I vidim tamo na stranici simpaticno izmijenjeno istok-zapad, povodom cega ne znam, valjda se orijentiraju po stranama svijeta, al ja cu po svome
Prvo jedna lijepa slicica s pruge

I redom.
Istocna tribina

Kavez za goste koji se nalazi na istoku

WC-i kod kaveza

Zapad

Pomocni teren i klupska zgrada

Ovaj zapad ima 890 stolica ili je barem imao toliko. Balavci koji pohadjaju srednju skolu koja se nalazi u blizini stadiona svoje slobodno vrijeme provode na stadionu na koji se moze uci na onaj ulaz koji je prikazan na predzadnjoj slici, ulaz koji je onako malo u mraku i nema ogradu kao ovaj prvi. Tribina ima i ulaz na sredini, ali se on odavno ne koristi. Da nastavim, ta djeca divljaju po stadionu, a ja se nadam da ce se tome stat u kraj. Znao sam i ja gore zavrsiti, ali sam uvijek pokusavao biti tih i ne unistavati nista.
Ispod te zapadne tribine postoje svlacionice za domace, goste, suce, delegate, doktore, prostor za teretanu i jos neki za koji ne znam za sta je namijenjen. Nekad rekose restoran, ali to nije moguce izvesti. Sve u svemu, tribina je ispod pravo sredjena, ali se ne koristi radi lakseg odrzavanja. Koriste se svlacionice koje se nalaze u klupskoj zgradi koja se nalazi na zadnjoj slici. U toj zgradi posoji restoran, 2 svlacionice, svlacionica za suce, prostorije uprave, sobe za spavanje i ne znam ni sam sta vise ne.
Istocna tribina je u dosta dobrom stanju. Beton i dalje drzi, ne runi se, sve je super. Samo je potrebno malo sminke, da se ona ograda ofarba i da se iza tribine trava sredi. Onaj ulaz na gostujuci kavez i ne izgleda toliko strasno koliko na slici izgleda, treba tri minute da se ocisti, al kako nam gosti ne dolaze nema potrebe da cistimo
Sve u svemu, uzmemo li u obzir da se tu 3 godine nije igrao seniorski nogomet i da se o stadionu nije bas najbolje brinulo, mogu reci da je stadion u dobrom stanju i misljenja sam da ne trebaju neke pare da se to malo srikta i uljepsa. Kada bi opcina htjela platiti da se ispod istoka izlije beton, a okolo malo asfalta bilo bi odlicno i ubuduce bi se sprijecile ovakve situacije, ali mislim da je to ipak prevelika investicija za stadion koji sluzi cetveroligasu.