje ,A to sto ti mislis da je INter u down fazi, te da su Napoli ,Roma i Juve konkurenti to je tvoj problem ,a ocito da ih imas puno .
PS :Ja se izvinjavam svim normalnim forumasima ,koji zbog moje brzine i brzopletosti ne budu u mogucnosti procitati neke rijeci koje budu izvan gramatickih okvira ,hebiga ko zuri taj grijesi .
Ajde, smanji malo dozivljaj. Skrenuo sam ti paznju na pravopis, a ne na obrazovanje.
I pored toga, ti nastavljas po starom. Niko te ne tera da kucas brzo. A kad bi svako pisao kao ti, ovo ne be bio forum, vec vezba za desifrovanje.
Takodje, trula ti je fora da delis forumase na normalne i na one druge. Jako nisko.
A glede obrazovanja, tesko da mozes da se meris sa mojim, jer si bolji samo ako si doktor nauka. ;)

A glede sledece sezone: Videcemo. Mene krah Intera nece iznenaditi, kao sto me nije iznenadio ni Juventus ove sezone, kada sam na zimu rekao da je Napoli jaci tim od Juventusa. Tada su me neki popljuvali, ali ih sada nesto ne vidim ovde. 8-)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 12 jul 2011, 21:35

Ma ja vjerujem da je silvio b prohako njegov account ,te da on pise ove postove umjesto Magica .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jul 2011, 21:38

Interista di cuore je napisao/la: A po cemu Boga ti Inter zavisi od jednog igraca ? Kad je to Inter zavisio od jednog igraca poslije Ibre ?
Raspitaj se malo ako mi ne verujes, po cemu to Inter zavisi od Sneijdera?

Tim koji u svojim redovima ima redom : JC,Maicon (kakav god da je),Samuela,Lucia,Ranocchiu,Cambiassa,Zanettia,Sneijdera,Eto'oa i Pazzinia ne moze nikako zavisit od jednog od njih...
A sta je to Inter napravio u utakmicama gde nije bilo Sneijdera ili gde je on lose igrao - jedno veliko 0.
A ovo da je Smalling bolji od Ranocchie ? E to je vrh :lol:
Smallingu se nisu desavali epic failovi kao Zabi. A to je ono sto se racuna kod mladih stopera. ;)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 jul 2011, 21:40

"Ko ne skace rossonero je, je" :lol: :lol: cuo sam da se to pjevalo

lud je Nagatomico, vidio sam isto na jednom klipu da se on i Sneijder shibaju nogama, negdje u holu :lol:

@MaGiCa
VDS je golman, koji je i sa 4 banke bio kralj.
Vidic je stub odbrane, a nema ni 30 godina i kao takav je #1 na svetu. Tesko da je on u istoj ravni sa Samuelom i Luciom glede "potrosenosti".
Evra i Zanetti, te Rafael i Maicon takodje nisu u ravni.
Ferdinand jeste potrosen, ali tu je zato Smalling (>Ranocchia).
Scholes i Giggs su rotacioni igraci, a Berbatov je a la Milito. Carrick je covek od zadatka, kao Stankovic.
Zaboravio si igrace kao sto su Nani, Rooney, Park, Valencia. Tu klasu Inter nema.
poenta onoga sto sam napisao bila je da godine uopste nisu bitne, iskreno ja na terenu ne vidim da su Zanetti, Samuel, Cambi, Eto'o istroseni...mozda sam ja zaslijepljen ali ja to stvarno ne vidim, jer ljudi igraju i trce istim intenzitetom kao i prije par godina recimo. Nema Inter Nanija ni Rooneya ali ima Sneijdera, Eto'a, Chivua, Cambiassa ili JC, i ti si njih zaboravio.
Ferguson iz svoje ekipe izvlaci i zadnji atom, a Gasperson to tek treba da nauci. Porediti njih dvojicu je smesno.
Dobro. Slazem se, vrijeme ce pokazati.
Inter je 2010e doziveo zenit. To je to.
Mozda su Milito, Stankovic ili Motta dozivjeli zenit, Inter nije. Ali i to ce vrijeme pokazati.
Ti igraci su u Milanu u rotaciji sa dosta mladjim igracima, a ja ne vidim kako ce to Zanetti, Lucio, Samuel&co. da prihvate rotaciju. :roll:
Zasto da ne. Ako misle za dobrobit tima, nek sjednu na klupu (primjer Del Piera ili Giggsa), mada Zanetti je endem, on ce igrati za Inter dok moze i dokad hoce, kao i recimo Maldini za Milan.
Slazem se. Ali ti treba klasno osvezenje, a ne wannabe.
kojeg mladica bi ti preporucio, da je klasa a da nije skup ?
Svaki tim koji zavisi od samo jednog srafa, nije top tim.
Bar dosad, na golu je bio glavni Cesar, u odbrani Samuel, u vezi Sneijder, a u napadu Eto'o. Bez njih nismo mogli normalno funkcionisati, dakle ne zavisimo samo od Wesleya ali on ima ideju, mozak je, jer sta bi recimo Barca bez Xavija (da li je i on potrosen?) i Inieste ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 jul 2011, 21:41

