Što li se vi uopće njima opterećujete? Boli me nešto za entitet. Igra BiH večeras. Trulež u ovoj zemlji treba zaboraviti barem dok traje SP. Ima vremena, budu nas trovali preostalih 11 mjeseci.Otelo je napisao/la:Cujem da je jutros stigla posiljka iz Kine za RS sa 200 000 zastava Nigerije![]()
21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
10 i pol, igramo na SP u rukometu tako darevan je napisao/la:Što li se vi uopće njima opterećujete? Boli me nešto za entitet. Igra BiH večeras. Trulež u ovoj zemlji treba zaboraviti barem dok traje SP. Ima vremena, budu nas trovali preostalih 11 mjeseci.Otelo je napisao/la:Cujem da je jutros stigla posiljka iz Kine za RS sa 200 000 zastava Nigerije![]()

Imam osjecaj da bi nocas citava repka mogla eksplodirati ali se bojim da se onda ne opuste previse protiv Irana ako nocas razvale Nigeriju.
Et toliko sam nervozan da nema teorije da zavrsim post i misljenje do kraja.
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 21 jun 2014, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 25 jun 2014, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
knabs je napisao/la:jedva tipkam kakva me nervoza fata....
Nocas sanjao da igramo protiv irana i da gubimo 4 - 0, pa prodali utakmicu pa ja u mukama..
Nadam se da ce momci biti na nivou nocas
Znam kako ti je, u Nedelju poslije rukometa ušao sam na komp da napišem poruku jaranima da krećem i da idemo gledat utakmicu, jedva sam potrefio ona slova kad sam pis'o kasnije sam se malo smirio

Večeras samo treba zapet, dati sve od sebe i pružiti maksimum kao protiv Argentine.
Opuštanja ne smije biti, par procenata manje uloženih na terenu i pomisao da ćemo lako bilo kojeg trenutka i sve je onda gotovo.
Nadam se i očekujem ozbiljnost i zalaganje naših igrača i pobjeda neće doći u pitanje. Nigerija će moguće pružiti i bolju predstavu nego protiv Irana, ali zato naša odlična partija neće ostaviti dileme o pobjedniku.
Lijepo je vidjeti svu euforiju koja vlada u našoj državi i poztivizma ne smije manjkat. Ne trebamo se zamarati ni onima koji večeras nisu uz Zmajeve, a žive tu u našoj državi. Samo se pozitivno treba skoncentrisat na našu reprezentaciju.
Neka maštanja o polufinalu, finalu, a da nismo ni grupnu fazu preskočili su suluda. Ako igrači budu u takvoj (pogrešnoj) euforiji, kao neki , koji stvar gledaju malo previše euforično, onda ne bi valjalo.
U suprotnom očekujem, samo najbolje. Moraju znati naši igrači da su mnogo toga napravili plasmanom (i više nego što su svjesni), ali moraju i znati da večeras treba i 200 % dati. I odmah je poslije sve lakše.
Bitno je da Sušić večeras koliko je god moguće skine pritisak i teret s leđa igrača. Nije lako isključit neke negativne misli u glavi, ali igrači moraju maksimalno opušteni, a u isto vrijeme skoncentrisani ući u susret. To je lakše reći, nego učiniti, ali nadajmo se da će u glavama biti slobodni. Tako onda mogu pružiti ono sve što znaju na igračkom planu i onda nema problema.
Opuštanja ne smije biti, par procenata manje uloženih na terenu i pomisao da ćemo lako bilo kojeg trenutka i sve je onda gotovo.
Nadam se i očekujem ozbiljnost i zalaganje naših igrača i pobjeda neće doći u pitanje. Nigerija će moguće pružiti i bolju predstavu nego protiv Irana, ali zato naša odlična partija neće ostaviti dileme o pobjedniku.
Lijepo je vidjeti svu euforiju koja vlada u našoj državi i poztivizma ne smije manjkat. Ne trebamo se zamarati ni onima koji večeras nisu uz Zmajeve, a žive tu u našoj državi. Samo se pozitivno treba skoncentrisat na našu reprezentaciju.
Neka maštanja o polufinalu, finalu, a da nismo ni grupnu fazu preskočili su suluda. Ako igrači budu u takvoj (pogrešnoj) euforiji, kao neki , koji stvar gledaju malo previše euforično, onda ne bi valjalo.
U suprotnom očekujem, samo najbolje. Moraju znati naši igrači da su mnogo toga napravili plasmanom (i više nego što su svjesni), ali moraju i znati da večeras treba i 200 % dati. I odmah je poslije sve lakše.
Bitno je da Sušić večeras koliko je god moguće skine pritisak i teret s leđa igrača. Nije lako isključit neke negativne misli u glavi, ali igrači moraju maksimalno opušteni, a u isto vrijeme skoncentrisani ući u susret. To je lakše reći, nego učiniti, ali nadajmo se da će u glavama biti slobodni. Tako onda mogu pružiti ono sve što znaju na igračkom planu i onda nema problema.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Hahaha isto kod mene samo moja navalila o novoj odjeci hahahahahzmaj348 je napisao/la:uf kad bi mogao kako prespavati do tekme al morgen dlanovi se znoje,žena mi priča neke gluposti o novom namještaju al nije svjesna ako nastavi da joj ne gine šetnja s djecom do parka.Nikad nisam bio ovako nervozan dao će više početi pa nek bude šta hoće

