Nikad ne vjeruj Avazu ama baš nikadAskoSN je napisao/la:Evo Sušić ipak "leti" iz repke..
http://www.****/sport/sp-brazil-2014 ... i-selektor" onclick="window.open(this.href);return false;
25.06.2014. BIH - IRAN
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 25.06.2014. BIH - IRAN
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- donniedarko
- Kontakt:
Valjda je sky sport objavio da Susic vise nece biti selektor, sad ne znam jesu li se pozvali na AvazAskoSN je napisao/la:Evo Sušić ipak "leti" iz repke..
http://www.****/sport/sp-brazil-2014 ... i-selektor" onclick="window.open(this.href);return false;

ovog gore što provocira na svim temama vezanim za BH repku niko ne sankcioniše,a kad se priča o Ramazanu jedva čekaju da udare ban.....fujjj hebem te državo u usta
A.F.C. Bournemouth!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
cuj letiAskoSN je napisao/la:Evo Sušić ipak "leti" iz repke..

lijepo pise istice ugovor koji se nece dalje produziti.
Sušiću ugovor sa Nogometnim savezom BiH traje do kraja Svjetskog prvenstva...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ma sve je to isto, samo nek ide 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
demokratsko je pravo da svatko ima svoje misljenje. sportski pozdrav, razgovarajmo o nogometurambo16 je napisao/la:ovog gore što provocira na svim temama vezanim za BH repku niko ne sankcioniše,a kad se priča o Ramazanu jedva čekaju da udare ban.....fujjj hebem te državo u usta
Srce k'o Afrika!
Jednom nevaljaš, hiljadu puta valjaš, ko da nisi nikad 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti...Head je napisao/la:
I to pretpostavljam da se radi o ovim iskusnijim i sa velikim brojem nastupa. A jesmo bagra u pm. Odmah otjerati i nikad vise ne pozvati.
Pa nece produziti na to sam mislio,ne trazi dlaku u jajetudr.van nostrand je napisao/la:cuj letiAskoSN je napisao/la:Evo Sušić ipak "leti" iz repke..
http://www.****/sport/sp-brazil-2014 ... i-selektor" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
lijepo pise istice ugovor koji se nece dalje produziti.
Sušiću ugovor sa Nogometnim savezom BiH traje do kraja Svjetskog prvenstva...

Ako je to istina, Safet treba javno reći koji su to igrači u pitanju. Treba ih "lijepo" dočekati u BiH i nikad više pozvati. Pa to je sramota neizmjernih razmjera, koja bi to samo bruka bila.
Ruku na srce, mislim da tu nema istine, ali vrijeme će sve pokazati.
Ruku na srce, mislim da tu nema istine, ali vrijeme će sve pokazati.
halo niger, znam da ne trebam da te j... ni iz glave i znam da ces reci da sam nekulturan, ali koji kur.ac ti hoces ovdje,nije nam dovoljno nase muke pa neka nam i tebe da nas i ti malo je.bes idi bolan u tri lepe pi.zde materine i sta imas ti razgovarat o fudbalu i bilo cemu, ti si jedan obicni smrdljivi, podmukli provokator, koji ne zna sta ce sa svojim ionako bijednim zivotom, i da ne duljim moglo bi se pisati na desetine stranica, kratko i jasno MARŠ u pi.čku materinu, nas su takvi ko ti tusili od 91 **** ti klicu, et iznervira se....
Head je napisao/la:
Ako je to istina, samo ime i prezime svakog od njih i zatvoriti vrata reprezentacije za sva vremena. Bez obzira o kojim igračima je riječ. Ne igraju za Safeta, nego zbog zemlje i navijača. Ko god odbije sutra izaći na teren zbog svojih ličnih sujeta, nije zaslužio da ikada više nosi dres sa državnim grbom.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
+1revan je napisao/la:Head je napisao/la:
Ako je to istina, samo ime i prezime svakog od njih i zatvoriti vrata reprezentacije za sva vremena. Bez obzira o kojim igračima je riječ. Ne igraju za Safeta, nego zbog zemlje i navijača. Ko god odbije sutra izaći na teren zbog svojih ličnih sujeta, nije zaslužio da ikada više nosi dres sa državnim grbom.
nemoj da se nerviras, bit ce jos svjetskih prvenstava. U ovom trenutko kvalitetnija momcad ide dalje. Popij jednu ljutu, ponjet cu ti ja loze iz jednog sela iznad Lagosa odakle su moji.lugi88 je napisao/la:halo niger, znam da ne trebam da te j... ni iz glave i znam da ces reci da sam nekulturan, ali koji kur.ac ti hoces ovdje,nije nam dovoljno nase muke pa neka nam i tebe da nas i ti malo je.bes idi bolan u tri lepe pi.zde materine i sta imas ti razgovarat o fudbalu i bilo cemu, ti si jedan obicni smrdljivi, podmukli provokator, koji ne zna sta ce sa svojim ionako bijednim zivotom, i da ne duljim moglo bi se pisati na desetine stranica, kratko i jasno MARŠ u pi.čku materinu, nas su takvi ko ti tusili od 91 **** ti klicu, et iznervira se....

