FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Istina po pitanju Milana je sljedeca:
Stepanov je dirnuo u osinjak u koji niko nije smio/htio da dira i postavio je neka logicna,ali ipak kod nas tabu pitanja, i onda je onako ljut i frustriran reagovao kako mozda nije trebao i ovi to jedva docekali.
OVO JE PRAVA ISTINA!
Stepanov je dirnuo u osinjak u koji niko nije smio/htio da dira i postavio je neka logicna,ali ipak kod nas tabu pitanja, i onda je onako ljut i frustriran reagovao kako mozda nije trebao i ovi to jedva docekali.
OVO JE PRAVA ISTINA!
i ja sam tako čuo... umješao se u politiku klana, jbg on je opozicija tu..zagorski je napisao/la:Istina po pitanju Milana je sljedeca:
OVO JE PRAVA ISTINA!

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Izroniće BSV, za one što ga vole

Kod: Označi sve
Navijači fudbalskog kluba Sarajevo - Horde zla - danas su napravili potez koji treba da slijede svi navijači u Bosni i Hercegovini, ali i šire. Navijači aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine posjetili su Zavod za vaspitanje muške djece i omladine u Sarajevu i uručili donaciju.
Navijači Bordo tima svjesni su da je zima najteži period godine i da je svoj djeci potrebna odgovarajuća odjeća i obuća. Tako su Horde zla danas Zavodu donirale odjeću za zimsku sezonu.
Najavili su navijači Sarajeva da se akcija nastavlja i da će naredne sedmce donaciju uručiti i u Dom za djecu bez roditeljskog staranja na Bjelavama. Potez vrijedan svake hvale i potvrda da su navijači uvijek u prvim redovima kada je potrebna pomoć njihovim sugrađanima. Tako je bilo i za vrijeme poplava, ali i kada se branila Bosna i Hercegovina.

- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Izroniće BSV, za one što ga vole

Kod: Označi sve
Navijači fudbalskog kluba Sarajevo - Horde zla - danas su napravili potez koji treba da slijede svi navijači u Bosni i Hercegovini, ali i šire. Navijači aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine posjetili su Zavod za vaspitanje muške djece i omladine u Sarajevu i uručili donaciju.
Navijači Bordo tima svjesni su da je zima najteži period godine i da je svoj djeci potrebna odgovarajuća odjeća i obuća. Tako su Horde zla danas Zavodu donirale odjeću za zimsku sezonu.
Najavili su navijači Sarajeva da se akcija nastavlja i da će naredne sedmce donaciju uručiti i u Dom za djecu bez roditeljskog staranja na Bjelavama. Potez vrijedan svake hvale i potvrda da su navijači uvijek u prvim redovima kada je potrebna pomoć njihovim sugrađanima. Tako je bilo i za vrijeme poplava, ali i kada se branila Bosna i Hercegovina.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidio sam i ja ovo..svaka cast,pozdravljam ovaj potez
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko zna bubasvabski neka prevede......
Leverkusen vor Verpflichtung von Radovac
Nach Informationen aus Bosnien-Herzegowina steht Bayer Leverkusen vor einer Verpflichtung des bosnischen U21-Nationalspielers Samir Radovac (19) vom FK Sarajevo.
Samir Radovac
Von Sarajevo nach Leverkusen: Der Mittelfeldspieler Samir Radovac.
© imago Zoomansicht
Radovac gilt als eines der größten Talente des Landes, hat trotz seiner Jugend einen Stammplatz in Sarajevo, dem aktuellen bosnischen Meister.
Er kann sowohl als Sechser als auch etwas offensiver eingesetzt werden. Die Ablöse für den Spieler liegt bei rund einer Million Euro.
Jonas Boldt, Manager von Bayer Leverkusen, wollte sich zu dieser Personalie nicht näher äußern. Aus Sarajevo verlautete, Spieler und Klub seien sich einig über einen Wechsel, ob und wann - im Januar oder erst im Sommer 2016 - dieser Deal stattfindet, entscheidet letztlich aber Vincent Tan, der schwerreiche malayische Besitzer des FK Sarajevo.
Radovac passt ins Raster, was die Personalpolitik des Bundesligisten betrifft. Junge Profis wie der Ukrainer Vladlen Yurchenko, der Koreaner Ryu oder der Finne Joel Pohjanpalo werden geholt, ihre Perspektive entweder im Verein ausgelotet oder bei einer Leihstation.
Martin Gruener/Dino Stambolic
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozda uzmu njega u paketu sa Graovcem...ali sumnjam
-
- Kontakt:
uprava je suspendovala stepanova , a ja vise vjerujem upravi nego stepanovu
Ovo je vrlo genericka izjava koja djeluje blago receno cudno. Mozes li pojasniti svoj stav ?bordobijeli je napisao/la:uprava je suspendovala stepanova , a ja vise vjerujem upravi nego stepanovu
pa jer su ljudi zasluzili , skoro svaki potez za naklon do poda..
-
- Kontakt:
vrlo jasno ako su hurtic,jesic,selimovic,kusturica donijeli odluku da suspenduju Stepanova ja to podrzavam ,ne znam sta se desilo tako da vise vjerujem nasoj upravi nego da zalim stepanova . odigrao 7 utakmica za FKS i sad kao trebam kritikovati upravu sto ga je suspendovalakengur je napisao/la:Ovo je vrlo genericka izjava koja djeluje blago receno cudno. Mozes li pojasniti svoj stav ?bordobijeli je napisao/la:uprava je suspendovala stepanova , a ja vise vjerujem upravi nego stepanovu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad nesto gledam..imamo potpisane ugovore sa 8 akademaca i cak petorica su napadaci
dok u veznom imamo samo jednog sa 2 defanzivna
predvidjam da cemo se rijesiti Velkoskog i ubaciti jednog akademca a u pauzi cemo dovesti lijevog beka i mozda jednog veznog?