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mogući sastav Nigerije: Enyeama, Ambrose, Oshaniwa, Omeruo, Yobo; Onazi, Mikel, Odemwingie; Musa, Emenike, Babatunde.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Koje im to formacija dođe ?Unofficialpage je napisao/la:Mogući sastav Nigerije: Enyeama, Ambrose, Oshaniwa, Omeruo, Yobo; Onazi, Mikel, Odemwingie; Musa, Emenike, Babatunde.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
4-3-3h1a2s3o je napisao/la:Koje im to formacija dođe ?Unofficialpage je napisao/la:Mogući sastav Nigerije: Enyeama, Ambrose, Oshaniwa, Omeruo, Yobo; Onazi, Mikel, Odemwingie; Musa, Emenike, Babatunde.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Babatunde? šta on igra? prvi put čujem za njeg' 

Tesko da ce oni bez Mosesa.On im je sto se tice napada najbolji igrac.
evo žedrupravnik1981 je napisao/la:Ima li iko link nasih zmajeva u odbojci...NAPRIJED BIH

http://www.klix.ba/sport/pratite-uzivo- ... /140621093
I ja sam strasno nervozan,a ima jos 6 sati do utakmice
Samo pobjeda dolazi u obzir,sve ostalo je razocarenje!!!
Nigerija ce igrati napadacki i srljati jer ne znaju drugacije,a mi trebamo sto vise drzati loptu u svom posjedu i smirenom igrom ih dobiti.Ocekujem da Misketovi pasovi dodju do izrazaja veceras

Samo pobjeda dolazi u obzir,sve ostalo je razocarenje!!!
Nigerija ce igrati napadacki i srljati jer ne znaju drugacije,a mi trebamo sto vise drzati loptu u svom posjedu i smirenom igrom ih dobiti.Ocekujem da Misketovi pasovi dodju do izrazaja veceras

Unofficialpage je napisao/la:4-3-3h1a2s3o je napisao/la:Koje im to formacija dođe ?Unofficialpage je napisao/la:Mogući sastav Nigerije: Enyeama, Ambrose, Oshaniwa, Omeruo, Yobo; Onazi, Mikel, Odemwingie; Musa, Emenike, Babatunde.
Hahah, ludi su ako u takvoj formaciji izađu.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Evo na Face snimak protiv Slovacke, jos malo pa smo izjednacili 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sta imaju cekat, Argentinu kao zadnju sansuh1a2s3o je napisao/la:
Hahah, ludi su ako u takvoj formaciji izađu.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Igrace oprezno i cekati nase greske, oni ne znaju voditi igru sto se vidilo i protiv Irana, imali su loptu ali nisu znali sta ce sa njom. Neki individualni pokusaji ali sve nesto tanko, bez ideje. Ovo bi mi stvarno trebali dobiti, samo bez straha i bez treme i bice dobro.
-
- Kontakt:
IZEETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kakvo je stanje sa Salihovicem ?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
kako cemo ih nabiti nisu ni svjesni aaaaaaaaaaaaaa

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.