Srce k'o Afrika!
- anonymousHD
- Kontakt:
Sramota velika!
Ko da svaki dan igraju na SP, ko da su velika repke, a pi.čke jedne!
Cela Bosna je živila za ovo SP, toliko smo se radovali, a oni ne žele da igraju, aaaa!
MRŠ!
Ko da svaki dan igraju na SP, ko da su velika repke, a pi.čke jedne!
Cela Bosna je živila za ovo SP, toliko smo se radovali, a oni ne žele da igraju, aaaa!
MRŠ!
Prije ce biti da je govedo odlucilo da napravi oprostajnu vrsku, tinkiju i ostalim talentima.
Naravno da ce, kad se vrati u Sarajevo, svu krivicu prebaciti na igrace, i optuziti ih da su ga minirali
Ne bi mu to bilo prvi put, kad god je kiksao, odmah je na presicama pravio scene lupajuci po stolu, optuzujuci igrace i skretajuci temu sa svog neznanja
Naravno da ce, kad se vrati u Sarajevo, svu krivicu prebaciti na igrace, i optuziti ih da su ga minirali

Ne bi mu to bilo prvi put, kad god je kiksao, odmah je na presicama pravio scene lupajuci po stolu, optuzujuci igrace i skretajuci temu sa svog neznanja

iranska reprezentacija je uvijek zahtjevala veliku dozu respekta. Neće mi biti krivo da natrpaju BiH i prođu dalje, pokazali su izvrsnu igru protiv Argentine.
Srce k'o Afrika!
A ljudi dragi pa ako u ovoj izjavi ima imalo istine, ne trebas biti pametnjakovic da skontas o kojim se igracima radi..
Eto ova mladja garda Bico, Vranjes, Izo, Besa etc. nece da igraju..
Molim vas..
Eto ova mladja garda Bico, Vranjes, Izo, Besa etc. nece da igraju..
Molim vas..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Principatus
- Kontakt:
Sta hocete od igraca? Oni rade samo ono sto je upravo prijeko potrebno. Rezultat iz ove utakmice nam neznaci nista, ali staviti do znanja da ne zele vise ovog selektora je itekako bitno za buducnost reprezentacije. Kamo srece da smo ga ranije otjerali.
@Peppa Pig
Dosadan si brate, hajde da si bar pravi neki dobar troll, smjesan ili bar da znas provocirati, ali ti utusi dosadom. Gore si tele od Safeta, da ti nije sta u rodu?
@Peppa Pig
Dosadan si brate, hajde da si bar pravi neki dobar troll, smjesan ili bar da znas provocirati, ali ti utusi dosadom. Gore si tele od Safeta, da ti nije sta u rodu?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.