Smalling nije ni izbliza imao prilike da igra kolko igra Andrea.A i cinjenica da je Zabac standardan u repki nesto govori..Definitivno je Zabac bolji.

A Inter ne zavisi samo od Sneijdera,Inter je odigro veliki dio prosle sezone bez Sneijdera i bio dobar.Sneijder mozda i jest najvazniji kotacic u ekipi ali Inter ne zavisi samo od njega.Inter zavisi od citave ekipe koja je i donijela najveci uspjeh u historiji italijanskog fudbala...

Al kakogod Sneijder ne ide i dalje ce bit glavna poluga Intera uz ostale majstore 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jul 2011, 21:42

warden je napisao/la:Ma ja vjerujem da je silvio b prohako njegov account ,te da on pise ove postove umjesto Magica .
Nije mi niko hakovao account, vec samo iznosim svoje sopstveno misljenje. A tebi sto se to ne svidja - jbga sad.
Ne mrzim ja Inter (pa zato sve ovo govorim), vec jednostavno ne vidim cime to Inter moze da izdominira Serie A - nit imaju jaku odbranu, nit im je napad najjaci u ligi, nit je tu dominantna sredina, nit imaju trenera... Jednostavno, ima gladnijih, spremnijih i kvalitetnijih ekipa od Internazionale-a.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 12 jul 2011, 21:51

MaGiCa je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la: A po cemu Boga ti Inter zavisi od jednog igraca ? Kad je to Inter zavisio od jednog igraca poslije Ibre ?

Kod: Označi sve

Raspitaj se malo ako mi ne verujes, po cemu to Inter zavisi od Sneijdera?
Tim koji u svojim redovima ima redom : JC,Maicon (kakav god da je),Samuela,Lucia,Ranocchiu,Cambiassa,Zanettia,Sneijdera,Eto'oa i Pazzinia ne moze nikako zavisit od jednog od njih...

A sta je to Inter napravio u utakmicama gde nije bilo Sneijdera ili gde je on lose igrao - jedno veliko 0.
A ovo da je Smalling bolji od Ranocchie ? E to je vrh :lol:

Smallingu se nisu desavali epic failovi kao Zabi. A to je ono sto se racuna kod mladih stopera
. ;)
COde1: Nema se sta covjek raspitivati ,prati Inter i dovoljno mu je to sto vidi ,Sneijder jest medu kljucim igracima i nosiocima igre ,ali to ne zanci da ne moze bez njeg (u slucaju da ode ,doci ce pojacanje koje ce takoder da bude kljucno .
Code 2:Inter je pobjedivao u utakmicama i cak su igrali sjajno ,jer je Sneijder veliki dio Sezone bio ozljeđen ili nepotpuno oporavljem.
Code3 :Smalling je imao greski ,recimo velika greska ili protiv Schalke il Barce ,nije htio izbiti loptu u guzvi ,te je usljedila kazna ,gol ,i jos mnoge greske kojih se ja kroz maglu sjecam ,i skoro su doveli Phila JOnsa ja mislim il tako nesto a lik igra poziciju stopera , platili ga 15 -18 mil tak" nesto ,sto znsci da nemaju bas veliko povjerenje u njeg.
IO SONO INTERISTA

