Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 25 jun 2015, 18:51
Sabinho je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Vidjel iko Stepanova danas u gradu????
Igrao sa mnom Bingo u Premieru

izgorili po cvaju, izbogarali i vozdrica

navodno je danas trebao doci na pregovore . da ga nisi ti smunto pa nije ni otisao

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
Sabinho
-
Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Sabinho je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Vidjel iko Stepanova danas u gradu????
Igrao sa mnom Bingo u Premieru

izgorili po cvaju, izbogarali i vozdrica

navodno je danas trebao doci na pregovore . da ga nisi ti smunto pa nije ni otisao

Pa ka'em ti bingo ga zadrzao

Igrao svaki krug zelene da ga ne bi prepoznali
Ozbilja, dok je tisina super je.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Sabinho
-
Kontakt:
Denis Popović novi je fudbaler Wisle Krakow.
Ovaj fudbaler rođen u Celju, koji ima porijeklo iz naše zemlje, u novom klubu zadužio je dres sa brojem 10.
Ono što je zanimljivo jeste da je Popović u februaru prošle godine boravio na probi u ekipi Sarajeva koja se tada nalazila na pripremama u Antaliyi ali su mu čelnici Bordo kluba rekli da nije zadovoljio njihove ukuse nakon čega je ovaj fudbaler pojačao ekipu poljskog Grudziadza a dobre igre donijele su mu ponudu Wisle.
Inače Popović igra na pozicijama centralnog veznog i krilnog napadača a u karijeri je pored Grudziadza, nastupao još i za Sentjur, Celje, Koper, Panthrakikos i GKS Tychy.

-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 25 jun 2015, 18:58
-
amstaff
-
Kontakt:
Plac
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
-
muhamedhulk
-
Kontakt:
Postao/la muhamedhulk » 25 jun 2015, 19:18
Sabinho je napisao/la:Denis Popović novi je fudbaler Wisle Krakow.
Ovaj fudbaler rođen u Celju, koji ima porijeklo iz naše zemlje, u novom klubu zadužio je dres sa brojem 10.
Ono što je zanimljivo jeste da je Popović u februaru prošle godine boravio na probi u ekipi Sarajeva koja se tada nalazila na pripremama u Antaliyi ali su mu čelnici Bordo kluba rekli da nije zadovoljio njihove ukuse nakon čega je ovaj fudbaler pojačao ekipu poljskog Grudziadza a dobre igre donijele su mu ponudu Wisle.
Inače Popović igra na pozicijama centralnog veznog i krilnog napadača a u karijeri je pored Grudziadza, nastupao još i za Sentjur, Celje, Koper, Panthrakikos i GKS Tychy.