@Zastone, ti izgleda mjesas poslovni sa sportskim dijelom vodjenja kluba. Ako je sve tako savrseno otkud ova talasanja u zadnjih par mjeseci ?
@bordobijeli, tvoj stav slijepog vjerovanja djeluje ko idolpoklonstvo Blekica. Sjeti se da se nismo bas proslavili time. Ako ne znas sta se dogodilo (kao ni ja) onda pricekaj da cujes cinjenice prije nego pocnes podrzavati ikoga. Ja se nadam da ce ova uprava ostati jos dugo da vodi poslovni dio kluba, ali se nadam da ce izvuci neke pouke iz zadnjih 18 mjeseci u sportskom segmentu a pogotovo kako se radi sa "problematicnim" zaposlenicima (igracima).
Cinjenica je da osnovni izvor problema je jos u timu.
@bordobijeli, tvoj stav slijepog vjerovanja djeluje ko idolpoklonstvo Blekica. Sjeti se da se nismo bas proslavili time. Ako ne znas sta se dogodilo (kao ni ja) onda pricekaj da cujes cinjenice prije nego pocnes podrzavati ikoga. Ja se nadam da ce ova uprava ostati jos dugo da vodi poslovni dio kluba, ali se nadam da ce izvuci neke pouke iz zadnjih 18 mjeseci u sportskom segmentu a pogotovo kako se radi sa "problematicnim" zaposlenicima (igracima).
Cinjenica je da osnovni izvor problema je jos u timu.
-
- Kontakt:
ja ne znam sta se desilo s Stepanovom kao ni vi ovdje ,sve su neka nagadjanja zato kazem da sam stao na stranu uprave ,vidim vecina ovdje misli drugacije da je uprava pogrijesila . moje vjerovanje upravi nije slijepo i bez razloga ,ljudi su puno uradili za FKS u posljednje dvije godine vratili smo dug 2 milona ,osvojli prvenstvo i kup ,akademija ubrzo pocinje s radom itd . da ima promasaja ima ali kad stavim na vagu stepanova i upravu uopšte nemam dilemu kome da vjerujem