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 jul 2011, 21:53

Ajmo redom :
nit imaju jaku odbranu
Wtf ? Maicon,Jonathan,Samuel,Ranocchia,Lucio,Caldirola,Cordoba,Chivu,Nagatomo,Santon ? Ovo nije jaka odbrana ?
nit im je napad najjaci u ligi
Eto'o,Pazzini,Milito,Castaignos,Pandev ? Mozda i nije najjaci al je to i vise nego dovoljno.Imamo najboljeg napadaca u ligi (Eto'o) i najboljeg Italijanskog koji igra u Italiji (Pazzini) plus Milita koji je za uloge jokera fenomenalan.Pandev i Castaignos su back-up...
nit je tu dominantna sredina
Trenutna sredina je jako dobra,ali sa jednim ili dva igraca to ce bit predobro.No sredina u kojoj su Sneijder i Cambiasso je za pohvalit u svakom slucaju.
nit imaju trenera
E to imamo itekako.Usudio bih se reci da od top klubova uz Milan imamo i najboljeg u ligi.Sasvim sigurno boljeg od Conte i Mazzaria recimo...
ima gladnijih, spremnijih i kvalitetnijih ekipa od Internazionale-a
Gladnijih ? Vjerujem da pucas na Juve al jednostavno nemaju taj kvalitet. Spremnijih i kvalitetnijih ? E to definitivno,nema ali to je tvoje misljenje...

Nego najbolje je da sacekamo sezonu pa vidimo ko je upravu.Treba zapamtit stranu na kojoj smo ovo raspravljali da te mogu zezat u toku sezonu :mrgreen: 8-)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jul 2011, 21:55

Puma je napisao/la: poenta onoga sto sam napisao bila je da godine uopste nisu bitne, iskreno ja na terenu ne vidim da su Zanetti, Samuel, Cambi, Eto'o istroseni...mozda sam ja zaslijepljen ali ja to stvarno ne vidim, jer ljudi igraju i trce istim intenzitetom kao i prije par godina recimo. Nema Inter Nanija ni Rooneya ali ima Sneijdera, Eto'a, Chivua, Cambiassa ili JC, i ti si njih zaboravio.
Godine su jako vazne. To se ne treba zaboraviti nikada.
Drzim da si zaslepljen, ali dobro - otreznices se. Povrede svih tih igraca su ti, valjda, dokaz istrosenosti.
Poenta je da Inter nema krila, nema ni target man-a, nema ni dubinu. Sve prema napred se svodi na Sneijdera, Eto'a i Pazzinija. Jedan je na izlaznim vratima, drugi je vec u downhill fazi, treci je samo "zahvalan" igrac.

Mozda su Milito, Stankovic ili Motta dozivjeli zenit, Inter nije. Ali i to ce vrijeme pokazati.
Ceo tim je tada doziveo zenit. Ako to ne vidis, iznenadices se kad budes video rezultate, koje je vas gradski rival postizao nakon 2007e.
Zasto da ne. Ako misle za dobrobit tima, nek sjednu na klupu (primjer Del Piera ili Giggsa), mada Zanetti je endem, on ce igrati za Inter dok moze i dokad hoce, kao i recimo Maldini za Milan.
To tek treba da vidimo.
kojeg mladica bi ti preporucio, da je klasa a da nije skup ?
Ko kaze da klasa ne kosta? Retko se kad ubode kao AF sa Chicharitom.
Lamela, Funes Mori, Lukaku, Hazard...Ima ih, samo ih treba probrati.
Bar dosad, na golu je bio glavni Cesar, u odbrani Samuel, u vezi Sneijder, a u napadu Eto'o. Bez njih nismo mogli normalno funkcionisati, dakle ne zavisimo samo od Wesleya ali on ima ideju, mozak je, jer sta bi recimo Barca bez Xavija (da li je i on potrosen?) i Inieste ?
Ja se nadam da si upratio igre Intera bez Sneijdera ili Eto'a.
Bez Eto'a niste imali zavrsnicu, a bez Sneijdera niste igrali fudbal - vec nesto drugo.
Glede Xavija, pa ima on Iniestu i Messija - nije Barca Xavijev tim kako to ti predstavljas. ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jul 2011, 21:57

Ma kakv ba Inter ,veliki Juve predvođen velikim Alexom se vraća na stare staze slave i ima da pokori Italiju ove sezone ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jul 2011, 22:02

