FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

mirza_it
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mirza_it » 19 jun 2017, 10:02

Sere Bekrija, kad su igraci slozni bili protiv Zrinjskog i dogovorili se da napadnu sto tako nesto nisu uradili zadnja 3 kola? ? Makar bod kod pita da uzmem, puno prica igrac na odlasku, i ja mu licno nevjerujem.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2017, 10:04

Group 5
Seeded
AEL Limassol (CYP) 8.210
Crvena zvezda (SRB) 7.325
Osijek (CRO) 5.550
Željezničar (BIH) 4.800
Rabotnicki (MKD) 3.875

Unseeded
Zeta (MNE) 2.550
Tre Penne (SMR) 1.566
UE Santa Coloma (AND) 1.233
Floriana (MLT) 1.050
St Joseph's (GIB) 0.500
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jun 2017, 10:06

Zeta [emoji23]

Daj nam ove druge amatere da im ogadimo fudbal sa 1-0.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 19 jun 2017, 10:11, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

skrbamaca
Kontakt:

Post Postao/la skrbamaca » 19 jun 2017, 10:11

mirza_it je napisao/la:Sere Bekrija, kad su igraci slozni bili protiv Zrinjskog i dogovorili se da napadnu sto tako nesto nisu uradili zadnja 3 kola? ? Makar bod kod pita da uzmem, puno prica igrac na odlasku, i ja mu licno nevjerujem.
Bravo majstore. Slavko je ta_ki trener da razumijemo,al ovako samo jadovi mogu pricati. Kakav mis. Moze li se ko sjetit sto ga je Brko jedne godine poslao na klupu dobro ga je ohladio

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 19 jun 2017, 10:11

Manite se zete, ljudi dobise partizana i vojvodinu u zadnjih 7 dana :D , daj nam maltu san marino andoru :D
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 19 jun 2017, 10:12

Ja mislim gore timove i nismo mogli dobiti... samo zeta je tu visak... i nju eventualno izbjeci ali ni ne mora... mnogo vaznije je to drugo pretkolo... gdje ce biti bas jakih ekipa i nezgodnih...

I gledaj nafake za zrinjski... nekim cudom upali u skandinavsku grupu... zeljo godinama nije mogao... uvijek je dobivao klubove iz one druge grupe.... treba itekako imati srece... jos ce na kraju i islandjane izvuci...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jun 2017, 10:13

Ma najbolje Crvena Zvezda-Zeta,a nama daj ove druge.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 19 jun 2017, 10:13

Jbt fakat u životu nisam vidio da se neko ovako natovari na upravu Želje. Ne miruju nikako. A ovi im daju materijala i argumenata na svaki mogući način. Dajte ba rezultate i "zakucajte" ih duboko ispod zemlje da se ne pojave više nikad. I ko im yebe mater, pokrenite te tužbe pa šta bude.
AKo to niste u stanju napraviti hajte i Vi, pa kako nam bude. Nismo mi na dobro naučili svakako...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2017, 10:13

E što naslutismo sinoć, u pm. Valjda nećemo biti toliki pehovi.
Voli te tvoje Sarajevo.

Buffon1

Post Postao/la Buffon1 » 19 jun 2017, 10:17

Kompromis je napisao/la:Ja mislim gore timove i nismo mogli dobiti... samo zeta je tu visak... i nju eventualno izbjeci ali ni ne mora... mnogo vaznije je to drugo pretkolo... gdje ce biti bas jakih ekipa i nezgodnih...

I gledaj nafake za zrinjski... nekim cudom upali u skandinavsku grupu... zeljo godinama nije mogao... uvijek je dobivao klubove iz one druge grupe.... treba itekako imati srece... jos ce na kraju i islandjane izvuci...
Kakve srece dobili prejake protivnike nemaju 2% sanse za proci.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2017, 10:18

Kompromis je napisao/la:I gledaj nafake za zrinjski... nekim cudom upali u skandinavsku grupu... zeljo godinama nije mogao... uvijek je dobivao klubove iz one druge grupe.... treba itekako imati srece... jos ce na kraju i islandjane izvuci...
To je ono o čemu je Amar uvijek pričao. Ne patim da smo mi nekada dobili ovakvu grupu gdje imaš bar jednog protivnika protiv kojeg možeš, što je u ovom slučaju Hafnafjord.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jun 2017, 10:21

Molim te Boze nemoj samo Zetu kad vec moze duplo lakse.[emoji120]

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 19 jun 2017, 10:32

Buffon1 je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:Ja mislim gore timove i nismo mogli dobiti... samo zeta je tu visak... i nju eventualno izbjeci ali ni ne mora... mnogo vaznije je to drugo pretkolo... gdje ce biti bas jakih ekipa i nezgodnih...