To nije uradila uprava, to je uradio Tan.Uprava je samo nasla Tana i za to im trebamo biti zahvalni, ali poslije toga ne znam da su napravili ijedan dobar potez.bordobijeli je napisao/la:ja ne znam sta se desilo s Stepanovom kao ni vi ovdje ,sve su neka nagadjanja zato kazem da sam stao na stranu uprave ,vidim vecina ovdje misli drugacije da je uprava pogrijesila . moje vjerovanje upravi nije slijepo i bez razloga ,ljudi su puno uradili za FKS u posljednje dvije godine vratili smo dug 2 milona ,osvojli prvenstvo i kup ,akademija ubrzo pocinje s radom itd . da ima promasaja ima ali kad stavim na vagu stepanova i upravu uopšte nemam dilemu kome da vjerujem![]()
-
- Kontakt:
de ti nadji nekog da ulozi par miliona ,cuj samo naslaZeroStyle je napisao/la:To nije uradila uprava, to je uradio Tan.Uprava je samo nasla Tana i za to im trebamo biti zahvalni, ali poslije toga ne znam da su napravili ijedan dobar potez.bordobijeli je napisao/la:ja ne znam sta se desilo s Stepanovom kao ni vi ovdje ,sve su neka nagadjanja zato kazem da sam stao na stranu uprave ,vidim vecina ovdje misli drugacije da je uprava pogrijesila . moje vjerovanje upravi nije slijepo i bez razloga ,ljudi su puno uradili za FKS u posljednje dvije godine vratili smo dug 2 milona ,osvojli prvenstvo i kup ,akademija ubrzo pocinje s radom itd . da ima promasaja ima ali kad stavim na vagu stepanova i upravu uopšte nemam dilemu kome da vjerujem![]()