Interista di cuore je napisao/la: Wtf ? Maicon,Jonathan,Samuel,Ranocchia,Lucio,Caldirola,Cordoba,Chivu,Nagatomo,Santon ? Ovo nije jaka odbrana ?
Potroseni igraci, skloni povredama i nedovoljno kvalitetne zamene.
Eto'o,Pazzini,Milito,Castaignos,Pandev ? Mozda i nije najjaci al je to i vise nego dovoljno.Imamo najboljeg napadaca u ligi (Eto'o) i najboljeg Italijanskog koji igra u Italiji (Pazzini) plus Milita koji je za uloge jokera fenomenalan.Pandev i Castaignos su back-up...
Videcemo da li je dovoljno. A i to da li je Eto'o #1 u ligi.
Trenutna sredina je jako dobra,ali sa jednim ili dva igraca to ce bit predobro.No sredina u kojoj su Sneijder i Cambiasso je za pohvalit u svakom slucaju.
Sve sami trkaci i jedan kreativac.

E to imamo itekako.Usudio bih se reci da od top klubova uz Milan imamo i najboljeg u ligi.Sasvim sigurno boljeg od Conte i Mazzaria recimo...
Od Mazzarrija sigurno nije bolji, a usudio bih se reci i od jos nekih. Njegove postavke su smesne i kao takticar je izuzetno providan. Ne zaboravi ko ti je ovde prvi rekao da je Leonardo promasaj. ;)
Gladnijih ? Vjerujem da pucas na Juve al jednostavno nemaju taj kvalitet. Spremnijih i kvalitetnijih ? E to definitivno,nema ali to je tvoje misljenje...
Gladniji je Juve, spremniji je Napoli, kvalitetniji je Milan.
Nego najbolje je da sacekamo sezonu pa vidimo ko je upravu.Treba zapamtit stranu na kojoj smo ovo raspravljali da te mogu zezat u toku sezonu :mrgreen: 8-)
Slazem se. Nemoj samo da pobegnes, kad te budem zlostavljao ovde. :lol:
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 12 jul 2011, 22:03, ukupno mijenjano 2 puta.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 12 jul 2011, 22:02

MaGiCa je napisao/la:
warden je napisao/la:Ma ja vjerujem da je silvio b prohako njegov account ,te da on pise ove postove umjesto Magica .
Nije mi niko hakovao account, vec samo iznosim svoje sopstveno misljenje. A tebi sto se to ne svidja - jbga sad.
Ne mrzim ja Inter (pa zato sve ovo govorim), vec jednostavno ne vidim cime to Inter moze da izdominira Serie A -

nit imaju jaku odbranu
, nit im je napad najjaci u ligi,

nit je tu dominantna sredina
,

nit imaju trenera
... Jednostavno, ima gladnijih,

spremnijih i kvalitetnijih ekipa od Internazionale-a.
Sumnjivo mi je ovo pravo ,a moja tvrdnja sve vise ima smisla ,zipa raja sad ovo:
Code 1 :Inter nema jaku odbranu _:MAicon ,Zanneti ,Ranochia ,Samuel ,Lucio ,Cordoba ,Chivu ,Nagatomo ...
Code 2:nit je tu dominantna sredina _: cambi ,Sneijder ,MOttta ,Deki ,...
Code 3: nit imaju trenera _: Gasperini ,odlican trener ,sjajan takticar ,naravno tek treba da se dokaze po mnogima najbolji trener u Italiji i,a ja ne vidim boljeg..da nije Allegri mozda ?
Code 4:ima spremnijih ekipa i KVALITETNIJI od Intera ....da nije MIlan mozda ?
PS :Cijenim tvojer misljenje ,kao misljenje forumasa ,al kad bi svako iznosio samo misljnje bez ikakvih cinjenica nit bilo cega ,na sta bi ovaj forum licio (ne kazem da ti to radis ) ,a jel mi se svida ili ne ?,,to zavisi sta napises.
IO SONO INTERISTA

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 jul 2011, 22:04

Isto vrijedi i za tebe :mrgreen: :lol:

P.S. Agent Jonthana veli da je prosao medicinski pregleda te da je sad ostao jos samo potpis. :D