Kakve srece dobili prejake protivnike nemaju 2% sanse za proci.
Jesu prejaki ostali protivnici... ali su dobili islandjane od kojih su ili bolji, ili bara bara... u onim drugim grupama ni od koga nisu bolji... u tome je razlika... nekim cudom upali u skandinavsku grupu... msm njima je noga sigurno koga god dobiju osim ovih islandjana... ali njihovim prolaskom dobivaju dodatne 4 utakmice u Evropi...
A Zeljo nikad nije dobio u LP protivnika koga moze proci... uvijek je dobivao za klasu jace ekipe... iz tih nazovi juznoh grupa...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jun 2017, 10:33

A kad cemo znati spisak igraca koji su prijavljeni za Evropu ?

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 19 jun 2017, 10:34

LjoZee je napisao/la:A kad cemo znati spisak igraca koji su prijavljeni za Evropu ?

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Danas kad je i zadnji dan prijave logicno.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 19 jun 2017, 10:36

Virtu4l je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:I gledaj nafake za zrinjski... nekim cudom upali u skandinavsku grupu... zeljo godinama nije mogao... uvijek je dobivao klubove iz one druge grupe.... treba itekako imati srece... jos ce na kraju i islandjane izvuci...
To je ono o čemu je Amar uvijek pričao. Ne patim da smo mi nekada dobili ovakvu grupu gdje imaš bar jednog protivnika protiv kojeg možeš, što je u ovom slučaju Hafnafjord.
Ne sumnjam sekunde naredne godine da ako Zeljo osvoji titulu ne ginu nam Kiprani, Izraelci, Hrvati, Maribor i Cesi npr.... to je ta Zeljina anti-nafaka u zdrijebu za LP... tj dobit ekipe koje su ako nista za klasu jace...
Ovako potencijalno su dobili protivnika za dodatne 4 tekme... jbg, ima ona narodna, ko je sretan...

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 19 jun 2017, 10:41

Moze se ja msm izvrsiti jedna ili 2 promjene 3 dana prije tekme... tako je kvesic uvrsten protiv maccabia... tako da tada treba očekivati lijevog beka...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 jun 2017, 10:42

Bekric je puko ocigledno. U godinama je, nije u formi, i ne zasluzuje Zeljin dres! On je klasicni dizelas, ne moze meda, a mi kao hocemo s takvim igracima napraviti neki rezultat, nema sanse. Nego noga druze, a ti dipli nekom drugom, recimo u Olimpicu ako te budu htjeli. Sramota je kakve smo mi sve igrace imali u ekipi, sa kakvim jezikom..toliko o njemu, vozdra!
Sto se tice izvlacenja parova za EL, mislim da svih 5 ekipa mozemo proci uz jedan dobar i ozbiljan rad. Vidjet cemo na kraju koga cemo izvuci.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 19 jun 2017, 10:53

bosnas_ je napisao/la:Bekric je puko ocigledno. U godinama je, nije u formi, i ne zasluzuje Zeljin dres! On je klasicni dizelas, ne moze meda, a mi kao hocemo s takvim igracima napraviti neki rezultat, nema sanse. Nego noga druze, a ti dipli nekom drugom, recimo u Olimpicu ako te budu htjeli. Sramota je kakve smo mi sve igrace imali u ekipi, sa kakvim jezikom..toliko o njemu, vozdra!
Sto se tice izvlacenja parova za EL, mislim da svih 5 ekipa mozemo proci uz jedan dobar i ozbiljan rad. Vidjet cemo na kraju koga cemo izvuci.
Ko misli da je ovaj tekst i z Bekrićeve glave, naivan je. Nije on u ovome sam, sve starudije treba otjerati, a sa nekim od igrača ozbiljne razgovore obaviti. Kako se ofirno i ciljano pred Europu unosi nemir u klub i ekipu.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 19 jun 2017, 10:57

Uvijek sam bio za spoj mladosti i iskustva... ali nakon ovog sa bekricem daj samo našu djecu i mladje igrace sa strane... pod tim mladje msm i do 27-28 god (ne starije akademike poput bogija koji su davno 30 prosli)... samo mi nemoj ove koji se kunu u Zelju a sve cine protiv trenera, a samim time i Zelje jer je trener prvi na udaru... ti su najgori i najveci licemjeri...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.