Ma sta ce on progovoriti, isto kao da sad ima nesto skriveno pa ce se srusiti ko kula od karata, ne budite djeca.HeraklitMracni je napisao/la:Zasto nije klub vec raskinuo ugovor ?? Zato jer bi stepanov progovorio tacno sta je bilo ... ovako ga jos drze da suti a kad dodju rezultati onda ce ga otjerati a on moze pricati koliko hoce tad navijaci nece primijetit... ovako je jos osjetljivo ..
Ti mislis da je lahko raskinuti ugovor tek tako...Stepanov je potpisao na 2 godine pa ti skontaj koliko bi mu para morali isplatiti.
Stepanov je htio da raskine ugovor cim je bio belaj sa Hurticem ali Klub mu nije htio raskid jer su kontali da ce se rijesiti situacija.
A sad kad ga je Jesic otpisao Klub hoce da raskine ugovor ali Stepanov se sad zakapricirao i nece on da raskine na svoju stetu.
Iskren da budem ne bih ni ja raskinuo da imam platu ko Stepanov, 9 milja eura a samo lagano trenira sa Ostrakovicem.
Nemojte biti smijesni, Uprava grijesi a samo je ispravan Stepanov.
Formirate misljenja na osnovu nekih poluinformacija i vi bi da odredjujete koliko ce ko koga kaznit.
Haj vi sto ste slijepo na strani Stepanova odgovorite meni jel uredu da Stepanov u opremi Sarajeva ide u Coloseum da kocka?
Evo za tebe pitanje kinosvra?
Yebe mi se za Stepanova, to pod jedan.. Dobar je fudbaler, ni prvi ni posljednji sto ce biti suspendovan
Sam kazes da su kasnili neki igraci na treninge? Zbog cega oni nisu kaznjeni?
I ako znas da napises ko je to kasnio?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Yebe mi se za Stepanova, to pod jedan.. Dobar je fudbaler, ni prvi ni posljednji sto ce biti suspendovan
Sam kazes da su kasnili neki igraci na treninge? Zbog cega oni nisu kaznjeni?
I ako znas da napises ko je to kasnio?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Momak je rekao sve što je imao, a mislim da smo svi i razumjeli o čemu govori ovde. Na ovakav način izgubiti ovakvu klasu od igrača zbog određene brojke klošara u svlačionici - tuga.– Nije sad pravi momenat da pričamo o ovoj temi. Profesionalac sam i poštujem klupska pravila. I ja sam imao informaciju da ću se vratiti u ekipu, ali to se nije desilo. Do sada sam samo pričao sa šefom, kojeg veoma poštujem i kao čovjeka i trenera – kazao je Stepanov te ipak potvrdio našu informaciju kako ga je svlačionica ”otjerala”.
– Dobio sam saznanje da je svlačionica problem i da bi moj povratak narušio pozitivnu atmosferu. Rečeno mi je kako bi bio dežurni krivac i morao sam to prihvatiti. Ipak, da mi neko kaže da sam vrhunski igrač, a loš čovjek, to me mnogo boli. Takva odluka me veoma povrijedila. Mnogo mi je žao nakon svega i ne znam šta se u klubu dešava. Ne daju mi da priđem ekipi, igračima, da uđem u svlačionicu i očito je da igraju neku opasnu igru. Sve mi je to veoma čudno, ali to ću raspraviti sa ljudima iz kluba, a onda ću odlučiti da li ću izaći pred medije – rekao nam je iskusni defanzivac, u čijem glasu se osjetila tuga.
– Moje je da igram fudbal i da me na osnovu toga vrednujete. Kažem vam, mnogo me boli to što mi je rečeno. Nigdje nisam g… zatvorio vrata, a igrao sam u velikom broju klubova. Gdje god da nazovem uvijek sam dobrodošao, a sada ispade kako sam ja sa 32 godine od lidera, junaka, dobrog čovjeka, stigao do loše osobe i tempirane bombe – zaključio je razočarani Stepanov.
Nemam info pa cu cekati da vidim sta je tacno bilo. Do sada sam naginjao na stranu Stepanova a protiv "pobunjenika".
Stepanov bio regularan do momenta kad je skontao da uprava nece stati iza njega protiv klana. Ono sto prognoziram je da je on tada skontao da ce ici u medije, i cekati da mu ugovor zavrsi jer mu je malo i ponos pogodjen. A najzalosnije je da je klan prebacio fokus sa sebe na novi sukob Stepanov-uprava.
Kako niko ne ispita da li se klan kladi protiv Sarajeva u susretima gdje smo kao favoriti izgubili (Slavija, Travnik) i zaradjuje na nama.
Takodje me interesuje da li ce biti (i kakve) kazni za onu bruku na Grbavici. Intrigira me da vidim Jesicev stil.
Bice Sarajeva i bez Stepanova, ali "situacijom" Stepanov nismo pomogli svom imidzu jer ce svi poznatiji fudbaleri znati kako je ovo zavrsilo. Dosad je za dovodjenje jakih igraca problem bila losa kvaliteta PL i lova a ovo nam je doslo kao prstom u oko.
Stepanov bio regularan do momenta kad je skontao da uprava nece stati iza njega protiv klana. Ono sto prognoziram je da je on tada skontao da ce ici u medije, i cekati da mu ugovor zavrsi jer mu je malo i ponos pogodjen. A najzalosnije je da je klan prebacio fokus sa sebe na novi sukob Stepanov-uprava.
Kako niko ne ispita da li se klan kladi protiv Sarajeva u susretima gdje smo kao favoriti izgubili (Slavija, Travnik) i zaradjuje na nama.
Takodje me interesuje da li ce biti (i kakve) kazni za onu bruku na Grbavici. Intrigira me da vidim Jesicev stil.
Bice Sarajeva i bez Stepanova, ali "situacijom" Stepanov nismo pomogli svom imidzu jer ce svi poznatiji fudbaleri znati kako je ovo zavrsilo. Dosad je za dovodjenje jakih igraca problem bila losa kvaliteta PL i lova a ovo nam je doslo kao prstom u oko.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], fks74, JavierBosnia, Rule_hz, Tarapi i 90 gostiju.