Jos jedan P.S. mrsko mi te vise citirat,vrtimo se u krug tako da je definitivno najbolje da se slozimo da se ne slazemo :lol:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 jul 2011, 22:08

legenda reala je napisao/la:Ma kakv ba Inter ,veliki Juve predvođen velikim Alexom se vraća na stare staze slave i ima da pokori Italiju ove sezone ;)
:lol: :lol: :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 jul 2011, 22:09

legenda reala je napisao/la:Ma kakv ba Inter ,veliki Juve predvođen velikim Alexom se vraća na stare staze slave i ima da pokori Italiju ove sezone ;)
ko je tebe zvao, mjenjaj taj potpis dok se nisam zaputio u Gorazde :D

@MaGiCa

Podcjenjujes ti Inter, a bgm precjenjujes i druge, haj sa Milanom smo tu, ali niko drugi nema kalitet vise u odnosu na Inter, ako vec pretendujes na Juve, kazes da su se bekovski osvjezili, kakvo je osvjezenje 27-godisnji Lichtsteiner ?

kao sto kolega rece, samo vi podcjenjujte ;) :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 jul 2011, 22:10

@MaGiCa

jos jedan P.S. :
Prvo sam bio za to da ostane, a sad mi se vise svidja opcija da dodje Gasperini

Malo si promijenio misljenje o Gasperiniu ? :mrgreen:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 12 jul 2011, 22:15

MaGiCa je napisao/la:
warden je napisao/la: Ma sta pricas ti meni o pravopisu ,ako nisi primjetio ovdje se pravo brzo kucalo "umisljeni " pa ako je bila kakva greska mislim da je razumljiva od strane normalnog covjeka ,jer svi ljude grijese a pogotovo oni u "naletu" ,a to obicno rade neznalice nogometa pa traze greske u koje-kavim gramatickm pravilima i sinko moj sto se tice moje gramtike i mog obrazovanja daleko je naprednije od tvoje/og jer ono sto sam ja prosao i sto su moje oci vidile od dosadni sindetski recenica do Slovenske antiteze ,s toga FUCK OFFFFFFFF .
A sad back to nogomet : Sneijder ostaje ,znaci nema nikakve potrebe da se vracamo u 90 -e .Idemo :arrow: na poluge, neka su matore poluge tipa ,one nisu zakazivale i nece abd ,a o kakvim mi starim polugama pricamo kad su glavni nosioci igre Eto" Sneijder ... u najboljim godinama, ja ne vidim problem ni ovdje ,A to sto ti mislis da je INter u down fazi, te da su Napoli ,Roma i Juve konkurenti to je tvoj problem ,a ocito da ih imas puno .
PS :Ja se izvinjavam svim normalnim forumasima ,koji zbog moje brzine i brzopletosti ne budu u mogucnosti procitati neke rijeci koje budu izvan gramatickih okvira ,hebiga ko zuri taj grijesi .
Ajde, smanji malo dozivljaj. Skrenuo sam ti paznju na pravopis, a ne na obrazovanje.
I pored toga, ti nastavljas po starom. Niko te ne tera da kucas brzo. A kad bi svako pisao kao ti, ovo ne be bio forum, vec vezba za desifrovanje.
Takodje, trula ti je fora da delis forumase na normalne i na one druge. Jako nisko.
A glede obrazovanja, tesko da mozes da se meris sa mojim, jer si bolji samo ako si doktor nauka. ;)

A glede sledece sezone: Videcemo. Mene krah Intera nece iznenaditi, kao sto me nije iznenadio ni Juventus ove sezone, kada sam na zimu rekao da je Napoli jaci tim od Juventusa. Tada su me neki popljuvali, ali ih sada nesto ne vidim ovde. 8-)
Nemam ja sta smanjit dozivljaj ,ulazis na forum ko u birtiju ,PRIPAZI SVOJ RUKOPIS (ne ovim rijecima) ,usput sam spomenuo obrazovanje jer se veze i za pravopis ,sto vise obrazovanja vise(bolji ) pravopisa ,a to sta sam ja po obrazovnju nije bitno , mogu napisat sta hocu ionako me 4_5 osoba sa foruma zna iz zivot,a koje su ionako slabo aktivne ,inace sam Astronom ako te bas zanima ;) .Naravno da me niko ne tjera da kucam brzo ,ali teska vremena :arrow: traze teske odluke , ja bi rek"o brza(tijesna ) vremena traze brze odluke (postove ,pa je to razlog nečitkosti).Sta ce biti u buducnosti ja neznam nit sam gatara nit bacam kasike ,popljuvavanja po tebi u vezi Napoli ,znas da ja nisam i da nikad ne umanjujem sanse neke ekpe kao ni Napolia i sličnih (niti si me optuzio ).
PS : Da nije bila kakva greska u mom prethodnom postu ? ako sam sta pogrijesio to je bilo glede 2 ili 3 zareza .
IO SONO INTERISTA

