pitic je napisao/la:SLOBODA TUZLA JE NAŠE PRIVATNO RIBOGOJILIŠTE.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pitic je napisao/la:SLOBODA TUZLA JE NAŠE PRIVATNO RIBOGOJILIŠTE.
Pa gdje si ti bolan da patosiraš, šibaš i kanđijaš u današnjem ludilu HEJJJJJ ?High je napisao/la:
Coromandel je napisao/la:gledam video klipove pojačanja. podsjećaju na džihadi džona![]()
ne bi me iznenadilo da sutra osvane klip sa azmirom u narandžastom odijelu
ono...lik u fokusu, vjetar mlatara, još samo fali džihadi. treba angažovati punca da održi slovo u nindža odijeluSabinho je napisao/la:Coromandel je napisao/la:gledam video klipove pojačanja. podsjećaju na džihadi džona![]()
ne bi me iznenadilo da sutra osvane klip sa azmirom u narandžastom odijelu![]()
FrancescoTotti je napisao/la:SARAJEVO SMO SAMO MI
SVI DRUGI SU PROLAZNI
Laku noc, hairli post.
Pitar6785 je napisao/la:Sisonja je dokazo da je 30k km zanjega puno. On je uvidio da je sloboda bunar bez dna. Sloboda nije nikakav brend ni u tuzlanskom kantonu a kamoli sta drugo. Nikad nista nisu osvoili 7 m km duzni, pa mi sa 4 m km duga bili par puta prvaci 5x osvajaci kupa, i u 95%slucajeva bili bolje plasirani na tabeli.
Sto se tice pojacanja nista posebno, najbolji igrac slobode bekic 2 je bio ispod prosjecan kod nas, drugo greska je napravljena sto se HURTICU dalo povjetenje da bude trener. Imam osjecaj da ce igrace pripremit ko Dzenan prosle godine, ljudi nakon treceg kola ni hodat nisu mogli.
To golube ,tako volim kad kazes prave stvari.Dobro jutro dobri ljudikanarinac je napisao/la:Danas se ocekuje najbolhe pojacanje dosad,a sutra bolje nego danas
I haj sad cekaj, a tek 10 do 9.kanarinac je napisao/la:Danas se ocekuje najbolhe pojacanje dosad,a sutra bolje nego danas
Kako je krenulo, mogli bi mi i godisnju uzetiesprit24 je napisao/la:Nako ova 4 pojacanja, i ovih sto te tek trebaju doci, msm da ce sve ispod 10 bodova u odnosu na drugog na tabeli biti neuspijehajdohordas je napisao/la:klasika pitarluka, opet smo prvaci svemiraesprit24 je napisao/la:Poruka za sve premierligase u ligi 12:
"Mi smo divovi, izvolite se braniti"![]()
![]()
Para imamo i to je najbitnije. Primjera radi, Ahmetu cemo dati 100k za godinu, a on ce sjediti na klupi ako Leon(a sve su prilike da hoce) ostane. E to se zove MOC
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, Rajvosa4ever, senad82, Varijantas8 i 80 gostiju.