Inace otisao za 5k eura. Doveli bi ga mi, ali nemamo budet

wahahahahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
Sabinho
-
Kontakt:
Ne znam ko je co'jek
-
Coromandel
-
Kontakt:
Postao/la Coromandel » 25 jun 2015, 19:31
umjesto delaca dolazi rade zalad...
-
RN87
-
Kontakt:
Coromandel je napisao/la:umjesto delaca dolazi rade zalad...
I ja sam isto čuo..
Spominje se i Piplica ?
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
-
Oploditelj
-
Kontakt:
Postao/la Oploditelj » 25 jun 2015, 19:51
Tegoba je bas za Delaca. Sve su prilike da nam se nece vratiti osim ako S.J ne smunta Mourinja ....
Trazi Chelsea da nas klub preuzme bar 50% njegove plate...a to je nekih 7.500 eura.
-
BosnianKingdom
-
Kontakt:
Postao/la BosnianKingdom » 25 jun 2015, 19:52
skoJaa je napisao/la:obiteljskicovjek je napisao/la:Ja jucer cuo od frajera (kune se oba Halida i Brenu) ne napadajte me znate da nisam mahalac. Delac nista, Borjan novi golman FKS. Zao mi Delaca a drago bi mi bilo zbog Borjana. Molim vas da ovo uzmete s rezervom i da me ne zayebavate.
Borjan je potpisao za Ludogorec.
Zar Borjan nije u Srbiji negdje , ako se ne varam Radnički. Znm da su oduševljeni s njim, ima ogromnu platu i predsjednik kluba mu nudi svoju kćerku samo da ostane kod njih. Tako sam čitao na nekim portalima.
Sabrine mi moje!
-
BosnianKingdom
-
Kontakt:
Postao/la BosnianKingdom » 25 jun 2015, 19:57
Oploditelj je napisao/la:Tegoba je bas za Delaca. Sve su prilike da nam se nece vratiti osim ako S.J ne smunta Mourinja ....
Trazi Chelsea da nas klub preuzme bar 50% njegove plate...a to je nekih 7.500 eura.
Ajde Allaha ti suti malo, bas bi Chelsea žalio za 7,5k €, sigurno imaju platiti račun za vodu pa da plate..
Abramovic dao 3 m £ Cechu a da se cijena za ovu sicu la, tišina bgt.
Sabrine mi moje!
-
Oploditelj
-
Kontakt:
Postao/la Oploditelj » 25 jun 2015, 20:02
BosnianKingdom je napisao/la:Oploditelj je napisao/la:Tegoba je bas za Delaca. Sve su prilike da nam se nece vratiti osim ako S.J ne smunta Mourinja ....
Ajde Allaha ti suti malo, bas bi Chelsea žalio za 7,5k €, sigurno imaju platiti račun za vodu pa da plate..
Abramovic dao 3 m £ Cechu a da se cijena za ovu sicu la, tišina bgt.
Ok , sve znas ..nije problem...pitacu te ako se ovo negativno zavrsi po nas...sto se tako zavrsilo. Pa da mi ti objasnis

-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 25 jun 2015, 20:03
Bosnian kingdom hahaha

Oploditelju de oplodi nas jos kojim insajderskim
-
THEC
-
Kontakt:
svugdje se to tako radi kad posudjujes igraca, placas odredjen procenat plate, ne vidim sta je problem u tome sto je napisao, Celziju sigurno nije toliko stalo do tih para nego jednostavno nece ljudi da ga daju vise dzabe
Pyro is not a crime !
-
nukleusmember
-
Kontakt:
Postao/la nukleusmember » 25 jun 2015, 20:09
joj kakvih likova ima na ovom forumu ocam" bash da se roknesh
VVVBK
-
Oploditelj
-
Kontakt:
Postao/la Oploditelj » 25 jun 2015, 20:13
THEC je napisao/la:svugdje se to tako radi kad posudjujes igraca, placas odredjen procenat plate, ne vidim sta je problem u tome sto je napisao, Celziju sigurno nije toliko stalo do tih para nego jednostavno nece ljudi da ga daju vise dzabe
Ma pusti djecaka neka zivi u svojim snovima. Naravno da celsiju nije nista tih 50% njegove plate ali isto tako da je pametan pa da sam sebi postavi pitanje zasto englezi toliko otezu sa ponovnom posudbpm nama. Nego spominju ludogorec itd. pa upravo zato sto hoce da se ispostuje dogovor od zimus kada su nam ga posudili po drugi put- Tada smo obecali ako nam ga ostave i u sezoni 2015-16 da cemo snositi troskove dijela njegove plate. Delac hoce da se vrati vamo ali iz prilozenog se vidi da se i celsi pita isto tako ako ne i malo vise. Da nije tako , vec bi matej bio sa nama na pripremama
-
Amca007
Pa nama ne treba vezni igrac jer ce Mesa da eksplodira ove sezone budite uvjereni u to. Nikakav Vukcevic ni Ronaldinho ni niko. Samo jedan stoper i mirna Bosna.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
sanjinho
-
Kontakt:
Dobar je Mesa vidi se na treningu da zna sve lopti... aBd samo da ga posluzi zdravlje i bit ce top
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
THEC
-
Kontakt:
Nadam se da ce vratiti formu, jer dobar Mesa nama treba iz vise razloga a jedan od njih je i da onda Stojcev pocne da igra kako treba da se ne zajebava na terenu, a nista drugo jednog igraca ne moze natjerati da pocne ozbiljno igrati kao dobra i jaka konkurencija
Pyro is not a crime !