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 jul 2011, 22:18

hahah...vidi legende :lol:

Mozda nam doneses srecu, obzirom da si presao na nasu stranu :mrgreen:

Da se osvrnem malo na ovu diskusiju. Pokusat cu objektivan biti...

Gledam Inter mozda vise nego i neki navijaci Intera, mislim, gledam ja sve, ali buraz mi je smetljar :lol: pa eto, skoro detaljno pratim :roll: :lol: ...

Jos prosla sezona je pokazala da je Inter istrosena ekipa.Istina, bilo je povreda i nekih stvari koje nisu isle na ruku, ali...

Sjetimo se da je Inter vrlo lose krenuo u prvenstvo, mnogo je zaostajao i tek dolaskom Leonarda uhvatio dobru rezultatsku seriju, sto je rezultiralo i dobrim plasmanom.Ali, nije to bila ta igra...cesto sretno i spretno su pobjeđivali.Isticao sam to, sjecate se...samo zahvaljujuvci Etou, Inter je pravio neke dobre rezultate..

Inter je dosta stara i potrosena ekipa, realno. Pocevsi od odbrane, gdje poimenicno imaju kvalitet i to nije sporno, ali svi ti igraci su dozivjeli svoj zenit i tesko da imaju vise motiva u svakom smislu te rijeci.

Vezni red...ma tu nema kreativca izuzev Sneijdera, koji je cesto povrijedjen(mozda je i to razlog sto ga zele prodati). Ostali su svi destrukivci i isti tip igraca i nema sanse da Cambiasso,Motta i Stankovic mogu igrati na tome nivou i drzati igru Intera.Nemate kreacije uopce..Snejider je cesto povrijedjen i sta onda..

Najbolji primjer je Schalke :roll: Pojeli su vas...sa ovom sredinom..Inter nista ne moze protiv boljih i trkacki jacih ekipa...cak ih je i raspali Juve izdominiro na sredini...Novih i kvalitetnih igraca tu nema.Banega i slicni igraci su nikakvo rjesenje...takvi igraci nisu prevaga, a kvalitenih zamjena nemate...

Napad...Etoo...covjek oko koga se sve vrti i velikih problema ce imati Inter, ukoliko ne bude na nivou. Pazzini zna zabiti, ali Inter ni tu nema dovoljno dobre igrace u rotaciji..Milito i Pandev su gotovi, a ne spominju se nova imena.
Po svoj prilici, Inter nece dovoditi neke kvalitetne igrace.Vecinom kao i prosle godine, neke mladje, ali bez pravog kvalitativnog iskoraka...a to na vasu zalost ne moze pomoci ovoj ekipi.Vidjeli ste prosle godine...nema bez pravih igraca nista.

@pumo

Lichsteiner je medju 2-3 beka u Italiji i ako nista, bice konstantniji i pouzdaniji u odbrani, sto je dovoljan napredak za Juve. A pokazace on koliko moze u stvari...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jul 2011, 22:22

@Puma

Pa spram Motte je Lichtsteiner 1 Maicon licno. Ako to nije "osvezenje", onda nista. :roll:

@Idc

Podseti me gde sam to ja napisao i u kom kontextu :?:

@warden

Videcemo se tokom iduce sezone. Vec sam odabrao forumase, cijom cu se mukom sladiti. :twisted:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 jul 2011, 22:25

Cuj mukom ce se sladit :mrgreen: Cut cemo se iduce sezone 8-)

A ono : tema Napoli,stranica 44,a u pitanju je ono kad je Walter trebao ici,a Gasperson bio prvi kandidat da ga zamijeni,a takodje vidi i moj komentar za Gasperinia da ne mislis da ga hvalim samo zato sto je u Interu :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.